2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gunaydin kizlar. Ben bi sey yaptim. Oglumun gosterisi var. Hic katilamadik simdiye kadar. Hep tek basina gitti yavrum kimse onu izleyemedi. Doktorumun en son erken dogum riski gormuyorum demesine dayanarak oglumun okulun ageldim. Insallah basima bi sey gelmez.

Ne guzel yapmıssın, o kısmı aklına getırme, otur sandalyede hep, oglusun da cok mutlu olur hem

Kasılmalarım oluyor doğum başlarsa evi kim temizliyecek diye içime kurt düştü dün gece sonuç malum
dün kursta dedi ki ebe, doğuma yakın bir enerji geliyor anneye bizim anneler bu enerjiyi evi temizleyerek harcıyor. eğer size o enerji geliyorsa lütfen ev temizliğiyle harcamayın doğuma saklayın yoksa doğumda sırtım ağrıyor yorgunum vs diyorsunuz bütün enerjinize ihtiyacınız olacak
Aynı muhabbet bende de var. Buzluğa da sarma börek yapıp attım. Bi kaç bişi daha yapacam yavaş yavaş nolur nolmaz
daha doğumumuza var yavaş yavaş her gün bir parça bir şey yapar atarız ama enerjimizi kendimize saklıyoruz kızlar

Magosit Kullanıyorum canım
Hep kabızlık oluyordu ama hiç 4-5 gün üstü olmamıştı . Can yakıcı duruma geldi artık

Bide kabızlık için Duphalac vardı oda etki etmedi

S samozlem G Gzm-26 kızlar panik atak ve okbyi yenmiş biri olarak tünelin sonunda ışık var. eğer imkanınız varsa şimdiden terapiye başlayın. ben hayatımda en çok terapiye para harcadım ama her kuruşuna değer. dönüştüğüm insanı çok seviyorum, mükemmel değilim kimse değil. her şeyimle kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve kendime büyük yükler yüklemiyorum artık

Doktorun öyle dediyse hiç bişi olmaz keyfini çıkar

Arkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önce Allah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Doğum günün kutlu olsun canım herşey gönlünce olur inşallah bebişinle birlikte nice güzel yaşlara

İlginç, senin biseyin yok galiba
Valla ben de anlamadım sınırda çıkmasına da şaşırmıştım, iki gün arka arkaya yükleme yapılmasından olabilir diye şüphelenmedim değil. Ama şu var hormonlarım dengesizleşti. Normalde ne yese kilo almayan biriydim ben. Gebelikte öyle olmadı normal beslenmem 10 kilo aldırdı, bir de T4 üm çok düştü hem onun etkisi hem de şekerin sınırda olmasının etkisi mi kilo aldırdı bilmiyorum

Benim de t4 düşük tsh normal iki aydır ilaç kullanıyorum euthyrox 50 mg kullanıyorum en son iyod takviyesi de verdi t4 üm yükseldi şuan referans değerine çok yakın bende 12 kilo aldım 10 kilo normal değilmi

Arkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önce Allah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllarınız olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…