- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.901
Ne guzel yapmıssın, o kısmı aklına getırme, otur sandalyede hep, oglusun da cok mutlu olur hemGunaydin kizlar. Ben bi sey yaptim. Oglumun gosterisi var. Hic katilamadik simdiye kadar. Hep tek basina gitti yavrum kimse onu izleyemedi. Doktorumun en son erken dogum riski gormuyorum demesine dayanarak oglumun okulun ageldim. Insallah basima bi sey gelmez.
dün kursta dedi ki ebe, doğuma yakın bir enerji geliyor anneye bizim anneler bu enerjiyi evi temizleyerek harcıyor. eğer size o enerji geliyorsa lütfen ev temizliğiyle harcamayın doğuma saklayın yoksa doğumda sırtım ağrıyor yorgunum vs diyorsunuz bütün enerjinize ihtiyacınız olacakKasılmalarım oluyor doğum başlarsa evi kim temizliyecek diye içime kurt düştü dün gece sonuç malum
daha doğumumuza var yavaş yavaş her gün bir parça bir şey yapar atarız ama enerjimizi kendimize saklıyoruz kızlarAynı muhabbet bende de var. Buzluğa da sarma börek yapıp attım. Bi kaç bişi daha yapacam yavaş yavaş nolur nolmaz
Magosit Kullanıyorum canımCanım hangi magnezyumu kullaniyosun hepsi kabız yapmıyor, ben bu sefer kramplar için magnorm aldım, kabız olmaya da çok yatkın bir insanim diye kabizlik ilaci yazdirdim istersen eczaneden bi al dene, cok lazım olmadan kullanma dedi ama
magosit ishal yapar kuzu ben de çift doz almama rağmen kabızlıkla baş ediyorumMagosit Kullanıyorum canım
Hep kabızlık oluyordu ama hiç 4-5 gün üstü olmamıştı . Can yakıcı duruma geldi artık
Azıcık ishal olmak nasıl bir lüx benim için anlatamam şuanmagosit ishal yapar kuzu ben de çift doz almama rağmen kabızlıkla baş ediyorum
İlginç, senin biseyin yok galibaBen de intolerans var sınırda belki de o yüzden gerek duymadı günlük ölçümlere. Açlık 78 tokluk 105 çıktı
Doktorun öyle dediyse hiç bişi olmazGunaydin kizlar. Ben bi sey yaptim. Oglumun gosterisi var. Hic katilamadik simdiye kadar. Hep tek basina gitti yavrum kimse onu izleyemedi. Doktorumun en son erken dogum riski gormuyorum demesine dayanarak oglumun okulun ageldim. Insallah basima bi sey gelmez.
yok yok deme öyle kabızın çözümü var ishalde bebek için riskli suyunu azaltıyor kilo alımını durduruyor bebeğinAzıcık ishal olmak nasıl bir lüx benim için anlatamam şuan
Doğum günün kutlu olsun canım herşey gönlünce olur inşallahArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Valla ben de anlamadım sınırda çıkmasına da şaşırmıştım, iki gün arka arkaya yükleme yapılmasından olabilir diye şüphelenmedim değil. Ama şu var hormonlarım dengesizleşti. Normalde ne yese kilo almayan biriydim ben. Gebelikte öyle olmadı normal beslenmem 10 kilo aldırdı, bir de T4 üm çok düştü hem onun etkisi hem de şekerin sınırda olmasının etkisi mi kilo aldırdı bilmiyorumİlginç, senin biseyin yok galiba
Mutlu yıllar canımArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Benim de t4 düşük tsh normal iki aydır ilaç kullanıyorum euthyrox 50 mg kullanıyorum en son iyod takviyesi de verdi t4 üm yükseldi şuan referans değerine çok yakın bende 12 kilo aldım 10 kilo normal değilmiValla ben de anlamadım sınırda çıkmasına da şaşırmıştım, iki gün arka arkaya yükleme yapılmasından olabilir diye şüphelenmedim değil. Ama şu var hormonlarım dengesizleşti. Normalde ne yese kilo almayan biriydim ben. Gebelikte öyle olmadı normal beslenmem 10 kilo aldırdı, bir de T4 üm çok düştü hem onun etkisi hem de şekerin sınırda olmasının etkisi mi kilo aldırdı bilmiyorum
doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllarınız olsun kuzumArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?