2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bağcılarda yaşayanlar için erdem hastanesinde klinik psikolog yağmur taş gülü öneririm seansı 500 tl ve muazzam bir kadın. online terapide veriyor ama onun ücretini bilmiyorum.

kızlar kasılmalar arasında bebek oynar mı yoksa tehlikeli sancılar da bebek hiç oynamaz mı biliyor musunuz?
Canım ben bilmiyorum ama benim kasılınca ben bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum çünkü rahim geriliyor ve sertleşiyor içerdeki hareketleri hissetmiyorum hiç

Kendi hastanem direk yatış erdi gidince işlemlere gelince kaçtım hastaneden
Günlük 10 binden fazla ücret çıkardılar
Zeynep kamile gidiyoruz bakalım oradakiler ne diyecek
Yuh artık ya soygunculuk resmen 10 bin nedir günlük yapacakları şey zaten sınırlı belli. Neyse sıkma canını git bakalım orası ne diyecek. Gerçi bizde 1 geceye 5bin ödedik. Şu zamana kadar bir doğum parası ödemişizdir çok rahat aciller yatışlar

Canım
Bebek şampuanı ağırlıkla İncia-Siveno -Ecowel-Mustela alanlarımız oldu tercih sana kalmış

Bebek deterjanıda incia sivrno ve diğer piyasa ürünlerinden alındı ilk sayfada marka bilgileri vardı

T4 düştüyse olabilir, tiroid hormonları dengelenmezse ya kilo aldırıyo ya zayıflatıyo ya ondan dengelendi mi artık? Neyse az kaldı, en azından sağlıklı besleniyoruz öyle düşün

Çok geçmiş olsun . Bu saatten sonra dikkat etmek önemli. Yengem 35. Haftasında doğurdu 10gün öncesinden 3cm açıklığı olmuş hep yattı o süre zarfında ama maşallah turp gibi doğdu bebeği.
Hareketlerinde daha temkinli ol . Yatmam gerekiyorsa yat sık dişini
Muz mesela bebişe kilo aldırıyor ama çok olgunlaşmış muzda da şeker oranı yükseliyor. Tam olgunlaşmamış muz yiyebilirsin belki bi araştır istersen.

Muz çok şekerli diye 2.5 aydır ağzıma sürmedim. 2 yumurta yedim hep diyetten dolayı sabahları. Bi de kefir alayım içimi güzel kefir var mı bildiğiniz hiç sevmiyorum tadını
Kabak çekirdeği de yiyebilirsin .
Kefiri sade alıp içine beğendiğin meyveyi doğra. Altınkılıç kefirini seviyorum ben sade olanı .

Arkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önce Allah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
İyi ki doğdun canım yeni yaşında sağlıkla bebişin kucağına alırsın inşallah , akrep :))

Benim eşimi de kan tutuyor ama bayılacak kadar değik başı falan dönüyor kötü oluyor. Ama doğuma girse yüzde yüz bayılır
Aslında çok güzel oluyor ilk kızımda eşim girmişti onun kötü olacağı hiç bişey görmüyor aslında Ama bu sefer hastane sadece normal doğumda eşi alıyormuş sezeryan ameliyathanede olduğu için oraya alamıyorlarmış ben baya üzüldüm bu habere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…