- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.941
Amin amin teşekkür ederim.doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllarınız olsun kuzum
Çok teşekkür ederim.Çok şükür canımdoğum günün de kutlu olsun
bağcılarda yaşayanlar için erdem hastanesinde klinik psikolog yağmur taş gülü öneririm seansı 500 tl ve muazzam bir kadın. online terapide veriyor ama onun ücretini bilmiyorum.Yunan cavur (anne tarafım böyle der) çok pahalı ya çok pahalı. En son bıraktığımda seans 2 bin liraydı. İyileşmek daha iyi bir versiyon için çabalamak istemek bu kadar pahalı olmamalı. Bu işi iyi yapanı da bulmak çok zor hep dediğim şey boğazın şişse dışardan bakan anlar görür ama bunlar öyle şeyler değil malesef.
Evet ben Progestan kullandığım süre boyumca hep beyaz kalıntım oluyorduVajinal Progesteron kullanan arkadaşlarım, sizlerin de idrarinda hep beyaz kalıntılar oluyor mu? Progesterondandir herhalde diye düşünüyorum…
Canım ben bilmiyorum ama benim kasılınca ben bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum çünkü rahim geriliyor ve sertleşiyor içerdeki hareketleri hissetmiyorum hiçkızlar kasılmalar arasında bebek oynar mı yoksa tehlikeli sancılar da bebek hiç oynamaz mı biliyor musunuz?
Yuh artık ya soygunculuk resmen 10 bin nedir günlük yapacakları şey zaten sınırlı belli. Neyse sıkma canını git bakalım orası ne diyecek. Gerçi bizde 1 geceye 5bin ödedik.Kendi hastanem direk yatış erdi gidince işlemlere gelince kaçtım hastaneden
Günlük 10 binden fazla ücret çıkardılar
Zeynep kamile gidiyoruz bakalım oradakiler ne diyecek
Gebzedeyim bağcılar çok uzak ama aklımda olsun bu isim not ediyorumbağcılarda yaşayanlar için erdem hastanesinde klinik psikolog yağmur taş gülü öneririm seansı 500 tl ve muazzam bir kadın. online terapide veriyor ama onun ücretini bilmiyorum.
Son zaman çoğaldı gibime geldi o yüzdenEvet ben Progestan kullandığım süre boyumca hep beyaz kalıntım oluyordu
Hiç böyle düşünmemiştimKızlar bebeklerimiz Cumhuriyet’in 100. Yılında doğmuş olacaklarharika değil mi?
CanımGünaydın hanımlarpek yazmıyorum ama okuyorum sayfaları aldıklarınızi tavsiyelerinizi takip etmeye çalışıyorum ama sizinde sık sık dile getirdiğiniz gibi pek sayfa birikiyor bir gün girmeyince ben arada kaçırdım sanırım bebek için hangi deterjanı tavsiye edersiniz en son en çok tavsiye edilen hangisiydi birde bebek şampuanı
T4 düştüyse olabilir, tiroid hormonları dengelenmezse ya kilo aldırıyo ya zayıflatıyo ya ondanValla ben de anlamadım sınırda çıkmasına da şaşırmıştım, iki gün arka arkaya yükleme yapılmasından olabilir diye şüphelenmedim değil. Ama şu var hormonlarım dengesizleşti. Normalde ne yese kilo almayan biriydim ben. Gebelikte öyle olmadı normal beslenmem 10 kilo aldırdı, bir de T4 üm çok düştü hem onun etkisi hem de şekerin sınırda olmasının etkisi mi kilo aldırdı bilmiyorum
Arkadaşlarım lavman yapıldı 4 gündür büyük tuvalete çıkamıyordum onun da baskısı vardı. Ben böyle bir rahatlık görmedim kuş gibi oldum lavmandan sonra. Adet sancısı gibi sancılarım var kasılmalar zaten hep var. Nst de sancı da çıkıyor. Rahim boyum 20mm düşmüş. Ancak doktorum artık yapacak bişey yok diyor. 34 haftadasın ilaçla müdahale etmek çok da doğru değil dedi. Sadece adalatı alıyorum. Ama çok da fayda etmiyor galiba. Eve gönderdi ya suyun gelecek yada ağrıların dayanılmaz olacak bu saatten sonra beklicez dedi. Doktorum arttık akışına bırakmış durumda. Ultrasona göre bebeğin karın çevresi 1 hafta geri o canımı sıkıyor. Ama totalde bir hafta ileri diyorlar başı büyük galiba ondan. Şekeri de ölçmeyi bıraktım arttık biraz yicem kilo alsın diye.
Ama bu lavman mucize bişey ben böyle bir rahatlık yaşamadım ömrü hayatımda. S Seray94 gözüme senin yazdıkların takıldı kuzum sancın mı var herkes iyi mi? Hepinizden Allah razı olsunhiç tanımadığım isimlerini bile bilmediğim arkadaşlarım sağ olun
Kabak çekirdeği de yiyebilirsin .Muz çok şekerli diye 2.5 aydır ağzıma sürmedim. 2 yumurta yedim hep diyetten dolayı sabahları. Bi de kefir alayım içimi güzel kefir var mı bildiğiniz hiç sevmiyorum tadını
Hastaneden hastaneye değişiyor canım . Genelde doğal doğuma alıyorlar. Sezaryen da ben bazı hastanele sordum almıyorlardı mesela bazıları da epidural genel anestezi vs diye farklılaşmasına göre alıyorKızlar doğuma eş girebılıyo mu?
İyi ki doğdun canım yeni yaşında sağlıkla bebişin kucağına alırsın inşallah , akrepArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Aslında çok güzel oluyor ilk kızımda eşim girmişti onun kötü olacağı hiç bişey görmüyor aslındaBenim eşimi de kan tutuyor ama bayılacak kadar değik başı falan dönüyor kötü oluyor. Ama doğuma girse yüzde yüz bayılır
Cok sevindim canim iyi olmana. Bekleyecek insllah bebisinGüne hala aynı bedende uyandık oğlumla çok şükür bin şükür. Şimdi güzel haber Serayda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?