- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.401
Kendi duzenlerini gittikleri yerde kurmuya calisiyorlar. Birde gel diyince gitmek bilmemeleriİnsanın düzeninj bozuyorlar
Bunu gören eşinin gözlefi yaşlı tabibenim meşhur papaya geldi dün yedimtadı da hiçbir şeye benzemiyor ekşimsi değişik hiç sevmedim
Canım bebege yetistireceksen bir an önce kararını ver,mobilya 15 gun dediler bana 45 günde geldi, iyice ağırlaşmadan yerlestirirdin
Kafaları eski düzene gidiyor gelin geldi bizim malımız esyamiz oldu kafası ama dönem çok değişti eskisi gibi insanlar kızlarını evlendirince git artık biz yokuz demiyorlar kızlarınin arkasında duruyorlar bu da kızların kendilerini ezdirmemesini sağlıyor o yüzden davranışları batıyorKendi duzenlerini gittikleri yerde kurmuya calisiyorlar. Birde gel diyince gitmek bilmemeleriBenim ilk çocuğum gurbetteyim kımsem yok annemi istedim yanımda. Onuda davet ettım ayrı gayrı olmasın diye onuda gel yanımızda ol bır büyük olarak davet ettim. Ki yatılı mısafır sevmıyorum kabul etmıyorum. Emri vaki çat kapı gelip kalmak istiyorlar 3 5 ay İşim düştüğü için çağrıldığından gelmek istemiyormuş doğumdan çok doğum sonrası o kalabalık büyüklerin bıdısı yoracak sanırım beni bı sağ saglım doğsalar kalabalık dağılsa Mınnak aıle kalsak
Kasımın 23unden önce de doğurmak yokİki gün sonra doğum yasağı kalkıyorşaka maka totem işe yaradı kasımdan önce listedeki kimse henüz doğurmadı
Hem öyle hemde ben çektim sende çek kafası var. Zamanında kendilerine ne yapıldıysa aynısını gelinine de yapmak istiyor eski kafalı olan kv ler. Neyseki devir değişti dediğin gibi artık kolay kolay kimse yapılan haksızlıga sessiz kalmazKafaları eski düzene gidiyor gelin geldi bizim malımız esyamiz oldu kafası ama dönem çok değişti eskisi gibi insanlar kızlarını evlendirince git artık biz yokuz demiyorlar kızlarınin arkasında duruyorlar bu da kızların kendilerini ezdirmemesini sağlıyor o yüzden davranışları batıyor
O bizim için geçerli bizim 37 hafta bitti mi 23ü gelmiş oluyo. Tutacaz kendimiziKasımın 23unden önce de doğurmak yok
Valla yaa yazık günah kıza gülüyoruz ama hoş bişi değil insan yardıma ihtiyacı varsa gelirim derŞair burada anan sana baksın biz daha sonra misafirliğe hizmet görmeye geliriz demek istemiş
O bizim için geçerli bizim 37 hafta bitti mi 23ü gelmiş oluyo. Tutacaz kendimizi
Hastane için kabin boy mu orta boy mu almak lazım acabaKızlar 2 kasımda valiz geliyor a101e. Arayan varsa bakarsınız
Aynen. Diyo ki yariyilda hem biraz ayaklanmis olursun sen deŞair burada anan sana baksın biz daha sonra misafirliğe hizmet görmeye geliriz demek istemiş
Bende orta boy var. Bebek bakım çantasıni almadım ama hemen herşey anca sığar gibime geliyor çok da bir şey almadım aslında battaniye filan kalın oluncaHastane için kabin boy mu orta boy mu almak lazım acaba
En azından açık sözlü olmuş ya benimki gibi seve seve gelirim yardım etmeye deyip baş köşeye kurulup hizmet beklese ne olacaktıValla yaa yazık günah kıza gülüyoruz ama hoş bişi değil insan yardıma ihtiyacı varsa gelirim der
37den sonra da hadi gelsin artık modOf daha 1 ay var
Butik mobilya uygun canım burda olmaması sıkıntı. Almiladaki kadın yalan söyledi demek mdf+yonga levha dediCanım
Almila full yonga levha
Kalite olarak meltem daha mantıklı
Bende meltemde birkaç modeli beğenmiştim
Ama yatak olarak uygun model bulamamıştım en son
Bbutik mobilyadan Full Mdf Yatak , şifonyer + Dolap ( MDf+sunta karışımı ) 22 küsüre aldık geçen ay
Benim elimde orta boy vardı orta boy kullandım ama baya boş yer var. Genelde kabin boy+ sırt çantası ile gidiyorlar hastaneye.Hastane için kabin boy mu orta boy mu almak lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?