2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnsanın düzeninj bozuyorlar
Kendi duzenlerini gittikleri yerde kurmuya calisiyorlar. Birde gel diyince gitmek bilmemeleri Benim ilk çocuğum gurbetteyim kımsem yok annemi istedim yanımda. Onuda davet ettım ayrı gayrı olmasın diye onuda gel yanımızda ol bır büyük olarak davet ettim. Ki yatılı mısafır sevmıyorum kabul etmıyorum. Emri vaki çat kapı gelip kalmak istiyorlar 3 5 ay İşim düştüğü için çağrıldığından gelmek istemiyormuş doğumdan çok doğum sonrası o kalabalık büyüklerin bıdısı yoracak sanırım beni bı sağ saglım doğsalar kalabalık dağılsa Mınnak aıle kalsak

Canım bebege yetistireceksen bir an önce kararını ver,mobilya 15 gun dediler bana 45 günde geldi, iyice ağırlaşmadan yerlestirirdin
sheilata

Canım bencede kararını hızlı vermende fayda var bende Ekimin ilk haftası siparişi verdim 30-40 gün minimum süre istediler . En ağırlaştığım döneme denk gelecek mobilyalar ve yerleştirme işi

Söylemeyi unuttum cidden kaliteli bir takım arıyorsan ortalam dolap ve şifonyer için 25-30 arası bütçe çıkarttıysan Kartal Atalarda Güven Mobilya var . Oranın mobilya kalitesini görünce meltem ve almilayı gözün görmeyebilir .

Kafaları eski düzene gidiyor gelin geldi bizim malımız esyamiz oldu kafası ama dönem çok değişti eskisi gibi insanlar kızlarını evlendirince git artık biz yokuz demiyorlar kızlarınin arkasında duruyorlar bu da kızların kendilerini ezdirmemesini sağlıyor o yüzden davranışları batıyor

Kızlar 2 kasımda valiz geliyor a101e. Arayan varsa bakarsınız

Eklentiler

• IMG_0999.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 33
Ben de şu an onu düşündüm kızlar erken gelir derler neyse W world1 ben sana söyleyecem ışık var mı diye bu gidisle
İki gün sonra doğum yasağı kalkıyor şaka maka totem işe yaradı kasımdan önce listedeki kimse henüz doğurmadı

Hem öyle hemde ben çektim sende çek kafası var. Zamanında kendilerine ne yapıldıysa aynısını gelinine de yapmak istiyor eski kafalı olan kv ler. Neyseki devir değişti dediğin gibi artık kolay kolay kimse yapılan haksızlıga sessiz kalmaz

Butik mobilya uygun canım burda olmaması sıkıntı. Almiladaki kadın yalan söyledi demek mdf+yonga levha dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…