- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.581
Evet küçücük şehirde cigit mağazası bulan benCigit mağazasından alışveriş yaptığını hatırladım ne alakaysa sanırım çok uyguna almıştın
Ben duvara asılan ışıklı ahşap bir pano aldım Login • InstagramKızlar kapı süsü hakkında destek olabilir misiniz
Canım çok şükürKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Canım gözün aydın.Bebeklerin ve senin iyi olmana çok sevindim.Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Akşam acilen ayva tedavisi yapayım kendime tüm çareleri deniyorum 6. güne giriyorum bağırsaklaırmda kilitlenip kalanlar ileKızlar bu arada ayva mide bulantısına iyi geliyormuş, kabızlığa ve sivilcelenmeye
Cumartesi -Pazar full doğm öncesi genel temizliğe giriştik. Annem Eşim ben ve roboto süpürgem (parasını haketsin diye 4-5 kere çalıştırdım 2 günde)Bugün herkes erken yatmış gibi duruyor
Yani keşke uyuyabilsem, bundan bi ay sonra çok ararız ya bugünleri geceleri
Almilada 1 gram MDF malzeme yok tatlım.Butik mobilya uygun canım burda olmaması sıkıntı. Almiladaki kadın yalan söyledi demek mdf+yonga levha dedi
O zaman doğrudur. Yapılıp 3 gün kullanılıyor demek kiGünlük olmaz çünkü jel haline gelmesi 2 3 günü buluyorKuzenim 3 günlük yapıyordu onu kullanırken diğeri dolapta jellesiyordu diye hatırlıyorum
AhahahhEvet küçücük şehirde cigit mağazası bulan ben
TeşekkürlerBen duvara asılan ışıklı ahşap bir pano aldım Login • Instagram
Yoğun güzel yapsak yeterO zaman doğrudur. Yapılıp 3 gün kullanılıyor demek ki
Ayy gördüm ya raporla uğraşmama da gerek kalmadı
Ben de bunu yaptırdımKızlar kapı süsü hakkında destek olabilir misiniz
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun,bir an önce saglikli bi şekilde evinize gidin inşallahKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Gözün aydın canım en kısa zamanda kuvozden de çıkarlar inşallahKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Valla benim herif Ocak’ta doğmuş e eski zamanda kadınlar biz gibi adamlar eşlerimiz gibi değilmiş marketten bi şey almak yok bahçede ne varsa onu yiyorlarKaldık bence ilk 4 ayda şekilleniyor
Kuzummm gözün aydın olsun rabbim inşallah hayırlısıyla bir an önce toparlanmalarını nasip etsin sağlıkla sıhhatle yuvanıza dönünKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
ben de bundan sipariş verdim az önce, kocam isyanda yeter artık dur diyoBen de bunu yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?