2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah
Oyş bazı yaramazlar Ekim bebeği oldu.
Aramıza hoşgeldiler.
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

Canım gözün aydın.Bebeklerin ve senin iyi olmana çok sevindim.
Sürecin nasıl ilerledi gece neler neler oldu . Kendini topladığın iyi hissettiğin bir vakitte paylaşmanı merakla bekliyorum.

Kızlar bu arada ayva mide bulantısına iyi geliyormuş, kabızlığa ve sivilcelenmeye
Akşam acilen ayva tedavisi yapayım kendime tüm çareleri deniyorum 6. güne giriyorum bağırsaklaırmda kilitlenip kalanlar ile

Bugün herkes erken yatmış gibi duruyor
Cumartesi -Pazar full doğm öncesi genel temizliğe giriştik. Annem Eşim ben ve roboto süpürgem (parasını haketsin diye 4-5 kere çalıştırdım 2 günde)

Bana pek iş kalmadığı kaldı getir götür etrafta dolan derken yürüyecek konuşacak halim bile kalmamış.
Bide anlamadım Gece 1 gram uyuyamadım heralde yorgunluktan vücut ağrısı yaptı. Yada bir yerlerde Ay tutulması v.s mi oldu anlayamadım

Yani keşke uyuyabilsem, bundan bi ay sonra çok ararız ya bugünleri geceleri

ben bugün çalışabilir raporu almaya gideceğim.
Niyetim 17 kasım cuma iş çıkışı iznimi başlatmak . Deliksiz sabah 06:30'da kalkmalarıma 1 ayda olsa mola verdirecek izni hevesle bekliyorum şuan

Butik mobilya uygun canım burda olmaması sıkıntı. Almiladaki kadın yalan söyledi demek mdf+yonga levha dedi
Almilada 1 gram MDF malzeme yok tatlım.
Ben ilk araştırma yaptığım dönemde aynı mağazada 2 farklı çalışan 2 ayrı bilgi vermişti.
Ben biraz sorularımla sıkıştırınca mdf+sunta karışık diyen kişi %100 sunta kullanıyoruz biz sunta MDF'den daha danayıklı dedi.Eşim arkasına bakmadan hemen çıktı gitti mağazadan .

Bu piyada MDF bir ürün fiyatından kendi belli ediyor.
Emin ol bir mağazaya gittiğinde dolabin yatağın malzeme ağırlığı bile sağlamlık olarak sana hemen fikir veriyor.
Meltem full MDF kullandığı için rakamları biraz daha yüksek ama daha dayanıklı bir ürün olacağı için verdiğin paraya değer

@sunshine__ .
Ben daha sipariş vermedim son kararsız 1-2 gün daha geçirip vericem siparişimi aklıma şuan yatanlar arasında bu ürün var .
Led ekletip kızımın odasında duvara asmayı düşünüyorum

Eklentiler

• kisise-ozel-harfli-isimlik-kapi-duvar-susu-kcm29910882-1-648f4dc20d3c4706b5b79e092723e6c7.webp
    8 KB · Görüntüleme: 57
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun,bir an önce saglikli bi şekilde evinize gidin inşallah

Gözün aydın canım en kısa zamanda kuvozden de çıkarlar inşallah Rabbim sağlıkla mutlu güzel bir ömür nasip etsin sana ve bebislerine

Kaldık bence ilk 4 ayda şekilleniyor
Valla benim herif Ocak’ta doğmuş e eski zamanda kadınlar biz gibi adamlar eşlerimiz gibi değilmiş marketten bi şey almak yok bahçede ne varsa onu yiyorlar ayva da kışa doğru oluşuyor bu durumda kv çok ayva yedim ben diyor son ayları oluyor sen gibi denk geliyor maşallah eşimin üç tane gamzesi var ikisi bildiğin belediye çukuru bende eşime güvenerek benimde sol yanagımdaki gamzeye güvenerek bebeğimde vardır diyorum ama martta nişanda bende yedim şimdi de başladım bir iki dilim yemeye ama bakalım nolacak

Kuzummm gözün aydın olsun rabbim inşallah hayırlısıyla bir an önce toparlanmalarını nasip etsin sağlıkla sıhhatle yuvanıza dönün ayy çok heyecanlı bi şey yaa inşallah hemen toparlarlar en kısa zamanda kavusursunuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…