2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Normalde değil bende kullanıyorum ama sancı başladığı an açılma yapıp arabada doğurma riski var
Zaten eşime dedim bu gidişle evlilik hakkında her şey diye bi dizi vardı kız kendi doğumuna arabayı kullanıp gitmişti ben de böyle olcam galiba dedim

Senin şu pozitifliğine bayılıyorum
Kız napayım 21. Haftadan beri ha geldiler ha gelecekler diye diye 10 hafta geçirdik ikiz olmasalar o kadar duran bi 10 hafta daha durur diyip kendimi motive ederdim vallaha ama neyseki 36. Hafta sınır bizim için doktor 36 da alırız dedi

Kızlar bebeğin 40ı çıktığı an Mevlüt yapacağız, nasıl bir şey tercih ettiniz siz ?

Eklentiler

• 22A19392-48E6-4007-B7E1-42CE315BCCFD.webp
    28 KB · Görüntüleme: 46
  • F50C6838-5345-4E3E-95E9-C4F1EEE827A6.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 51
Zaten eşime dedim bu gidişle evlilik hakkında her şey diye bi dizi vardı kız kendi doğumuna arabayı kullanıp gitmişti ben de böyle olcam galiba dedim
Ay bende galiba eşim farklı bir ildeyken doğurucam muhtemelen o yolda gelirken 9 uz doğuracak bende hastanede doğurmuş olacağım hayır bide gecenin bi yarısı sancılansam adam o telefonu duyarmı onuda bilmiyorum herşey bittikten sonra sabah uykusunu almış bir vaziyette noldu hayatım diye arıyadabilir

kızlar aklıma gelmişken yazayım sayfayı bitirene kadar unutabilirim

Uçuş kupon yarın son gün kullanmayanlar puana çevirip kullansınlar

Bir de ben artık gümüş kapak kullanımına başladım günde 1-2 saat fayda eder mi bilmiyorum da kılavuzunda 35 mi 36da mı ne kullanmaya başlayın yazıyordu

Ben 2416 dan devamke

Sonunu şimdi anladım

Çok geçmiş olsun ya. Nasıl bu kadar farklı prosedürler, fikirler olabiliyor şaşıyorum. Boşu boşuna erken doğum yaptıracaklar. İnşallah bebişin kendi istediği doğru bir zamanda gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…