- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.001
Zaten eşime dedim bu gidişle evlilik hakkında her şey diye bi dizi vardı kız kendi doğumuna arabayı kullanıp gitmişti ben de böyle olcam galiba dedimNormalde değil bende kullanıyorum ama sancı başladığı an açılma yapıp arabada doğurma riski var
Ben galiba seni etiketledim :) . Trendyolda da varmış ama bitmiş.@sheilata bak arkadaş ona benzer bir şey bulmuş
Kız napayım 21. Haftadan beri ha geldiler ha gelecekler diye diye 10 hafta geçirdikSenin şu pozitifliğine bayılıyorum
Ben öyle yaptım da bulamadımBen galiba seni etiketledim :) . Trendyolda da varmış ama bitmiş.
Kızlar aklınızda olsun beğendiğiniz bir şeyin görselini Google lens ile aratabiliyorsunuz internetten
Ay bende galiba eşim farklı bir ildeyken doğurucam muhtemelen o yolda gelirken 9 uz doğuracak bende hastanede doğurmuş olacağımZaten eşime dedim bu gidişle evlilik hakkında her şey diye bi dizi vardı kız kendi doğumuna arabayı kullanıp gitmişti ben de böyle olcam galiba dedim
Bence onu doğduktan sonra al boyu kilosu tam otursunKızlar bebeğin 40ı çıktığı an Mevlüt yapacağız, nasıl bir şey tercih ettiniz siz ?
Elbise değil de tulum olanı beğendim ben. Çok tatlı.Kızlar bebeğin 40ı çıktığı an Mevlüt yapacağız, nasıl bir şey tercih ettiniz siz ?
1. Gorseldeki daha tatli geldi bana.dantel bebegi rahatsiz eder gibi geliyorKızlar bebeğin 40ı çıktığı an Mevlüt yapacağız, nasıl bir şey tercih ettiniz siz ?
İnşallah. Yarın 34+0 bu haftayı da bitir diyorum artık dert etmeyeceksin yeter sal şu bebeği artıkAramızda 1 hafta varmışartık riskli durumlar bitiyor belki psikolojik rahatlayinca kasılma da olmaz
Sonunu şimdi anladımkızlar aklıma gelmişken yazayım sayfayı bitirene kadar unutabilirim
Uçuş kupon yarın son gün kullanmayanlar puana çevirip kullansınlar
Bir de ben artık gümüş kapak kullanımına başladım günde 1-2 saat fayda eder mi bilmiyorum da kılavuzunda 35 mi 36da mı ne kullanmaya başlayın yazıyordu
Ben 2416 dan devamke
Önce öyle düşündüm sonra zam gelir diye bir tereddütte kaldımBence onu doğduktan sonra al boyu kilosu tam otursun
Çok geçmiş olsun ya. Nasıl bu kadar farklı prosedürler, fikirler olabiliyor şaşıyorum. Boşu boşuna erken doğum yaptıracaklar. İnşallah bebişin kendi istediği doğru bir zamanda gelecekKızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Yazamadım çünkü başıma gelmeyen kalmadı valla iki gündür ben bende değilim
Sizi hem telaşa sokmak istemedim hemde başım yoğundu
Dün gece nerdeyse beni acil ameliyata alıyorlardı Zeynep kamilde
Karşı çıktım ilaç istedim hiç bana sancı kesici ilaç vermediler
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Bebek normal çıktı zorla ameliyat edeceklerdi beni
Bugünde kendi doktoruma geldim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
İki hafta daha tutarız inşallah dedi
Hadi bakalım kim kimden önce olacak
Biriler akrep istemiyor galibaKasımın 23unden önce de doğurmak yok
Bugün tetanoz aşısı olmadan baktı ebe yüksek falan dedi korkuttuBenim kaçtı Hatırlamıyorum ama zaten yüksek çıkıyor diye biliyorum
Doktor kontrolün ne zaman en iyisini doktorun bilirBugün tetanoz aşısı olmadan baktı ebe yüksek falan dedi korkuttu
Yarın gidicez bakalım inşallah bir terslik yokturDoktor kontrolün ne zaman en iyisini doktorun bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?