2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğe yastık kullanılmadığını kendi de söyledi ama ilerde kullanılırmış valla safi israf kadın banane ya hiç bişeye karışmıyorum uyku tulumlarını aldım benim evimde sıcak oluyo zaten yorganı kullanmam diyorum yok anne tenine yakınmış ta öylede böyle ya dolap uygulamasını bi kere kaç parça satacaktım kullanayım dedim uğraşamadım veririm sevabına birilerine

Zaten ne oluyorsa bize geceleri oluyor anlamadım gitti
Bugün doktora da dedim gece oluyor bayağı diye. Bir de bu devlet Hastanesi'nde doktorun kendi değil eğitim görevlisi mi ne giriyor her gittiğimde değişik kişiler oluyor biri başka konuşuyor diğeri başka

Dün değil evvelsi gün lavman yapıldı. Ben hayatımda böyle bir rahatlık görmedim. Mucizevi bişey korkutucu bişeyi yok. Yapıldı tuvalete çıktım ya Allahım dedim bu nasıl bir rahatlık içimden sırtımdan 20 kilo gitti sanki. Diyorum ki ben bundan hep yaptırırım.

Aklıma Recep İvedik in eczanede çalıştığı sahne geldi

Kızlar hemoroid yastığını yıkadınız mı, direkt kullandınız mı?

Yaaa gerçekten mi iyi olmaları süper haber. Bir an önce kucağına alırsın inşallah . Sağlıkla büyüsün ailesine vatanına vicdanlı merhametli evlatlar olsun inşallah

Evet canım kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…