- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.041
Bebeğe yastık kullanılmadığını kendi de söyledi ama ilerde kullanılırmış valla safi israf kadın banane ya hiç bişeye karışmıyorum uyku tulumlarını aldım benim evimde sıcak oluyo zaten yorganı kullanmam diyorum yok anne tenine yakınmış ta öylede böyle ya dolap uygulamasını bi kere kaç parça satacaktım kullanayım dedim uğraşamadım veririm sevabına birilerineBende ilk muslin almistim ama muslin cok esnemiyormus ve kundak yapmak istiyorsan penyeler uygun oluyormus esnek olgugu icin. Ben yarim kundak yapmayi dusunuyorum o yuzden penye de aldim 2 cift.
2 yaşa kadar yastik ve yorgan kullanilmasi onerilmedigi icin ben ve buradaki bir cok kisi almadi, ya da sadece yatagi suslemek icin 1 takim fln aldi. Uyku tulumlari ile yatiracagiz bebekleri. Istersen sen de bir arastir. Elindeki fazlaliklari da satabilirsin dolaptan.
Zaten ne oluyorsa bize geceleri oluyor anlamadım gittiHemen hemen aynı bizim haftamız. İnşallah beklesinler de geceleri bayağı sancı yapıyor bakalım hayırlısı olsun
Bugün doktora da dedim gece oluyor bayağı diye. Bir de bu devlet Hastanesi'nde doktorun kendi değil eğitim görevlisi mi ne giriyor her gittiğimde değişik kişiler oluyor biri başka konuşuyor diğeri başkaZaten ne oluyorsa bize geceleri oluyor anlamadım gitti
Benimki de ters duruyor doktor eğer ters durmaya devam ederse 15-20 Kasım arası almamız lazım dedi 20 Kasım 38+3 oluyor benim
World 15 inde alırsa 15 gün kalmışBenimki de ters duruyor doktor eğer ters durmaya devam ederse 15-20 Kasım arası almamız lazım dedi 20 Kasım 38+3 oluyor benim
Çünkü doğumu tetikleyen hormon gece salgılanıyorZaten ne oluyorsa bize geceleri oluyor anlamadım gitti
Umarım o yüzdendirUyanık ve hareketli olduğu zamandir kız mi bebeğin
Ay dönsün de gene o zaman gelsin doğum günüme :)Sen benden öncesin dönmezse
%99 korkulacak bir şey değilUmarım o yüzdendirbebeğim erkek
Dün değil evvelsi gün lavman yapıldı. Ben hayatımda böyle bir rahatlık görmedim. Mucizevi bişey korkutucu bişeyi yok. Yapıldı tuvalete çıktım ya Allahım dedim bu nasıl bir rahatlık içimden sırtımdan 20 kilo gitti sanki. Diyorum ki ben bundan hep yaptırırım.32. Hafta raporu için bugün doktora gittim. Artık raporlu bir ana adayıyım
Doktorum 36-37ye kadar devam edebilirsin dedi . Eşim çok yoruluyor siz 35. Haftada verin raporunu ded
Suyum iyiymiş , açılmam yokmuş , sancı Allah’a şükür sıfır . Normal doğum olursa 38 e kadar bekler senin kız gibi duruyor dedi . Kilo alımı v.s fazla olursa 38 gibi sezeryan yapabilirim ama bunları düşünmek için erken dedi
Benim minnoş en son 30+6’da = 1680 gramdı
Bugün 32+1 ‘de = 1880 gram olmuş
Ama benim kız aç bırakmışım gibi ultrasonda kollarını kemiriyordu
Ve korktuğum başıma geldi
İdrar yollarım fena resmen adet ağrısı yaşatıyor 2 tane üromisin verdi 3 gün ara ile kullanıcam. Alt bölgeme öyle bir ağrı ve sancı veriyor ki yürüyemez duruma geldim
7 gündür kabız olduğumu söyledim . Günde çift magnezyum , kabızlık ilacı Duphalac , kayısı incir içmediğim çorba içmediğim komposto kalmadı dedim
Korktuğum başıma geldi son çaremiz Lavman dedi onu verdipsikolojik olarak o an bittim
Şaka gibi değil mi ya sen diyince bi heyecan bastı beniiiWorld 15 inde alırsa 15 gün kalmış
Ay dönsün de gene o zaman gelsin doğum günüme :)
Cidden hiçbir şey kalmamış kiŞaka gibi değil mi ya sen diyince bi heyecan bastı beniii
Aklıma Recep İvedik in eczanede çalıştığı sahne geldiDün değil evvelsi gün lavman yapıldı. Ben hayatımda böyle bir rahatlık görmedim. Mucizevi bişey korkutucu bişeyi yok. Yapıldı tuvalete çıktım ya Allahım dedim bu nasıl bir rahatlık içimden sırtımdan 20 kilo gitti sanki. Diyorum ki ben bundan hep yaptırırım.
İnşallah%99 korkulacak bir şey değil
Yaaa gerçekten mi iyi olmaları süper haber. Bir an önce kucağına alırsın inşallah . Sağlıkla büyüsün ailesine vatanına vicdanlı merhametli evlatlar olsun inşallahKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Niye acele ediyor canım herhangi bir riskin mi var?Benimki de ters duruyor doktor eğer ters durmaya devam ederse 15-20 Kasım arası almamız lazım dedi 20 Kasım 38+3 oluyor benim
Bu durum hamılılelık haricindede çok önemli yapmak o bölgede kaslar zamanla pasifleştiği ıcın ilerde alta kaçırma vs oluyor. Bu yüzden çok onerılıyor o bölgede kasları hareketli tutabilmek adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?