- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.961
Vazelinin icerigi sikintili canim. Petrolatum var icinde diye biliyorumBizim bi tanıdığımızda bebişe pişik kremi yerine vazelin sürüyordum. Çok faydasını görmüş ama içeriği nasıl hiç bakmadım
1 gece kalma için mi yaptın 2 günü düşünerek mi6 tane bez
1 tane ıslak mendil
3 tane kullan at alt açma
1 tane 10 lu takım
1 tane 5 li takım
2 çorap
1 biberon
Emzik ve emzik kabı
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye koydum bebek için
Evet kesinlikleOlsun yaa aldıkların sana zaten yeter şuan
1 gecelik düşündüm1 gece kalma için mi yaptın 2 günü düşünerek mi
Vazalinin içeriği kötü diye biliyorum canimBizim bi tanıdığımızda bebişe pişik kremi yerine vazelin sürüyordum. Çok faydasını görmüş ama içeriği nasıl hiç bakmadım
Ben de böyle yapıyorum ben deeeSırf bunun korkusuna çişimi yaparken yarısında durduruyorum bakıyorum duruyor mu diye? Çişi durdurabiliyorsun, suyu durduramıyorsun çünkü sonra gönül rahatlığı ile çişe devamarkadaşın da umarım en kısa zamanda bebeği ile kavuşur
Merhabalar grip aşısı olcaksınız sanırım kan sulandırıcı kullanıyor musunuz acaba?@YALAZ6 canım bana da tanimlanmis grip aşısı demek ki bütün gebelere tanimlanmis bende vurulacam kızlar size de duyurulur
Aldım şimdi netten iki tane penye battaniye daha uygunmuş aslında müslinlere göre annemin aklına uydum annem bunlar iyi falan deyince hiç penye almadım bende bunlarda penye kadar kalın falan deyince çabuk manipüle oluyorum
Hiç anlamıyorum alışverişden hep sağdan soldan söylenenleri aldım artık eksik gedik olursa alırız saçma sapan alışverişler yaptım ev mesela yastık yorgan ve nevresim doldu kayınvalidem yüzünden aldığım yorganları beğenmedi gitti kendi de aldı yok şu özelliği var bu özelliği var
Merhabalar grip asısı oldunuz mu acabaBen bugün doktoruma sordum grip aşısı olabilir miyim diye yaptırabilirsin dedi. Eczanelere sorup bulacağım.
Tüylerim ürperdi. Okudukça şoka girdim ve çok korktumKızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Yazamadım çünkü başıma gelmeyen kalmadı valla iki gündür ben bende değilim
Sizi hem telaşa sokmak istemedim hemde başım yoğundu
Dün gece nerdeyse beni acil ameliyata alıyorlardı Zeynep kamilde
Karşı çıktım ilaç istedim hiç bana sancı kesici ilaç vermediler
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Bebek normal çıktı zorla ameliyat edeceklerdi beni
Bugünde kendi doktoruma geldim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
İki hafta daha tutarız inşallah dedi
Ay canım bu bence zararlı bişey olabilirmesanenin idrar tutma kapasitesini kaslarini falan etkilemesin sonra
Nereye oturacaklar zaten refakatçi koltuğu var açılıp yatak olan . Ayakta durunca. Çok durmazlar bence .Hastaneye gelenler oturmasinlar bi sey yiyip icecek kadar yabi cikolata yaptirdim ben. Cikolatalarini yiyip gitsinler
Haklisin hic boyle dusunmemistim. Bi tekli bi ikili koltuk var bizimkinde. Oda da kucuk zaten isteseler de duramazlar cokNereye oturacaklar zaten refakatçi koltuğu var açılıp yatak olan . Ayakta durunca. Çok durmazlar bence .
Ben başta dedim keşke uzunca koltuk olsa diye de sonra gelen kalkmaz iyi olmuş böyle :) bi refakatçi koltuğu var bir de masanın sandalyesi
Daha olmadım iyi ki de olmamışım e nabızda tanımlanmış. Yok kan sulandırıcı kullanmıyorumMerhabalar grip asısı oldunuz mu acaba
Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz
Bizimkide böyle olur kesin hayır 150 kilo adam hamılelık ona daha çok yaradı. Bizi bırakıp oğlanla babayı taşımasınlarAdamı patates çuvalı gibi taşıyorlar bir de
Benim yengemin biri 1 saatte yaptı teyzem 3 saatte öbür yengem 1 günde yaptı. Herkesin değişiyor bence buNormal doğum ne kadar sürüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?