2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
6 tane bez
1 tane ıslak mendil
3 tane kullan at alt açma
1 tane 10 lu takım
1 tane 5 li takım
2 çorap
1 biberon
Emzik ve emzik kabı
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye koydum bebek için
1 gece kalma için mi yaptın 2 günü düşünerek mi

Ben de böyle yapıyorum ben deee

Bende ilk muslin almistim ama muslin cok esnemiyormus ve kundak yapmak istiyorsan penyeler uygun oluyormus esnek olgugu icin. Ben yarim kundak yapmayi dusunuyorum o yuzden penye de aldim 2 cift.

2 yaşa kadar yastik ve yorgan kullanilmasi onerilmedigi icin ben ve buradaki bir cok kisi almadi, ya da sadece yatagi suslemek icin 1 takim fln aldi. Uyku tulumlari ile yatiracagiz bebekleri. Istersen sen de bir arastir. Elindeki fazlaliklari da satabilirsin dolaptan.

Tüylerim ürperdi. Okudukça şoka girdim ve çok korktum seni düşünemiyorum bile

Ay canım bu bence zararlı bişey olabilir mesanenin idrar tutma kapasitesini kaslarini falan etkilemesin sonra

Tam tersine canım kegel egzersizi gibi düşünebilirsin, pelvik taban kasların için çok yararlı çişini tutup hayatına devam etmiyorsun yine de bitiriyorsun çişi yarısında kısa süreli tutuyorsun örneğin

Hastaneye gelenler oturmasinlar bi sey yiyip icecek kadar ya bi cikolata yaptirdim ben. Cikolatalarini yiyip gitsinler
Nereye oturacaklar zaten refakatçi koltuğu var açılıp yatak olan . Ayakta durunca. Çok durmazlar bence .
Ben başta dedim keşke uzunca koltuk olsa diye de sonra gelen kalkmaz iyi olmuş böyle :) bi refakatçi koltuğu var bir de masanın sandalyesi

Kızlar bugün göbeğinin biraz aşağı indiğini farkettim normalde göğsümun altında olurdu baktım biraz boşluk var aşağı inmiş eşime sordum evet biraz aşağı da duruyor dedi rahim neden aşağı iniyor ya

Kizlar bu arada benim uyku tulumu tavsiyesine ihtiyacim var. Owli uyku gurusu almaya karar vermistim ama 3 ayda fiyatini 2 katina cikardilar sinir oldum.

1 tog, kollari acilip kapanan(yarim kundak olabilen) torba model istiyorum. Little gusto cikti karsima, defacto lcw fln nasil? Soyledikleri tog degeri guvenilir mi?

Haklisin hic boyle dusunmemistim. Bi tekli bi ikili koltuk var bizimkinde. Oda da kucuk zaten isteseler de duramazlar cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…