2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bugün Instagramdan biri parla diye türk bayrağını paylaşmıştı arkasına bir şey yazmıştı aklıma bizim parla geldi dedim ne alaka jeton sonra düştü
o değil de ben kızım olursa o marştan sonra adını parla koymayı düşündüm benim okuldan bi arkadaşım vardı adı parla idi güzel de bi kızdı aklıma yattı :))

23unden sonra gelebilir 6sinda randevu var yine ters duruyorsa soracam doktora böyle devam ederse ne zaman sezeryan olur gün filan vericek mi
Benimki de ters duruyor doktor eğer ters durmaya devam ederse 15-20 Kasım arası almamız lazım dedi 20 Kasım 38+3 oluyor benim

Kızlar bugünde Aselece için 99kere “ya mübdi” çekelim
Allah razı olsun dua eden herkesten kasılmalar geri başladı tedbirli olarak kendimi dinleyip ona göre hareket edeceğim inşallah hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Benimki de ters duruyor doktor eğer ters durmaya devam ederse 15-20 Kasım arası almamız lazım dedi 20 Kasım 38+3 oluyor benim
Benim ki de ters de işte bir şey demedi doktorum. 38+3 Aralık 2si oluyor o kadar kalmasın 24 25 gibj gelsin artık çekemiyorum göbeğimi

Benimde aşağıda ve kasılmalar arttı canım yalancı sancılar diyorum ben bakalım hayırlısı ile beklediler biraz daha

32. Hafta raporu için bugün doktora gittim. Artık raporlu bir ana adayıyım

Doktorum 36-37ye kadar devam edebilirsin dedi . Eşim çok yoruluyor siz 35. Haftada verin raporunu ded

Suyum iyiymiş , açılmam yokmuş , sancı Allah’a şükür sıfır . Normal doğum olursa 38 e kadar bekler senin kız gibi duruyor dedi . Kilo alımı v.s fazla olursa 38 gibi sezeryan yapabilirim ama bunları düşünmek için erken dedi

Benim minnoş en son 30+6’da = 1680 gramdı
Bugün 32+1 ‘de = 1880 gram olmuş
Ama benim kız aç bırakmışım gibi ultrasonda kollarını kemiriyordu

Ve korktuğum başıma geldi
İdrar yollarım fena resmen adet ağrısı yaşatıyor 2 tane üromisin verdi 3 gün ara ile kullanıcam. Alt bölgeme öyle bir ağrı ve sancı veriyor ki yürüyemez duruma geldim

7 gündür kabız olduğumu söyledim . Günde çift magnezyum , kabızlık ilacı Duphalac , kayısı incir içmediğim çorba içmediğim komposto kalmadı dedim
Korktuğum başıma geldi son çaremiz Lavman dedi onu verdi psikolojik olarak o an bittim

Benimde aşağıda ve kasılmalar arttı canım yalancı sancılar diyorum ben bakalım hayırlısı ile beklediler biraz daha
Benim de kasılma var ama sancı hissetmiyorum. Kendine dikkat et canım bir şey olursa direkt git inşallah bir şey olmaz da beklerler minikler

Kurban olayım bana bir mesajda herkese cevap vermeyi öğretin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Alıntı yap deyince mesaj kısmında belirmiyor niye öyle
Benim de öyle PC’den girince yapabiliyorum ama mobilden bazen gözüküyor bazen gözükmüyor

Benim de kasılma var ama sancı hissetmiyorum. Kendine dikkat et canım bir şey olursa direkt git inşallah bir şey olmaz da beklerler minikler
Hemen hemen aynı bizim haftamız. İnşallah beklesinler de geceleri bayağı sancı yapıyor bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…