- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.021
Kızlar bugün Instagramdan biri parla diye türk bayrağını paylaşmıştı arkasına bir şey yazmıştı aklıma bizim parla geldidedim ne alaka jeton sonra düştü
Gidince sor ama sanmıyorum bir durum olacağını. Kesin sor ama için rahatlar en azındanYarın gidicez bakalım inşallah bir terslik yoktur
Benimki de ters duruyor doktor eğer ters durmaya devam ederse 15-20 Kasım arası almamız lazım dedi 20 Kasım 38+3 oluyor benim23unden sonra gelebilir6sinda randevu var yine ters duruyorsa soracam doktora böyle devam ederse ne zaman sezeryan olur gün filan vericek mi
Olsun bişi olmaz hamilesin sen. Benim namazda geliyo Allah affetsinYürüyüş yapayım gelirken markete uğrarım dedim eve gelene kadar olanlar olduGebeliğin en sıkıntı tarafı çişini tutamamak sanırım
Allah razı olsun dua eden herkesten kasılmalar geri başladı tedbirli olarak kendimi dinleyip ona göre hareket edeceğim inşallahKızlar bugündeAselece için 99kere “ya mübdi” çekelim
Benim ki de ters de işte bir şey demedi doktorum. 38+3 Aralık 2si oluyor o kadar kalmasın 24 25 gibj gelsin artık çekemiyorum göbeğimiBenimki de ters duruyor doktor eğer ters durmaya devam ederse 15-20 Kasım arası almamız lazım dedi 20 Kasım 38+3 oluyor benim
Benimde aşağıda ve kasılmalar arttı canım yalancı sancılar diyorum ben bakalım hayırlısı ile beklediler biraz dahaKızlar bugün göbeğinin biraz aşağı indiğini farkettim normalde göğsümun altında olurdu baktım biraz boşluk var aşağı inmiş eşime sordum evet biraz aşağı da duruyor dedirahim neden aşağı iniyor ya
Benim de kasılma var ama sancı hissetmiyorum. Kendine dikkat et canım bir şey olursa direkt git inşallah bir şey olmaz da beklerler miniklerBenimde aşağıda ve kasılmalar arttı canım yalancı sancılar diyorum ben bakalım hayırlısı ile beklediler biraz daha
Benim de öyle PC’den girince yapabiliyorum ama mobilden bazen gözüküyor bazen gözükmüyorKurban olayım bana bir mesajda herkese cevap vermeyi öğretin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Alıntı yap deyince mesaj kısmında belirmiyor niye öyle
Giden kalana selektör yaksınHadi bakalım kim kimden önce olacaksenin bebiş depara kalktı
O da varÖnce öyle düşündüm sonra zam gelir diye bir tereddütte kaldım
Bizim bebişler bu gidişle böyle olacakO da var
Uyanık ve hareketli olduğu zamandir kız mi bebeğinKızlar merhaba 21.haftada bebeğin kalp atış hızı 160 civarında çıktı. Sizlerin nasıldı? Yüksek bir değer mi bu acaba
Hemen hemen aynı bizim haftamız. İnşallah beklesinler de geceleri bayağı sancı yapıyor bakalım hayırlısı olsunBenim de kasılma var ama sancı hissetmiyorum. Kendine dikkat et canım bir şey olursa direkt git inşallah bir şey olmaz da beklerler minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?