- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.981
Anladım tesekkur ederımDaha olmadım iyi ki de olmamışım e nabızda tanımlanmış. Yok kan sulandırıcı kullanmıyorum
Ben çektim canım şifa olur inşallahKızlar bugünde @Aselece için 99kere “ya mübdi” çekelim
Canım arada sancıların çoğalabiliyor korkma. Benim niyeyse hep geceleri oluyor hattaSen bensin savaşçım
Hepimiz aynıyız ben anladım artık insanlar işe kalın giyinip gelirken ben yazliklarimi kaldırmadm hala onlarla gidiyroumBen de öyle sıcaktan fenalaşmıyorum ama atlet, hırka giymeye başlamış olmam lazımdı artık öyle şeyler daha yapmıyorumşuan sıcaklık olarak keyfim çok yerinde
Çok çaresiz ve korkmuş hissetmişsindir buna rağmen cesaret gösterip hastaneden ayrilmana hayran kaldımKızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Yazamadım çünkü başıma gelmeyen kalmadı valla iki gündür ben bende değilim
Sizi hem telaşa sokmak istemedim hemde başım yoğundu
Dün gece nerdeyse beni acil ameliyata alıyorlardı Zeynep kamilde
Karşı çıktım ilaç istedim hiç bana sancı kesici ilaç vermediler
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Bebek normal çıktı zorla ameliyat edeceklerdi beni
Bugünde kendi doktoruma geldim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
İki hafta daha tutarız inşallah dedi
Sıcak bir bolgede yaşıyorsun sanırım daha da zorlaniyorsundur benim yaşadığım yer soğuk iklim olmasına rağmen sicakliyorumBurda hala yaz ben de yazlık giyiniyorum ve terliyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum klimasız duramıyorum
Cektim canim.insallah vaktinde gelirKızlar bugünde @Aselece için 99kere “ya mübdi” çekelim
Sanki adet baslangici gibi canım su gibi değil nişan olduğunu sanmıyorum
35+3ten bildiriyorum son 1 haftada birden ödem yaptı heryerimÖdem konusunda herkes farklı galiba şuana kadar olmadı ama son haftalarda bundan sonra olur gibime geliyor kilo istemsizce de olsa yavaş yavaş alıyoruz. Bebeklerde büyüyor ama bu dönemde3unde kontrolun vardı dimi su zaman geçmek bilmiyor
Bu da yaş gibi muamma bende 2 program var biri 34 biri 35 hafta diyorHafta takibi şöyle Zecmelcim doktor söykedi. Bugün 33+6 yım ya 34.haftanın içindesin dedi. Biraz yaş muhabbeti gibi bir durum bu. Yarın 34+0ım 35.haftayı sürüyor olucam
Bebek yüzüyor oluyor o zaman.Kizlar, enfeksiyonum da yok bişi de yok, mantarda da tyrosyd kullan dedi doktorum krem o kadar… bir de benim böyle alt taraflarımda su döngüsü oluşuyor gibi hep hissediyorum, böyle içimde su ordan oraya sallanıyo gibi, sizlerde de var mı öyle bişi ?
Araba kullanmak niye tetikliyormuş ki. Benim eşim kullanmıyor ben kullanıyorum hep ve hala :)Yok yok o kadar hızlı gelişmez benim bildiğim ama araba kullanmak açılmayı daha iyi tetikler diye biliyorum sen kullanma her ihtimale karşı
Çok geçmiş olsun canım ya iyi ki kabul etmemişsinKızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Yazamadım çünkü başıma gelmeyen kalmadı valla iki gündür ben bende değilim
Sizi hem telaşa sokmak istemedim hemde başım yoğundu
Dün gece nerdeyse beni acil ameliyata alıyorlardı Zeynep kamilde
Karşı çıktım ilaç istedim hiç bana sancı kesici ilaç vermediler
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Bebek normal çıktı zorla ameliyat edeceklerdi beni
Bugünde kendi doktoruma geldim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
İki hafta daha tutarız inşallah dedi
Bu durum hamılılelık haricindede çok önemli yapmak o bölgede kaslar zamanla pasifleştiği ıcın ilerde alta kaçırma vs oluyor. Bu yüzden çok onerılıyor o bölgede kasları hareketli tutabilmek adına.Tam tersine canım kegel egzersizi gibi düşünebilirsin, pelvik taban kasların için çok yararlıçişini tutup hayatına devam etmiyorsun yine de bitiriyorsun çişi yarısında kısa süreli tutuyorsun örneğin
Haftamız aynı 33+6 yım. Bana 2 kg dedi. Karın çevresi bir hafta geride başı 1 hafta önde çıkıyor. Totalde 1 hafta önde diyor doktorlar. Ben kilosu az mı diyince hayır aralıkta dedi o dediğin aralığı gösterdi bana da. Dert etmemeye çalışıyorum ama insanın aklına takılıyor diyetten dolayı olduğunu düşünüyorum. Biraz esnettim diyeti bakalım.Kızlar 33+6yız kilosu 1950 boy 43 cm karın çevresi 1 hafta geriden geliyo ama takılma bunlara dedi bi şema gösterdi bu aralıktaysa normal diye o aralıkta olduğu için kafana takma sakın dedi doktorum. Bu 1 hafta geriden gelmesi sorun yaratır mı bilemedim yine de. 2 haftada 250 gram almış bebiş
En son haziranda araba kullanistim. Ben su an araba kullansam sancim tutar kesin hastaneye gitmek zorunda kaliriz. Ben gibi stres olmuyorsan araba kullanirken bi sey olmaz benceAraba kullanmak niye tetikliyormuş ki. Benim eşim kullanmıyor ben kullanıyorum hep ve hala :)
Bu kızın pijama takımını bana bulabilecek olan var mı
Senin şu pozitifliğine bayılıyorumNst biterken 78 sancıyı gördüm ama hemşire nst yi sonlandırdı kağıda yansımadıkız o kadar sık olursa zaten dediğin gibi doğururuz gider neyse ben gene çocuklarımı tembihliyeyim de 15 20 gün daha dayanıversinler sanki dışarda ne var
Normalde değil bende kullanıyorum ama sancı başladığı an açılma yapıp arabada doğurma riski varAraba kullanmak niye tetikliyormuş ki. Benim eşim kullanmıyor ben kullanıyorum hep ve hala :)
Benim kaçtı Hatırlamıyorum ama zaten yüksek çıkıyor diye biliyorumKızlar merhaba 21.haftada bebeğin kalp atış hızı 160 civarında çıktı. Sizlerin nasıldı? Yüksek bir değer mi bu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?