2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen bensin savaşçım
Canım arada sancıların çoğalabiliyor korkma. Benim niyeyse hep geceleri oluyor hatta geçen perşembe gecesi gerçekten doğuruyorum ben dedim düşün ama sabahki kontrolde sıkıntı yoktu. Zaten kontrolüm var diye gece üniversitenin aciline gitmedim. Gerçekten buranın acili çok kötü asla gitmek istemiyorum. Hele hafta sonu geldimi ödüm kopuyor resmen

Ben de öyle sıcaktan fenalaşmıyorum ama atlet, hırka giymeye başlamış olmam lazımdı artık öyle şeyler daha yapmıyorum şuan sıcaklık olarak keyfim çok yerinde
Hepimiz aynıyız ben anladım artık insanlar işe kalın giyinip gelirken ben yazliklarimi kaldırmadm hala onlarla gidiyroum

Çok çaresiz ve korkmuş hissetmişsindir buna rağmen cesaret gösterip hastaneden ayrilmana hayran kaldım bazı doktorların sadece ismi doktor hiçbir şeyden anlamıyorlar bunu kendi doktorunun doğum başlangıcı gormemisinden anladık hepimiz. İnşallah çok daha iyi olursun güzelce dinlen yorulmussundur hem zihnen hem bedenen

Burda hala yaz ben de yazlık giyiniyorum ve terliyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum klimasız duramıyorum
Sıcak bir bolgede yaşıyorsun sanırım daha da zorlaniyorsundur benim yaşadığım yer soğuk iklim olmasına rağmen sicakliyorum

35+3ten bildiriyorum son 1 haftada birden ödem yaptı heryerim

Hafta takibi şöyle Zecmelcim doktor söykedi. Bugün 33+6 yım ya 34.haftanın içindesin dedi. Biraz yaş muhabbeti gibi bir durum bu. Yarın 34+0ım 35.haftayı sürüyor olucam
Bu da yaş gibi muamma bende 2 program var biri 34 biri 35 hafta diyor bebiş geriden geldiğinden moral olsun dıe küçük olanı kabul ediyorum

Bebek yüzüyor oluyor o zaman.

Yok yok o kadar hızlı gelişmez benim bildiğim ama araba kullanmak açılmayı daha iyi tetikler diye biliyorum sen kullanma her ihtimale karşı
Araba kullanmak niye tetikliyormuş ki. Benim eşim kullanmıyor ben kullanıyorum hep ve hala :)

Çok geçmiş olsun canım ya iyi ki kabul etmemişsin

Bu durum hamılılelık haricindede çok önemli yapmak o bölgede kaslar zamanla pasifleştiği ıcın ilerde alta kaçırma vs oluyor. Bu yüzden çok onerılıyor o bölgede kasları hareketli tutabilmek adına.

Haftamız aynı 33+6 yım. Bana 2 kg dedi. Karın çevresi bir hafta geride başı 1 hafta önde çıkıyor. Totalde 1 hafta önde diyor doktorlar. Ben kilosu az mı diyince hayır aralıkta dedi o dediğin aralığı gösterdi bana da. Dert etmemeye çalışıyorum ama insanın aklına takılıyor diyetten dolayı olduğunu düşünüyorum. Biraz esnettim diyeti bakalım.

Araba kullanmak niye tetikliyormuş ki. Benim eşim kullanmıyor ben kullanıyorum hep ve hala :)
En son haziranda araba kullanistim. Ben su an araba kullansam sancim tutar kesin hastaneye gitmek zorunda kaliriz. Ben gibi stres olmuyorsan araba kullanirken bi sey olmaz bence

Senin şu pozitifliğine bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…