- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.061
Deme öyle hep hayırlısı ile vaktinde isteBenim ki de ters de işte bir şey demedi doktorum. 38+3 Aralık 2si oluyor o kadar kalmasın 24 25 gibj gelsin artık çekemiyorum göbeğimi
AhahahAklıma Recep İvedik in eczanede çalıştığı sahne geldi
Ben de bugün bunu düşünüyordum gaz sancısı nts de çıkar mı diyeAhahahayrıca o barsak doluluğu sancı da yapıyor kasılma da haberin olsun. 4 gün çıkamadım ben diyince nstye bağlıyken o da sancı yapar denildi. Gerçekten lavman dan sonra kuş gibi oldum sancı bitti
Çıkıyormuş. Yani makina onu ayırt edemiyor sanırım.Ben de bugün bunu düşünüyordum gaz sancısı nts de çıkar mı diye
Canım benim rahim ağzım kısaydı birden açılma olursa ayaklarını salar daha riskli olur dedi.Niye acele ediyor canım herhangi bir riskin mi var?
O 2800 olmuştur benceCanım benim rahim ağzım kısaydı birden açılma olursa ayaklarını salar daha riskli olur dedi.
Kilo 2.5 kg boy 46 cm şimdi doğsa 1-2 gün küvezde kalır dedi (geçen hafta söylemişti )
Normalde 38+3 38+5 arası yapıyorlar sezaryanı bildiğim doktor bi kaç gün daha öne çekti
Ama egzersizleri verdi yap dönsün diyor
Doğru diyorsun her şeye bir yorum varbalım 3 kilo olur o doğana kadar kesin boşver takılmakilolu bebekte zor doyuyor diyorlar her şeye bir yorum var
Doğum olacak hala kullanmayı beceremedim şu siteyi
Aynen canım bana da öyle söyledi inşallah arayı kapatırlar haftasıyla uyumlu olsunlar daKuzum benim de 1 hafta gerilik vardı, 2 hafta sonra tekrar gel dedi o ara protein ağırlıklı beslenmemi istedi. Gittiğimde aynıydı bende bir işe yaramadı o zaman diyet diye üzüldüm, biz o arayı kapatmayı çalışmıyoruz dedi sadece o aranın daha fazla açılmasını istemiyoruz dedi 3 hafta ara olunca sıkıntıymış. En son gittiğimde 1 haftadan 4 güne felan düşmüştü şimdi bakalım çarşamba ne diyecek ne durumda çok merak ediyorum.
Bir de kız çocukları minyon olur dedi
OlsunDoğum olacak hala kullanmayı beceremedim şu siteyi
Katlamalı aldım benHanımlar bebek banyo kuvetini nasıl aldınız. Katlamalı mı yoksa klasik mi. Ben evimde kova ve çamaşır sepetimi katlamalı aldım memnunum hem yer kaplamıyor ama bebek için klasik mi alsam diyorum hem biraz büyüdüğünde içinde oturur suyla oynar. Katlamalıda bu pek mümkün değil gibi
Valla benim katlamalı olanlara nefretim varHanımlar bebek banyo kuvetini nasıl aldınız. Katlamalı mı yoksa klasik mi. Ben evimde kova ve çamaşır sepetimi katlamalı aldım memnunum hem yer kaplamıyor ama bebek için klasik mi alsam diyorum hem biraz büyüdüğünde içinde oturur suyla oynar. Katlamalıda bu pek mümkün değil gibi
Hanımlar bebek banyo kuvetini nasıl aldınız. Katlamalı mı yoksa klasik mi. Ben evimde kova ve çamaşır sepetimi katlamalı aldım memnunum hem yer kaplamıyor ama bebek için klasik mi alsam diyorum hem biraz büyüdüğünde içinde oturur suyla oynar. Katlamalıda bu pek mümkün değil gibi
Yok kuzum zaman alıyor düzelmesiBen de geçen hafta gittiğimde doktoruma söyledim. Sanki bebek sırtını, poposunu ya da kafasını dayıyor bir yere gibi hissediyorum dedim. Ama ben pozisyon değiştirince geçiyor yumuşuyor, sancı mı yoksa bebek mi dedim. Ben böyle söyleyince bana da bebek hareketi bu dedi. Ama size göre daha erken benim haftam 28+4, o yüzden sancıdan şüphelenmemiştir. Sen de toplanma olduğunda pozisyon değiştir, düzeliyor mu takip et bakalım. Düzelmezse direk söyle doktoruna
Ben bunu kaçırmışım canım umarım zamanlı sağlıkla gelirCanım benim rahim ağzım kısaydı birden açılma olursa ayaklarını salar daha riskli olur dedi.
Kilo 2.5 kg boy 46 cm şimdi doğsa 1-2 gün küvezde kalır dedi (geçen hafta söylemişti )
Normalde 38+3 38+5 arası yapıyorlar sezaryanı bildiğim doktor bi kaç gün daha öne çekti
Ama egzersizleri verdi yap dönsün diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?