2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aklıma Recep İvedik in eczanede çalıştığı sahne geldi
Ahahah ayrıca o barsak doluluğu sancı da yapıyor kasılma da haberin olsun. 4 gün çıkamadım ben diyince nstye bağlıyken o da sancı yapar denildi. Gerçekten lavman dan sonra kuş gibi oldum sancı bitti

Ahahah ayrıca o barsak doluluğu sancı da yapıyor kasılma da haberin olsun. 4 gün çıkamadım ben diyince nstye bağlıyken o da sancı yapar denildi. Gerçekten lavman dan sonra kuş gibi oldum sancı bitti
Ben de bugün bunu düşünüyordum gaz sancısı nts de çıkar mı diye

Niye acele ediyor canım herhangi bir riskin mi var?
Canım benim rahim ağzım kısaydı birden açılma olursa ayaklarını salar daha riskli olur dedi.
Kilo 2.5 kg boy 46 cm şimdi doğsa 1-2 gün küvezde kalır dedi (geçen hafta söylemişti )
Normalde 38+3 38+5 arası yapıyorlar sezaryanı bildiğim doktor bi kaç gün daha öne çekti
Ama egzersizleri verdi yap dönsün diyor

O 2800 olmuştur bence

Hanımlar bebek banyo kuvetini nasıl aldınız. Katlamalı mı yoksa klasik mi. Ben evimde kova ve çamaşır sepetimi katlamalı aldım memnunum hem yer kaplamıyor ama bebek için klasik mi alsam diyorum hem biraz büyüdüğünde içinde oturur suyla oynar. Katlamalıda bu pek mümkün değil gibi

Aynen canım bana da öyle söyledi inşallah arayı kapatırlar haftasıyla uyumlu olsunlar da

Katlamalı aldım ben

Valla benim katlamalı olanlara nefretim var bir kere başıma geldi her yer su oldu o yüzden klasik olanlardan aldım yer kaplıyor ama kafam rahat en azından

Ben normal aldım, içindeki filesinin de
0-3
3-6
6+ olarak kullanımı var. Benim hoşuma gitti, katlamalı uzun vadeli gelmedi bana pek

Ayy offf gece olmasını hiç istemiyorum yemekten sonra ne olduysa aşağıya doğru bi baskı hissediyorum kasıklarım ağrıyo ve genital bölgede iğne batması gibi ağrı yatınca geçti biraz ayağa kalkınca fena acile mi gitsem

Yok kuzum zaman alıyor düzelmesi

Ben bunu kaçırmışım canım umarım zamanlı sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…