2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben klasik aldım çok yer kaplamiyor küçük Hamak beşik kadar yer alıyor kocayı maşrafayi da içine koyuyorum

Bugün doktora da dedim gece oluyor bayağı diye. Bir de bu devlet Hastanesi'nde doktorun kendi değil eğitim görevlisi mi ne giriyor her gittiğimde değişik kişiler oluyor biri başka konuşuyor diğeri başka
O kötü işte gelen giden bir şey diyor hepsi farklı konuşuyor o

Kuzum deme deme iyice deliriyorum hahshs

biliyorum etkisi muazzam ama evde kendime kendime yapma durumu bağırsaklarımdakiler ile anlaşmalı evlilik gibi yaşasam mı acaba dedirtiyor.

Canım pozisyonla alakalı olabilir mi? Evde hangi pozisyonda sancılanıyorsun? Yattığında geçiyor mu? Belki nst cihazına girdiğinde yattığın için sancıların yüksek çıkmıyordur
Otururken oluyor genelde malum mide yangınından uzanamıyorum ama otururken geldiğinde hareket ediyorum falan biraz zaman sonra diniyor geçiyor

Benim küveti katlamalı diğerleri düz sebebini de ilk zamanlar burda konuştuyduk ailede sakarlık oranından dolayı

Ben de şu an o noktadayım. Berbat durumdayım duphalac a başladım bugün. Etki etmezse lavman yapcam ya dayanamıyorum artık resmen ağladım tuvalettr sabah

Çok geçmiş olsun canımmm çok korkuncccc şeyler olmuş ben olsam heralde kurbanlık koyun gibi peşlerinden giderdim çok iyi yapmışsın çıkmakla inşallah zamanında sağlığıyla gelsin bebişin

Senin kaçıncı haftan ikiz olduğunu da yeni öğrendim zaten listede de yoksun kendi başına cumhuriyet takılıyon öyle

Canım benim alacaksın bir file önce ön tarafını sonra arka tarafını yıkayacaksın. Bebek ister minik ister kocaman olsun o annelik gelince en güzel sen tutuyorsun. Gurbette tek olamnın zorlukları vardır ama inan bebeğin ve senin için çok güzel anılar anlar birikecek yeter ki sen kendine güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…