- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.081
Bu akşam sancılanırsam acile gidicem Şuan iyim şaşırtıcı biçimdeCanım şu nst kağıdını bida atsana bi bakayım.
Kafaya takmıyorum artık yeter canım sıkıldı bugün yeterinceO zaman çok takma bazen doktor umursamaz oluyor yanlış ölçü alıyor bazen ordaki cihazdan oluyor
Güle güle giysin. Allah içini dolu etsin inşallah çok güzel olmuşevettt
Ben klasik aldım çok yer kaplamiyor küçük Hamak beşik kadar yer alıyor kocayı maşrafayi da içine koyuyorumHanımlar bebek banyo kuvetini nasıl aldınız. Katlamalı mı yoksa klasik mi. Ben evimde kova ve çamaşır sepetimi katlamalı aldım memnunum hem yer kaplamıyor ama bebek için klasik mi alsam diyorum hem biraz büyüdüğünde içinde oturur suyla oynar. Katlamalıda bu pek mümkün değil gibi
Ayyy o hormon biraz akıllı dursun gecede gündüzde daha vakit var yoksa bu gidişte çoğumuz dokuluyoz yaprak gibiiiÇünkü doğumu tetikleyen hormon gece salgılanıyor
O kötü işte gelen giden bir şey diyor hepsi farklı konuşuyor oBugün doktora da dedim gece oluyor bayağı diye. Bir de bu devlet Hastanesi'nde doktorun kendi değil eğitim görevlisi mi ne giriyor her gittiğimde değişik kişiler oluyor biri başka konuşuyor diğeri başka
Kuzum deme deme iyice deliriyorum hahshsBenim 0 20 arası gitti hep bir kez 60 oldu doktoruma attık 10 dakikalık bir tane daha çektir dedi 0 10 dakikada 0 40 arası çok küçük sancılar oldu fotoğrafini attık sorun görünmüyor ama sen 3 gün sonra tekrar çektir dedi seninkini atsam yanima gel derdi
Evet valiz almadı iki de poşet yaptımKızlar doğum çantasını valize mi hazırladınız?
Sana şunu söyleyebilirim bizim haftalardan sonra en fazla magnezyum 2 ye çıkar bir de boş serum verilir yani endişe etmeKuzum deme deme iyice deliriyorum hahshs
Aynen bugün yatis vermesini o yüzden reddettim. Bu sefer de şey diyor madem kabul etmedin o zaman kanama olursa suyun gelirse hemen gel değilse haftalık gidecekmisimO kötü işte gelen giden bir şey diyor hepsi farklı konuşuyor o
biliyorum etkisi muazzam ama evde kendime kendime yapma durumu bağırsaklarımdakiler ile anlaşmalı evlilik gibi yaşasam mı acaba dedirtiyor.Dün değil evvelsi gün lavman yapıldı. Ben hayatımda böyle bir rahatlık görmedim. Mucizevi bişey korkutucu bişeyi yok. Yapıldı tuvalete çıktım ya Allahım dedim bu nasıl bir rahatlık içimden sırtımdan 20 kilo gitti sanki. Diyorum ki ben bundan hep yaptırırım.
Ben valize koydum artı anne çantamı da yanıma alabilirimKızlar doğum çantasını valize mi hazırladınız?
Hiiiçç korkma bebeğim ben 15kere doğurduğum için biliyom korkulacak biri değilŞaka gibi değil mi ya sen diyince bi heyecan bastı beniii
Otururken oluyor genelde malum mide yangınından uzanamıyorum ama otururken geldiğinde hareket ediyorum falan biraz zaman sonra diniyor geçiyorCanım pozisyonla alakalı olabilir mi? Evde hangi pozisyonda sancılanıyorsun? Yattığında geçiyor mu? Belki nst cihazına girdiğinde yattığın için sancıların yüksek çıkmıyordur
Benim küveti katlamalı diğerleri düz sebebini de ilk zamanlar burda konuştuyduk ailede sakarlık oranından dolayıHanımlar bebek banyo kuvetini nasıl aldınız. Katlamalı mı yoksa klasik mi. Ben evimde kova ve çamaşır sepetimi katlamalı aldım memnunum hem yer kaplamıyor ama bebek için klasik mi alsam diyorum hem biraz büyüdüğünde içinde oturur suyla oynar. Katlamalıda bu pek mümkün değil gibi
Ben de şu an o noktadayım. Berbat durumdayım duphalac a başladım bugün. Etki etmezse lavman yapcam ya dayanamıyorum artık resmen ağladım tuvalettr sabahDün değil evvelsi gün lavman yapıldı. Ben hayatımda böyle bir rahatlık görmedim. Mucizevi bişey korkutucu bişeyi yok. Yapıldı tuvalete çıktım ya Allahım dedim bu nasıl bir rahatlık içimden sırtımdan 20 kilo gitti sanki. Diyorum ki ben bundan hep yaptırırım.
Çok geçmiş olsun canımmm çok korkuncccc şeyler olmuşKızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Yazamadım çünkü başıma gelmeyen kalmadı valla iki gündür ben bende değilim
Sizi hem telaşa sokmak istemedim hemde başım yoğundu
Dün gece nerdeyse beni acil ameliyata alıyorlardı Zeynep kamilde
Karşı çıktım ilaç istedim hiç bana sancı kesici ilaç vermediler
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Bebek normal çıktı zorla ameliyat edeceklerdi beni
Bugünde kendi doktoruma geldim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
İki hafta daha tutarız inşallah dedi
Senin kaçıncı haftan ikiz olduğunu da yeni öğrendim zaten listede de yoksun kendi başına cumhuriyet takılıyon öyleAyy offf gece olmasını hiç istemiyorum yemekten sonra ne olduysa aşağıya doğru bi baskı hissediyorum kasıklarım ağrıyo ve genital bölgede iğne batması gibi ağrı yatınca geçti biraz ayağa kalkınca fena acile mi gitsem
Canım sancın var aslında ama doktorun yeterli hörmedi herhaldeBu akşam sancılanırsam acile gidicem Şuan iyim şaşırtıcı biçimde
Doktor normal diyor hep bir hafta geri çıkıyorsa ara açılmazsa normal diyor ama ben pimpirikliyim illa bişeye takılmam lazımbeni de hep zayıf bebek zor büyür bakılır dedikleri için bende gurbette tekim ondan kafama takıyorum nasıl banyo yaptırıcam vs onları düşünüyorum basit şeyler aslında ama aklıma takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?