- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.101
Neden iyi ki de olmamışım dedin canımDaha olmadım iyi ki de olmamışım e nabızda tanımlanmış. Yok kan sulandırıcı kullanmıyorum
Allah razı olsun canım hepinizden dua eden herkesten ki benim dualarım da hepiniz içinÇektim bebegimAselece Allahım şifa versin kuzum
Little gusto’ya çok baktım ama fermuarı çift taraflı değil diye eledim. Zuppers’in de çok güzel, direk 3-6 ay alıp sonra 1 yaşından sonra ergopouch’a geçerim diye düşünüyorum. 6-12 aylık için kardeşimin eşi verdi yabancı marka.Kizlar bu arada benim uyku tulumu tavsiyesine ihtiyacim var. Owli uyku gurusu almaya karar vermistim ama 3 ayda fiyatini 2 katina cikardilar sinir oldum.
1 tog, kollari acilip kapanan(yarim kundak olabilen) torba model istiyorum. Little gusto cikti karsima, defacto lcw fln nasil? Soyledikleri tog degeri guvenilir mi?
Evim küçük ve saklama alanım çok az. O yüzden stokke flexi aldım. 4 yaşa kadar da kullanılıyormuş :) ne kadar gerçekçi deneyip görücem. Ama içine file alsam mı diye bakıyorum.Hanımlar bebek banyo kuvetini nasıl aldınız. Katlamalı mı yoksa klasik mi. Ben evimde kova ve çamaşır sepetimi katlamalı aldım memnunum hem yer kaplamıyor ama bebek için klasik mi alsam diyorum hem biraz büyüdüğünde içinde oturur suyla oynar. Katlamalıda bu pek mümkün değil gibi
Bence onlarla anlaşmalı boşanmayı bi düşünbiliyorum etkisi muazzam ama evde kendime kendime yapma durumu bağırsaklarımdakiler ile anlaşmalı evlilik gibi yaşasam mı acaba dedirtiyor.
Magnezyumu ne zaman bırakıcaz acaba yani bu sefer de 40ı aşar gelmezmişSana şunu söyleyebilirim bizim haftalardan sonra en fazla magnezyum 2 ye çıkar bir de boş serum verilir yani endişe etme
Diyorum ya onun tavrıCanım sancın var aslında ama doktorun yeterli hörmedi herhalde
Sagol canim , zuppers e bakayim ben de o zaman. Ama 0-3 ay almaliyim herhalde benimkiler kucuk olur. Kurutmaya giriyor mu peki biliyor musun? Malum benim ikiz, cis kacsa fln, 2 ser tane alsam ocagima incir agaci dikiyor bu kizlarLittle gusto’ya çok baktım ama fermuarı çift taraflı değil diye eledim. Zuppers’in de çok güzel, direk 3-6 ay alıp sonra 1 yaşından sonra ergopouch’a geçerim diye düşünüyorum. 6-12 aylık için kardeşimin eşi verdi yabancı marka.
Magnezyum olmasa çatı agrisindan bayılırım herhaldeMagnezyumu ne zaman bırakıcaz acaba yani bu sefer de 40ı aşar gelmezmiş
Ahhaah 30 dakika önce aynısı yaşandıAyva yedım az once, ıcını bı kestim kapkara olmış cekırdek kısmı, bendeki şans
Ben insatgramda bir sayfaya diktirdim çift kat pazen çıkarılabilir kol 2 sene giyer dedi ama çok büyük duruyor sordum büyük olmasını istiyoruz zaten dedi kumaşını falan ben beğendimSagol canim , zuppers e bakayim ben de o zaman. Ama 0-3 ay almaliyim herhalde benimkiler kucuk olur. Kurutmaya giriyor mu peki biliyor musun? Malum benim ikiz, cis kacsa fln, 2 ser tane alsam ocagima incir agaci dikiyor bu kizlar
Neyse kı meyve kısmı cok lezizdiAhhaah 30 dakika önce aynısı yaşandı
link var miBen normal aldım, içindeki filesinin de
0-3
3-6
6+ olarak kullanımı var. Benim hoşuma gitti, katlamalı uzun vadeli gelmedi bana pek
Otururken oluyor genelde malum mide yangınından uzanamıyorum ama otururken geldiğinde hareket ediyorum falan biraz zaman sonra diniyor geçiyor
link var mi
Bebek kudurmaya başladı dimi yer açılıncaKızlar korkunun herşeye çaresi varmış
Mutluluktan ağlamak istiyorum
Lavman korkusuna 1 haftalık fazlalıktan kurtuldum .yenilendim gençleştim resmen bu kadar kı fark eder az daha benim kızıda doğurcam diye korkmadım değil
Birine beddua edeceğim zaman mesela eltime filan Kabız Olasın İnşallah diyeceğim Allah’ından bulsun Dünya Kaç bucak bir görsün
Bu duyguyu yaşamakkk istiyorumKızlar korkunun herşeye çaresi varmış
Mutluluktan ağlamak istiyorum
Lavman korkusuna 1 haftalık fazlalıktan kurtuldum .yenilendim gençleştim resmen bu kadar kı fark eder az daha benim kızıda doğurcam diye korkmadım değil
Birine beddua edeceğim zaman mesela eltime filan Kabız Olasın İnşallah diyeceğim Allah’ından bulsun Dünya Kaç bucak bir görsün
Bebek döndüyse eğer olabiliyorKızlar 31+4 üm bebek hareketlerini szler ne kadar hissediyorsunuz ? Bu haftalar da yavaşlar mı ?
Sanirim bebege gore degisiyor. Ben de bugun 31+4 um. Biraz once 1 saat boyunca kudurdu. Cok canimi acitti. Cok korktum dikisleri acip cikacak diye. O kadar hareketten sonra karnimin alt tarafi cok aciyor sanki kazi yapilmis gibiKızlar 31+4 üm bebek hareketlerini szler ne kadar hissediyorsunuz ? Bu haftalar da yavaşlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?