2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Little gusto’ya çok baktım ama fermuarı çift taraflı değil diye eledim. Zuppers’in de çok güzel, direk 3-6 ay alıp sonra 1 yaşından sonra ergopouch’a geçerim diye düşünüyorum. 6-12 aylık için kardeşimin eşi verdi yabancı marka.

Evim küçük ve saklama alanım çok az. O yüzden stokke flexi aldım. 4 yaşa kadar da kullanılıyormuş :) ne kadar gerçekçi deneyip görücem. Ama içine file alsam mı diye bakıyorum.
biliyorum etkisi muazzam ama evde kendime kendime yapma durumu bağırsaklarımdakiler ile anlaşmalı evlilik gibi yaşasam mı acaba dedirtiyor.
Bence onlarla anlaşmalı boşanmayı bi düşün

Sagol canim , zuppers e bakayim ben de o zaman. Ama 0-3 ay almaliyim herhalde benimkiler kucuk olur. Kurutmaya giriyor mu peki biliyor musun? Malum benim ikiz, cis kacsa fln, 2 ser tane alsam ocagima incir agaci dikiyor bu kizlar

Sagol canim , zuppers e bakayim ben de o zaman. Ama 0-3 ay almaliyim herhalde benimkiler kucuk olur. Kurutmaya giriyor mu peki biliyor musun? Malum benim ikiz, cis kacsa fln, 2 ser tane alsam ocagima incir agaci dikiyor bu kizlar
Ben insatgramda bir sayfaya diktirdim çift kat pazen çıkarılabilir kol 2 sene giyer dedi ama çok büyük duruyor sordum büyük olmasını istiyoruz zaten dedi kumaşını falan ben beğendim

Kızlar korkunun herşeye çaresi varmış
Mutluluktan ağlamak istiyorum
Lavman korkusuna 1 haftalık fazlalıktan kurtuldum . yenilendim gençleştim resmen bu kadar kı fark eder az daha benim kızıda doğurcam diye korkmadım değil

Birine beddua edeceğim zaman mesela eltime filan Kabız Olasın İnşallah diyeceğim Allah’ından bulsun Dünya Kaç bucak bir görsün

Otururken oluyor genelde malum mide yangınından uzanamıyorum ama otururken geldiğinde hareket ediyorum falan biraz zaman sonra diniyor geçiyor

Pki nstyi yatarken mi çekiyorlar? Belki ondan farklıdır, bir de pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancı diye biliyorum.

Bebek kudurmaya başladı dimi yer açılınca

Bu duyguyu yaşamakkk istiyorum

Kızlar 31+4 üm bebek hareketlerini szler ne kadar hissediyorsunuz ? Bu haftalar da yavaşlar mı ?
Sanirim bebege gore degisiyor. Ben de bugun 31+4 um. Biraz once 1 saat boyunca kudurdu. Cok canimi acitti. Cok korktum dikisleri acip cikacak diye. O kadar hareketten sonra karnimin alt tarafi cok aciyor sanki kazi yapilmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…