- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.121
Kızlar korkunun herşeye çaresi varmış
Mutluluktan ağlamak istiyorum
Lavman korkusuna 1 haftalık fazlalıktan kurtuldum .yenilendim gençleştim resmen bu kadar kı fark eder az daha benim kızıda doğurcam diye korkmadım değil
Birine beddua edeceğim zaman mesela eltime filan Kabız Olasın İnşallah diyeceğim Allah’ından bulsun Dünya Kaç bucak bir görsün
Hiç sorma yeri dar geldi hanımefendiye gönlünce fingireklik yapamamıştı . Şimdi gerine gerine tüm karın bölgemi karış karış geziyor dünya varmış dercesineBebek kudurmaya başladı dimi yer açılınca
Bende tam tersi bi sakin yanii sanki bugün az hareket etti gibi hisse büründümSanirim bebege gore degisiyor. Ben de bugun 31+4 um. Biraz once 1 saat boyunca kudurdu. Cok canimi acitti. Cok korktum dikisleri acip cikacak diye. O kadar hareketten sonra karnimin alt tarafi cok aciyor sanki kazi yapilmis gibi
Ben bagırsaklarımdan rahatsızım. İlaçsız ruvalete çıkamıyorum. Bu doktor kontrolünde kullanıyorum. Akşam ıcsem 12 saat sonra tüm bagırsagım temızlenıyor. Doktorunuza danışarak kullanabılırsınız belki . Bır ara temın edemedım o sırada 4 günde bir acılle gidip lavman yaptırmak zorunda kaldım 15 20 gunKızlar korkunun herşeye çaresi varmış
Mutluluktan ağlamak istiyorum
Lavman korkusuna 1 haftalık fazlalıktan kurtuldum .yenilendim gençleştim resmen bu kadar kı fark eder az daha benim kızıda doğurcam diye korkmadım değil
Birine beddua edeceğim zaman mesela eltime filan Kabız Olasın İnşallah diyeceğim Allah’ından bulsun Dünya Kaç bucak bir görsün
Canım sende sancın artarsa git acile tek doktorla kalma ama bu saatten sonra ne yaparlar hiç bir fikrim yokDiyorum ya onun tavrı
Kedidir o kedi
Aynen bu moddaydı jhshdhdh
Bende Duphalac şurup formu olan varBen bagırsaklarımdan rahatsızım. İlaçsız ruvalete çıkamıyorum. Bu doktor kontrolünde kullanıyorum. Akşam ıcsem 12 saat sonra tüm bagırsagım temızlenıyor. Doktorunuza danışarak kullanabılırsınız belki . Bır ara temın edemedım o sırada 4 günde bir acılle gidip lavman yaptırmak zorunda kaldım 15 20 gun
Bi ayarlari yok bebeklerin deBende tam tersi bi sakin yanii sanki bugün az hareket etti gibi hisse büründüm
Duphalac bir kere aldım sanırım ertesi gündü ancak fayda etti. Ama hiçbişey lavmanın yerini tutamaz. Ben ıkınamıyorum bir de korkumdan bişey olur diye. Lavman beni çok rahatlattıBen de şu an o noktadayım. Berbat durumdayım duphalac a başladım bugün. Etki etmezse lavman yapcam ya dayanamıyorum artık resmen ağladım tuvalettr sabah
Bugün benimki de az hareket ediyor, insanı merakta bırakıyorlar yaaBi ayarlari yok bebeklerin debuyumenin hizli oldugu zamanlarda hareketleri yavaslayabiliyor. Belki atak zamanindadir bebegin
Vücuda zararı var bence. Yap ve rahatlabiliyorum etkisi muazzam ama evde kendime kendime yapma durumu bağırsaklarımdakiler ile anlaşmalı evlilik gibi yaşasam mı acaba dedirtiyor.
Magnezyum olmasa çatı agrisindan bayılırım herhalde
Dolabınızda salata varsa onu yiyin soğuk soğuk bizzat bugün deneyimledim çok iyi geldiKızlar son yazılanları okuyamadım mide yanmasından perişan haldeyim naptiysam gecmedi su içtim elma yedim ama yok yani. Mide yanmasına çözümü olan varsa banada söylesin bu haftadan önce yoktu böyle birsey ama bir kac gündür baya kötüyüm 29. Haftadayim
Ben günde 3 tane ıcıyorum akşam 7 de bol su ıle .sabah rahatlıyorum lakın dedıgım gıbı benim bagırsagımda sorun var hamılelıkten oncede bunu kullanıyordum. Bünyeden bünyeye degısık lavman ıyı hos ama o sancılı korku surecı çok yorucuDuphalac bir kere aldım sanırım ertesi gündü ancak fayda etti. Ama hiçbişey lavmanın yerini tutamaz. Ben ıkınamıyorum bir de korkumdan bişey olur diye. Lavman beni çok rahatlattı
Yatarak çekti valla yarım yatış diyeyimPki nstyi yatarken mi çekiyorlar? Belki ondan farklıdır, bir de pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancı diye biliyorum.
Moby 3'ü Bir Arada Akıllı Bebek Küveti Beyaz
Moby 3'ü Bir Arada Akıllı Bebek Küveti Beyaz uygun fiyat avantajlarıyla Minycenter'da! Birçok ürünü indirim fırsatlarını kaçırmadan satın almak için hemen tıklayın!www.minycenter.com.tr
Kabin boy mu orta boy mu mantıklı ya bilemedimEvet valiz almadı iki de poşet yaptım
Gerçekten mi canım? Hep içimde su hareket ediyor dünden beri daha çok arttıBebek yüzüyor oluyor o zaman.
Kabin boya mı koydun canım. Kabin mi alsam orta boy mu bilemedimBen valize koydum artı anne çantamı da yanıma alabilirim
Ben de endişelendim bir de çok aşağı da bebek genital bölgemde dolanıyor şeyleri böyle karınca gibi. Evde sağlık ocaklarında ki kalp atışını dinleme Makinası var biraz dinleyelim dedim eşime biraz rahatladım ama herşeyi korkutuyor artıkSanirim bebege gore degisiyor. Ben de bugun 31+4 um. Biraz once 1 saat boyunca kudurdu. Cok canimi acitti. Cok korktum dikisleri acip cikacak diye. O kadar hareketten sonra karnimin alt tarafi cok aciyor sanki kazi yapilmis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?