2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

O kadar özendim ki şu an sana
Tez zamanda bana da olsun,içim boşalsın, bi hafifleyeyim insallah

Sanirim bebege gore degisiyor. Ben de bugun 31+4 um. Biraz once 1 saat boyunca kudurdu. Cok canimi acitti. Cok korktum dikisleri acip cikacak diye. O kadar hareketten sonra karnimin alt tarafi cok aciyor sanki kazi yapilmis gibi
Bende tam tersi bi sakin yanii sanki bugün az hareket etti gibi hisse büründüm

Ben bagırsaklarımdan rahatsızım. İlaçsız ruvalete çıkamıyorum. Bu doktor kontrolünde kullanıyorum. Akşam ıcsem 12 saat sonra tüm bagırsagım temızlenıyor. Doktorunuza danışarak kullanabılırsınız belki . Bır ara temın edemedım o sırada 4 günde bir acılle gidip lavman yaptırmak zorunda kaldım 15 20 gun

Eklentiler

• image.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 32
Diyorum ya onun tavrı
Kedidir o kedi
Aynen bu moddaydı jhshdhdh
Canım sende sancın artarsa git acile tek doktorla kalma ama bu saatten sonra ne yaparlar hiç bir fikrim yok boş serum verip en fazla yatırıp nst takibi yaparlar. 32 den önce doktorlar geciktirmek için uğraşıyorlar ama 32 den sonra salıyolar valla benimki bile saldı düşün

Bende Duphalac şurup formu olan var
Resmen şişeşin yarısını içtim bugün o bile etki etmedi
Doktorumda şaştı kaldı

Kızlar son yazılanları okuyamadım mide yanmasından perişan haldeyim naptiysam gecmedi su içtim elma yedim ama yok yani. Mide yanmasına çözümü olan varsa banada söylesin bu haftadan önce yoktu böyle birsey ama bir kac gündür baya kötüyüm 29. Haftadayim

Ben de şu an o noktadayım. Berbat durumdayım duphalac a başladım bugün. Etki etmezse lavman yapcam ya dayanamıyorum artık resmen ağladım tuvalettr sabah
Duphalac bir kere aldım sanırım ertesi gündü ancak fayda etti. Ama hiçbişey lavmanın yerini tutamaz. Ben ıkınamıyorum bir de korkumdan bişey olur diye. Lavman beni çok rahatlattı

Tansiyonumu ölçerken kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor niyeyse, şimdi ölçtüm 11 e 8 ama nabzım 129 normal mi acaba

Dolabınızda salata varsa onu yiyin soğuk soğuk bizzat bugün deneyimledim çok iyi geldi

Duphalac bir kere aldım sanırım ertesi gündü ancak fayda etti. Ama hiçbişey lavmanın yerini tutamaz. Ben ıkınamıyorum bir de korkumdan bişey olur diye. Lavman beni çok rahatlattı
Ben günde 3 tane ıcıyorum akşam 7 de bol su ıle .sabah rahatlıyorum lakın dedıgım gıbı benim bagırsagımda sorun var hamılelıkten oncede bunu kullanıyordum. Bünyeden bünyeye degısık lavman ıyı hos ama o sancılı korku surecı çok yorucu bebek sıkısıyor kıpırdamıyor. Gazdan ağrıdan ınsan duramıyor. Kımse yaşasın istemem o durumu

Yatarak çekti valla yarım yatış diyeyim

Sanirim bebege gore degisiyor. Ben de bugun 31+4 um. Biraz once 1 saat boyunca kudurdu. Cok canimi acitti. Cok korktum dikisleri acip cikacak diye. O kadar hareketten sonra karnimin alt tarafi cok aciyor sanki kazi yapilmis gibi
Ben de endişelendim bir de çok aşağı da bebek genital bölgemde dolanıyor şeyleri böyle karınca gibi. Evde sağlık ocaklarında ki kalp atışını dinleme Makinası var biraz dinleyelim dedim eşime biraz rahatladım ama herşeyi korkutuyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…