- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.141
Evet ben artık tekmelerini çok hissetmiyorum sıyırma ve yüzme şeklinde oluyor haraketleriGerçekten mi canım? Hep içimde su hareket ediyor dünden beri daha çok arttı
Bende saldım artık gelene kapımız açıkCanım sende sancın artarsa git acile tek doktorla kalma ama bu saatten sonra ne yaparlar hiç bir fikrim yokboş serum verip en fazla yatırıp nst takibi yaparlar. 32 den önce doktorlar geciktirmek için uğraşıyorlar ama 32 den sonra salıyolar valla benimki bile saldı düşün
ben de 1 tane mi alsam 2 tane mi kararsızım ya 1 tane alırım herhaldeSagol canim , zuppers e bakayim ben de o zaman. Ama 0-3 ay almaliyim herhalde benimkiler kucuk olur. Kurutmaya giriyor mu peki biliyor musun? Malum benim ikiz, cis kacsa fln, 2 ser tane alsam ocagima incir agaci dikiyor bu kizlar
Benim doktorum bugün doğumdan sonra da devam edeceğiz dedi tüm ilaçlaraMagnezyumu ne zaman bırakıcaz acaba yani bu sefer de 40ı aşar gelmezmiş
Plesantanjn oldugu yerde ben cok az hissediyorum. Gosgumun alti vajina tarafi sag sol bosluklar oralarda hissediom bayaBenimde plasenta önde. Hareketi 21. Haftada hissettim. Ama hamile olduğumu bilmesem içerdeki çocuk demem yani öyle bir hareketti. İçerde bebek var gibi hissetmem 29. Haftayı buldu benimve doktorun plasentanın olduğunu söylediği yerde henüz hiç hareket hissetmedim ben. Belli yerlerden vuruyor sadece. Mesela son gidişimde plasentanın olduğu yerde ayakları vardı. O yüzden güçlü tekme hissetmiyorum demek ki demiştim
Ay gittik valla. Biz de arabayla gittik. Sarayburnunda sag serit durdu. Bizde ole park ettik oradan izledik cok guzeldi yaNaptın gittin mi inanılmaz kalabalıktı biz arabayla gittik kuleliye ben böyle bir kalabalık görmedim. 30 a kadar yerimden kalkmadım 30.üncü haftadan sonra fink atmaya başladım :)) hava gösterilerini kaçırdık uzaktan izledik ama savaş gemilerini gördüm sonra akşam ettik havai fişek gösterileri drone gösterisi falan izledik . Eve geldiğimde 10buçuktu . Bi de eşim araba kullanmıyor Pertim çıkmıştı
Kızlar hanginiz link bırakmıştı hatırlamıyorum ama o kadar düzenli oldu ki bimden diğer dandikleri aldığıma pişman oldum keşke daha önce görseydim
hayyyy insanlar cok ilginc yahu. Ben bizim eve vazelin girdigini bilmem. Dunyanin en les itemlarindan biri. Petrolun en pis atigindan yapilioBizim bi tanıdığımızda bebişe pişik kremi yerine vazelin sürüyordum. Çok faydasını görmüş ama içeriği nasıl hiç bakmadım
Tam tersine canım kegel egzersizi gibi düşünebilirsin, pelvik taban kasların için çok yararlıçişini tutup hayatına devam etmiyorsun yine de bitiriyorsun çişi yarısında kısa süreli tutuyorsun örneğin
Ergopouch bebeimKizlar bu arada benim uyku tulumu tavsiyesine ihtiyacim var. Owli uyku gurusu almaya karar vermistim ama 3 ayda fiyatini 2 katina cikardilar sinir oldum.
1 tog, kollari acilip kapanan(yarim kundak olabilen) torba model istiyorum. Little gusto cikti karsima, defacto lcw fln nasil? Soyledikleri tog degeri guvenilir mi?
Ay bende kullaniyorum. Zaten kullanilmicak bi gobek yok henuz. Belki 39dan fln sonra. Bugun anneme dedim ben dofurana kdr kullanirim bu arabayi dieAraba kullanmak niye tetikliyormuş ki. Benim eşim kullanmıyor ben kullanıyorum hep ve hala :)
aminnn canım çok teşekkür ederim seninki geldi mi kumaşı vs nasıl beğendin miGüle güle giysin. Allah içini dolu etsin inşallah çok güzel olmuş
Yaa sağol kuzumCanım benim alacaksın bir file önce ön tarafını sonra arka tarafını yıkayacaksın. Bebek ister minik ister kocaman olsun o annelik gelince en güzel sen tutuyorsun. Gurbette tek olamnın zorlukları vardır ama inan bebeğin ve senin için çok güzel anılar anlar birikecek yeter ki sen kendine güven.
Donmeye mi calisiyor ne yapiyor anlamadim ben de. Poposunu mu kaldiriyor sirtini mi. Oyle cok cikinti yapiyor ki karnimdan alt taraftan dikislerin gerildigini hissediyorum. Sanci degil cunku karnimin diger tarafi yumusacik. Bebek hareketleri rahmin acilmasina sebep olabilir mi acaba. Cok korktum ben deBen de endişelendim bir de çok aşağı da bebek genital bölgemde dolanıyor şeyleri böyle karınca gibi. Evde sağlık ocaklarında ki kalp atışını dinleme Makinası var biraz dinleyelim dedim eşime biraz rahatladım ama herşeyi korkutuyor artık
Bi doktora gidicem şimdi erken doğum riskimde var aklımda kalmasın rahat edemedik eşimleBi ayarlari yok bebeklerin debuyumenin hizli oldugu zamanlarda hareketleri yavaslayabiliyor. Belki atak zamanindadir bebegin
Bende gidip gitmemekle kararsız kaldım, nabzım yüksek başım ağrıyo bebek az hareketli bugünBi doktora gidicem şimdi erken doğum riskimde var aklımda kalmasın rahat edemedik eşimle
Insallah sikinti yoktur canim. Haber ver bize deBi doktora gidicem şimdi erken doğum riskimde var aklımda kalmasın rahat edemedik eşimle
Süper o zaman Benim de Öyle muhtemelenEvet ben artık tekmelerini çok hissetmiyorum sıyırma ve yüzme şeklinde oluyor haraketleri
Korkma canım bişey yoktur inşallah bazı zamanlar kuduruyor bu bebekler .Dün benimkide ağzımdan çıkmaya çalışıyordu üst tarafta şişiyorduDonmeye mi calisiyor ne yapiyor anlamadim ben de. Poposunu mu kaldiriyor sirtini mi. Oyle cok cikinti yapiyor ki karnimdan alt taraftan dikislerin gerildigini hissediyorum. Sanci degil cunku karnimin diger tarafi yumusacik. Bebek hareketleri rahmin acilmasina sebep olabilir mi acaba. Cok korktum ben de
Cok sagol canim birazdan kalkip denerimDolabınızda salata varsa onu yiyin soğuk soğuk bizzat bugün deneyimledim çok iyi geldi
Ben kabine koydum canimKabin boy mu orta boy mu mantıklı ya bilemedim
Kabin boy tam sığdı şuan. Çantaya bişi koymadım ama senin eşyalara göre de değişir.Kabin boya mı koydun canım. Kabin mi alsam orta boy mu bilemedim
Yapma, yanarsınKızlar kadife pijama takımı giyilir mi sizce çok mu ateş basar ? Birde tesettürlüyüm ilk günler amcası kardeşi vs geldiğinde giy çık elbise alıp giyeyim diyorum önü düğmeli olanlardan . Alan varsa link verebilir mi veya siz ne düşündünüz ?
Ben bunu kullandım birkaç günü geçirdi daha da kullanmadım gerek kalmadı çok şükür. Acildeki doktor yazmıştı kendi kadın doğum doktoruma da sormuştum kullanabilirsin demistiKızlar son yazılanları okuyamadım mide yanmasından perişan haldeyim naptiysam gecmedi su içtim elma yedim ama yok yani. Mide yanmasına çözümü olan varsa banada söylesin bu haftadan önce yoktu böyle birsey ama bir kac gündür baya kötüyüm 29. Haftadayim
Bence hastane çok sıcak olur o yüzden normal penye aldım ben belki çantaya bir tane hırka koyarım diye düşündümKızlar kadife pijama takımı giyilir mi sizce çok mu ateş basar ? Birde tesettürlüyüm ilk günler amcası kardeşi vs geldiğinde giy çık elbise alıp giyeyim diyorum önü düğmeli olanlardan . Alan varsa link verebilir mi veya siz ne düşündünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?