2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende saldım artık gelene kapımız açık son ay artık kendimi rahatlatcam duymamazlıktan geliyorum kasılmaları ama o üç gündür olan şiddetli sancı kasılmalar bi hafta önce ki haline döndü

Sagol canim , zuppers e bakayim ben de o zaman. Ama 0-3 ay almaliyim herhalde benimkiler kucuk olur. Kurutmaya giriyor mu peki biliyor musun? Malum benim ikiz, cis kacsa fln, 2 ser tane alsam ocagima incir agaci dikiyor bu kizlar
ben de 1 tane mi alsam 2 tane mi kararsızım ya 1 tane alırım herhalde

Plesantanjn oldugu yerde ben cok az hissediyorum. Gosgumun alti vajina tarafi sag sol bosluklar oralarda hissediom baya
Ay gittik valla. Biz de arabayla gittik. Sarayburnunda sag serit durdu. Bizde ole park ettik oradan izledik cok guzeldi ya
Kızlar hanginiz link bırakmıştı hatırlamıyorum ama o kadar düzenli oldu ki bimden diğer dandikleri aldığıma pişman oldum keşke daha önce görseydim

Bizim bi tanıdığımızda bebişe pişik kremi yerine vazelin sürüyordum. Çok faydasını görmüş ama içeriği nasıl hiç bakmadım
hayyyy insanlar cok ilginc yahu. Ben bizim eve vazelin girdigini bilmem. Dunyanin en les itemlarindan biri. Petrolun en pis atigindan yapilio

Ergopouch bebeim
Araba kullanmak niye tetikliyormuş ki. Benim eşim kullanmıyor ben kullanıyorum hep ve hala :)
Ay bende kullaniyorum. Zaten kullanilmicak bi gobek yok henuz. Belki 39dan fln sonra. Bugun anneme dedim ben dofurana kdr kullanirim bu arabayi dieelim ayagim o bnm evden cikamam arabasiz burasi hep yokus(bahcesehir)

Yaa sağol kuzum ilk bebek neyle karşılacağımı bilmiyorum doğum yaklaştıkça düşünceler sarıyor ister istemez Allah hepimize kolaylık versin inşallah

Donmeye mi calisiyor ne yapiyor anlamadim ben de. Poposunu mu kaldiriyor sirtini mi. Oyle cok cikinti yapiyor ki karnimdan alt taraftan dikislerin gerildigini hissediyorum. Sanci degil cunku karnimin diger tarafi yumusacik. Bebek hareketleri rahmin acilmasina sebep olabilir mi acaba. Cok korktum ben de

Korkma canım bişey yoktur inşallah bazı zamanlar kuduruyor bu bebekler .Dün benimkide ağzımdan çıkmaya çalışıyordu üst tarafta şişiyordu

Kızlar kadife pijama takımı giyilir mi sizce çok mu ateş basar ? Birde tesettürlüyüm ilk günler amcası kardeşi vs geldiğinde giy çık elbise alıp giyeyim diyorum önü düğmeli olanlardan . Alan varsa link verebilir mi veya siz ne düşündünüz ?

Yapma, yanarsın

Ben bunu kullandım birkaç günü geçirdi daha da kullanmadım gerek kalmadı çok şükür. Acildeki doktor yazmıştı kendi kadın doğum doktoruma da sormuştum kullanabilirsin demisti

Eklentiler

• IMG_20231030_221209.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 40
Bence hastane çok sıcak olur o yüzden normal penye aldım ben belki çantaya bir tane hırka koyarım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…