- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.161
İnşallah bir sıkıntı yoktur güzel haberlerini bekliyoruzBi doktora gidicem şimdi erken doğum riskimde var aklımda kalmasın rahat edemedik eşimle
Listeye bakıyorum arada sizleri takip ediyorum ikiz anneleri özellikleSenin kaçıncı haftan ikiz olduğunu da yeni öğrendim zaten listede de yoksun kendi başına cumhuriyet takılıyon öyle
Boş ver aşkı memnuyu izle, masterchef izliyorum her akşam salyam aka akaKızlar aşkı memnuyu izliyorum can sıkıntısından Peyker 2. Bebişi doğurdu biz hala doguramadik
Cok sagol canımBen bunu kullandım birkaç günü geçirdi daha da kullanmadım gerek kalmadı çok şükür. Acildeki doktor yazmıştı kendi kadın doğum doktoruma da sormuştum kullanabilirsin demisti
Sırf canım çeker diye izlemiyorumBoş ver aşkı memnuyu izle, masterchef izliyorum her akşam salyam aka aka
Bende savaşta ölen bebeklerle dalga geçenlerin yorumlarını okudum salak gibi ağlama modKızlar aşkı memnuyu izliyorum can sıkıntısından Peyker 2. Bebişi doğurdu biz hala doguramadik
Onlara hiç bakmıyorum içim çok kötü oluyor etkileniyorumBende savaşta ölen bebeklerle dalga geçenlerin yorumlarını okudum salak gibi ağlama modinsanlar çok kalpsiz
Benim her gün çekiyor ondan sonra mutfakta buluyorum kendimi, kredi kartı desen iflasın eşiğindeSırf canım çeker diye izlemiyorum
Hiiiçç korkma bebeğim ben 15kere doğurduğum için biliyom korkulacak biri değil
Hepsi sığdı mı aşko. Hem senin hem bebişinkiler?Ben kabine koydum canim
32+1 her Allahım günü kuduruk benimkiKızlar 31+4 üm bebek hareketlerini szler ne kadar hissediyorsunuz ? Bu haftalar da yavaşlar mı ?
60 ile 70 arası senin kaç dk vardı ?Benim cumartesi 60 ve 70 iki sancım olunca doktorum 3 güne düşürdü ntsyi bugün ebe sancın 80 e vurursa yalancı sancılar başlar doğuma da 10 gün kalır dedi tahmini senden 70 e çıkınca kaç günde bir nts istedi
Offf midem hamur işi ile tekrar kitlenmesin diye bakamıyorum içim gidiyooo bu bölüm çok fena gözünüzü kapatınBoş ver aşkı memnuyu izle, masterchef izliyorum her akşam salyam aka aka
60 ile 70 arası senin kaç dk vardı ?
6 dakika falan.60 ile 70 arası senin kaç dk vardı ?
SığdıHepsi sığdı mı aşko. Hem senin hem bebişinkiler?
Dayanamadım sipariş verdim, öyle bir yiyorlar ki sanki 6 aydır yememişler insanın canı çekiyorOfff midem hamur işi ile tekrar kitlenmesin diye bakamıyorum içim gidiyooo bu bölüm çok fena gözünüzü kapatın
E bebeğe çok güzel bu tarz bi kıyafet gelmiş . Kızım olsa alırdım bak istersen biKızlar bebeğin 40ı çıktığı an Mevlüt yapacağız, nasıl bir şey tercih ettiniz siz ?
Geçen hafta gittim ama göremedim, diğer şubesine bir bakayım o zaman belki orda vardır. Teşekkür ederim canımE bebeğe çok güzel bu tarz bi kıyafet gelmiş . Kızım olsa alırdım bak istersen bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?