2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Aa çok şaşırdım canım hep önerildiğini ve çok sağlıklı olduğunu duyduğum bir şeyin tam tersi, tekrar bir araştırma yapayım bakalım. İnternette herkes farklı konuşuyor

Çok şükür yaa az kaldı hamilelik güzel ama gittikçe zorlaşıyor. Midem yanıyo su içemiyorum sinirlerim bozuldu iyice. İnşallah çok bekletmez zamanında sağlıklı gelir benimkide

Aa çok şaşırdım canım hep önerildiğini ve çok sağlıklı olduğunu duyduğum bir şeyin tam tersi, tekrar bir araştırma yapayım bakalım. İnternette herkes farklı konuşuyor
Bu kiz fizyoterapist. Benim de hocam olur genc filan ama isinde iyi. Ben de cok sasirdim bu videoyu gordugumde. Ama internette herkes herseyi yaziyor oyuzden guvenilir kaynak zorlasiyor

Kız dün bizde bi sarayburnuna gidip bakalım dedik oradaydık fazla kalmadık ama çok esiyordu zaten. Havai fişek falan izleyip döndük

Ben de demin orta valizi aldim elime actim. Yani icine ben sigarim. Bi mantiksiz geldi. Ortayla giderim diyodum ama galiba kabinle gidicem ya. Heme normal dogum olursa 1 gun kalicam. Nebilym gerek yok galiba abartmaya

Merhaba Evet oldum kullanmiyorum neden sordunuz? N nimolik canım sen neden iyi ki grip aşısı olmamışım dedin mesajını alintilayamadjm
Canım ben paralı alacaktım iyi ki o zaman paralı olanı almamışım anlamında demek istemiştim e nabızda bize ücretsiz çıktı diye demek istemiştim

Ben de demin orta valizi aldim elime actim. Yani icine ben sigarim. Bi mantiksiz geldi. Ortayla giderim diyodum ama galiba kabinle gidicem ya. Heme normal dogum olursa 1 gun kalicam. Nebilym gerek yok galiba abartmaya
Bence de. Zaten yatacaksın. Sürekli üst baş da değismeyecek. Bebek için belki yeterli kıyafet alındiktan sonra çöğu bence olsa güzel olur ama olmasa da olur diye düşünüyorum.

Ohaa havaifisekten sonra donduk bizde. Saka gibi. Belki yanyana geldik haberimiz yok
Ya gitmicektim trafiğe baktık çok kalabalıktı Balat full kapalı görünüyordu yani. Sonra birden açıldı yol. Bizde dedik gidelim bakalım arabayla gidecez nasılsa olmadı döneriz. Park yeride bulduk nasıl olduysa çok esiyordu yaa biraz merdivenlerde oturduk yerde yoktu biraz deniz kenarında ayakta izledik havai fişekler bitince de döndük. Ama ben benden başka hamile görmedim

Bu kiz fizyoterapist. Benim de hocam olur genc filan ama isinde iyi. Ben de cok sasirdim bu videoyu gordugumde. Ama internette herkes herseyi yaziyor oyuzden guvenilir kaynak zorlasiyor

Doğru güvenilir kaynak bulmak gerçekten de zor, bilgiler de açıkçası yıllar içerisinde değişiklik de gösterebiliyor

Ben de bavulu kabin boy aldım ama bir de anne bebek çantasını doldururum diyorum yeter herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…