- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.181
P Pink Freud ben de kabin boy aldım hepsi sığdı
ben yarın kontrol sonrası gidersem ebebeğe fotosu ve kodunu çekerim canımGeçen hafta gittim ama göremedim, diğer şubesine bir bakayım o zaman belki orda vardır. Teşekkür ederim canım
Tamam olur en azından görmüş olurum, siteden baktım şimdi ama o kadar çok elbise var ki bitmiyorP Pink Freud ben de kabin boy aldım hepsi sığdıama ben L Lmntbrdgi ndan fazla aldım
ben yarın kontrol sonrası gidersem ebebeğe fotosu ve kodunu çekerim canım
Plesantanjn oldugu yerde ben cok az hissediyorum. Gosgumun alti vajina tarafi sag sol bosluklar oralarda hissediom baya
Ay gittik valla. Biz de arabayla gittik. Sarayburnunda sag serit durdu. Bizde ole park ettik oradan izledik cok guzeldi ya
hayyyy insanlar cok ilginc yahu. Ben bizim eve vazelin girdigini bilmem. Dunyanin en les itemlarindan biri. Petrolun en pis atigindan yapilio
Ergopouch bebeim
Ay bende kullaniyorum. Zaten kullanilmicak bi gobek yok henuz. Belki 39dan fln sonra. Bugun anneme dedim ben dofurana kdr kullanirim bu arabayi dieelim ayagim o bnm evden cikamam arabasiz burasi hep yokus(bahcesehir)
benim evde bir tane valiz var aşiret boy kabin boy olanı kocam kırdı orta boy olanı kardeşim askere giderken aldı götürdü
Çok şükür yaa az kaldı
Bu kiz fizyoterapist. Benim de hocam olur genc filan ama isinde iyi. Ben de cok sasirdim bu videoyu gordugumde. Ama internette herkes herseyi yaziyor oyuzden guvenilir kaynak zorlasiyorAa çok şaşırdım canım hep önerildiğini ve çok sağlıklı olduğunu duyduğum bir şeyin tam tersi, tekrar bir araştırma yapayım bakalım. İnternette herkes farklı konuşuyor
Kız dün bizde bi sarayburnuna gidip bakalım dedik oradaydıkPlesantanjn oldugu yerde ben cok az hissediyorum. Gosgumun alti vajina tarafi sag sol bosluklar oralarda hissediom baya
Ay gittik valla. Biz de arabayla gittik. Sarayburnunda sag serit durdu. Bizde ole park ettik oradan izledik cok guzeldi ya
hayyyy insanlar cok ilginc yahu. Ben bizim eve vazelin girdigini bilmem. Dunyanin en les itemlarindan biri. Petrolun en pis atigindan yapilio
Ergopouch bebeim
Ay bende kullaniyorum. Zaten kullanilmicak bi gobek yok henuz. Belki 39dan fln sonra. Bugun anneme dedim ben dofurana kdr kullanirim bu arabayi dieelim ayagim o bnm evden cikamam arabasiz burasi hep yokus(bahcesehir)
Evet canım geldi kokusu kötüydü zaten yıkayacaktım gelir gelmez yıkadım çok güzel yumuşacıkaminnn canım çok teşekkür ederim seninki geldi mi kumaşı vs nasıl beğendin mi
OhaaKız dün bizde bi sarayburnuna gidip bakalım dedik oradaydıkfazla kalmadık ama çok esiyordu zaten. Havai fişek falan izleyip döndük
Ücretli alacaktım canım ücretli almamışım anlamında demek istemiştimNeden iyi ki de olmamışım dedin canım
Bence de. Zaten yatacaksın. Sürekli üst baş da değismeyecek. Bebek için belki yeterli kıyafet alındiktan sonra çöğu bence olsa güzel olur ama olmasa da olur diye düşünüyorum.Ben de demin orta valizi aldim elime actim. Yani icine ben sigarim. Bi mantiksiz geldi. Ortayla giderim diyodum ama galiba kabinle gidicem ya. Heme normal dogum olursa 1 gun kalicam. Nebilym gerek yok galiba abartmaya
Ya gitmicektim trafiğe baktık çok kalabalıktı Balat full kapalı görünüyordu yani. Sonra birden açıldı yol. Bizde dedik gidelim bakalım arabayla gidecez nasılsa olmadı döneriz. Park yeride bulduk nasıl olduysaOhaahavaifisekten sonra donduk bizde. Saka gibi. Belki yanyana geldik haberimiz yok
Ben ecopirin kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.Merhabalar grip aşısı olcaksınız sanırım kan sulandırıcı kullanıyor musunuz acaba?
Bu kiz fizyoterapist. Benim de hocam olur genc filan ama isinde iyi. Ben de cok sasirdim bu videoyu gordugumde. Ama internette herkes herseyi yaziyor oyuzden guvenilir kaynak zorlasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?