2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim herifle bebeği buldum kızlar
Şimdi bile horladıgında beni tekmeliyo
ayyy horlayan adamdan nefret cinlerim tepeme geliyor horlama sesinden nefret ediyorum sırf horluyor diye adamı yedim burun ameliyatı olana kadar.

Benim doktorum bugün doğumdan sonra da devam edeceğiz dedi tüm ilaçlara
Ben de multivitamin demir ve d vitamini +kalsiyum kullanmadım hamileliğimde ama kalsiyum da kullancam doğumdan sonra kendi kararımla doktor hiç bir şey söylemedi ama olsun

ayyy horlayan adamdan nefret cinlerim tepeme geliyor horlama sesinden nefret ediyorum sırf horluyor diye adamı yedim burun ameliyatı olana kadar.
Benimkinde de sıkıntı var ama biri olur diye korkuma çokta ameliyat olmasını istemiyorum et değil kemik çünkü

Gecelik
Sabahlıkli pijama takımı
Terlik
Çorap
Hırka
4 tane depend
5 tane gece pedi
Süt sağma makinası
Çörek otu
Ayva jeli için küçük kavanoz
Süt artirici çay poşet çay gibi 4 tane
Sezeryan olursam 2 tane şekersiz Nescafe
Biberon
Emzik
Emzik kabı
Bezi ben de 10 a çıkardım
Islak mendil.
Alt açma
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 bebek çorabı koydum hurma ve zemzem suyunu da giderken alırım benim kendimce minimal çantam hastaneden çıkarken de giderken giydiklerimi giyerim dedim
Makyaj vb yapmayı düşünmüyorum o an gerçekten nasıl göründüğümu ne hissettigimi en doğal haliyle görmek istiyorum

Yaa sağol kuzum ilk bebek neyle karşılacağımı bilmiyorum doğum yaklaştıkça düşünceler sarıyor ister istemez Allah hepimize kolaylık versin inşallah
Çok haklısın canım. Bende öyleydim ki bence her anne öyle. Ama zamanla açılıyor herşey ve herşeyi de mükemmel yapmak zorunda değiliz. Olduğumuz halimizle mükemmeliz

Merak ettim hurma, zemzem suyu ve çörek otu neden

Birde sıcak su torbasını hatırlatmak isterim. Mutlaka koy canım. Bana dua edersin bol bol birde 4 depend birazcık az olabilir

Çok haklısın canım. Bende öyleydim ki bence her anne öyle. Ama zamanla açılıyor herşey ve herşeyi de mükemmel yapmak zorunda değiliz. Olduğumuz halimizle mükemmeliz
Çörek otu doğum sonrası gaza çok iyi geliyormuş
Bebeğin de ilk doğduğunda damağına hurma sürmek sünnet
Zemzem suyunu da ben içerim küçük bir damla da bebeğin ağzına damlatirim

Canım ben paralı alacaktım iyi ki o zaman paralı olanı almamışım anlamında demek istemiştim e nabızda bize ücretsiz çıktı diye demek istemiştim
Bende bugün konuştum doktorumla sağlık ocağında sana ücretsiz verilmesi lazım dedi ama çok canım sıkıldı sağlık ocağı eczaneden alınacak diyor eczane sgk için rapor istiyor raporu söyledim doktor ben hiç duymadım öyle rapor falan sana verilmesi şart dedi bi kısır döngüdeyim sormayın

Birde sıcak su torbasını hatırlatmak isterim. Mutlaka koy canım. Bana dua edersin bol bol birde 4 depend birazcık az olabilir
Sıcak su torbası arkadaşımın ablasının karnında patlamıştı o yüzden hiç kullanmıyorum

hiiiiç bir şeycik olmaz hem kendi uyku kalitesi artar hem seninki. öyle hayat mı geçer ya kapı zili gibi ötüyor biri sürekli
keşke kapı zili olsa bütün ev inliyor dürte dürte sabah oluyor zaten uyku yok yanma sırt ağrısı çiş derken

Ben hiç grip aşısı olmadım bu yaşıma kadar hamilelikte olsam mi diye sormadım da doktoruma size yaptırın bir sorun olmaz dediler de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…