- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.201
güzel günlerde kullanın inşallahEvet canım geldi kokusu kötüydü zaten yıkayacaktım gelir gelmez yıkadım çok güzel yumuşacık
ayyy horlayan adamdan nefret cinlerim tepeme geliyor horlama sesinden nefret ediyorumBenim herifle bebeği buldum kızlar
Şimdi bile horladıgında beni tekmeliyo
Ben de multivitamin demir ve d vitamini +kalsiyum kullanmadım hamileliğimde ama kalsiyum da kullancam doğumdan sonra kendi kararımlaBenim doktorum bugün doğumdan sonra da devam edeceğiz dedi tüm ilaçlara
Benimkinde de sıkıntı var ama biri olur diye korkuma çokta ameliyat olmasını istemiyorumayyy horlayan adamdan nefret cinlerim tepeme geliyor horlama sesinden nefret ediyorumsırf horluyor diye adamı yedim burun ameliyatı olana kadar.
O kadar ne koydun kiBen de bavulu kabin boy aldım ama bir de anne bebek çantasını doldururum diyorum yeter herhalde
Çok haklısın canım. Bende öyleydim ki bence her anne öyle. Ama zamanla açılıyor herşey ve herşeyi de mükemmel yapmak zorunda değiliz. Olduğumuz halimizle mükemmelizYaa sağol kuzumilk bebek neyle karşılacağımı bilmiyorum doğum yaklaştıkça düşünceler sarıyor ister istemez Allah hepimize kolaylık versin inşallah
Gecelik
Sabahlıkli pijama takımı
Terlik
Çorap
Hırka
4 tane depend
5 tane gece pedi
Süt sağma makinası
Çörek otu
Ayva jeli için küçük kavanoz
Süt artirici çay poşet çay gibi 4 tane
Sezeryan olursam 2 tane şekersiz Nescafe
Biberon
Emzik
Emzik kabı
Bezi ben de 10 a çıkardım
Islak mendil.
Alt açma
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 bebek çorabı koydum hurma ve zemzem suyunu da giderken alırımbenim kendimce minimal çantam hastaneden çıkarken de giderken giydiklerimi giyerim dedim
Makyaj vb yapmayı düşünmüyorum o an gerçekten nasıl göründüğümu ne hissettigimi en doğal haliyle görmek istiyorum
Gecelik
Sabahlıkli pijama takımı
Terlik
Çorap
Hırka
4 tane depend
5 tane gece pedi
Süt sağma makinası
Çörek otu
Ayva jeli için küçük kavanoz
Süt artirici çay poşet çay gibi 4 tane
Sezeryan olursam 2 tane şekersiz Nescafe
Biberon
Emzik
Emzik kabı
Bezi ben de 10 a çıkardım
Islak mendil.
Alt açma
1 pazen battaniye
1 kalın battaniye
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 bebek çorabı koydum hurma ve zemzem suyunu da giderken alırımbenim kendimce minimal çantam hastaneden çıkarken de giderken giydiklerimi giyerim dedim
Makyaj vb yapmayı düşünmüyorum o an gerçekten nasıl göründüğümu ne hissettigimi en doğal haliyle görmek istiyorum
Çörek otu doğum sonrası gaza çok iyi geliyormuşÇok haklısın canım. Bende öyleydim ki bence her anne öyle. Ama zamanla açılıyor herşey ve herşeyi de mükemmel yapmak zorunda değiliz. Olduğumuz halimizle mükemmeliz
Bende bugün konuştum doktorumla sağlık ocağında sana ücretsiz verilmesi lazım dedi ama çok canım sıkıldı sağlık ocağı eczaneden alınacak diyor eczane sgk için rapor istiyor raporu söyledim doktor ben hiç duymadım öyle rapor falan sana verilmesi şart dediCanım ben paralı alacaktım iyi ki o zaman paralı olanı almamışım anlamında demek istemiştim e nabızda bize ücretsiz çıktı diye demek istemiştim
Sıcak su torbası arkadaşımın ablasının karnında patlamıştı o yüzden hiç kullanmıyorumBirde sıcak su torbasını hatırlatmak isterim. Mutlaka koy canım. Bana dua edersin bol bolbirde 4 depend birazcık az olabilir
O kadar ne koydun ki
Sıcak su torbası arkadaşımın ablasının karnında patlamıştı o yüzden hiç kullanmıyorum
Çok bir şey götürme getirip bir daha onları yıka ütüle derdi varKoymadım daha kuzum kafamda koyuyorum halasüt sağmayı falan da koyarım belki diye düşünüyorum, battaniyesi derken
hiiiiç bir şeycik olmaz hem kendi uyku kalitesi artar hem seninki. öyle hayat mı geçer ya kapı zili gibi ötüyor biri sürekliBenimkinde de sıkıntı var ama biri olur diye korkuma çokta ameliyat olmasını istemiyorumet değil kemik çünkü
Bende yiyorum ben burun ameliyatı istiyordum önceliği ona verdim siz düşününayyy horlayan adamdan nefret cinlerim tepeme geliyor horlama sesinden nefret ediyorumsırf horluyor diye adamı yedim burun ameliyatı olana kadar.
Çok bir şey götürme getirip bir daha onları yıka ütüle derdi var
keşke kapı zili olsa bütün ev inliyorhiiiiç bir şeycik olmaz hem kendi uyku kalitesi artar hem seninki. öyle hayat mı geçer ya kapı zili gibi ötüyor biri sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?