2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
keşke kapı zili olsa bütün ev inliyor dürte dürte sabah oluyor zaten uyku yok yanma sırt ağrısı çiş derken
Bu ben bir gün bir yorulmusum bir kafayı koydum yastığa ne mide yanması ne başka bir şey son 3 ayda en verimli uykuydu

Çok geçmiş olsun ya bunlar oyun mu oynuyor

Gecmis olsun canim. Bu devlet hastaneleri neden boyle yapiyor ilac vermeyelim dogarsa dogsun modundalar hep nedense. Bebeklerimizin 1 gun bile daha fazla kalmasi karnimizda kar. Insallah daha iyi olursun canim

Şaka gibi nasıl bu şekilde davranabiliyorlar ve erken doğuma zorluyorlar şikayette bulunmalısın kesinlikle. Sinir bozucu

Tüylerim ürperdi. Okudukça şoka girdim ve çok korktum seni düşünemiyorum bile

Çok geçmiş olsun canım ya iyi ki kabul etmemişsin

Çok geçmiş olsun ya. Nasıl bu kadar farklı prosedürler, fikirler olabiliyor şaşıyorum. Boşu boşuna erken doğum yaptıracaklar. İnşallah bebişin kendi istediği doğru bir zamanda gelecek

S Seray94 geçmiş olsun canım. Her şey yolundadır artık umarım.

Hepinizden allah razı olsun
Herkes şaşkın durumda zaten dün geceki doktor ve ebeler bugünki benim doktorum başka bir doktor daha geldi o şaşkın
Merve hanım diyor ki referans hastane orası nasıl müdehale etmediler şaşkınım
O size bahsettiğim bir tane çok iyi dediğim doktor belki doğumhane doktoru olsaydı işler bu raddeye gelmeyebilirdi doğumhane de iki başka doktor vardı ve onlar fenaydı
Evet hastane takibi araştırması süper ama yalnızca son radde tehlike görünce sanıyorum ki müdehale ediyor
İki tezim var bu konuda ya ameliyat primi için uğraştılar yada ben nidicard içtikten sonra sancı kesecek başka ilaç vermeye korktular
Ama en yüksek ihtimal ilk seçenek
Doğum riskim ilk olup ilaç adı tedavi yöntemi bilmesem sizden kendi doktorumdan öğrenmemiş olsam bekli bende paşa paşa giderdim Doğuma o ilacı içmeden
Ama insan bazı şeyleri bilince bazı diğer şeyler mantığına oturmayınca işgilleniyor haliyle
Hah doktor en son bana saygıdan bahsediyordu karşılık verip itiraz etmek saygısızlık olmuş ah sağlam olsaydım inletirdim bile orayı onlar kim bana yüklenip azarlayacaklar
Şikayet konusuna gelince tutanağa yazacaktım vazgeçtim uğraşmak istemedim ben bi an önce ordan çıkmaya baktım
Hatta çıktım ve gidip kahve içtim sakinleştim beni almaya gelene kadar Ablam
Yani işin özü biraz bilgi hayat kurtarıyor kızlar gözünüz açık olun
Her doktor evet farklı yol izliyor ama güven vermesi lazım onu hissediyor insan
Oradayken iki kadın bana diyor yapma etme bebeğin riskteymiş gitme
Dedim hiç birşey olmayacak bu sancıları ilk kez çekmiyorum bu ilacı da ilk kez içmiyorum içim öyle rahattı ki çıkarken
Size şimdi yazarken hatırladım asıl beni deli eden doktor bana kalktı dedi ki şimdi seni nasıl ameliyata alacağım tansiyon ilacı o ilaç sana şimdi ilaçtan dolayı birşey olursa biz yanarız
Ben o ilacı günde Dört kere 15 gündür kullanıyorum birşey olacak olsaydı evimde olurdu değil mi
Ama narkoz verirlerse asıl yanarlardı
Siz siz olun kızlar başka doktora hastaneye gittiğinizde uyanık olun

Ben hiç grip aşısı olmadım bu yaşıma kadar hamilelikte olsam mi diye sormadım da doktoruma size yaptırın bir sorun olmaz dediler de mi
İşte yaptırabiliyoruz ve bize çıkmış aşı öncelikli sanırım hamilelikte ben vuruldum çocukken falan ya bide şu biontekten sonra çok hastalanıyorum zaten gribi zor atlatıyordum şimdi daha çok sürüyor mahvediyor bebeğe de bulaşmasın diye istiyorum ya

Ben de bir sorayım o zaman ya aklıma şey takılıyor şimdi biz aşı olunca bebeği emzirirken falan grip vb olmayacagiz ya da çok hafif geçireceğiz ya acaba bebeğin vücudunun griple karşılaşmasını geciktirdigimiz için ileride çok hassas olur mu

Çok özledim kusursuz uykuyu ama bu gidişle belli bi zaman zor gibi ya en çokta yüzüstü yatağa mayışmak istiyorum
Sağlam bir yorul öyle bir uyuyorsun ki tabii ertesi gün bel ağrısı bu çocuk niye hareket etmiyor seansları başlıyor

Merdivenler mi? Yok artik? Kiz kulesi bole tam karsinda miydi

Aaaa bunu hiç düşünmemiştim onu da sorabilirsen eğer beni de bilgilendir lütfen

Sağlam bir yorul öyle bir uyuyorsun ki tabii ertesi gün bel ağrısı bu çocuk niye hareket etmiyor seansları başlıyor
Bacım bi haftadır hem sancıdan hem mide yanması eşim gece çalışıyor derken iki üçe kadar uyumuyorum sonra bayılıyorum ama sırt üstü uyumuş oluyorum uyandığımda sırtım her yerim ağrıyor

size kayınvalidemi o gün dövmediysem bir daha dövmem herhalde dedirten günümü anlatmak isterim benim eşim biz henüz tanışmıyorken üniversitede olduğu dönemde ankarada çene ameliyatı olmuş, sadece kaşığın ucuyla çorba içebiliyormuş annesi ameliyatın ertesi günü istanbula dönmüş kocam tek kalmış. neyse biz evlendik burnundan kemik aldırdı ameliyat oldu kaynanam kalktı memleketten istanbula geldi ameliyat için. önce ameliyattan neden çıkmadı diye panik atak geçirip beni uğraştırdı. ardından oturduğu apartmandaki herkes grip olmuşken oraya gidersen eşimle görüşemezsin demem üstüne beni kendisinin asla grip olmayacağına ikna etmeye çalıştı, ben geri adım atmadım tabiki bir de ona fenalaştı diyorum ki gel biz de istediğin kadar kal ama onlarla görüşüp gelme adamın o kadar dikişi var grip olsa çok zorlanır napiyim simdi hiç gezmiyim mi diyo gezmeye mi geldin oğlunun yanına mı eşim ameliyattan çıktı geldi anesteziyi atamadı sinir yaptı adamda annesi yanına yaklaşıyor kovuyor, hastaneye ziyarete geliyorlar geleni kovuyor benim dışımda kimseyi yanına yaklaştırmıyor annesi uyku ilacını 3 gündür içmemiş, gitti o gece hastanede içti fil gibi devrildi odadaki tek yatağa kuruldu yattı önce telefondan dizi izledi ardından uyudu tüm gece. ben de 30 dkda bir 30 dk buz kompresi uygulamak için sandalyede oturarak uyudum yemin ederim cinnet geçirecektim artık kadın oğlu büyük ameliyat geçirince kalkmış istanbula dönmüş ben yanındayken kıymete bindi yanından ayrılmak istemedi sabah hastaneden çıkacağız diyor ki ay gece de gözümü kırpmadım hiç uyuyamaadım eşim dedi ki doğru at yalanı öperim inananı horultundan ben uyuyamadım nasıl uyumadın gelip bizde de kalmadı he gitti bir hafta istanbulda kaldı gezdi dolaştı alışverişler yaptı gripte olduğundan vedalaşmaya bile gelmeden gitti AY BEN BUNU LOHUSAYKEN KIŞKIŞLAMAZSAM KAFAYI YERİM

Ben hiç grip aşısı olmadım bu yaşıma kadar hamilelikte olsam mi diye sormadım da doktoruma size yaptırın bir sorun olmaz dediler de mi
Evet doktoruma bende kronik astım var her yıl grip aşısı yaptırıyorum bu yıl da yaptırsam bebeğe zararı olur mu dedim o da yok zararı olmaz aksine gebeler de grip aşısı için önceliklidir bağışıklık oluşması için tavsiye ediyoruz zaten dedi.

Sanırım evet tekti kısa tripodu vardı makinesinin en son bi ara küçük çocuk makinesine saldırıya geçti neyse artık görememişiz birbirimizi
Valla cok enteresan ama dunya kucuk tek cikarttigim sonuc bu

Bende elimle tutuyorum kasıklarımı resmen arada vuruyorum yukarı çıksın diye. Bugün hatta doğum kanalına mı girdi naptı dedim. Korktum. Açılma yapmaz sanırım ya onu sancı ve kasılmalar yapar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…