- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.221
Kabin bakayım o halde size güveniyorum
Bu benkeşke kapı zili olsa bütün ev inliyordürte dürte sabah oluyor zaten uyku yok yanma sırt ağrısı çiş derken
Çok geçmiş olsun ya bunlar oyun mu oynuyor
Canım yorma artık kendini, bana da geldiler kahve yaptım bir tek kek kurabiye eşim pastaneden aldı onları verdik, yeter. Farketmeden yoruluyoruz çünkü
Canım geçmiş olsun önceliklekaç çıktı nst sonucun? İnşallah
Geçmiş olsun canım, kızlar böyle bir şeyden bahsetmedi diye hatırlıyorum ama sen takipte kal bakalım nişan olabilir mi acaba? Su gibi miydi yoksa akıntı gibi mi?
Anaaaaa kız başına gelmeyen kalmamış çok geçmiş olsuniyi ki kendi doktoruna da gitmişsin yoksa alacaklarmış bebişi şaka gibi. Kime güveneceğimizi şaşırıcaz bu gidişle. Eee şimdi napıyorsun, özelde mi yatıştasın?
Gecmis olsun canim. Bu devlet hastaneleri neden boyle yapiyorilac vermeyelim dogarsa dogsun modundalar hep nedense. Bebeklerimizin 1 gun bile daha fazla kalmasi karnimizda kar. Insallah daha iyi olursun canim
Kizlar bu gün misafirim vardı sabahtan beri okuyamdim 23 te kalmistim 44 olmuş ben okudum bitmedi bı on sayfa atladım artikin he o on sayfada da inşallah birşey olmamiştir S Seray94 canım senin mesajı da bı arakdasta gördüm çok şükür doğru olanı yapmisin ben olsam hem. Yatmiştim onlardan önce sedyeye cama bu dogumuda noramlde olsa sezeryanda sağlıklı düşünmeye bakicam çünkü gerçekten bazen doktorlar kendileri için pratik olana kaçıyorlar heralde
Aaa canim buyuk cesaret. Gozetim altinda olmak icin zeynep kamile gitmistin dogurtuyorlarmis az kalsin. Simdi yatis yapmadin degil mi kendi dr hastanende? Sancilarin nasil?
Bu hikayeleri duydukca duzenli sanci olana kadar gitmeyecegim hastaneye diyorum ama sonra da ya ciddi bir sey ise ben onemsemezsem korkusu geliyor. Henuz cok sukur oyle muallakta kalacak bir sanci yasamadim.
Şaka gibi nasıl bu şekilde davranabiliyorlar ve erken doğuma zorluyorlar şikayette bulunmalısın kesinlikle. Sinir bozucu
Cok gecmis olsun bacım yaa bebek beslenemiyor demelerinde ki sebep ne amaç ne yani bu kadsr acil olan onu anlamadım aslında devlet hastanesi kolay kolay sezeryana almaz acemi bir doktor muydu bir önceki mesajında çok memnundun çok güzel ilgileniyorlar diyordun ne oldu bir anda onu anlamadım?
Tüylerim ürperdi. Okudukça şoka girdim ve çok korktumseni düşünemiyorum bile
Çok çaresiz ve korkmuş hissetmişsindir buna rağmen cesaret gösterip hastaneden ayrilmana hayran kaldımbazı doktorların sadece ismi doktor hiçbir şeyden anlamıyorlar bunu kendi doktorunun doğum başlangıcı gormemisinden anladık hepimiz. İnşallah çok daha iyi olursun güzelce dinlen yorulmussundur hem zihnen hem bedenen
Çok geçmiş olsun canım ya iyi ki kabul etmemişsin
Çok geçmiş olsun ya. Nasıl bu kadar farklı prosedürler, fikirler olabiliyor şaşıyorum. Boşu boşuna erken doğum yaptıracaklar. İnşallah bebişin kendi istediği doğru bir zamanda gelecek
Hepinizden allah razı olsunÇok geçmiş olsun canımmm çok korkuncccc şeyler olmuşben olsam heralde kurbanlık koyun gibi peşlerinden giderdim çok iyi yapmışsın çıkmakla inşallah zamanında sağlığıyla gelsin bebişin
İşte yaptırabiliyoruz ve bize çıkmış aşı öncelikli sanırım hamilelikte ben vuruldum çocukken falan ya bide şu biontekten sonra çok hastalanıyorum zaten gribi zor atlatıyordum şimdi daha çok sürüyor mahvediyor bebeğe de bulaşmasın diye istiyorum yaBen hiç grip aşısı olmadım bu yaşıma kadar hamilelikte olsam mi diye sormadım da doktoruma size yaptırın bir sorun olmaz dediler de mi
Çok özledim kusursuz uykuyuBu benbir gün bir yorulmusum bir kafayı koydum yastığa ne mide yanması ne başka bir şey son 3 ayda en verimli uykuydu
Ben de bir sorayım o zaman yaİşte yaptırabiliyoruz ve bize çıkmış aşı öncelikli sanırım hamilelikte ben vuruldum çocukken falan ya bide şu biontekten sonra çok hastalanıyorum zaten gribi zor atlatıyordum şimdi daha çok sürüyor mahvediyor bebeğe de bulaşmasın diye istiyorum ya
Sağlam bir yorul öyle bir uyuyorsun kiÇok özledim kusursuz uykuyuama bu gidişle belli bi zaman zor gibi ya en çokta yüzüstü yatağa mayışmak istiyorum
Merdivenler mi? Yok artik? Kiz kulesi bole tam karsinda miydiYa gitmicektim trafiğe baktık çok kalabalıktı Balat full kapalı görünüyordu yani. Sonra birden açıldı yol. Bizde dedik gidelim bakalım arabayla gidecez nasılsa olmadı döneriz. Park yeride bulduk nasıl olduysaçok esiyordu yaa biraz merdivenlerde oturduk yerde yoktu biraz deniz kenarında ayakta izledik havai fişekler bitince de döndük. Ama ben benden başka hamile görmedim
Aaaa bunu hiç düşünmemiştim onu da sorabilirsen eğer beni de bilgilendir lütfenBen de bir sorayım o zaman yaaklıma şey takılıyor şimdi biz aşı olunca bebeği emzirirken falan grip vb olmayacagiz ya da çok hafif geçireceğiz ya acaba bebeğin vücudunun griple karşılaşmasını geciktirdigimiz için ileride çok hassas olur mu
Bacım bi haftadır hem sancıdan hem mide yanması eşim gece çalışıyor derken iki üçe kadar uyumuyorum sonra bayılıyorum ama sırt üstü uyumuş oluyorum uyandığımda sırtım her yerim ağrıyorSağlam bir yorul öyle bir uyuyorsun kitabii ertesi gün bel ağrısı bu çocuk niye hareket etmiyor seansları başlıyor
Yok çok horlamıyor Allahtan istiyorum ama ben korkuyorum cidden Allah korusunhiiiiç bir şeycik olmaz hem kendi uyku kalitesi artar hem seninki. öyle hayat mı geçer ya kapı zili gibi ötüyor biri sürekli
ben de öyleyim hermonienin büyülü çantasından olsa bana anca yeterYa ben hep böyleyim bavulu tıka basa yapıp yedeğin yedeğini koymayınca panik gelenlerdenminimali asla beceremeyen bir insan
EveeetMerdivenler mi? Yok artik? Kiz kulesi bole tam karsinda miydiEki Görüntüle 3326615
Ayakta duran tek basina cocuk mu? HangisiEveeethatta yanımızda çimenlerde bi profesyonel fotoğrafçı vardı fotoğraf çekiyordu ama ben foto hiç çekmedim dün yaa aklıma da gelmedi
ben de öyleyim hermonienin büyülü çantasından olsa bana anca yeter
Evet doktoruma bende kronik astım var her yıl grip aşısı yaptırıyorum bu yıl da yaptırsam bebeğe zararı olur mu dedim o da yok zararı olmaz aksine gebeler de grip aşısı için önceliklidir bağışıklık oluşması için tavsiye ediyoruz zaten dedi.Ben hiç grip aşısı olmadım bu yaşıma kadar hamilelikte olsam mi diye sormadım da doktoruma size yaptırın bir sorun olmaz dediler de mi
Sanırım evet tekti kısa tripodu vardı makinesininAyakta duran tek basina cocuk mu? Hangisi
Valla cok enteresan ama dunya kucuk tek cikarttigim sonuc buSanırım evet tekti kısa tripodu vardı makinesininen son bi ara küçük çocuk makinesine saldırıya geçti neyse artık görememişiz birbirimizi
Bende elimle tutuyorum kasıklarımı resmen arada vuruyorum yukarı çıksın diye. Bugün hatta doğum kanalına mı girdi naptı dedim. Korktum. Açılma yapmaz sanırım ya onu sancı ve kasılmalar yapar benceDonmeye mi calisiyor ne yapiyor anlamadim ben de. Poposunu mu kaldiriyor sirtini mi. Oyle cok cikinti yapiyor ki karnimdan alt taraftan dikislerin gerildigini hissediyorum. Sanci degil cunku karnimin diger tarafi yumusacik. Bebek hareketleri rahmin acilmasina sebep olabilir mi acaba. Cok korktum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?