2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizim Burada böyle çok gezenlere poşa denir Seninki de bayburtluydu de mi çaktırmadan söyle o da bilie

Ahhsajshaj ay eveeeet keşke yastığımı da götürcem bu arada aklıma geldi
Ben ilçede olduğum için hastaneyle ev arası yaklaşık 1.30 saat doğum başladıktan sonra şu kalmış bu kalmış şuna döneyim deme ihtimalim yok. Yenisini alsam dezenfekte yıkama paklama işlevi eksik kalacak öyle de kullanmak istemem diye ne varsa alıp stokluyorum şimdiden. Valize de başladım işte yavaş yavaş orta boy valize anca sığdım gibi. Pompa, cam biberon vs hassasiyeti için de anne bebek çantasını da mı yanıma alsam diyorum hatta.

Çok geçmiş olsun bebeklerim bağışıklık sistemi üzerinde nasıl bir etkisi var acaba

Valla cok enteresan ama dunya kucuk tek cikarttigim sonuc bu
Aynen yaa ama hiç hamile görmedim etrafımda ya iyi kamufle etmişsin kendini ya da karşılaşmadık gerçi pek etrafıma bakmadık önüne gelende bize merdivende oturuyoruz diye havai fişek kaçta başlayacak diye sordu

savascii demişti ya bebek eliyle kazıyor gibiydi seninki de mi öyle

Yenidoğan bebeğin 6 aydan önce influenza/griple karşılaştırmak onu direkt yoğun bakıma sokabilir. Aşı bu yüzden çok önemli. Ben hamileyken olmamıştım önermedi doktorum ama yaklaşık 3 hafta kadar önce kocamla birlikte doktorumuzun önerisiyle olduk. Hayatımda ilk defa oldum. Yani aslında sen bebeğini daha fazla korumuş olacaksın.

Ben de benden başka hamile görmedim 35. Haftasında o kalabalığa girmek delilik olabilir bir de biz hazırlıklı gittik sandalyeler kahveler aburcuburlar vs

Neden onermedi doktorunuz hamileyken

Ay işte bu ben tek fark benim hastanemin bana 10 dk uzaklıkta olması. Anne çantasını da hazırla olmadı arabada durur zaten hep dolu kullanıcaz onu

Önce kendim okudum güldüm sonra gülüyorum diye eşim meraklandı onada okudum gülmekten zor okudum hakkını helal et baya ikimizde krize girdik
Yaşarken düşünemiyorum çok sinir bozucu evet ama sen böyle anlatınca hele son büyük harfle yazdıklarında patladım

Önermedi derken yönlendirmedi anlamında söyledim hiç konusu geçmedi ama benim şekerim ve tansiyonum vardı sıra hiç griplere gelmedi dertlerimiz başkaydı
Aşının içeriğini inceleyip birkaç doktor görüşü almak daha sağlıklı geldi bana

Ben bunlara ek olarak aşağıdakileri aldım :) belki lazım olur sana da
Sıcak su torbası
Kirli torbası
Kaşık biberon
Ağız mendili
Diş macunu
Diş fırçası
Deodorant
Tarak
Foto çekileceksen eşine de beyaz gömlek :)

Bizde onde oturuyoduk ilginctir esim kalkip kalkip sigara iciodu ben de arada foto cekmeye kalkiyodum
Ama ben hamile gibi durmuyorum dar giymedigim surece uzerimde de polar vardi sadece kilolu gibi biraz duruyodum hatta ordaki sepetciler cafeye gittik sira beklemeden iceri girdik esim dediki esim hamile bi tost bisi verin cikalim inanmadilar. Actim gobegimi gosterdim valla 8 aylik hamileyim diye ole verdiler sira bekletmeden filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…