- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.261
Bağışıklık oluşsun derken bebeği mi kastetti annenin bağışıklığını mı bilemedim bi şimdi. Ama mesela tetanoz aşısı için de difteri-boğmaca-tetanoz tdap aşısı tavsiye etmişti benim doktorum sağlık ocağındaki aşıya gereksiz demişti. Bebeğe boğmaca anneden geçermiş en çok. Bu aşı 4. aya kadar bebeğe yapılmıyor biz bu sürece kadar anneyi ve bebeği korumaya alıyoruz demişti. Grip aşısı için de belki öyle bir etkisi olabilir. Gebelikte de olası bir enfeksiyon ya da yüksek ateş direkt bebeğe etki edebilir.Çok geçmiş olsun bebeklerim bağışıklık sistemi üzerinde nasıl bir etkisi var acaba
He anladım canım bende zararlı diye iyiki olmadım diyorsun sandim korktum☺Canım ben paralı alacaktım iyi ki o zaman paralı olanı almamışım anlamında demek istemiştim e nabızda bize ücretsiz çıktı diye demek istemiştim
Yaa benim kocam da çok horluyor şimdiden napcsm diye kara kara düşünüyorum bebek olunca aynı oda da çok sıkıntı olacsk adamı odadan kovup uzaklaştırmak da istemiyorum doktora gitti doktor da ilaç vermiş yollamış ama fayda etmediayyy horlayan adamdan nefret cinlerim tepeme geliyor horlama sesinden nefret ediyorumsırf horluyor diye adamı yedim burun ameliyatı olana kadar.
Zaten asiri gurultulu bir ortamdan geliyor bebekler. İlk gunden horultu sesinde uyumaya alisirsa hicbir sıkıntı yasamazsin. Ama ilk gunden horluyosun git iceride yat dersen evliliginde sıkıntı yasarsin. Oyuzden birak bebek alissin babasinin sesiyle uyumaya. sole dusun beyaz gurultu ve ile uyuyo dimi bunlar anne karnini hatirlatio die. Denekki aslinda sesle uyuyabiliyolar rahat olHe anladım canım bende zararlı diye iyiki olmadım diyorsun sandim korktum☺
Yaa benim kocam da çok horluyor şimdiden napcsm diye kara kara düşünüyorum bebek olunca aynı oda da çok sıkıntı olacsk adamı odadan kovup uzaklaştırmak da istemiyorum doktora gitti doktor da ilaç vermiş yollamış ama fayda etmedi
Anne karnındaykende o sese maruz kalıyorlar. Benim eşimde çalışıyor çok horluyordu uyku apnesi varmış makine ile yatıyor geçti şimdi. Ama ben alışmışım horlamasına geçince bir süre ben uykuya zor daldım. Bebişlerde alışırHe anladım canım bende zararlı diye iyiki olmadım diyorsun sandim korktum☺
Yaa benim kocam da çok horluyor şimdiden napcsm diye kara kara düşünüyorum bebek olunca aynı oda da çok sıkıntı olacsk adamı odadan kovup uzaklaştırmak da istemiyorum doktora gitti doktor da ilaç vermiş yollamış ama fayda etmedi
Ben sling almicam ya. Evdede ole yasamak istemiyorum. Ama anakucagi ergobsby omni 360 aldim. En ortopedik ve onerilen oKızlar sling önerisi olanlar var mı?
Ben sling almicam ya. Evdede ole yasamak istemiyorum. Ama anakucagi ergobsby omni 360 aldim. En ortopedik ve onerilen o
Yaa aynen işte bende ondan korkuyorum Allah korusun kari koca ilişkimizde sıkıntı olur diye dediğin çok mantıklı şuanda karnımda da zaten o sese maruz kaliyor gerçi ben 1 senedir alışamadım arada dürtüp uyandırıyorum horluyorsun diyeZaten asiri gurultulu bir ortamdan geliyor bebekler. İlk gunden horultu sesinde uyumaya alisirsa hicbir sıkıntı yasamazsin. Ama ilk gunden horluyosun git iceride yat dersen evliliginde sıkıntı yasarsin. Oyuzden birak bebek alissin babasinin sesiyle uyumaya. sole dusun beyaz gurultu ve ile uyuyo dimi bunlar anne karnini hatirlatio die. Denekki aslinda sesle uyuyabiliyolar rahat ol
Ay inşallah canım ya valla esimi de çok seviyorum koltukta yatsın istemiyorum hiç bir şekilde alisicaz artık ana ogulAnne karnındaykende o sese maruz kalıyorlar. Benim eşimde çalışıyor çok horluyordu uyku apnesi varmış makine ile yatıyor geçti şimdi. Ama ben alışmışım horlamasına geçince bir süre ben uykuya zor daldım. Bebişlerde alışır
Uyku apnesi, uyku esnasında solunumun durmasıolarak tanımlanabilir. Uyku apnesi sendromunda, uyku sırasında birkaç saniye süren geçici boğulmalar yaşanabilir. Bu boğulma anında kandaki oksijen seviyesi düşerek, beynin uyanmasını sağlar. Beyin solunum fonksiyonlarının durduğunu haber vermek için vücudu uyandırır.Yaa aynen işte bende ondan korkuyorum Allah korusun kari koca ilişkimizde sıkıntı olur diye dediğin çok mantıklı şuanda karnımda da zaten o sese maruz kaliyor gerçi ben 1 senedir alışamadım arada dürtüp uyandırıyorum horluyorsun diyeinsallah bebisimiz alisir çok sagol birtanesin ❤
Ay inşallah canım ya valla esimi de çok seviyorum koltukta yatsın istemiyorum hiç bir şekilde alisicaz artık ana ogul
Uyku apnesi ne oluyor bu arada
Salatalık yemiştim ben iyi gelmişti. Limonlu Su şekerli olsun iyi geliyor.Kızlar son yazılanları okuyamadım mide yanmasından perişan haldeyim naptiysam gecmedi su içtim elma yedim ama yok yani. Mide yanmasına çözümü olan varsa banada söylesin bu haftadan önce yoktu böyle birsey ama bir kac gündür baya kötüyüm 29. Haftadayim
Orta boy iyidir senin ve bebeğin ihtiyaç listesini ancak alıyorKabin boy mu orta boy mu mantıklı ya bilemedim
Ben kabine koydum canim
Kabin boy tam sığdı şuan. Çantaya bişi koymadım ama senin eşyalara göre de değişir.
siz nasil sigdiniz ya
Ben de difteri bogmaca tetenoz asisini oldum hastanemde. 9 gun oldu hala kolum agriyorBağışıklık oluşsun derken bebeği mi kastetti annenin bağışıklığını mı bilemedim bi şimdi. Ama mesela tetanoz aşısı için de difteri-boğmaca-tetanoz tdap aşısı tavsiye etmişti benim doktorum sağlık ocağındaki aşıya gereksiz demişti. Bebeğe boğmaca anneden geçermiş en çok. Bu aşı 4. aya kadar bebeğe yapılmıyor biz bu sürece kadar anneyi ve bebeği korumaya alıyoruz demişti. Grip aşısı için de belki öyle bir etkisi olabilir. Gebelikte de olası bir enfeksiyon ya da yüksek ateş direkt bebeğe etki edebilir.Doktoruna bir danış bence. Dediğim gibi ben yıllardır oluyorum hiçbir zararını görmedim. Aksine kışlarım rahat gegeçer.
Yok gondermek koltuga. Valla delirtmeyin beniYaa aynen işte bende ondan korkuyorum Allah korusun kari koca ilişkimizde sıkıntı olur diye dediğin çok mantıklı şuanda karnımda da zaten o sese maruz kaliyor gerçi ben 1 senedir alışamadım arada dürtüp uyandırıyorum horluyorsun diyeinsallah bebisimiz alisir çok sagol birtanesin ❤
Ay inşallah canım ya valla esimi de çok seviyorum koltukta yatsın istemiyorum hiç bir şekilde alisicaz artık ana ogul
Uyku apnesi ne oluyor bu arada
Stokke flexi harika. Oğlum 4 yaşında hala içinde yıkıyoruzLittle gusto’ya çok baktım ama fermuarı çift taraflı değil diye eledim. Zuppers’in de çok güzel, direk 3-6 ay alıp sonra 1 yaşından sonra ergopouch’a geçerim diye düşünüyorum. 6-12 aylık için kardeşimin eşi verdi yabancı marka.
Evim küçük ve saklama alanım çok az. O yüzden stokke flexi aldım. 4 yaşa kadar da kullanılıyormuş :) ne kadar gerçekçi deneyip görücem. Ama içine file alsam mı diye bakıyorum.
Bence onlarla anlaşmalı boşanmayı bi düşün
Bence de yetiyor gibi arkadaşlar. Ben bugün hazırladım hastane çantasını bir kabin boy kullandım tüm kıyafetler için. Bir de el çantası hazırladım minik. İçine bebek bezi, depend, işte göğüs kremi gibi ıvır zıvırları koydum.Ben de bavulu kabin boy aldım ama bir de anne bebek çantasını doldururum diyorum yeter herhalde
Yok canım antikorlarını paylaşıyorsun bebekle. Bir de grip olmayacaksın diye bir şey yok sadece hafif geçirirsin. Sen de bebek deBen de bir sorayım o zaman yaaklıma şey takılıyor şimdi biz aşı olunca bebeği emzirirken falan grip vb olmayacagiz ya da çok hafif geçireceğiz ya acaba bebeğin vücudunun griple karşılaşmasını geciktirdigimiz için ileride çok hassas olur mu
Kızlar sling önerisi olanlar var mı?
Anaaa sende mi ordaydınBen de benden başka hamile görmedim 35. Haftasında o kalabalığa girmek delilik olabilirbir de biz hazırlıklı gittik sandalyeler kahveler aburcuburlar vs
ahahahhBizde onde oturuyoduk ilginctir esim kalkip kalkip sigara iciodu ben de arada foto cekmeye kalkiyodum
Ama ben hamile gibi durmuyorum dar giymedigim surece uzerimde de polar vardi sadece kilolu gibi biraz duruyodum hatta ordaki sepetciler cafeye gittik sira beklemeden iceri girdik esim dediki esim hamile bi tost bisi verin cikalim inanmadilar. Actim gobegimi gosterdim valla 8 aylik hamileyim diyeole verdiler sira bekletmeden filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?