2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğim seninki ikiz ve hastanede fazla kalacaksın bize göre muhtemelen. Bebek kıyafetleri de fazla seninkilerde fazla olacak haliyle. Bizimki tek yani alacak bişi bulamıyorum ki yanımda boşyere götürmüş olurum. Bide ev yakın eksik olursa evde alırım yaa süsleri valize atmadım ben ayrıca büyük bi torbaya koyarım dedim.

Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için bende dün gece fark ettim eşim arada bir kaç saniye nefesini tutuyor hatta Allah korusun öldu mu diye endişelendim sonra gurultulu bir şekilde nefes almaya devam ediyor acaba bu da uyku apnesinin bir belirtisi olabilir mi
Yok gondermek koltuga. Valla delirtmeyin benibebeler sonradan geliyo. Onlar bize adapte olucak. Biz yeni hayat kurmuyoruz. Sifirdan baslayan biz degiliz. Alisir alisicak. Kocamda kocam diceksin
Hahaha senin gibi 10 tane evlilik koçu olsa ülkede boşanma oraları yarı yarıya düşer helal olsun

Sen tatile gidiyorsun gibi olmuş

O zaman biz grupta bu karma aşıyı konuşmuştuk detaylı ultrason için gittiğim doktora danışmistim yaptırayım mi diye vücudunun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz yan etki yaparsa tedavi süreci seni çok yorar gibi bir şey demişti kendi doktorumda tetenoz yeterli demişti. Grip aşısını da özellikle tekrar sorayım

İkinciyi evde doğurma gibi bir fantezim var sayılır mı?
Yok yok yapma öyle şeyler filmlerdeki gibi sıcak su getirin diyorlar ya sen öyle diyince aklıma geldi birden hastanede hiç sıcak su istemiyorlar filmdekiler niye istiyor

Ahahhahaahah kimlik gösterir gibi

Maalesef dün doktorla knstk yavas yavas konusmaya basladı lar, haftası kucuk tetkikler yapılıyor vs. Şimdi 2 hafta oldu yolumuz uzun yapılacak daha tetkikler varmıs, neyse bıkac bısey öğrendik yuksek damak ve alt cene geriliği varmıs. Kasları zayıf vs. Genetık bakıyor kas zayıflığı bıcok hastalıkta sadece bır belirti imiş kesin tanı deıl birsürü gen hastalıgı varmıs zaten sonuclar cıkacak. Damak ve cene olayı da bazı hastalık belirtisi. Cocukta yuzde fiziksel olarak ta sıkıntı olacagi da belli. Fazlada ıyı sey duymadık alt cene gerıliği ayrıntılıda nasıl görülmedi anlamıyorum resimlere baktım ilk hamılelık acemilikte var biraz arastırdım burda konu bile acmıs 24.haftada alt cene gerıliği var dıe. Kimse göremedi. Ki ben 2 yerde yaptrdm ayrıntılıyı sehır hast ve özel hast. Güya fetal dna yapıldı oda temizdi. tek gerekli olan amnıyosentez di onu yaptrmamakla büyük hata yaptım öle gen hastalıkları var ki Rabbime sığınıyorum cok zor işin içine girmeyince bılemiyorsun. Bu belirtiler iyi değil bütün hayatımız alt üst oldu bişey demek ıstemıyorum onu orda ole yatarken görmek akşam bisürü ağladım doktor süt getir diyor napıcam ben bu yükün altından nasıl kalkıcam kimse kınamasın basa gelmeyınce İnsan bilemiyor.her duamda sağlık dedim ama sıkıntılar var biliyorum uzun zaman gibi kuvozde kalacak neler olacak bilemiyorum. Cok ısrarcı olmadım bebek bebek dıe hep sağlık dedım ama ölüyorum şimdi. Evimiz sessiz evim şenlensin istedim Baska da bir isteğim yok. Canımdan can gidiyor Allahım.

Poşet olayı benim içinde çok önemli böyle bir şey aldım alt açma aparatina taktım tabii ben 60 TL'ye aldım sonra bimde 19.90 a gördüm ağız mendili de 10 lu hastane çıkışında vardı diğerlerini de atarız çantaya gitmeye yakın.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-31-07-52-36-950_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 66
Rennie duo kullan canımm, mucizevi ilac

helal olsun ne güzel güldüyseniz ben de şimdi gülüyorum ama gerçekten egzama attım o gün sinirden bir de eve geldik kahvaltı vs yaptık ben gece bir dk uyumamışım eşime de 30 dk aralıklarla 30ar dk soğuk kompres uygulanması gerekiyordu bir kaç saat yatayım sen dur başında ben uyanınca gidersin dedim durmadı görümceme misafir gelmiş gideyim de göreyim dedi gitti adama 4 gün gece gündüz düzenli soğuk kompres yaptım hiç şişmeden atlattı o süreci. Allahtan kocam kıymet biliyor her şeyin farkında, her zaman benim lafımı tutar başkasını umursamaz

Kınamak değil yaşadığın durum çok zor ama Allah sizi güçlü görmüş bu kullarım bu yükün altından kalkar demiş size öyle bir melek emanet etmiş nefes alıyor büyüyor görüyorsun tıp çok gelişti hastalık belli olsun tedavi olur her şeyin bir çaresi var kendini de yok testi yaptırmadim bunu yaptırmadım diye suçlama ben ikili test harici hiçbir şey yaptırmadım Allahtan gelene boynum kıldan ince sen de artık kendini suçlama aşırı zor bir durum biliyorum ama kalk hayatınız devam ediyor kendinizi yiyip bitirmek bebeğinize de iyi gelmeyecek tedavi araştır damak ve çene için neler yapılabilir alanındaki en iyi doktor kim hangi operasyon ne kadar başarılı olmuş bunlara bak operasyon geciren ailelere ulaşmaya calis bu süreçte neler yapmışlar sen ne yapabilirsin bu bir imtihan hem normal dua hem de fiziki çaba gerekiyor ve sen artık annesin bir insanı bir çocuğu annesi cabalamazsa kimse umursamıyor

Bizim Burada böyle çok gezenlere poşa denir Seninki de bayburtluydu de mi çaktırmadan söyle o da bilie
aa ben de biliyorum poşaları köye ilk gittik ilk evlendiğim sene kurbanda herkes kurban kesmeye gitti evde köyün en tepesinde etrafta bir in bir cin bir ben varım bir grup turuncu saçlı iri yarı kadın geldi et istemeye. ay ben bir tırstım tek başımayım diye neyse sonra gittiler ben eşimi aradım beni nereye getirdin diye öğrendim ki onlar poşaymış

Kanguru geldi 2 tane abimlerden ama bir tane de sling olsun istiyorum böyle kısa süreli kullanırım diye düşünüyorum ama seçenek çok kafam karıştı
ben doğduğunda sipariş edip deneyeceğim eğer kullanışlı olmazsa iade edeceğim çünkü memnun olmayan çok kişi var

Hem de en hasini görmüşsün

Kıymet bilen adamın başında 4 gün 4 gece beklerinir.

Kaynanamla yakın olsak yani görüşme olarak kesin seninle benzer şeyler yaşardım dün hastaneye yola çıkmış yanıma geliyormuş şok oldum hayatta beklemediğim birşey yani beni geç oğluna birşey olsa uzaktan aman aşkım dikkat et kendine der
Siz birbirinize yoldaşsınız varsın kimse durmasın yanınızda gerçekten şu süreçte hamilelik dönemimde şunun anladım bir erkeğin karısından bir kadının kocasından başka gerçek anlamda şartsız şurtsuz destekçisi olamıyor kimse

Rennie duo kullan canımm, mucizevi ilac
İlac almadan kurtulmaya çalıştım canım ama sanırım imkansiz bana eczane yolları görünüyor üçüncü trimesterda olan biseymis bende sanıyorum ki günlerdir yedigim bisey dokunuyor bu böyle devam edecek sanırım bende. En iyisi alayım şu şurubu çok sağol canım

Kızlar günaydıııın
Bugün daha iyiyim gece uyku arasında sadece iki kere kasılma yaşadım ama sıkıntı yok şükürler olsun bildireyim dedim
İlaç kullanamıyorum Şuan yarın belli olacak
Dün anlatmadım size evham da yapmayın diye
Dün hastaneden döndükten sonra endol fitil kullandım
Doktor endol ve progestan iğne vermişti ya iğne vurulmadan fitili sen atayım dedim
15 dk kadar sonra iğne yaptırmaya çıktık fenalaştım hastaneye kırdık rotayı yolda kustum terleme bilinç bulanıklığı yaşadım hemen iki serum takıldı nstye girdim tekrar serumlardan sonra açıldı bilincim doktorum çok korktu çok şaşırdı medpamid bile yan etki yaparda endol yapmaz deyip durdu kadının kalbine iniyordu
Neyse bunuda atlattım iyiyim elhamdulillah fenalaştım ama sancılar sıfıra indi sanki bi hareketli Çınar’da maşallah
Yarın nstye gideceğim tekrar ilaç kullanımına o zaman bakacağız yine
Ay hamişler nazar mıdır telaş mıdır başıma gelmeyen kalmadı be
Aman allah beterinden korusun Benide sizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…