2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sizlerde ne var ne yok tam okuyamadım birşeyleri okudum atlata atlaya
Sancılanan Doğuma giden yok inşallah herşey normaldir sizden yana

Kizlar araba sürmekle doğum arasında bir iliski var kesinlikle, sabah işe gelirken en fazla 10 dakika araba kullaniyorum hemde otomatik, arabadan inerken bebek cok assagi inmiş oluyor yürüyemiyor gibi oluyorum sanki bacagimin arasında duruyor

Ben sende o ışığı gördüm postalarsin sen onu bende annemde kalacagım icin anneme diyorum 40 cikmadan eve bebeği görmeye biri gelirse sende iceri alırsan geleni kovarim. Kocama da söylerim 40 çıkmasını bile beklemeden valizimi toplar cocugu alir giderim diyorum. Çünkü baktım salona misafir gelir sen odanda durursun falan demeye başladı gelip misafirler salonda cay pasta keyfi yapacak kış ayında Ankara'da hepsini grip edecek el kadar çocuk onlar yüzünden hasta olacak kendi ailemde dahil herkesi paralarım ben eşime de dedim sende kendi aileni tembihle eger geleceklerse çocuğu elden ele kimseye vermicem sakın kucaklayıp öpmeye çalışmasınlar valla olay çıkarırım dedim. Kimse opmesin çocuğumu cok isteyen dogursun bitane kendine doya doya öpsün banane

Aşkım dikkat et mi

Kıymet bilen adamın başında 4 gün 4 gece beklerinir.
aynen öyle yoksa zaten gülerek anlatamazdım. eşimin hatırına gülün dikeni deyip geçebiliyorum.
eğer eşin senin tarafındaysa hiç sorun olmuyor bunlar. seninkine de iyi saatte olsunlar geliyorlar gidiyorlar herhalde benim eşim hastaneden yollamak istedi ben annesi sonuçta oğlumun ameliyatında bile yanına almadılar diye düşünsün kalbi kırılsın istemedim. eşim diyor ki benim ihtiyacım varken kaçar gibi gitti, ihtiyacım yokken kavgaya tutuştu, karım ilgilenince kıymete bindim. kesinlikle haklısın en büyük destekçi eş en çok desteğini aradığında eşin.

Bende elimle tutuyorum kasıklarımı resmen arada vuruyorum yukarı çıksın diye. Bugün hatta doğum kanalına mı girdi naptı dedim. Korktum. Açılma yapmaz sanırım ya onu sancı ve kasılmalar yapar bence
Adalati icmeme ragmen gece boyu cok sertlesti karnim. Sanirim.bebek hareketleri cok yogun olursa sanciyi tetikleyebiliyor

Ben de ayni durumdayim canim. Anne bebek cantasina da son anda alacaklarimi koyacagim sanirim. Eksik olacagina fazla olsun modundayim. Bi de sezaryen olack 2 gece kalirim

mütevazi olamayacağım ben geçimli bir insanım benimle geçinemeyen sorunu kendinde arasın. ama gerektiğinde de eşekten düşmüşe çeviririm tersime denk geleni. boşver biraz sakin ol elini yüzünü öptürmezsin tabi ama baştan pozisyon alıp kendini kurma. girene kolonya tutup elini yüzünü öpmeyelim yüzüne üflemeyelim biraz ellensin ayaklansın doya doya severiz tam hastalık ayları bir şey olsa çok üzülürüz vs dersen zaten çekinirler. illa yeltenen olursa o zaman ters tepki verirsin.

Bebeğim seni kim niye kınasın olur mu öyle şey. Kendini çok fazla suçluyorsun elinden geleni de yapmışsın. Allah yardımcın olsun eminim çok zordur demekle böyle olması gerekiyordu bazı şeylerin bilemeyiz ki

Ben de ayni durumdayim canim. Anne bebek cantasina da son anda alacaklarimi koyacagim sanirim. Eksik olacagina fazla olsun modundayim. Bi de sezaryen olack 2 gece kalirim
Hastaneden çıkıyoruz ya ondan sonra kontrol ne zaman oluyor

Ay iyi yaa sevindim iyi olmana

İlaçsız geçmiyor canım benim mide yanmalarım 2 de başladı ilaçla kesildi, şimdi 3 de geri döndü ara ara geliyor hemen şurubu içiyorum

Bebek için fazla değil o hafta işitme testi falan filan oluyo. Anne içinde kırkı çıkınca doktor gel kontrol edelim diyo
Hastane anneye doğum sonrası 15 bebeğe 10 gün ücretsiz muayene hakkı vermiş dedim o arada bir şey mi oluyor

@savascii demişti ya bebek eliyle kazıyor gibiydi seninki de mi öyle
Bazen aynen oyle elini ya da ayagini oyle bi sokuyor ki en asagiya delip cikacak gibi oluyor. Bastiriyorum elimle anlik cekiyor sonra tekrar ayni yere koyuyor. Dun daha farkliydi karnim sekilden sekile girdi hareketinden. Hareket sirasinda en alta baski yapti ve sonrasinda sanciyi da tetikledi. 1 bucuk ay daha uslu durmasi lazim. Cikip ne yapacaksa erkenden

Kasım ayına girdiğimizi duyanin gelesi tuttu

Gecmis olsun canim. Bu devlet hastaneleri neden boyle yapiyor ilac vermeyelim dogarsa dogsun modundalar hep nedense. Bebeklerimizin 1 gun bile daha fazla kalmasi karnimizda kar. Insallah daha iyi olursun canim
Ben önceki hamileliğimde Zeynep Kamilde yatmıştım erken doğum tehlikesiyle. Orda başka bir hastayla böyle bir muhabbet gecmişti. Doktor demişti ki o daha dogmadı yasayıp yasamayacaği belli değil. Ama sen yaşıyorsun. Bizim onceliğimiz sensin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…