2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah kolaylık versin çekilecek gibi değil, kendi evimde bir de bana ses yapma dicek insan deli olur anlayabiliyorum okurken sinirlendim ben

Ama sende haklısın daha önce yazdıklarından da hatırlıyorum yani, kötü gününde yaninda olmayanı insan iyi gününde de yanında istemiyor haklı olarak. Al benden de o kadar hislerimiz aynı senle haha

Ama sende haklısın daha önce yazdıklarından da hatırlıyorum yani, kötü gününde yaninda olmayanı insan iyi gününde de yanında istemiyor haklı olarak. Al benden de o kadar hislerimiz aynı senle haha
Sinir bozmaktan baska bısey yaptıgı yok, ben konusmuyorum 1 aydır, o kadar guzel kı

Kuzum sen nerden bileceksin ki amniyosentez yaptırman gerek. Bir kere elinden geleni yapmışsın, fetal dna yaptırmışsın. Biz ancak doktor yönlendirmesiyle hareket ediyoruz. Eğer doktorlar fetal dnada bir sıkıntı görmediyse, yaptırdığın 2 tane detaylı da sıkıntı görmediyse hiç biri amniyosenteze yönlendirmiyor. Amniyosentez rutin bir tarama değilki canım sen durup dururken ben amniyosentez istiyorum diyesin. Kendini nolur yıpratma. Bebişin elbet eve gelecek, evin yine şenlenecek. Her ne sıkıntı varsa inşallah Allah yön kolaylığı versin halledeceksiniz. Tıp çok ilerledi ve her gün ilerliyor. Sen güçlü ol ki bebişin de güçlü olsun. Alabiliyorsan da nolur psikolojik destek al.

Allah kolaylık versin çekilecek gibi değil, kendi evimde bir de bana ses yapma dicek insan deli olur anlayabiliyorum okurken sinirlendim ben
Evde bitane tuvalet var kendide tuvaletin yanındaki odada kalıyordu kapısını geri üstü açıp birde diyor ki sakın beni uyandirma. Hamileyim sürekli tuvalete girmem gerekiyor kadın kapiyi kapamadigi için utanıp giremiyordum uyanacak diye. En son sinirlendim dedim yeter cok rahatsiz oluyosa o kapatsin kapısını girdim napiyim altima mi yapsaydım burnumdan getirdi gercekten ya, kendi evladı olmayana acimasi yok bazısının. Kendi kizlarina ogluna canını veriyor çünkü bana gelince vicdansız oluyor

Yok gondermek koltuga. Valla delirtmeyin benibebeler sonradan geliyo. Onlar bize adapte olucak. Biz yeni hayat kurmuyoruz. Sifirdan baslayan biz degiliz. Alisir alisicak. Kocamda kocam diceksin
Ya açıkçası korkularımdan biri çocuğu hayatın merkezine koyup karı koca olmayı unutmak. Ama yapmam ya, bence, her halde, sanırsam. Aslında bizde tam tersi; kocam hayatında hiç bebekle muhattap olmadığı için korkuyor, ben daha gözü karayım. Bebikle gezeriz diye Mayıs'a uçak bileti bakıyordum aklı çıktı el kadar bebeyle nereye gidicez diye. Özetle arkandayız d_g_g reis; kocam da kocam

Insallah bugun rahat gecireceksin. Pozitif enerji gonder canim. Hic evde esim yok diye dusunme su an. Ac bi film izle. Bebekler dogunca istesesek de film izleyip, kitap okuyup dinlenemeyecegiz bi sure
İnşallah. Öyle yapmaya çalışıcam. Akşam 7 7.30 A kadar iyi olmam gerek :) günü bölücem periyotlara dediğin gibi yapıcam

Kız eşin mi geldi

Sohrab Bılıosun ayrıntılı da ıkı yere gttm hıcmı görmediler. Hersey temiz dedıler.

Allah böylelerinden korusun herkesi ya nasıl bir karakterse, kendi kaynanasından çok mu çekti de çektiriyor bilemedim. Ya da çocuklarını paylaşamadığından kıskanıp da mı yapıyor artık

Ay içim şişti bu nasıl KV . İnsan torunu olunca tontiş tontiş nine oldum ben der bebeğe sevgiyle geline saygıyla yaklaşmalı.Bunu başarsalar zaten problem kalmaz. Ama millet çocuğum birşeyi olsun diye uğraşırken daha onlarda ne görsem bendede olsun derse insan herşeyinde art niyet arıyor.
KV'lerin hepiciğine Allah HİDAYET-AKIL-FİKİR-EDEP-GÖRGÜ-VİCDAN-SAYGI-SEVGİ nasip etsin
Benimki 1 aydır yazlıkta , işi gücü bırakıp sen kanatsız bir meleksin diye boynuna sarılmaya gidesim geldi.

Benimkinin 1 aydır işleri var gelemiyorum sana yardıma diye canı çıkıyor,böyle zamanında yanında olmazsam olur mu bir yardımım dokunur diye işlerini hızlandırdı kalan kalsın artık olduğu kadar diye geliyor, herkese oğlundan önce gelinini düşünen kayınvalide nasip etsin allah Valla aramız bozulmasın diye hep benim tarafımı tutar, canım bir şey istediyse çaktırmadan alınmıştır o ya da eşime tembihlenmiştir.

Sohrab Bılıosun ayrıntılı da ıkı yere gttm hıcmı görmediler. Hersey temiz dedıler.
Canım bu bir imtihan
Tıp ne kadar gelişti bak anne karnındaki bebğin gözünün retinasına dahi bakıyorlar Ayrıntılıda
Nasipde bu süreci yaşamak varmış.
Sen kendini suçlayıp yıpratma o minik bebeğin senin dirayetli ve dağ gibi dimdik olmana ihtiyacı var.
Ben ikili test yaptırmadım açıkcası içimden gelmedi . Doktor 2 testin son günü eşime niye yaptırmadınız diye sordu. Test sonucu benim çocuğuma olan bakış açım değişmeyecek nasibimizde ne varsa bizim kabulümüz dedi. Biz sadece ayrıntılıya girdik onun dışıdakileri eşim istemedi bile.
Sen şimdi diyorsun ki Amniyosentez keşke yaptırsaydım sadece bebişe eziyet onu çook öncesinde riske atardın.
Daha bebiş küçük evet aksilikler malesefki oldu , ama demekki bu süreci yaşamak gerekiyormuş buda senin sınavın sen sınavını en doğru en güzel şekilde tamamlamaya çalışacaksın.
Bak kızlarda söyledi şuan gözlemlenen rahatsızlıkların pek çoğunun ameliyatı tedavisi var . Tıpta çığır açıyor Türk doktorlar herşeyin bir çaresi bulunur.Şuan bebişe en çok senin sevgin moralin ve inancın lazım.
Lütfen kendini keşke keşke ile perişan etme.
Senin öngöremeyeceğin durumlar bunların hepsi
Sadece Dua et ve herşeyin yoluna gireceğine inan
Bebeşinle evine döndüğünde evdeki neşeye odaklan

Olması gerekende zaten bu biz eşlerimizle evlenince birine anne birine baba diyoruz.
Onlarında bizi kendi evlatlarından farksız görmemesi gerekiyor
Kimse ben bir evleneyim KV'den nefret edicem diye planlayarak zaten evlenmiyor.Tam aksine ondan küçük bir iyi niyet göstergesi görünce hoşumuza gidiyor beni düşündü beni seviyor diyoruz. Gül gibi geçinip mutlu mesut yaşamak varken bazıları içlerindeki hasetlikleri ve kötülükleri dışa vurup gelen gelini köle yada elin insanı gibi görmeyi marifet sayıyor.
Annemin hep bir lafı vardır. Sen ne kadar saygı duyar iyi niyetli yaklaşırsan o kadar kıymet görürsün diye ( Tabi hakedene- Kendi KV'sinden nefret ediyordu çok çekti cenazesine bile gitmedi , Hak edene Hak ettiği gibi muamele edeceksin der)

Allah böylelerinden korusun herkesi ya nasıl bir karakterse, kendi kaynanasından çok mu çekti de çektiriyor bilemedim. Ya da çocuklarını paylaşamadığından kıskanıp da mı yapıyor artık
Dogru tespit hem kaynanasindan cekmis hemde beni rakibi olarak görüyor Valla kıymetini bilin bencede biraz ılımlı bir insan olsaydı benimle anlasamamasi mümkün degildi zaten. Ben babaannemin yanında büyüdüm birlikte otururduk yaşlılara karşı hep sevgim saygim var ama böyle bir çeşit görmemiştim daha öncesinde. Demekki sevgi de saygı da kisiye göre artip azalabiliyormus biri surda beş sene önce kv hakkında böyle konusacaksin deseydi asla inanmazdım. Ben mahalledeki yaşlı komşulara bile sevinsinler diye sebepsiz hediye alan bi insanım ama kv gelince çöp alasim gelmiyor

Bazen böyle oluyor maalesef değer bilmiyorlar kötü olsan eminim kıymetli olmuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…