- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.401
Çocukluğum canlandı gözümdeBizim Burada böyle çok gezenlere poşa denirSeninki de bayburtluydu de mi çaktırmadan söyle o da bilie
Ben de öyle yapıyorum annem temizliği yaptı cam kapı halı. Bi mutfakta bir çok şeyin yeri değişmiş ama olsun napim. Zaten annem benden daha düzenlidir vardır Bi bildiği diyorum bunlara takılamam şu an.Benimde öyle valla kv huysuz olabilir biraz ama hiç takmıyorum annemle birlikte evimi çekip çeviriyorlar yemeğimi ara öğünüme kadar önüme getiriyorlar evimin heryerini mutfak dolabının üstüne kadar temizlediler sürekli evin düzenini bozuyorlar ama takmıyorum mesela banyo takımımı beğenmemiş gitti aldı bir sürü çekmece içi organizerler almış bende umursamıyorum para benden çıkmıyor ya banane diyip geçiyorum yoksa herşeyine takarsam yaşanmaz arada lafta sokuyo annem hemen koruyo biz tek doğurduk onun yükü ağır biz bilemeyiz diyoBence takacak olsam kadını eve sokmamam lazım ama umursamamayı tercih ettim kendi psikolojim için
Bu kaynana imtihanı biz Türklerde mi var yurtdışında da oluyor mu böyle şeylerBenim işler karıştı yaayeğenlerim çok hasta oluyor inşallah doğum zamanına olmazlar. Eğer olursalar ki yüksek ihtimal kalamaz ablam yani. Annem inşallah kalır da en azından bebek bana kalır. Yoksa kv hayatta çıkmaz evden başlarız kavga etmeye
Benim gibisin sende aynı düşünüyoruzBen de öyle yapıyorum annem temizliği yaptı cam kapı halı. Bi mutfakta bir çok şeyin yeri değişmiş ama olsun napim. Zaten annem benden daha düzenlidir vardır Bi bildiği diyorum bunlara takılamam şu an.
Onlar fazla bireyselBu kaynana imtihanı biz Türklerde mi var yurtdışında da oluyor mu böyle şeyler
Haklısın canımCanım sağlıklı olsun da ne çok zayıf ne de çok kilolu olmasın zaten
Canim cok Gecmis olsunHep moral veriyorsunuz ama şimdi ağlayarak sırıngaya elle süt sağmaya calısıorum. Yasım ileri 40 üzeri cok dıkkat etmem lazımdı bütün yasam sevincim uctu gitti erken doğduguna hıc üzülmedim gen hastalıkların birsürü varmış bende bılmıodum aklıma da gelmezdi genetık hocası ihtimalleri söyledi Allah kimseye vermesin.
Seni düşündükçe yutkunamıyorum gözlerim doluyor rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Allahım tüm bu sıkıntılardan kurtarsın sonuçlar temiz gelsin de güzel haberler ver bizlere umarım bir an önce toparlanır bu üzüntüler bu kadarla kalır ve çok güzel sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eder meleğinMaalesef dün doktorla knstk yavas yavas konusmaya basladı lar, haftası kucuk tetkikler yapılıyor vs. Şimdi 2 hafta oldu yolumuz uzun yapılacak daha tetkikler varmıs, neyse bıkac bısey öğrendik yuksek damak ve alt cene geriliği varmıs. Kasları zayıf vs. Genetık bakıyor kas zayıflığı bıcok hastalıkta sadece bır belirti imiş kesin tanı deıl birsürü gen hastalıgı varmıs zaten sonuclar cıkacak. Damak ve cene olayı da bazı hastalık belirtisi. Cocukta yuzde fiziksel olarak ta sıkıntı olacagi da belli. Fazlada ıyı sey duymadık alt cene gerıliği ayrıntılıda nasıl görülmedi anlamıyorum resimlere baktım ilk hamılelık acemilikte var biraz arastırdım burda konu bile acmıs 24.haftada alt cene gerıliği var dıe. Kimse göremedi. Ki ben 2 yerde yaptrdm ayrıntılıyı sehır hast ve özel hast. Güya fetal dna yapıldı oda temizdi. tek gerekli olan amnıyosentez di onu yaptrmamakla büyük hata yaptım öle gen hastalıkları var ki Rabbime sığınıyorum cok zor işin içine girmeyince bılemiyorsun. Bu belirtiler iyi değil bütün hayatımız alt üst oldu bişey demek ıstemıyorum onu orda ole yatarken görmek akşam bisürü ağladım doktor süt getir diyor napıcam ben bu yükün altından nasıl kalkıcam kimse kınamasın basa gelmeyınce İnsan bilemiyor.her duamda sağlık dedim ama sıkıntılar var biliyorum uzun zaman gibi kuvozde kalacak neler olacak bilemiyorum. Cok ısrarcı olmadım bebek bebek dıe hep sağlık dedım ama ölüyorum şimdi. Evimiz sessiz evim şenlensin istedim Baska da bir isteğim yok. Canımdan can gidiyor Allahım.
En temiziBizde bayramdan bayrama konuşuyoruz o kadar
Haklısınn, ne diyebilirim kıSohrab Bılıosun ayrıntılı da ıkı yere gttm hıcmı görmediler. Hersey temiz dedıler.
Ay ben bir iki gün yapmak istedim bazı hareketleri ama sonra belim yanım ağrıyorErken doğum riski olmayanlar yapabilir bence bende başlayın bugün de yarından sonra yapmam
Ay ne bilim yaa yani bazısında hiç ilgi yok bazısı da benimki gibi kafayı bozmuşBu kaynana imtihanı biz Türklerde mi var yurtdışında da oluyor mu böyle şeyler
3gündür bende de kuyruk sokumu ağrıyo yaa yapacam ama inşallah bi sorun çıkartmam kendi kendimeAy ben bir iki gün yapmak istedim bazı hareketleri ama sonra belim yanım ağrıyor
Valla felaket. Demin ayni sorunu yasadim bu ne die. Seffaf gibi ne bu die. Yrn doktor var Allaha sigindim akintidir dierek devam ettimArkadaşlar sizin afedersiniz akıntılarınızın rengi nedir? Ve gelme yoğunluğu nasıl? Benim ki hep beyaz yani peçetede hiç renk yok uzun zamandır da böyle. Şu su sızıntı olayı kafamı karıştırıyor
Olmuyo tabiki. Onlar da bireysellik on planla. Kimse kimsenin hayatina karismiyor mudahale etmiyor. Bu manyaklik turk ve geri tun toplunlarda malesef. Egitim/ gelir seviyesi dustukce de boku cikiyo olayin benim gozlemledigimBu kaynana imtihanı biz Türklerde mi var yurtdışında da oluyor mu böyle şeyler
Acaba kendi evinde mi bakmayı düşünüyor bebeğe falanAy ne bilim yaa yani bazısında hiç ilgi yok bazısı da benimki gibi kafayı bozmuşben doğurcam diye kendi evini kırklıyor şuan değişiklik falan yapıyo niyeti ne henüz bilmiyorum du bakalım. Benim eve de bi iki müdahale değişiklik yapmak istiyo dün dedi. Beraber bakarız ben öderim dedi. Şimdi ben gidip beğencem o olmadan yoksa o bana kendi istediğini aldırır bari benim istediğim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?