2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de öyle yapıyorum annem temizliği yaptı cam kapı halı. Bi mutfakta bir çok şeyin yeri değişmiş ama olsun napim. Zaten annem benden daha düzenlidir vardır Bi bildiği diyorum bunlara takılamam şu an.

Bu kaynana imtihanı biz Türklerde mi var yurtdışında da oluyor mu böyle şeyler

Ben de öyle yapıyorum annem temizliği yaptı cam kapı halı. Bi mutfakta bir çok şeyin yeri değişmiş ama olsun napim. Zaten annem benden daha düzenlidir vardır Bi bildiği diyorum bunlara takılamam şu an.
Benim gibisin sende aynı düşünüyoruz ben bu halde çorabımı bile eğilip giymek istemiyorum iyiki varlar yoksa yemek falan ne yapardık bide sağlıklı yiyoruz ben sağlam olsam okadar çeşit yemek yapamazdım hepimizin bi kusuru olur

Onlar fazla bireysel
Çoğunda evlilik kavramı bile yok
Bizlerde evlenince kabile ve sürü halinde yaşamak bile normal sayılıyor düşün aradaki uçurumu
Bizim KV'ler zamanında hak ederek yada haketmeyerek kendi aile büyüklerinden yada KV'lerinden çekmiş.Onlardan ne gördüler ise onu uygulamak gerektiğine inanıyorlar. Bana kötü davranılmıştı ben kendi gelinimi daha çok ezeyim o zman algısındalar çünkü.Ben çok eziyet gördüm o benim gibi çekmesin demiyorlar sıkıntıda burada zaten

Ve kesinlikle KV'ler kendileri nasıl zamanında muamele gördüyse öyle davrandıkarını düşünüyorum. Benim KV'nin uyumlu ve anlayışlı olması Halen kendi KV'si ile can ciğer kuzu sarması iletişiminden kaynaklı. Nesilden nesile benim şansıma iyilik yayılmış.

Kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
bişey sormak istiyorum size ben 36. Haftamda ayrılmayı düşünüyorum bu süreçte maaşım yatacak bebek 2 aylık olana kadar ondan sonra ücretsiz iznine ayrılacağım sgk analık izninde çalışan annelere toplu bir para veriyormuş bunu alabiliyor muyuz bunla ilgili bilgisi olan var mı

Kızlar dünden beri duphalac kullanıyorum. Mahvoldum ya. Mide ve bağırsak gazı yapmaktan başka işe yaramadı şu ana kadar. Dün yemeği yiyemedim midem bulandı. Odanın içinde sürekli yürüdüm iyi gelir belki diye yok bana mısın demiyor bütün gece çektim hala midemden tuhaf gurul gurul sesler geliyor. Hep böyle gaz mı olacak normal mi bunu kullanırken?

Canim cok Gecmis olsun tip çok ilerledi, biraz baktım internetten de Pierre robin sendromu deniliyor galiba, anlattıklarına uyuyor.. Diyor ki, eğer erken yaşta belli olursa tedavisi var ve çok zor degil… bir araştır istersen, moralini bozup ağlama… her şeye çare vardır inşallah

Seni düşündükçe yutkunamıyorum gözlerim doluyor rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Allahım tüm bu sıkıntılardan kurtarsın sonuçlar temiz gelsin de güzel haberler ver bizlere umarım bir an önce toparlanır bu üzüntüler bu kadarla kalır ve çok güzel sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eder meleğin

S Seray94 sana bir hikaye daha anlatayım belki gülersin eşimin ailesi aile apartmanında yaşıyor, eşimin halası ve kvdem altlı üstlü oturuyor, bir karı kocadan daha yakınlar gelin görüm. benim düğün zamanı eşimin ailesi covid oldu. önce halasının kızı covid pozitif çıktı. kaynanam halanın kızını evden yan komşuya göndermeye kalktı yan komşuyu aramış demiş ki ben görümceme bir şey olursa yaşayamam kızı sizde kalabilir mi komşu kadın demiş ki abla sağol bana bu kadar değer verdiğini bilmiyordum kızın annesi de kızını yollamaya çalışıyor bu arada kızcağız hem hastalığıyla cebelleşti hem de bunların manyaklığından sinir krizi geçirecek hale geldi sonra zaten bütün apartman covid oldular bir tek eşimle ben yakalanmadık 2 haftada mis gibi balayı yaptık

Erken doğum riski olmayanlar yapabilir bence bende başlayın bugün de yarından sonra yapmam

Ay ne bilim yaa yani bazısında hiç ilgi yok bazısı da benimki gibi kafayı bozmuş ben doğurcam diye kendi evini kırklıyor şuan değişiklik falan yapıyo niyeti ne henüz bilmiyorum du bakalım. Benim eve de bi iki müdahale değişiklik yapmak istiyo dün dedi. Beraber bakarız ben öderim dedi. Şimdi ben gidip beğencem o olmadan yoksa o bana kendi istediğini aldırır bari benim istediğim olsun

Valla felaket. Demin ayni sorunu yasadim bu ne die. Seffaf gibi ne bu die. Yrn doktor var Allaha sigindim akintidir dierek devam ettim
Olmuyo tabiki. Onlar da bireysellik on planla. Kimse kimsenin hayatina karismiyor mudahale etmiyor. Bu manyaklik turk ve geri tun toplunlarda malesef. Egitim/ gelir seviyesi dustukce de boku cikiyo olayin benim gozlemledigim

Acaba kendi evinde mi bakmayı düşünüyor bebeğe falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…