- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.381
Zaten artık kötü desin umrumda bile değil eşime söyledim anneni bayramdan bayrama biri hastalanirsa vs ciddi bisey olursa ararim onun dışında o yoluna ben yoluma aramak görüşmek istemiyorum dedim uzun bir süredir de böyle devam ediyorum. Çünkü arayip sordugum ilgilendiğim zamanlar aglayarak esimi arayip sikayet ediyordu beni az ariyor özlüyorum diye. Simdi yilda dört bes defa konuşuyoruz ağzını acamiyor. Demekki bundan anlıyorBazen böyle oluyor maalesef değer bilmiyorlar kötü olsan eminim kıymetli olmuştun
Canım şu aşamada daha hiçbişey net değil herşey netleşsin ona göre bebegin icin en dogru tedavi neyse onun icin cabalarsiniz üzülme. Senin elinden gelen bisey yoktu ki Rabbim nasip etti bebegin oldu ne yapabilirdin, sağlıklı olup olmamasi senin elinde olan bir şey değil. Yaşadığın hiçbişey senin suçun değil kendini suçlama. Lohusa psikolojisi üzerine birde bebeginin kuvozde olmasi eklenince sen bu durumu kaldirmakta zorlaniyorsun artık. Bence yardım almalısın canım. Sen iyi olacaksin ki bebegin de iyi olsunHep moral veriyorsunuz ama şimdi ağlayarak sırıngaya elle süt sağmaya calısıorum. Yasım ileri 40 üzeri cok dıkkat etmem lazımdı bütün yasam sevincim uctu gitti erken doğduguna hıc üzülmedim gen hastalıkların birsürü varmış bende bılmıodum aklıma da gelmezdi genetık hocası ihtimalleri söyledi Allah kimseye vermesin.
Aman zaten bebeğin gelecek boşver Allah akıl fikir versin. Sen elinden geleni yapmışsın zaten daha ne yapabilirsin kiZaten artık kötü desin umrumda bile değil eşime söyledim anneni bayramdan bayrama biri hastalanirsa vs ciddi bisey olursa ararim onun dışında o yoluna ben yoluma aramak görüşmek istemiyorum dedim uzun bir süredir de böyle devam ediyorum. Çünkü arayip sordugum ilgilendiğim zamanlar aglayarak esimi arayip sikayet ediyordu beni az ariyor özlüyorum diye. Simdi yilda dört bes defa konuşuyoruz ağzını acamiyor. Demekki bundan anlıyor
Ayyyy ben cok cahil bir hamileyim ya33.haftada değilsin34.haftadasın 33+ larda sanırım günün
Ya benım kv gecen gun eşime diyo ki doğuma yetişebılırsem gelicem başka şehirde yaşıyo ordada devlet işi mi ne varmış o bitince gelcekmişZaten artık kötü desin umrumda bile değil eşime söyledim anneni bayramdan bayrama biri hastalanirsa vs ciddi bisey olursa ararim onun dışında o yoluna ben yoluma aramak görüşmek istemiyorum dedim uzun bir süredir de böyle devam ediyorum. Çünkü arayip sordugum ilgilendiğim zamanlar aglayarak esimi arayip sikayet ediyordu beni az ariyor özlüyorum diye. Simdi yilda dört bes defa konuşuyoruz ağzını acamiyor. Demekki bundan anlıyor
Benim işler karıştı yaaYa benım kv gecen gun eşime diyo ki doğuma yetişebılırsem gelicem başka şehirde yaşıyo ordada devlet işi mi ne varmış o bitince gelcekmişdüşün bebeğin doğdugu zaman bile önemli degıl… kendi bilir daha iyi hastanede bi de onu gormem benım hoşuma gitti valla
Bence sen başka bir eczaneye daha sor. Benim bildiğim sağlık ocağı yazıyor sen eczaneden alıyorsun sonra gidip eczaneye vurduruyorsunBende bugün konuştum doktorumla sağlık ocağında sana ücretsiz verilmesi lazım dedi ama çok canım sıkıldı sağlık ocağı eczaneden alınacak diyor eczane sgk için rapor istiyor raporu söyledim doktor ben hiç duymadım öyle rapor falan sana verilmesi şart dedibi kısır döngüdeyim sormayın
Hahahahaha heralde ya. He ben dun gece benimkini boguyodum ayri. Arada olur. Ama genel olarak kocam da kocam.Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için bende dün gece fark ettim eşim arada bir kaç saniye nefesini tutuyor hatta Allah korusun öldu mu diye endişelendimsonra gurultulu bir şekilde nefes almaya devam ediyor acaba bu da uyku apnesinin bir belirtisi olabilir mi
Hahaha senin gibi 10 tane evlilik koçu olsa ülkede boşanma oraları yarı yarıya düşer helal olsun
Kiz bizim kopegin bundani var. Tasmaya takikiyo allah kahretmesinPoşet olayı benim içinde çok önemli böyle bir şey aldım alt açma aparatina taktım tabii ben 60 TL'ye aldım sonra bimde 19.90 a gördümağız mendili de 10 lu hastane çıkışında vardı diğerlerini de atarız çantaya gitmeye yakın.
Hic sanmiyorum. Oturus pozisyonundan o. Ben surekli araba tepesindeyim o konusa iddaliyim bakKizlar araba sürmekle doğum arasında bir iliski var kesinlikle, sabah işe gelirken en fazla 10 dakika araba kullaniyorum hemde otomatik, arabadan inerken bebek cok assagi inmiş oluyor yürüyemiyor gibi oluyorum sanki bacagimin arasında duruyor
Hahahahah kahkaha attim dgg reisYa açıkçası korkularımdan biri çocuğu hayatın merkezine koyup karı koca olmayı unutmak. Ama yapmam ya, bence, her halde, sanırsam. Aslında bizde tam tersi; kocam hayatında hiç bebekle muhattap olmadığı için korkuyor, ben daha gözü karayım. Bebikle gezeriz diye Mayıs'a uçak bileti bakıyordum aklı çıktı el kadar bebeyle nereye gidicez diye. Özetle arkandayız d_g_g reis; kocam da kocam
Ay bunları okuyunca kalkıp şimdi kv boynuna sarılıcam. Dün annem gitti kv ile kp bakıyor bana hiç kalkamıyorum tepsiyle 3 öğün yemek getiriyor önüme ne yapayım ne istersin diyor. Kimse melek değil ama bunları duyunca melek gibi geliyor. Böyle olsaydı napardım bilmiyorum. Allah yardımcın olsunSeninki yine iyiymis valla böyle olsa ben gel istediğin kadar kal derdim. Benimki bana yardıma geldi bir hafta kaldi o bir haftayi da burnumdan getirip gitti, ise giderken sakın ses yapma uyanırım diyor. Oglen eve geliyorum yine uyuyor tüm gün uyuyordu ahahahson gün hayrina tuvaleti banyoyu yikamis of cok yoruldum bugun tuvaleti yikadim diyen insan sanki tuvalet yikamak kac dklik iş. İlla dile döküp ben bunu yaptim diye gözüne sokacak huy işte. Midem bulanıyordu ilk zamanlar beni koş koş diye mutfaga cagirdi bir kavanoz kekigi bir anda burnuma tuttu banyoya zor yetistim kusa kusa. Neymiş kokusundan anlayamamista kekik mi nane mi onu soruyormus dogum konusunda da kendi kizlari sezeryan olmuş özelde, ben daha o zaman doktor arayisindaydim. Ozele para mi verilir. Sakın özele gitme devlete git. Devlettekiler kötü diyenler numara yapiyor bizde doğurduk benim canım yok muydu özele o kadar para verilir mi dedi durdu. Bende dedim senin kızların devlette mi dogurdu yok, normal mi doğurdu yok. O zaman hangi doktora gidecegime hangi doğumu sececegime ben karar veririm ben calisiyorum kendi param var cok şükür olmasaydı da kocam var sen bunların derdine düşme dedim. Kadının dini imanı para olmuş oğlumun parasi gidecek doğumda diye ödü kopuyor, ücretsiz izin alcam diye ödü kopuyor. Annem baksin istiyomus bebeğe çünkü bebege bakmak kiz anasina dusermis böyle değişik bir kadın işte, evde geldiginde ne eşya görse zihnine yazar zamani geldiginde de oglum bana dogum günümde şunu al anneler gününde bunu al der. Hep al der ama asla bir lirasını biz gormeyiz pis parasi onun olsun gerci istemem benden uzak olsunda. Valla böyle iyi kayinvalideleri görünce sizin adiniza seviniyorum benimki türünün son örneği çünkü. Oysa evlenirken ben eşimin ailesini de kendi ailem gibi gorucem hep cok iyi davranicam diye dusunerek evlenmistim. Yaptiklariyla kendinden nefret ettirdi sagolsun
Kesinikle öyle eltim olacak çingene ruhlu yılan canlarına okuduBazen böyle oluyor maalesef değer bilmiyorlar kötü olsan eminim kıymetli olmuştun
EstağfurullahAyyyy ben cok cahil bir hamileyim yane nts biliyorum valla ne catı muaynesi öyle doğuma gitcem işte heralde sezeryan olcam diye… valla 33+4 bugun 34 mü oluyor?
Aynen öyle valla cadı olmak lazım bazenKesinikle öyle eltim olacak çingene ruhlu yılan canlarına okudu
Oğlunu kaybetmemek adına onada iyi davranıyor benim KV tek kızdığım noktası o tavır koyamıyor. Benim annem olsa öyle gelini evine köyüne bile adım attırmaz ama İŞTE KÖTÜLER HER DAİM KAZANIYORolan iyi niyetle yaklaşana oluyor.
Benimde öyle valla kv huysuz olabilir biraz ama hiç takmıyorum annemle birlikte evimi çekip çeviriyorlar yemeğimi ara öğünüme kadar önüme getiriyorlar evimin heryerini mutfak dolabının üstüne kadar temizlediler sürekli evin düzenini bozuyorlar ama takmıyorum mesela banyo takımımı beğenmemiş gitti aldı bir sürü çekmece içi organizerler almış bende umursamıyorum para benden çıkmıyor ya banane diyip geçiyorum yoksa herşeyine takarsam yaşanmaz arada lafta sokuyo annem hemen koruyo biz tek doğurduk onun yükü ağır biz bilemeyiz diyoAy bunları okuyunca kalkıp şimdi kv boynuna sarılıcam. Dün annem gitti kv ile kp bakıyor bana hiç kalkamıyorum tepsiyle 3 öğün yemek getiriyor önüme ne yapayım ne istersin diyor. Kimse melek değil ama bunları duyunca melek gibi geliyor. Böyle olsaydı napardım bilmiyorum. Allah yardımcın olsun
Ben organizerleri yıkamadım hepsine dezenfektan sıktım balkonda havalandırdım şimdi bozulur falan uğraşamam dieGünaydınnn
Kızlar bundan alan vardı bizim grupta burçları yıkamış mıydınız nasıl yıkadınız ?Alas Baby 6'lı Seyahat Organizer Çantası - Pembe Fiyatları ve Özellikleri
Alas Baby 6'lı Seyahat Organizer Çantası - Pembe en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bir de bu cüzdan gibi olanlara neler koyacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?