2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hep moral veriyorsunuz ama şimdi ağlayarak sırıngaya elle süt sağmaya calısıorum. Yasım ileri 40 üzeri cok dıkkat etmem lazımdı bütün yasam sevincim uctu gitti erken doğduguna hıc üzülmedim gen hastalıkların birsürü varmış bende bılmıodum aklıma da gelmezdi genetık hocası ihtimalleri söyledi Allah kimseye vermesin.

Bazen böyle oluyor maalesef değer bilmiyorlar kötü olsan eminim kıymetli olmuştun
Zaten artık kötü desin umrumda bile değil eşime söyledim anneni bayramdan bayrama biri hastalanirsa vs ciddi bisey olursa ararim onun dışında o yoluna ben yoluma aramak görüşmek istemiyorum dedim uzun bir süredir de böyle devam ediyorum. Çünkü arayip sordugum ilgilendiğim zamanlar aglayarak esimi arayip sikayet ediyordu beni az ariyor özlüyorum diye. Simdi yilda dört bes defa konuşuyoruz ağzını acamiyor. Demekki bundan anlıyor

Canım şu aşamada daha hiçbişey net değil herşey netleşsin ona göre bebegin icin en dogru tedavi neyse onun icin cabalarsiniz üzülme. Senin elinden gelen bisey yoktu ki Rabbim nasip etti bebegin oldu ne yapabilirdin, sağlıklı olup olmamasi senin elinde olan bir şey değil. Yaşadığın hiçbişey senin suçun değil kendini suçlama. Lohusa psikolojisi üzerine birde bebeginin kuvozde olmasi eklenince sen bu durumu kaldirmakta zorlaniyorsun artık. Bence yardım almalısın canım. Sen iyi olacaksin ki bebegin de iyi olsun psikolojik destek alsan bu süreci daha kolay yonetebilirsin diye düşünüyorum

Kızlar temiz içerikli şampuanlarda agarta da vardı n11de fiyatı iyi kupon oluyomu bilmiyorum ama

Eklentiler

• IMG_4264.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 49
Aman zaten bebeğin gelecek boşver Allah akıl fikir versin. Sen elinden geleni yapmışsın zaten daha ne yapabilirsin ki

Ya benım kv gecen gun eşime diyo ki doğuma yetişebılırsem gelicem başka şehirde yaşıyo ordada devlet işi mi ne varmış o bitince gelcekmiş düşün bebeğin doğdugu zaman bile önemli degıl… kendi bilir daha iyi hastanede bi de onu gormem benım hoşuma gitti valla

Benim işler karıştı yaa yeğenlerim çok hasta oluyor inşallah doğum zamanına olmazlar. Eğer olursalar ki yüksek ihtimal kalamaz ablam yani. Annem inşallah kalır da en azından bebek bana kalır. Yoksa kv hayatta çıkmaz evden başlarız kavga etmeye

Bence sen başka bir eczaneye daha sor. Benim bildiğim sağlık ocağı yazıyor sen eczaneden alıyorsun sonra gidip eczaneye vurduruyorsun

Hahahahaha heralde ya. He ben dun gece benimkini boguyodum ayri. Arada olur. Ama genel olarak kocam da kocam.
Kiz bizim kopegin bundani var. Tasmaya takikiyo allah kahretmesinalmam ben bundan
Hic sanmiyorum. Oturus pozisyonundan o. Ben surekli araba tepesindeyim o konusa iddaliyim bak
W world1 de oyle. Sen kendini kasiyosundur stres filan mi yapiosun araba kullanirken?? Oturus pozisyonunu degistir. Benim kiz tekmeliyo hemen sacma oturdugumda mesela.

Hahahahah kahkaha attim dgg reiskocamda kocam diycez tabi kiz. Bu devirde bir koca kolay mi bulunuyor

Ay bunları okuyunca kalkıp şimdi kv boynuna sarılıcam. Dün annem gitti kv ile kp bakıyor bana hiç kalkamıyorum tepsiyle 3 öğün yemek getiriyor önüme ne yapayım ne istersin diyor. Kimse melek değil ama bunları duyunca melek gibi geliyor. Böyle olsaydı napardım bilmiyorum. Allah yardımcın olsun

Bazen böyle oluyor maalesef değer bilmiyorlar kötü olsan eminim kıymetli olmuştun
Kesinikle öyle eltim olacak çingene ruhlu yılan canlarına okudu
Oğlunu kaybetmemek adına onada iyi davranıyor benim KV tek kızdığım noktası o tavır koyamıyor. Benim annem olsa öyle gelini evine köyüne bile adım attırmaz ama İŞTE KÖTÜLER HER DAİM KAZANIYOR olan iyi niyetle yaklaşana oluyor.

Kuzum.. bak ben de fetal yaptirdim. Atil hocaya gittim detayliya. Ama amniyosentez yaptirmadim. Yemedi onu yaptirmak. Esim yaptiralim onu da dedi. Hersey duzgunken yum testler okeyken bebegi riske atamam sacmalama gerek yok dedim
Lutfen cok rica edicem kendini suclama
Suan bu bir imtihan.. seni anlayamayiz. Hislerini duygularini. Yapicaginiz empati de yetmez evet..
Ama suan bu surecin icindesin. Hem kendin hem minik bebegin icin iyi yonetmek zorundasin elden ne gelicek baska..
Kizlardan biri yazdi en iyi doktorlari arastir basina gelenleri arastir filan die. Bak cok dogru. Kendine ve bebegine acimayi birak. Nasil bu surecten en az hasarla siyrilirim diye bak. Kim bu isi en iyi handle edicek doktorlar diye bak.
Kalkicaksiniz altindan. Bak gor. Hic sandigin gibi olmayacak buna sukur boyle atlattik diyeceksin gor bak…
Yas mevzunda seni cok ama cok iyi anliyorum.. 39yasindayim ben de.. inan nedemek istedigini anliyorum detayliya kdr hergun bunlari dusundum xunku naparim ne ederim die..
Ama senin sucun degil bu. Gercekten takdiri ilahi.. ve karsi cikmamamiz gerekiyor..
birminikask2020

Aynen öyle valla cadı olmak lazım bazen

Benimde öyle valla kv huysuz olabilir biraz ama hiç takmıyorum annemle birlikte evimi çekip çeviriyorlar yemeğimi ara öğünüme kadar önüme getiriyorlar evimin heryerini mutfak dolabının üstüne kadar temizlediler sürekli evin düzenini bozuyorlar ama takmıyorum mesela banyo takımımı beğenmemiş gitti aldı bir sürü çekmece içi organizerler almış bende umursamıyorum para benden çıkmıyor ya banane diyip geçiyorum yoksa herşeyine takarsam yaşanmaz arada lafta sokuyo annem hemen koruyo biz tek doğurduk onun yükü ağır biz bilemeyiz diyo Bence takacak olsam kadını eve sokmamam lazım ama umursamamayı tercih ettim kendi psikolojim için

Günaydınnn
Kızlar bundan alan vardı bizim grupta burçları yıkamış mıydınız nasıl yıkadınız ?
Bir de bu cüzdan gibi olanlara neler koyacagız

Arkadaşlar sizin afedersiniz akıntılarınızın rengi nedir? Ve gelme yoğunluğu nasıl? Benim ki hep beyaz yani peçetede hiç renk yok uzun zamandır da böyle. Şu su sızıntı olayı kafamı karıştırıyor

Ben organizerleri yıkamadım hepsine dezenfektan sıktım balkonda havalandırdım şimdi bozulur falan uğraşamam die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…