- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.421
Allah yardımcınız olsun. elden gelen bir şey yok tıp çok ilerledi şifa Allahtan, inşallah çözümü bulunurHep moral veriyorsunuz ama şimdi ağlayarak sırıngaya elle süt sağmaya calısıorum. Yasım ileri 40 üzeri cok dıkkat etmem lazımdı bütün yasam sevincim uctu gitti erken doğduguna hıc üzülmedim gen hastalıkların birsürü varmış bende bılmıodum aklıma da gelmezdi genetık hocası ihtimalleri söyledi Allah kimseye vermesin.
Fıkra gibiler yaaaS Seray94 sana bir hikaye daha anlatayım belki gülersineşimin ailesi aile apartmanında yaşıyor, eşimin halası ve kvdem altlı üstlü oturuyor, bir karı kocadan daha yakınlar gelin görüm. benim düğün zamanı eşimin ailesi covid oldu. önce halasının kızı covid pozitif çıktı. kaynanam halanın kızını evden yan komşuya göndermeye kalktı yan komşuyu aramış demiş ki ben görümceme bir şey olursa yaşayamam kızı sizde kalabilir mi komşu kadın demiş ki abla sağol bana bu kadar değer verdiğini bilmiyordum kızın annesi de kızını yollamaya çalışıyor bu arada kızcağız hem hastalığıyla cebelleşti hem de bunların manyaklığından sinir krizi geçirecek hale geldi sonra zaten bütün apartman covid oldular bir tek eşimle ben yakalanmadık 2 haftada mis gibi balayı yaptık
bayburtFıkra gibiler yaaanereliler allah aşkına çok merak ettim ya
Hiç Bayburtlu tanıdığım olmadı ama anladım nasıllarbayburtgerçekten fıkra gibi bir öykü ya
Hahahahaha heralde ya. He ben dun gece benimkini boguyodum ayri. Arada olur. Ama genel olarak kocam da kocam.
Kiz bizim kopegin bundani var. Tasmaya takikiyo allah kahretmesinalmam ben bundan
Hic sanmiyorum. Oturus pozisyonundan o. Ben surekli araba tepesindeyim o konusa iddaliyim bak
W world1 de oyle. Sen kendini kasiyosundur stres filan mi yapiosun araba kullanirken?? Oturus pozisyonunu degistir. Benim kiz tekmeliyo hemen sacma oturdugumda mesela.
Hahahahah kahkaha attim dgg reiskocamda kocam diycez tabi kiz. Bu devirde bir koca kolay mi bulunuyor
Ya ben de bundan alıcam çantaya takmalı hep öteledim . Bimde de görmedimPoşet olayı benim içinde çok önemli böyle bir şey aldım alt açma aparatina taktım tabii ben 60 TL'ye aldım sonra bimde 19.90 a gördümağız mendili de 10 lu hastane çıkışında vardı diğerlerini de atarız çantaya gitmeye yakın.
yok kız geneli öyle değil, ne görümcelerim ne kp ne eşim öyle değiller normal insanlar. annelerinin çilesi asıl onlaraHiç Bayburtlu tanıdığım olmadı ama anladım nasıllar
Ben kulelideydim ama karşı yakanızdaAnaaa sende mi ordaydınbizde gariban gariban takıldık orda da geri döndük sandalyeleri de getirmedik totomuzda dondu
ahahahhkız öyle bişi yapacaklarını bilsem bende girerdim. Bari çay alalım dedik onda da sıra var çay bitmiş
Anladıııım benim dayımın eşi gibi azıcık kırıkyok kız geneli öyle değil, ne görümcelerim ne kp ne eşim öyle değiller normal insanlar. annelerinin çilesi asıl onlarabenim kvde ateşli bir hastalık geçirmiş işitme kaybı yaşamış bence biraz zihinsel hasarda bırakmış
Seni düşündükçe yutkunamıyorum gözlerim doluyor rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Allahım tüm bu sıkıntılardan kurtarsın sonuçlar temiz gelsin de güzel haberler ver bizlere umarım bir an önce toparlanır bu üzüntüler bu kadarla kalır ve çok güzel sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eder meleğin
aynen aynenAnladıııım benim dayımın eşi gibi azıcık kırıktamam sustum çaktırmıyorum
Canım dupahalacı kabız olunca değil mesela iki gün yapamadınmı akşam hemen iç üç gün bağırsağı yumuşatıyor haftada bir kere yeterli oluyo ama tam kabız olunca içersen işte aşırı gaz gurultu vs oluyo ben yedi ay dupahalacla yaşadım ama haftada bir içiyorum rutin deneme yanılma çözdüm olayıKızlar dünden beri duphalac kullanıyorum. Mahvoldum ya. Mide ve bağırsak gazı yapmaktan başka işe yaramadı şu ana kadar. Dün yemeği yiyemedim midem bulandı. Odanın içinde sürekli yürüdüm iyi gelir belki diye yok bana mısın demiyor bütün gece çektim hala midemden tuhaf gurul gurul sesler geliyor. Hep böyle gaz mı olacak normal mi bunu kullanırken?
Bende böyle sancılanıp hastane durumu olunca kocam basıp geliyorGELDiiii gönlümün efendisi dün sabah
Canım hangi toplu ödemeden bahsediyorsunKızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
bişey sormak istiyorum size ben 36. Haftamda ayrılmayı düşünüyorum bu süreçte maaşım yatacak bebek 2 aylık olana kadar ondan sonra ücretsiz iznine ayrılacağım sgk analık izninde çalışan annelere toplu bir para veriyormuş bunu alabiliyor muyuz bunla ilgili bilgisi olan var mı
Ayyyy büyük konuşmayım hayatta olmaz onun evine bildiğin kar yağıyo çok soğukAcaba kendi evinde mi bakmayı düşünüyor bebeğe falan
Ne güzel işte parasını verecekse yapsın değişiklik torun gelecek ev güzel görünsün istiyordurAy ne bilim yaa yani bazısında hiç ilgi yok bazısı da benimki gibi kafayı bozmuşben doğurcam diye kendi evini kırklıyor şuan değişiklik falan yapıyo niyeti ne henüz bilmiyorum du bakalım. Benim eve de bi iki müdahale değişiklik yapmak istiyo dün dedi. Beraber bakarız ben öderim dedi. Şimdi ben gidip beğencem o olmadan yoksa o bana kendi istediğini aldırır bari benim istediğim olsun
Kabız oldum diye yazdı doktor canım günde 2 kez kullan dedi, şu an böyle kullanmaktan başka çarem yok kiCanım dupahalacı kabız olunca değil mesela iki gün yapamadınmı akşam hemen iç üç gün bağırsağı yumuşatıyor haftada bir kere yeterli oluyo ama tam kabız olunca içersen işte aşırı gaz gurultu vs oluyo ben yedi ay dupahalacla yaşadım ama haftada bir içiyorum rutin deneme yanılma çözdüm olayı
O sevinçleri sonuçlardan sonra yaşamayı nasip etsin Allahım. İnsallah dermanı olan derttir şifası olan hastalıktır en azıyla biter kapanır bu olay Allahım beterinden korusun minik bebeğiniİnşallah teşekkür ederim.
Hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın kızlar okudum ama. Sevınçlerim yarım kaldı 6 yıldır bekliyordum bu bebeği neden gec kaldığımı sonra yazarım keske zamanda geriye gidebilsem.
Ona lafım yok yaa orası güzel ama kendi istediğini aldıracakNe güzel işte parasını verecekse yapsın değişiklik torun gelecek ev güzel görünsün istiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?