2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah yardımcınız olsun. elden gelen bir şey yok tıp çok ilerledi şifa Allahtan, inşallah çözümü bulunur kendini çok suçluyorsun ama sağlıklı bir evlat sahibi olsak bile başına bir şey gelmeyeceğinin garantisi var mı? kendini suçlamanın ah vah demenin hiçbir anlamı yok. dualarımız sizinle, inşallah çözümü olan bir rahatsızlıktır

Fıkra gibiler yaaa nereliler allah aşkına çok merak ettim ya

Kumsari bence de oturur pozisyonun ile ilgili olabilir. Ben full kanama geçirdiğim zaman bile kullandım. D_g_g nin dediği gibi stres ile alakalı olabilir.

Ya ben de bundan alıcam çantaya takmalı hep öteledim . Bimde de görmedim

Hiç Bayburtlu tanıdığım olmadı ama anladım nasıllar
yok kız geneli öyle değil, ne görümcelerim ne kp ne eşim öyle değiller normal insanlar. annelerinin çilesi asıl onlara benim kvde ateşli bir hastalık geçirmiş işitme kaybı yaşamış bence biraz zihinsel hasarda bırakmış

Ben kulelideydim ama karşı yakanızda tam teşkilat hazırlıklı gittik

Anladıııım benim dayımın eşi gibi azıcık kırık tamam sustum çaktırmıyorum

İnşallah teşekkür ederim.
Hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın kızlar okudum ama. Sevınçlerim yarım kaldı 6 yıldır bekliyordum bu bebeği neden gec kaldığımı sonra yazarım keske zamanda geriye gidebilsem.

Canım dupahalacı kabız olunca değil mesela iki gün yapamadınmı akşam hemen iç üç gün bağırsağı yumuşatıyor haftada bir kere yeterli oluyo ama tam kabız olunca içersen işte aşırı gaz gurultu vs oluyo ben yedi ay dupahalacla yaşadım ama haftada bir içiyorum rutin deneme yanılma çözdüm olayı

GELDiiii gönlümün efendisi dün sabah
Bende böyle sancılanıp hastane durumu olunca kocam basıp geliyor diyorumki sıf bunun için her gün sancılanasım var ay çok sevindim valla ya senin şimdi bütün sancıların dertlerin geçer valla kendimden biliyorum

Canım hangi toplu ödemeden bahsediyorsun
Doğum iznine çıktığımızda 16 Haftalık maaşımızın Kamu çalışanıysak hepsini Özel sektör çalışanıysak 3/2'sini alacağız maaş olarak. ( Bu parayı bazı işyerleri 4 ay boyunca aylık aylık yatırırken bazı işyerleri raporumuzun biteceği son gün toplu olarak yatırıyor)
Onun dışında süt yardımı gibi 1 kerelik 300-500 TL arası devlet mini ödeme yapıyor. Onun dışında başka toplu ücret alınan bir kısım yok

16 haftalık analık iznimiz diyelim ki bitti.
** 6 aya kadar ücretsiz izne ayrılabiliriz.
** belli bir süre yarı zamanlı çalışırız ama tam maaş alırız galiba ilk çocukta 2 ay süre veriyordu. ( Sabahtan işe gitmiyorsun öğleden sonra gidiyorsun misal, ama tam maaş yatıyor ( yarısını işyerin yarısını devlet yatırıyor)
** Veya imkanın varsa homeofice olarak işe dönersin evinden çalışırsın full maaşın yatar( iş yerine bağlı)

Bunların dışında bir ödeme yöntemi yok , senin kast ettiğin toplu ödeme hangisi?

Acaba kendi evinde mi bakmayı düşünüyor bebeğe falan
Ayyyy büyük konuşmayım hayatta olmaz onun evine bildiğin kar yağıyo çok soğuk bişeyler düşünüyorda ne düşünüyor onu bilmiyorum. Geçen sordum çocuğu ben doğurcam sen niye yapıyon diye o da diyo şimdi size git gel yapcam evle ilgilenemem bilmem ne kıvırdı da biraz lafı işkillenmedim değil

Ne güzel işte parasını verecekse yapsın değişiklik torun gelecek ev güzel görünsün istiyordur

Kabız oldum diye yazdı doktor canım günde 2 kez kullan dedi, şu an böyle kullanmaktan başka çarem yok ki

O sevinçleri sonuçlardan sonra yaşamayı nasip etsin Allahım. İnsallah dermanı olan derttir şifası olan hastalıktır en azıyla biter kapanır bu olay Allahım beterinden korusun minik bebeğini

Ne güzel işte parasını verecekse yapsın değişiklik torun gelecek ev güzel görünsün istiyordur
Ona lafım yok yaa orası güzel ama kendi istediğini aldıracak benim kv fena ben beğeneyim diye götürüyor kendi beğendiğini aldırıyo bende Her seferinde yiyorum bunu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…