2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de yarın kontrol son 2 gündür yoğunlaştı anlam veremiyorum. İnşallah sızıntı değildir. Sürekli temiz peçete koyuyorum kontrol ediyorum arada her sildiğinde de geliyor. Hergün başka bişeyi düşünür oldum ya

Bendende sürekli geliyor ama benimki beyaz

Bakın yine diyorum lavman ya tertemiz 3 dk içinde kuş gibi olacak tüm vücut. Doktoruna yaz durumu bence yönlendirebilir

Kv de mi gelmek istıcek annen gelmezse? Benım ki dıyo ki anası baksın kızına onu da duydum inşallah bebektede der bence dicek oyle aman bana iyiliği dokunmasında kendi aklınca oyle dusunuyo da ben zaten istemıyorum ki

Kızlar karnım agrıyo valla hafif dokununca bile karnım acıyo resmen yine magnezyum içtim ama valla bu doğum sancısı mı acaba degişik bişey hissedıyorum her yerim acıyo karnımın

Benimki her aşamada olmak istiyo hatta bıraksalar o doğurtur. Ablam gelcek yanıma diye morali bozuldu. Her lafında yanımda kalacak îmâsı var. Geçen ben hastanedeyken şerbeti hazırlarsın dedim bişi istersem yapar normalde hemen yanımda olma planlarını anlattı. Benim işim gücüm yok sancı odasına kv le birlikte gitcem. Artık haberlere çıkarız doğuran kadın kv sine daldı diye. Kadının her lafı ben gelir kalırım. Annemle zaten yarışta son zamanlarda şimdi benim doğuma annemde gelecek nolacak sonum bilmiyorum Allah hayr etsin. Beni bi kocamla oğlumla yalnız bıraksalar

Kızlar karnım agrıyo valla hafif dokununca bile karnım acıyo resmen yine magnezyum içtim ama valla bu doğum sancısı mı acaba degişik bişey hissedıyorum her yerim acıyo karnımın
Yaa doktora mı sorsan ne zamandır var?

Umarım doğum kvdenin yanında başlamaz eşimle gider doğurur gelirim eve inşallah

sen
kız benimki gelmeyecekmiş annemi aramış dün demiş ki doğumdan 2 3 gün önce geleceğim 2 3 gün sonrada memlekete döneceğim kardeşlerimle vakit geçireceğim benim için iyi bu arada rahat geçiririm ama değişik geldi biraz bozuldum da

lavman bağırsak florasını bozuyor en son çare olarak kullanılması uygun
Mutlaka dışardan müdahale olduğu için zararı vardır ama gebelikte herşey zaten kar zarar hesabı yapılıp uygulanıyor ya 4 gün bir gebenin tuvalete çıkamaması çok sıkıntı yani beniö için öyle oldu sancılarım arttı. O yüzden doktora danış belki yönlendirir dedim

Alt karnın mi bir de belinde ağrıyor mu bugün benim de öyle oldu

tabi tabi gerekliliği olmasa yapılmayacak işlemler bunlar ama alışkanlık yapmayın yani bayağı sağlıksız bir işlem aslında.

Umarım doğum kvdenin yanında başlamaz eşimle gider doğurur gelirim eve inşallah
Yaa kadın çok fena bak ben boş yere akrep istemiyorum diye tutturmuyorum hergün beni kontrol ediyo diyelim ki telefonu açmadım milleti ayağa kaldırıyo Zecmel nerde onla gitmem ben hastaneye hayatta kendisine de dedim ama anlamamazlıktan geldiğini biliyorum

Hamilelikte benim uykularım çok kötü hale geldi çok sık uyanıp geri uyuyamıyorum ve kocamın horultusu beni de rahatsız etmeye başladı 1 aydır salonda uyumaya başladı mecburen ve çok üzülüyorum. Ama horultuyla hiç uyuyamıyorum ve sinirleniyorum üstelik adama horluyo diye. Bebek doğunca da salonda yatsın istemiyorum horultuya çözümü olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…