- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.441
Oraya gidemezdi hiçBen kulelideydim ama karşı yakanızdatam teşkilat hazırlıklı gittik
Benim de yarın kontrol son 2 gündür yoğunlaştı anlam veremiyorum. İnşallah sızıntı değildir. Sürekli temiz peçete koyuyorum kontrol ediyorum arada her sildiğinde de geliyor. Hergün başka bişeyi düşünür oldum yaValla felaket. Demin ayni sorunu yasadim bu ne die. Seffaf gibi ne bu die. Yrn doktor var Allaha sigindim akintidir dierek devam ettim
Olmuyo tabiki. Onlar da bireysellik on planla. Kimse kimsenin hayatina karismiyor mudahale etmiyor. Bu manyaklik turk ve geri tun toplunlarda malesef. Egitim/ gelir seviyesi dustukce de boku cikiyo olayin benim gozlemledigim
Bendende sürekli geliyor ama benimki beyazBenim de yarın kontrol son 2 gündür yoğunlaştı anlam veremiyorum. İnşallah sızıntı değildir. Sürekli temiz peçete koyuyorum kontrol ediyorum arada her sildiğinde de geliyor. Hergün başka bişeyi düşünür oldum ya
Tabiiki maalesef şuan için demedim ama korkma içmekten kabızlık daha tehlikeli bundan sonrda tam kabız olmayı beklemeKabız oldum diye yazdı doktor canım günde 2 kez kullan dedi, şu an böyle kullanmaktan başka çarem yok ki
Bakın yine diyorum lavman ya tertemiz 3 dk içinde kuş gibi olacak tüm vücut. Doktoruna yaz durumu bence yönlendirebilirCanım dupahalacı kabız olunca değil mesela iki gün yapamadınmı akşam hemen iç üç gün bağırsağı yumuşatıyor haftada bir kere yeterli oluyo ama tam kabız olunca içersen işte aşırı gaz gurultu vs oluyo ben yedi ay dupahalacla yaşadım ama haftada bir içiyorum rutin deneme yanılma çözdüm olayı
Benimki de beyaz zecmel peçetede renk koku yok. Artık bir fındık boyutunu aştı her sildiğim deBendende sürekli geliyor ama benimki beyaz
lavman bağırsak florasını bozuyor en son çare olarak kullanılması uygunBakın yine diyorum lavman ya tertemiz 3 dk içinde kuş gibi olacak tüm vücut. Doktoruna yaz durumu bence yönlendirebilir
Doğuma yakın yoğunlaşırmışBenimki de beyaz zecmel peçetede renk koku yok. Artık bir fındık boyutunu aştı her sildiğim de
Kv de mi gelmek istıcek annen gelmezse? Benım ki dıyo ki anası baksın kızına onu da duydum inşallah bebektede der bence dicek oyleBenim işler karıştı yaayeğenlerim çok hasta oluyor inşallah doğum zamanına olmazlar. Eğer olursalar ki yüksek ihtimal kalamaz ablam yani. Annem inşallah kalır da en azından bebek bana kalır. Yoksa kv hayatta çıkmaz evden başlarız kavga etmeye
Benimki her aşamada olmak istiyo hatta bıraksalar o doğurtur. Ablam gelcek yanıma diye morali bozuldu. Her lafında yanımda kalacak îmâsı var. Geçen ben hastanedeyken şerbeti hazırlarsın dedim bişi istersem yapar normalde hemen yanımda olma planlarını anlattı. Benim işim gücüm yok sancı odasına kv le birlikte gitcem. Artık haberlere çıkarız doğuran kadın kv sine daldı diyeKv de mi gelmek istıcek annen gelmezse? Benım ki dıyo ki anası baksın kızına onu da duydum inşallah bebektede der bence dicek oyleaman bana iyiliği dokunmasında kendi aklınca oyle dusunuyo da ben zaten istemıyorum ki
Yaa doktora mı sorsan ne zamandır var?Kızlar karnım agrıyo valla hafif dokununca bile karnım acıyo resmen yine magnezyum içtim ama valla bu doğum sancısı mı acaba degişik bişey hissedıyorum her yerim acıyo karnımın
Umarım doğum kvdenin yanında başlamaz eşimle gider doğurur gelirim eve inşallahBenimki her aşamada olmak istiyo hatta bıraksalar o doğurtur. Ablam gelcek yanıma diye morali bozuldu. Her lafında yanımda kalacak îmâsı var. Geçen ben hastanedeyken şerbeti hazırlarsın dedim bişi istersem yapar normalde hemen yanımda olma planlarını anlattı. Benim işim gücüm yok sancı odasına kv le birlikte gitcem. Artık haberlere çıkarız doğuran kadın kv sine daldı diye. Kadının her lafı ben gelir kalırım. Annemle zaten yarışta son zamanlarda şimdi benim doğuma annemde gelecek nolacak sonum bilmiyorum Allah hayr etsin. Beni bi kocamla oğlumla yalnız bıraksalar
kız benimki gelmeyecekmiş annemi aramış dün demiş ki doğumdan 2 3 gün önce geleceğim 2 3 gün sonrada memlekete döneceğim kardeşlerimle vakit geçireceğimBenimki her aşamada olmak istiyo hatta bıraksalar o doğurtur. Ablam gelcek yanıma diye morali bozuldu. Her lafında yanımda kalacak îmâsı var. Geçen ben hastanedeyken şerbeti hazırlarsın dedim bişi istersem yapar normalde hemen yanımda olma planlarını anlattı. Benim işim gücüm yok sancı odasına kv le birlikte gitcem. Artık haberlere çıkarız doğuran kadın kv sine daldı diye. Kadının her lafı ben gelir kalırım. Annemle zaten yarışta son zamanlarda şimdi benim doğuma annemde gelecek nolacak sonum bilmiyorum Allah hayr etsin. Beni bi kocamla oğlumla yalnız bıraksalar
Mutlaka dışardan müdahale olduğu için zararı vardır ama gebelikte herşey zaten kar zarar hesabı yapılıp uygulanıyor ya 4 gün bir gebenin tuvalete çıkamaması çok sıkıntı yani beniö için öyle oldu sancılarım arttı. O yüzden doktora danış belki yönlendirir dedimlavman bağırsak florasını bozuyor en son çare olarak kullanılması uygun
Alt karnın mi bir de belinde ağrıyor mu bugün benim de öyle olduKızlar karnım agrıyo valla hafif dokununca bile karnım acıyo resmen yine magnezyum içtim ama valla bu doğum sancısı mı acaba degişik bişey hissedıyorum her yerim acıyo karnımın
tabi tabi gerekliliği olmasa yapılmayacak işlemler bunlar ama alışkanlık yapmayın yani bayağı sağlıksız bir işlem aslında.Mutlaka dışardan müdahale olduğu için zararı vardır ama gebelikte herşey zaten kar zarar hesabı yapılıp uygulanıyor ya 4 gün bir gebenin tuvalete çıkamaması çok sıkıntı yani beniö için öyle oldu sancılarım arttı. O yüzden doktora danış belki yönlendirir dedim
Yaa kadın çok fena bak ben boş yere akrep istemiyorum diye tutturmuyorumUmarım doğum kvdenin yanında başlamaz eşimle gider doğurur gelirim eve inşallah
Hamilelikte benim uykularım çok kötü hale geldi çok sık uyanıp geri uyuyamıyorum ve kocamın horultusu beni de rahatsız etmeye başladı 1 aydır salonda uyumaya başladı mecburen ve çok üzülüyorum. Ama horultuyla hiç uyuyamıyorum ve sinirleniyorum üstelik adama horluyo diye. Bebek doğunca da salonda yatsın istemiyorum horultuya çözümü olan var mıZaten asiri gurultulu bir ortamdan geliyor bebekler. İlk gunden horultu sesinde uyumaya alisirsa hicbir sıkıntı yasamazsin. Ama ilk gunden horluyosun git iceride yat dersen evliliginde sıkıntı yasarsin. Oyuzden birak bebek alissin babasinin sesiyle uyumaya. sole dusun beyaz gurultu ve ile uyuyo dimi bunlar anne karnini hatirlatio die. Denekki aslinda sesle uyuyabiliyolar rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?