2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Umarım doğum kvdenin yanında başlamaz eşimle gider doğurur gelirim eve inşallah
Ben de bugün onu düşündüm doğum başladığın da kv ve kp olacak evde her hali görecekler. İlk öğrendiğimde de kv vardı ilk on söylemiştim panikle. Nasip böyleymiş

Kızlar karnım agrıyo valla hafif dokununca bile karnım acıyo resmen yine magnezyum içtim ama valla bu doğum sancısı mı acaba degişik bişey hissedıyorum her yerim acıyo karnımın
bazen benimde karnımın içi çıban gibi acıyor ama büyüme dönemlerinde oluyor onu fark ettim. normal geliyor bana sonuçta yumruk büyüklüğündeki kas kütlesi karpuz boyutuna geldi gerginliğe bağlı ağrılar acılar olur. anormal boyuttaysa bir nstye gir

Ben annemi de çok istemiyorum annem gelirse kv yi zorla alır yanına ikili kombo yapıp delirtirler beni zaten emzirme fobim var gibi bişi karışacaklar her a ablam inşallah gelebilir

burun ameliyatı kesin çözüm gemi düdüğü gibi öten adam pamuk prenses gibi uyumaya başladı

Aman boşver bak bebekle sen ne kadar çok ilgilenirsen o kadar hızlı bağ kurmuş olursunuz. Gelen giden olsun kv isterse hergün gelsin ama geri gitsin sizin bi alanınız olsun ailece. Biri sürekli yanınızda olduğunda bağlanma problemi oluyo ya eş kopuyo ya sen bebekle tam iletişime geçemiyorsun bişiler oluyo yani.

yok zaten burada olsa da öyle olacaktı memnunum gelmemesine ama tuhaf geldi ilk torunları sonuçta ayıp olmasın diye gelip gidiyorlarmış gibi eşim üzülür kesin benim ailem öyle yapsa üzülürdüm

Ben de bugün onu düşündüm doğum başladığın da kv ve kp olacak evde her hali görecekler. İlk öğrendiğimde de kv vardı ilk on söylemiştim panikle. Nasip böyleymiş
Seninki iyi yine sen kendin söylemişsin benimki cebren ve hileyle öğrendi mesajları okumuş

Ben de her defasında s
Doğuma yakın yoğunlaşırmış bende aynı durumdayım yarın bir olsa da içim rahatlasa
Ben de her defasında unutuyorum suyunu sormayı o da söylemiyor bakıyordur heralde diyorum ya. Yarın mutlaka sorucam bi de ben hiç elini ayağını renkli doğru düzgün görmedim yarın onu da bi göster dicem bakalım. Kordonu ve plesantası önde olduğu için yüzünü de görmedik keratanın. Hayırlıslyla bir yarına çıkalım.

burun ameliyatı kesin çözüm gemi düdüğü gibi öten adam pamuk prenses gibi uyumaya başladı
Benimkinin burnu tam hokka gibi küçük aşırı muntazam hayatta ameliyat ettirmez o güzel burnunu zaten bence küçük diye yetmiyor koca bünyesine o burun bazı köpek cinsleri gibi

yok zaten burada olsa da öyle olacaktı memnunum gelmemesine ama tuhaf geldi ilk torunları sonuçta ayıp olmasın diye gelip gidiyorlarmış gibi eşim üzülür kesin benim ailem öyle yapsa üzülürdüm
Ya evet böyle konularda eşler biraz üzülebiliyo aman boşver gelsin bi iki yardım etsin gitsin sonra

Benim hep söylüyor suyu ne az ne çok diye, kordondan kan akışı iyi vs hep söylüyor, ama akıntı çoğaldı su gibi diyince mesaj atmıştım fitil yazdı daha önce de olmuştu öyle belki de o yüzden çağırmadı beni, çağırmasını isterdim mesela ama çağırmadı diye de panik olmadım güveniyorum çünkü doktoruma. Yarını iple çekiyorum
Bende 3 fotoğraf var yüzünün hepsinde farklı, eşime diyorum ki hangisi bizim kız

Seninki iyi yine sen kendin söylemişsin benimki cebren ve hileyle öğrendi mesajları okumuş
Benim geçende konuştuğumuz konular yüzünden 7 yıl sonra oldu o da kazayla desek yalan olmaz o kadar beklemediğim ve şok olduğum bir an oldu ki çığlık atıp ağladım anne diye bağırdığımı hatırlıyorum banyoda o da korkup gelmişti boynuna sarılıp hamileyim deyip bi daha ağlamıştım

Haha kv okurken sevinirim mi üzüleyim mi halime bilemedim. Benimkinde aranıp sorulmamaktan şikayetçi her görüştüğümüzde söylenir. Benim telefon kültürüm arandığında açmak. Özel bir durum bayram seyran yada gelin gelelim olmayınca aramam insanları. Eşimde ben gibi. Birbirimizi bile aramayız kabullenemedi. Arada arayıp eşime şikayetleniyormuş oda ben gibi huyu ole dıyıp kapatıyormuş Saolsun Dediği olmayınca küsen her dediği yapılana kadar 1000 kere söylenen bir kadın. Doğum sonrası cümbüş bekliyor benide annem allahtan ılımlı beni biliyor. Kv dede annemde ilk kez evime yatılı gelecek. Bakalım bekliyorum bir kaç benden vukuat

Yok yok yapma öyle şeyler filmlerdeki gibi sıcak su getirin diyorlar ya sen öyle diyince aklıma geldi birden hastanede hiç sıcak su istemiyorlar filmdekiler niye istiyor

Jazhjasha ay hiç düşünmemiştim doktoruma sorduğum saçma soruların arasına katayım da sinirleri bozulsun

ben doğduğunda sipariş edip deneyeceğim eğer kullanışlı olmazsa iade edeceğim çünkü memnun olmayan çok kişi var

Haklısın canım abimin eşi de dedi yeğenim hiç sevmemiş slingi son dakikaya bırakayım ben de madem

Bu kaynana imtihanı biz Türklerde mi var yurtdışında da oluyor mu böyle şeyler
Türklere özgü bence. Hollandadayım ben yabancılar el gibi gelir agu gücü der gider. İlk 8 gün yardımcı veriyorlar tek bebekse ıkızde 15 güne uzayabılıyor. Anne yerine kadın gösteriyor ilgileniyor senle çocukla. Aileye bağlı kalmıyorsun bu sayede.

Yarın bunların hepsini sorayım ben tek tek. Bir ara o kadar sık görüştük ki doktorla artık hasta doktor ilişkisi gibi değildi :) en son görüştüğümüz de Özlem artık doğurursan gel dedi :) dur baklım yarın ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…