- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.461
Ben de bugün onu düşündüm doğum başladığın da kv ve kp olacak evde her hali görecekler. İlk öğrendiğimde de kv vardı ilk on söylemiştim panikle. Nasip böyleymişUmarım doğum kvdenin yanında başlamaz eşimle gider doğurur gelirim eve inşallah
bazen benimde karnımın içi çıban gibi acıyor ama büyüme dönemlerinde oluyor onu fark ettim. normal geliyor bana sonuçta yumruk büyüklüğündeki kas kütlesi karpuz boyutuna geldi gerginliğe bağlı ağrılar acılar olur. anormal boyuttaysa bir nstye girKızlar karnım agrıyo valla hafif dokununca bile karnım acıyo resmen yine magnezyum içtim ama valla bu doğum sancısı mı acaba degişik bişey hissedıyorum her yerim acıyo karnımın
Lavman yazdır ,Benim gibi huylanırsan korkusuna kendiliğinden yaparsınBakın yine diyorum lavman ya tertemiz 3 dk içinde kuş gibi olacak tüm vücut. Doktoruna yaz durumu bence yönlendirebilir
Ben annemi de çok istemiyorum annem gelirse kv yi zorla alır yanına ikili kombo yapıp delirtirler benisen
kız benimki gelmeyecekmiş annemi aramış dün demiş ki doğumdan 2 3 gün önce geleceğim 2 3 gün sonrada memlekete döneceğim kardeşlerimle vakit geçireceğimbenim için iyi bu arada rahat geçiririm ama değişik geldi biraz bozuldum da
GELDiiii gönlümün efendisi dün sabah
ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Haki Yeşili (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Haki Yeşili (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
burun ameliyatı kesin çözüm gemi düdüğü gibi öten adam pamuk prenses gibi uyumaya başladıHamilelikte benim uykularım çok kötü hale geldi çok sık uyanıp geri uyuyamıyorum ve kocamın horultusu beni de rahatsız etmeye başladı 1 aydır salonda uyumaya başladı mecburen ve çok üzülüyorum. Ama horultuyla hiç uyuyamıyorum ve sinirleniyorum üstelik adama horluyo diye. Bebek doğunca da salonda yatsın istemiyorum horultuya çözümü olan var mı
Aman boşver bak bebekle sen ne kadar çok ilgilenirsen o kadar hızlı bağ kurmuş olursunuz. Gelen giden olsun kv isterse hergün gelsin ama geri gitsin sizin bi alanınız olsun ailece. Biri sürekli yanınızda olduğunda bağlanma problemi oluyo ya eş kopuyo ya sen bebekle tam iletişime geçemiyorsun bişiler oluyo yani.sen
kız benimki gelmeyecekmiş annemi aramış dün demiş ki doğumdan 2 3 gün önce geleceğim 2 3 gün sonrada memlekete döneceğim kardeşlerimle vakit geçireceğimbenim için iyi bu arada rahat geçiririm ama değişik geldi biraz bozuldum da
yok zaten burada olsa da öyle olacaktı memnunum gelmemesine ama tuhaf geldi ilk torunları sonuçta ayıp olmasın diye gelip gidiyorlarmış gibiAman boşver bak bebekle sen ne kadar çok ilgilenirsen o kadar hızlı bağ kurmuş olursunuz. Gelen giden olsun kv isterse hergün gelsin ama geri gitsin sizin bi alanınız olsun ailece. Biri sürekli yanınızda olduğunda bağlanma problemi oluyo ya eş kopuyo ya sen bebekle tam iletişime geçemiyorsun bişiler oluyo yani.
Seninki iyi yine sen kendin söylemişsin benimki cebren ve hileyle öğrendiBen de bugün onu düşündüm doğum başladığın da kv ve kp olacak evde her hali görecekler. İlk öğrendiğimde de kv vardı ilk on söylemiştim panikle. Nasip böyleymiş
Ben de her defasında unutuyorum suyunu sormayı o da söylemiyor bakıyordur heralde diyorum ya. Yarın mutlaka sorucam bi de ben hiç elini ayağını renkli doğru düzgün görmedim yarın onu da bi göster dicem bakalım. Kordonu ve plesantası önde olduğu için yüzünü de görmedik keratanın. Hayırlıslyla bir yarına çıkalım.Doğuma yakın yoğunlaşırmışbende aynı durumdayım yarın bir olsa da içim rahatlasa
Benimkinin burnu tam hokka gibi küçük aşırı muntazam hayatta ameliyat ettirmez o güzel burnunuburun ameliyatı kesin çözüm gemi düdüğü gibi öten adam pamuk prenses gibi uyumaya başladı
Ya evet böyle konularda eşler biraz üzülebiliyo aman boşver gelsin bi iki yardım etsin gitsin sonrayok zaten burada olsa da öyle olacaktı memnunum gelmemesine ama tuhaf geldi ilk torunları sonuçta ayıp olmasın diye gelip gidiyorlarmış gibieşim üzülür kesin benim ailem öyle yapsa üzülürdüm
Benim hep söylüyor suyu ne az ne çok diye, kordondan kan akışı iyi vs hep söylüyor, ama akıntı çoğaldı su gibi diyince mesaj atmıştım fitil yazdı daha önce de olmuştu öyle belki de o yüzden çağırmadı beni, çağırmasını isterdim mesela ama çağırmadı diye de panik olmadım güveniyorum çünkü doktoruma. Yarını iple çekiyorumBen de her defasında s
Ben de her defasında unutuyorum suyunu sormayı o da söylemiyor bakıyordur heralde diyorum ya. Yarın mutlaka sorucam bi de ben hiç elini ayağını renkli doğru düzgün görmedim yarın onu da bi göster dicem bakalım. Kordonu ve plesantası önde olduğu için yüzünü de görmedik keratanın. Hayırlıslyla bir yarına çıkalım.
Seninki iyi yine sen kendin söylemişsin benimki cebren ve hileyle öğrendimesajları okumuş
Haha kv okurken sevinirim mi üzüleyim mi halime bilemedim. Benimkinde aranıp sorulmamaktan şikayetçi her görüştüğümüzde söylenir. Benim telefon kültürüm arandığında açmak. Özel bir durum bayram seyran yada gelin gelelim olmayınca aramam insanları. Eşimde ben gibi. Birbirimizi bile aramayızZaten artık kötü desin umrumda bile değil eşime söyledim anneni bayramdan bayrama biri hastalanirsa vs ciddi bisey olursa ararim onun dışında o yoluna ben yoluma aramak görüşmek istemiyorum dedim uzun bir süredir de böyle devam ediyorum. Çünkü arayip sordugum ilgilendiğim zamanlar aglayarak esimi arayip sikayet ediyordu beni az ariyor özlüyorum diye. Simdi yilda dört bes defa konuşuyoruz ağzını acamiyor. Demekki bundan anlıyor
Yok yok yapma öyle şeylerfilmlerdeki gibi sıcak su getirin diyorlar ya sen öyle diyince aklıma geldi birden hastanede hiç sıcak su istemiyorlar filmdekiler niye istiyor
ben doğduğunda sipariş edip deneyeceğim eğer kullanışlı olmazsa iade edeceğim çünkü memnun olmayan çok kişi var
Türklere özgü bence. Hollandadayım ben yabancılar el gibi gelir agu gücü der gider. İlk 8 gün yardımcı veriyorlar tek bebekse ıkızde 15 güne uzayabılıyor. Anne yerine kadın gösteriyor ilgileniyor senle çocukla. Aileye bağlı kalmıyorsun bu sayede.Bu kaynana imtihanı biz Türklerde mi var yurtdışında da oluyor mu böyle şeyler
Yarın bunların hepsini sorayım ben tek tek. Bir ara o kadar sık görüştük ki doktorla artık hasta doktor ilişkisi gibi değildi :) en son görüştüğümüz de Özlem artık doğurursan gel dedi :) dur baklım yarın ne diyecekBenim hep söylüyor suyu ne az ne çok diye, kordondan kan akışı iyi vs hep söylüyor, ama akıntı çoğaldı su gibi diyince mesaj atmıştım fitil yazdı daha önce de olmuştu öyle belki de o yüzden çağırmadı beni, çağırmasını isterdim mesela ama çağırmadı diye de panik olmadım güveniyorum çünkü doktoruma. Yarını iple çekiyorum
Bende 3 fotoğraf var yüzünün hepsinde farklı, eşime diyorum ki hangisi bizim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?