- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.481
kemik eğriliği, et gibi şeyler varsa horluyorlar genelde babamında küçük dili uzunmuş o sebep oluyormuş horlamasına doktor demiş ki küçültürsek rahatlarsınBenimkinin burnu tam hokka gibi küçük aşırı muntazam hayatta ameliyat ettirmez o güzel burnunuzaten bence küçük diye yetmiyor koca bünyesine o burun bazı köpek cinsleri gibi
yok ben gelme demedim zaten gelip gitmesine de bir şey demezdim torunu tabiki gelecek görecek heveslidir hevesini alacak sadece beni yormasın kendi isteklerini dayatmasın diyordum. ama ne kadar hevesliyse artık kaçar gibi memlekete dönecekmişYa evet böyle konularda eşler biraz üzülebiliyo aman boşver gelsin bi iki yardım etsin gitsin sonra
Unutkanlık varsa ben gibi not al, ben hep gidiyorum sormak istediğin şeyler var mı diyorum yok hocam diyor çünkü unutuyorumYarın bunların hepsini sorayım ben tek tek. Bir ara o kadar sık görüştük ki doktorla artık hasta doktor ilişkisi gibi değildi :) en son görüştüğümüz de Özlem artık doğurursan gel dedi :) dur baklım yarın ne diyecek
Demekki kv seni cok sevıyo hhshshsBenimki her aşamada olmak istiyo hatta bıraksalar o doğurtur. Ablam gelcek yanıma diye morali bozuldu. Her lafında yanımda kalacak îmâsı var. Geçen ben hastanedeyken şerbeti hazırlarsın dedim bişi istersem yapar normalde hemen yanımda olma planlarını anlattı. Benim işim gücüm yok sancı odasına kv le birlikte gitcem. Artık haberlere çıkarız doğuran kadın kv sine daldı diye. Kadının her lafı ben gelir kalırım. Annemle zaten yarışta son zamanlarda şimdi benim doğuma annemde gelecek nolacak sonum bilmiyorum Allah hayr etsin. Beni bi kocamla oğlumla yalnız bıraksalar
Kuzum magnezyum içtim bi de wc ye gittim iyi oldum şimdibazen benimde karnımın içi çıban gibi acıyor ama büyüme dönemlerinde oluyor onu fark ettim. normal geliyor bana sonuçta yumruk büyüklüğündeki kas kütlesi karpuz boyutuna geldi gerginliğe bağlı ağrılar acılar olur. anormal boyuttaysa bir nstye gir
Niye söylemek istemedin de zorla öğrendiSeninki iyi yine sen kendin söylemişsin benimki cebren ve hileyle öğrendimesajları okumuş
Valla karnımın her yeri ağrıdı bi de dokununca agrı hissettım baya belimdede vardı magnezyum içtim hemen bi de wc ye gttım gectı kuzumAlt karnın mi bir de belinde ağrıyor mu bugün benim de öyle oldu
Eşim diyor ki ben bu adamı görünce hipnotize oluyorum galiba elim ayağım dolanıyor bişey soramıyorumUnutkanlık varsa ben gibi not al, ben hep gidiyorum sormak istediğin şeyler var mı diyorum yok hocam diyor çünkü unutuyorum
Sabahtan beri vardı şimdi magnezyum içtim bi de wc gectı canım:) aman benım doktora sorarsam uuuuu akşama ya da yarın doner kendi işimi kendim hallederımYaa doktora mı sorsan ne zamandır var?
Belki kuran falan okutacaktır öyle bi hevesi vardır ondan olabilirAyyyy büyük konuşmayım hayatta olmaz onun evine bildiğin kar yağıyo çok soğukbişeyler düşünüyorda ne düşünüyor onu bilmiyorum. Geçen sordum çocuğu ben doğurcam sen niye yapıyon diye o da diyo şimdi size git gel yapcam evle ilgilenemem bilmem ne kıvırdı da biraz lafı işkillenmedim değil
Galiba öyle oluyoruz, adam o kadar profesyonel rahat ki yani kötü bir şey olsa bile korkmuyorsun ve için rahat oluyor çok garip. Düşük yaptığımda üzüldüm ama doktorum farklı olsaydı galiba daha da zorlanırdım, yaklaşımı vs cok iyi çünkü. Hep korkuyla gitmek cok kötü bir şey ama o odadan çıktın mı kuş gibi oluyorsunEşim diyor ki ben bu adamı görünce hipnotize oluyorum galiba elim ayağım dolanıyor bişey soramıyorumkeza brn de öyle oluyorum ama hep bi korkuyla endişeyle gittiğimiz için sanırım kötü bişey dicek mi diye tutuluyoruz
Kp in evde olması biraz zorlaştırır işi ya gunduz gidiyorsa yıne cok sorun degılde gunduzde sizinle olursa o iş zorBen de bugün onu düşündüm doğum başladığın da kv ve kp olacak evde her hali görecekler. İlk öğrendiğimde de kv vardı ilk on söylemiştim panikle. Nasip böyleymiş
Yok benim ki hasta hasta sevse benim o kadar çocuğum olmuyo diye üzüldüğümde depresyona girdiğimde kalkıpta sabahtan akşama kadar bebek muhabbeti yapmaz. Artık eve gidiyordum duymamak için sonuçta diyorum benim sorunum yani kadın haklı konuşmak istiyo diyorum bu sefer eve gidince telefonla arayıp telefonda bebek muhabbeti yapıyoDemekki kv seni cok sevıyo hhshshs
normal bu ağrılar. senin için demiyorum ama bu grupta çok görüyorum insanlar birbirinden etkileniyor kendinde de semptom arıyor. mesela şuan benim karnımda takribi 5 kiloluk ekstra bir yük var ağrım olmamasını beklemem anormal olur. idrarımı azıcık tutsam acayip ağrım oluyor mesela çünkü mesaneme de o yük biniyor ya da büyük abdestim geldiğinde makatıma sancı vuruyor yine aynı şekilde bağırsaklarıma binen bir yük var. son aylarda ağrı sancı olacak gözlemleyip bakacağız doğumsa da yapacak bir şey yok geçmeyen ağrıda doktora gideceğiz allahın izniyle bebelerimiz büyüdü bir şey olmayacakKuzum magnezyum içtim bi de wc ye gittim iyi oldum şimdi
34e kadar beklese bebeler yaaSabahtan beri vardı şimdi magnezyum içtim bi de wc gectı canım:) aman benım doktora sorarsam uuuuu akşama ya da yarın doner kendi işimi kendim hallederım
Çok düşüncesizler, dediğin gibi tatlı vs her şeyi götürürsün ama yine de aynı. İkidir yemek götürüyorum tabi ki kötü niyetle değil yemeğe çağırıyorlar hani çöpe gitmesin bir kaşık bir kaşıktır. Yalancıktan önümde ısıtıp sofraya koymuyor görmez yanımdan çöpe atıyor. Ne yapsak suç o yüzden boş verYok benim ki hasta hasta sevse benim o kadar çocuğum olmuyo diye üzüldüğümde depresyona girdiğimde kalkıpta sabahtan akşama kadar bebek muhabbeti yapmaz. Artık eve gidiyordum duymamak için sonuçta diyorum benim sorunum yani kadın haklı konuşmak istiyo diyorum bu sefer eve gidince telefonla arayıp telefonda bebek muhabbeti yapıyodüşüklerimden hep beni sorumlu tuttu gayette belli etti. Şimdi iyiliği dokundu dokunmadı değil çok konuda yardımcı oldu ama bende ona hep elimden geldiğince yardımcı oldum gittim evini temizledim hastaneye götürdüm elim hiç boş gitmem ya bi tatlı bişi yapar giderim bilmem ne yakınızda üstelik. Ama şimdi çocuk olunca böyle yapması sinirimi bozuyo
Endometriozis ameliyatı olmustum canim onu mu diyorsun acaba acik kist ameliyatı olmuştum. Evet kismetse dogum üniversite hastanesinde olacakMavisaclikadin ya seni bir konudan hatırlıyorum benimle aynı geçirilmiş bir karın operasyonun vardı üniversite de mi doğum yapacaksın?
Ayni sehirde yasamadigimiz icin Allah'a binlerce kez şükrediyorum çünkü tahammul edemezdim. Uzakta olunca bir şekilde katlanıyor ama yakın olsak kesin huzurumu bozardiAy bunları okuyunca kalkıp şimdi kv boynuna sarılıcam. Dün annem gitti kv ile kp bakıyor bana hiç kalkamıyorum tepsiyle 3 öğün yemek getiriyor önüme ne yapayım ne istersin diyor. Kimse melek değil ama bunları duyunca melek gibi geliyor. Böyle olsaydı napardım bilmiyorum. Allah yardımcın olsun
Evet aldım canım çok güzel kalitesiBu favorilerimdeydi canım aldın mı sen? Kalitesi güzel mi?
Ben bugun 33+4 üm şimdi 34 mü oluyorum ya anlamadım ki34e kadar beklese bebeler yaabende de var ağrı ama geçiyo diye önemsemiyorum
İnşallah güzel gecer galiba lohusa kafasıyla hepimiz illaki birseyler yapacagiz gibi geliyor hahaHaha kv okurken sevinirim mi üzüleyim mi halime bilemedim. Benimkinde aranıp sorulmamaktan şikayetçi her görüştüğümüzde söylenir. Benim telefon kültürüm arandığında açmak. Özel bir durum bayram seyran yada gelin gelelim olmayınca aramam insanları. Eşimde ben gibi. Birbirimizi bile aramayızkabullenemedi. Arada arayıp eşime şikayetleniyormuş oda ben gibi huyu ole dıyıp kapatıyormuş Saolsun Dediği olmayınca küsen her dediği yapılana kadar 1000 kere söylenen bir kadın. Doğum sonrası cümbüş bekliyor benide annem allahtan ılımlı beni biliyor. Kv dede annemde ilk kez evime yatılı gelecek. Bakalım bekliyorum bir kaç benden vukuat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?