2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimkinin burnu tam hokka gibi küçük aşırı muntazam hayatta ameliyat ettirmez o güzel burnunu zaten bence küçük diye yetmiyor koca bünyesine o burun bazı köpek cinsleri gibi
kemik eğriliği, et gibi şeyler varsa horluyorlar genelde babamında küçük dili uzunmuş o sebep oluyormuş horlamasına doktor demiş ki küçültürsek rahatlarsın
Ya evet böyle konularda eşler biraz üzülebiliyo aman boşver gelsin bi iki yardım etsin gitsin sonra
yok ben gelme demedim zaten gelip gitmesine de bir şey demezdim torunu tabiki gelecek görecek heveslidir hevesini alacak sadece beni yormasın kendi isteklerini dayatmasın diyordum. ama ne kadar hevesliyse artık kaçar gibi memlekete dönecekmiş ne diyeyim kendi tercihi

Unutkanlık varsa ben gibi not al, ben hep gidiyorum sormak istediğin şeyler var mı diyorum yok hocam diyor çünkü unutuyorum

Demekki kv seni cok sevıyo hhshshs

Kuzum magnezyum içtim bi de wc ye gittim iyi oldum şimdi

Unutkanlık varsa ben gibi not al, ben hep gidiyorum sormak istediğin şeyler var mı diyorum yok hocam diyor çünkü unutuyorum
Eşim diyor ki ben bu adamı görünce hipnotize oluyorum galiba elim ayağım dolanıyor bişey soramıyorum keza brn de öyle oluyorum ama hep bi korkuyla endişeyle gittiğimiz için sanırım kötü bişey dicek mi diye tutuluyoruz

Belki kuran falan okutacaktır öyle bi hevesi vardır ondan olabilir

Galiba öyle oluyoruz, adam o kadar profesyonel rahat ki yani kötü bir şey olsa bile korkmuyorsun ve için rahat oluyor çok garip. Düşük yaptığımda üzüldüm ama doktorum farklı olsaydı galiba daha da zorlanırdım, yaklaşımı vs cok iyi çünkü. Hep korkuyla gitmek cok kötü bir şey ama o odadan çıktın mı kuş gibi oluyorsun

Ben de bugün onu düşündüm doğum başladığın da kv ve kp olacak evde her hali görecekler. İlk öğrendiğimde de kv vardı ilk on söylemiştim panikle. Nasip böyleymiş
Kp in evde olması biraz zorlaştırır işi ya gunduz gidiyorsa yıne cok sorun degılde gunduzde sizinle olursa o iş zor

Demekki kv seni cok sevıyo hhshshs
Yok benim ki hasta hasta sevse benim o kadar çocuğum olmuyo diye üzüldüğümde depresyona girdiğimde kalkıpta sabahtan akşama kadar bebek muhabbeti yapmaz. Artık eve gidiyordum duymamak için sonuçta diyorum benim sorunum yani kadın haklı konuşmak istiyo diyorum bu sefer eve gidince telefonla arayıp telefonda bebek muhabbeti yapıyo düşüklerimden hep beni sorumlu tuttu gayette belli etti. Şimdi iyiliği dokundu dokunmadı değil çok konuda yardımcı oldu ama bende ona hep elimden geldiğince yardımcı oldum gittim evini temizledim hastaneye götürdüm elim hiç boş gitmem ya bi tatlı bişi yapar giderim bilmem ne yakınızda üstelik. Ama şimdi çocuk olunca böyle yapması sinirimi bozuyo

Kuzum magnezyum içtim bi de wc ye gittim iyi oldum şimdi
normal bu ağrılar. senin için demiyorum ama bu grupta çok görüyorum insanlar birbirinden etkileniyor kendinde de semptom arıyor. mesela şuan benim karnımda takribi 5 kiloluk ekstra bir yük var ağrım olmamasını beklemem anormal olur. idrarımı azıcık tutsam acayip ağrım oluyor mesela çünkü mesaneme de o yük biniyor ya da büyük abdestim geldiğinde makatıma sancı vuruyor yine aynı şekilde bağırsaklarıma binen bir yük var. son aylarda ağrı sancı olacak gözlemleyip bakacağız doğumsa da yapacak bir şey yok geçmeyen ağrıda doktora gideceğiz allahın izniyle bebelerimiz büyüdü bir şey olmayacak

Sabahtan beri vardı şimdi magnezyum içtim bi de wc gectı canım:) aman benım doktora sorarsam uuuuu akşama ya da yarın doner kendi işimi kendim hallederım
34e kadar beklese bebeler yaa bende de var ağrı ama geçiyo diye önemsemiyorum

Çok düşüncesizler, dediğin gibi tatlı vs her şeyi götürürsün ama yine de aynı. İkidir yemek götürüyorum tabi ki kötü niyetle değil yemeğe çağırıyorlar hani çöpe gitmesin bir kaşık bir kaşıktır. Yalancıktan önümde ısıtıp sofraya koymuyor görmez yanımdan çöpe atıyor. Ne yapsak suç o yüzden boş ver

Mavisaclikadin ya seni bir konudan hatırlıyorum benimle aynı geçirilmiş bir karın operasyonun vardı üniversite de mi doğum yapacaksın?
Endometriozis ameliyatı olmustum canim onu mu diyorsun acaba acik kist ameliyatı olmuştum. Evet kismetse dogum üniversite hastanesinde olacak

Ayni sehirde yasamadigimiz icin Allah'a binlerce kez şükrediyorum çünkü tahammul edemezdim. Uzakta olunca bir şekilde katlanıyor ama yakın olsak kesin huzurumu bozardi

İnşallah güzel gecer galiba lohusa kafasıyla hepimiz illaki birseyler yapacagiz gibi geliyor haha akli olan lohusaya laf atmaya trip atmaya çalışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…