2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aaaa sende baya iyilik yapmışsın ama baksana hep bişey yapıyomussun ben hiç yapmadım şimdiye kadar heralde ondan yardımcı olmak istemıyo iyi ki yapmamışım

Çok güzel bir uygulamaymış

Bakın yine diyorum lavman ya tertemiz 3 dk içinde kuş gibi olacak tüm vücut. Doktoruna yaz durumu bence yönlendirebilir
Pazartesiye kadar düzelme olmazsa tekrar gidicem doktora sorucam lavmanı ok derse yapıcam, aslında ishal sancısına da dayanamıyorum,kolonoskopi yaptırmıştım daha önce ama kabızljktan iyidir

İnşallah güzel gecer galiba lohusa kafasıyla hepimiz illaki birseyler yapacagiz gibi geliyor haha akli olan lohusaya laf atmaya trip atmaya çalışmaz
Durmaz biliyorum. Annem gelecek oda mahrum olsun istemiyorum. İli yaşıt anlaşır bana bulaşmazlar diye ümitleniyorum. Sağ saglım çocuğumuza kucagımıza alıp keyfını çıkarmak varken insanı strese sokuyorlar Normalde yatılı çağırmamnkimseyi durum özel diye davet ettiğimde bile işiniz düşünce cagırın. Siz sevmiyorsunuz yatılı misafir gelir görür giderim vs die tantana ile girdi olaya. Gelecek mi tabi gelecek ama laf söylemeden gelmem istemedi bende dedım anayada dedım ıhtıyacımız var gel diye anne, anne olarak gelin herkes doğurduğuna baksın dedim benı yormayın

Aaaa sende baya iyilik yapmışsın ama baksana hep bişey yapıyomussun ben hiç yapmadım şimdiye kadar heralde ondan yardımcı olmak istemıyo iyi ki yapmamışım
Ya eşimin annesi yakınız falan sevmiyor da değilim gerçekten yeri geldi annemden çok iyiliği oldu. Bazen sırf ben istiyorum diye yaptığı şeylerde var. Şu çocuk muhabbetinde böyle yapmasaydı eminim daha farklı düşünürdüm

Kp in evde olması biraz zorlaştırır işi ya gunduz gidiyorsa yıne cok sorun degılde gunduzde sizinle olursa o iş zor
Aynı şehirde yaşamıyoruz. Dolayısıyla buraları bilmiyor hep evde. Normalde hiç kalkmadan yatıyorum kp salonda diye rahat edemiyorum yataktan hiç çıkmadım bugün

Dogru söylemişsin haha herkes kendi cocuguna baksa konu kapanıyor

Pazartesiye kadar düzelme olmazsa tekrar gidicem doktora sorucam lavmanı ok derse yapıcam, aslında ishal sancısına da dayanamıyorum,kolonoskopi yaptırmıştım daha önce ama kabızljktan iyidir
İshal gibi olmadım ben sancısı yani. Yaptılar 5 10 dk tut içinde dediler ama mümkün değil tabi 3 dk içinde wc koştum rahatladım. Bencede bi sor bakalım

Canım gece yatmadan iç dediler bana beni rahatsız etmemişti, sabah da tuvalete çıkmıştım

Tam olarak böyle profosyonel ve rahat çok rahat bazen hatta bu rahatlığı da batıyor bana. Neyse diyorum yüzdük yüzdük inşallah kuyruğuna geldik

Ben 3 tane akşam 7 de içiyorum ama bol su ile sabah 5 gıbı karnımda ağrı oluyor 7 gıbı çıkıyorum rahatlıyorum. 4 5 senedır Hergun bole

Ben 3 tane akşam 7 de içiyorum ama bol su ile sabah 5 gıbı karnımda ağrı oluyor 7 gıbı çıkıyorum rahatlıyorum. 4 5 senedır Hergun bole
3 tane mi kendi kapağıyla 3 tane demi? Kaç litre su içiyorsun içtikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…