- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.501
Aaaa sende baya iyilik yapmışsın ama baksana hep bişey yapıyomussun ben hiç yapmadım şimdiye kadar heralde ondan yardımcı olmak istemıyo iyi ki yapmamışımYok benim ki hasta hasta sevse benim o kadar çocuğum olmuyo diye üzüldüğümde depresyona girdiğimde kalkıpta sabahtan akşama kadar bebek muhabbeti yapmaz. Artık eve gidiyordum duymamak için sonuçta diyorum benim sorunum yani kadın haklı konuşmak istiyo diyorum bu sefer eve gidince telefonla arayıp telefonda bebek muhabbeti yapıyodüşüklerimden hep beni sorumlu tuttu gayette belli etti. Şimdi iyiliği dokundu dokunmadı değil çok konuda yardımcı oldu ama bende ona hep elimden geldiğince yardımcı oldum gittim evini temizledim hastaneye götürdüm elim hiç boş gitmem ya bi tatlı bişi yapar giderim bilmem ne yakınızda üstelik. Ama şimdi çocuk olunca böyle yapması sinirimi bozuyo
Çok güzel bir uygulamaymışTürklere özgü bence. Hollandadayım ben yabancılar el gibi gelir agu gücü der gider. İlk 8 gün yardımcı veriyorlar tek bebekse ıkızde 15 güne uzayabılıyor. Anne yerine kadın gösteriyor ilgileniyor senle çocukla. Aileye bağlı kalmıyorsun bu sayede.
Aaa ohhh iyi yaa çok şükürBen bugun 33+4 üm şimdi 34 mü oluyorum ya anlamadım kisen kaçtasın şu an?
34.haftanın ıcındesınız, 33 bıtmıs,34. Haftanın da 4gunu tamamlanmısBen bugun 33+4 üm şimdi 34 mü oluyorum ya anlamadım kisen kaçtasın şu an?
Pazartesiye kadar düzelme olmazsa tekrar gidicem doktora sorucam lavmanı ok derse yapıcam, aslında ishal sancısına da dayanamıyorum,kolonoskopi yaptırmıştım daha önce ama kabızljktan iyidirBakın yine diyorum lavman ya tertemiz 3 dk içinde kuş gibi olacak tüm vücut. Doktoruna yaz durumu bence yönlendirebilir
Durmaz biliyorum. Annem gelecek oda mahrum olsun istemiyorum. İli yaşıt anlaşır bana bulaşmazlar diye ümitleniyorum. Sağ saglım çocuğumuza kucagımıza alıp keyfını çıkarmak varken insanı strese sokuyorlarİnşallah güzel gecer galiba lohusa kafasıyla hepimiz illaki birseyler yapacagiz gibi geliyor hahaakli olan lohusaya laf atmaya trip atmaya çalışmaz
Ya eşimin annesi yakınız falan sevmiyor da değilim gerçekten yeri geldi annemden çok iyiliği oldu. Bazen sırf ben istiyorum diye yaptığı şeylerde var. Şu çocuk muhabbetinde böyle yapmasaydı eminim daha farklı düşünürdümAaaa sende baya iyilik yapmışsın ama baksana hep bişey yapıyomussun ben hiç yapmadım şimdiye kadar heralde ondan yardımcı olmak istemıyo iyi ki yapmamışım
Çok şükür o zamanAyni sehirde yasamadigimiz icin Allah'a binlerce kez şükrediyorum çünkü tahammul edemezdim. Uzakta olunca bir şekilde katlanıyor ama yakın olsak kesin huzurumu bozardi
Aynı şehirde yaşamıyoruz. Dolayısıyla buraları bilmiyor hep evde. Normalde hiç kalkmadan yatıyorum kp salonda diye rahat edemiyorum yataktan hiç çıkmadım bugünKp in evde olması biraz zorlaştırır işi ya gunduz gidiyorsa yıne cok sorun degılde gunduzde sizinle olursa o iş zor
Dogru söylemişsin haha herkes kendi cocuguna baksa konu kapanıyorDurmaz biliyorum. Annem gelecek oda mahrum olsun istemiyorum. İli yaşıt anlaşır bana bulaşmazlar diye ümitleniyorum. Sağ saglım çocuğumuza kucagımıza alıp keyfını çıkarmak varken insanı strese sokuyorlarNormalde yatılı çağırmamnkimseyi durum özel diye davet ettiğimde bile işiniz düşünce cagırın. Siz sevmiyorsunuz yatılı misafir gelir görür giderim vs die tantana ile girdi olaya. Gelecek mi tabi gelecek ama laf söylemeden gelmem istemedi bende dedım anayada dedım ıhtıyacımız var gel diye anne, anne olarak gelin herkes doğurduğuna baksın dedim benı yormayın
İshal gibi olmadım ben sancısı yani. Yaptılar 5 10 dk tut içinde dediler ama mümkün değil tabi 3 dk içinde wc koştum rahatladım. Bencede bi sor bakalımPazartesiye kadar düzelme olmazsa tekrar gidicem doktora sorucam lavmanı ok derse yapıcam, aslında ishal sancısına da dayanamıyorum,kolonoskopi yaptırmıştım daha önce ama kabızljktan iyidir
Kızlar dünden beri duphalac kullanıyorum. Mahvoldum ya. Mide ve bağırsak gazı yapmaktan başka işe yaramadı şu ana kadar. Dün yemeği yiyemedim midem bulandı. Odanın içinde sürekli yürüdüm iyi gelir belki diye yok bana mısın demiyor bütün gece çektim hala midemden tuhaf gurul gurul sesler geliyor. Hep böyle gaz mı olacak normal mi bunu kullanırken?
Tam olarak böyle profosyonel ve rahatGaliba öyle oluyoruz, adam o kadar profesyonel rahat ki yani kötü bir şey olsa bile korkmuyorsun ve için rahat oluyor çok garip. Düşük yaptığımda üzüldüm ama doktorum farklı olsaydı galiba daha da zorlanırdım, yaklaşımı vs cok iyi çünkü. Hep korkuyla gitmek cok kötü bir şey ama o odadan çıktın mı kuş gibi oluyorsun
37 ye kadar beklesinler bence34e kadar beklese bebeler yaabende de var ağrı ama geçiyo diye önemsemiyorum
Amiiin inşallah37 ye kadar beklesinler bence
Bugün gece içeyim o zamanCanım gece yatmadan iç dediler bana beni rahatsız etmemişti, sabah da tuvalete çıkmıştım
Ben 3 tane akşam 7 de içiyorum ama bol su ile sabah 5 gıbı karnımda ağrı oluyor 7 gıbı çıkıyorum rahatlıyorum. 4 5 senedır Hergun boleKızlar dünden beri duphalac kullanıyorum. Mahvoldum ya. Mide ve bağırsak gazı yapmaktan başka işe yaramadı şu ana kadar. Dün yemeği yiyemedim midem bulandı. Odanın içinde sürekli yürüdüm iyi gelir belki diye yok bana mısın demiyor bütün gece çektim hala midemden tuhaf gurul gurul sesler geliyor. Hep böyle gaz mı olacak normal mi bunu kullanırken?
3 tane miBen 3 tane akşam 7 de içiyorum ama bol su ile sabah 5 gıbı karnımda ağrı oluyor 7 gıbı çıkıyorum rahatlıyorum. 4 5 senedır Hergun bole
34+3 canım. Yarın 35 olucaz inşallahKaçıncı haftada olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?