- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.521
Gelen akıntı su muymusArkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Bence biraz daha biriktir üzerine çok hafif geçecek kadar su koy yoğun bir jel olsunBır ayvadan 6 adet çekirdek çıktı, bunun uzerıne ne kadar su koycaz
Çok zor bir süreç. Moralle daha kolay başadebilirsin. Yanında birilerinin olduğunu bilmek iyi hissettirir diye düşündüğümüzden. Şuan bu yorucu üzüntülü süreçten bazı şeyler daha zor ve acı geliyordur. Ne desek telafisi yok yada bu durumda seni teselli edecek bir cümle yok bence. Çabuk atlatır moralle evladına ve ileşme sürecine çabuk sarılırsın umarım. Vıcdanen insan kendini suçluyor. Bende ileri yaş hamılesıyım. Kalın bagırsagım yok emılımım yok bebeği iyi besleyemıyorum. Her gıttıgımızde doktora yeterli olayamayısımı görüp daha çok üzülüyorum. Ama elimden gelenı yapıyorum.Hep moral veriyorsunuz ama şimdi ağlayarak sırıngaya elle süt sağmaya calısıorum. Yasım ileri 40 üzeri cok dıkkat etmem lazımdı bütün yasam sevincim uctu gitti erken doğduguna hıc üzülmedim gen hastalıkların birsürü varmış bende bılmıodum aklıma da gelmezdi genetık hocası ihtimalleri söyledi Allah kimseye vermesin.
sizinki farklı sanırım Benımkı hap gıbı şeffaf toplar seklınde şurubu tabletı vs de var bunun3 tane mikendi kapağıyla 3 tane demi? Kaç litre su içiyorsun içtikten sonra
Yok yok sımdı yapmıcam, ogrenmek ıcın sordum, 15 20 kadarın uzeırne koymalı o zamannBence biraz daha biriktir üzerine çok hafif geçecek kadar su koy yoğun bir jel olsun
Aynen öyle yoğunlaştıkca güzelleşiyorYok yok sımdı yapmıcam, ogrenmek ıcın sordum, 15 20 kadarın uzeırne koymalı o zamann
Canım stokkenin file uygunluğunu bilemiyorum yenidoğan aparatıyla kullandık biz. O dönem kullanışlı olmuştu ama alternatif ne daha kullanışlı olur tahminde bulunamıyorum açıkçası.Ne demekAynen canım, senin 0-3 ay alman daha mantıklı. Valla ben kurutma kullanmayınız denilenleri de atıyorum kurutmaya ama hassas programda kurutuyorum, yeni nesil kurutmalarda programı doğru seçersen çekme olmuyor ama nolur noolmaz deneyeceksen önce sadece birini dene . Bir de müslin bezlerden çok güzel yarım kundak katlama biçimleri var. Uyku tulumu yıkanırken müslinden yarım kundak da denemeyi düşünüyorum. Eki Görüntüle 3326678
Yaaa kullanıcı anne yorumu candıryenidoğan aparatı kullanışlı mı peki, tek başıma yıkayabilir miyim? Acaba içine file alsam mı diyorum, muhtemelen olursa en küçük modeli olur.
tatlım bence daha erken , onları buzluğa at ben dün öyle yaptım. Ay içerisinde ayva aldıkça çekirdeklerini biriktirBır ayvadan 6 adet çekirdek çıktı, bunun uzerıne ne kadar su koycaz
Tamam tesekkur ederımBen ecopirin kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
Benimki şurup şeklindeÇok zor bir süreç. Moralle daha kolay başadebilirsin. Yanında birilerinin olduğunu bilmek iyi hissettirir diye düşündüğümüzden. Şuan bu yorucu üzüntülü süreçten bazı şeyler daha zor ve acı geliyordur. Ne desek telafisi yok yada bu durumda seni teselli edecek bir cümle yok bence. Çabuk atlatır moralle evladına ve ileşme sürecine çabuk sarılırsın umarım. Vıcdanen insan kendini suçluyor. Bende ileri yaş hamılesıyım. Kalın bagırsagım yok emılımım yok bebeği iyi besleyemıyorum. Her gıttıgımızde doktora yeterli olayamayısımı görüp daha çok üzülüyorum. Ama elimden gelenı yapıyorum.
sizinki farklı sanırım Benımkı hap gıbı şeffaf toplar seklınde şurubu tabletı vs de var bunun
Hıı anladım canım bende doktoruna sordun da olma dedi falan gibi şeyler geldi aklımaÜcretli alacaktım canım ücretli almamışım anlamında demek istemiştim
Yok doktoruma sordum yaptır dediHıı anladım canım bende doktoruna sordun da olma dedi falan gibi şeyler geldi aklıma
Canım benim yaşadıklarımdan anladığım kadarıyla çocuğu bi süre merkeze koyuyorsun evet ama karakterinden de ödün vermiyorsun ya. Biz yani restoran severiz mesela. Ama hiç oğlumuza göre tercihlerimizi değiştirmedik ay onunla oraya gidersem rahat edemem gibi düşünmedik alt açma yeri olmayan yerlere de gitsek dönüp arabada altını değiştirdik. Ben bazı insanlara bakıyorum oyun alanlı yerlere gidiyorlar özellikle yemek yemeye vs bizim sevdiğimiz ve gittiğimiz hiç bi yer oyun alanlı da değil çocuk dostu da değil ama vazgeçemedik alışkanlıklarımızdan. Geçen yıl 3 yaşında oğlumla ikimiz barselonaya gittik herkes şok nasıl tek başına cesaret ediyorsun çocukla diye. Ayrıca mart ayına da uçak bileti aldım yine barselonaya bebemiz 3 aylık olacak airbnb ev tutarız diye düşündük. Yani bence insan karakterinden ödün veremiyor. Hep gezmeyi çok seven bi insan oldum bu yaz 10 uçak bileti almışım. Çoğuna eşim olmadan oğlumla tek gittim hamile halimleYa açıkçası korkularımdan biri çocuğu hayatın merkezine koyup karı koca olmayı unutmak. Ama yapmam ya, bence, her halde, sanırsam. Aslında bizde tam tersi; kocam hayatında hiç bebekle muhattap olmadığı için korkuyor, ben daha gözü karayım. Bebikle gezeriz diye Mayıs'a uçak bileti bakıyordum aklı çıktı el kadar bebeyle nereye gidicez diye. Özetle arkandayız d_g_g reis; kocam da kocam
Allah yardımcın olsun insaAllah kolay bir doğum olur ve sağlıcakla kavuşursun yavrunaArkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Kızlar bu konu çok önemli ilk doğumda doktorumda bana öyle dedi ama ben doğurmanın verdiği rahatlıkla bütün ilaçları bıraktım ben ettim siz etmeyin sabahları özellikle ilk yataktan kalktığımda kalçama sanki bıçak batırıyorlar doktora kontrole gittiğimde söyledim kemik ölçümü yaptırdı kemiklerimin içi boşalmış resmen bana dedi ki sakın düşme kemiklerin ufalanır o derece sonra saçlarım öyle böyle dökülmedi vitaminsizlikten o yüzden bu konuyu önemseyin doğumdan sonrada ihmal etmeyin vitaminleriBenim doktorum bugün doğumdan sonra da devam edeceğiz dedi tüm ilaçlara
Bır adanalı olarak kırıldım son cumleneCanım benim yaşadıklarımdan anladığım kadarıyla çocuğu bi süre merkeze koyuyorsun evet ama karakterinden de ödün vermiyorsun ya. Biz yani restoran severiz mesela. Ama hiç oğlumuza göre tercihlerimizi değiştirmedik ay onunla oraya gidersem rahat edemem gibi düşünmedik alt açma yeri olmayan yerlere de gitsek dönüp arabada altını değiştirdik. Ben bazı insanlara bakıyorum oyun alanlı yerlere gidiyorlar özellikle yemek yemeye vs bizim sevdiğimiz ve gittiğimiz hiç bi yer oyun alanlı da değil çocuk dostu da değil ama vazgeçemedik alışkanlıklarımızdan. Geçen yıl 3 yaşında oğlumla ikimiz barselonaya gittik herkes şok nasıl tek başına cesaret ediyorsun çocukla diye. Ayrıca mart ayına da uçak bileti aldım yine barselonaya bebemiz 3 aylık olacak airbnb ev tutarız diye düşündük. Yani bence insan karakterinden ödün veremiyor. Hep gezmeyi çok seven bi insan oldum bu yaz 10 uçak bileti almışım. Çoğuna eşim olmadan oğlumla tek gittim hamile halimlehep herkes yadırgadı ama kimin umrunda? Herkes kendi normalini yaşıyor yani. Bu hafta da adanaya gidesimiz geldi yiyelim içelim diye. Doktora sorduk gidelim mi şehir dışına diye. Yani bebek en fazla adanalı olur deyince ben vazgeçtim son anda.
Bu Kayınvalideleri ne çekiştirmişsiniz oku oku bitmedi ben hiç öyle değilim valla gelsin dursun yardım etsin sonuçta onunda torunu oluyor mutlu günü oğlumun ilk banyosunu kayınvalideme yaptırmıştım kulağının ezanını kayınpederimden rica etmiştim senin okumanı istiyorum baba okurmusun diye çok takvadır o yüzden o okusun istemiştim onunda hoşuna gitmişti iyilikten güzellikten güzellik doğar diye düşünürüm hep.
Ahahahahha canım alınma I love AdanaaaBır adanalı olarak kırıldım son cumlenegıdın şırdan yiyin arkadas cocugun mıdesı bayram etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?