2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bır ayvadan 6 adet çekirdek çıktı, bunun uzerıne ne kadar su koycaz

Eklentiler

• IMG_20231031_140419.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Gelen akıntı su muymus

Çok zor bir süreç. Moralle daha kolay başadebilirsin. Yanında birilerinin olduğunu bilmek iyi hissettirir diye düşündüğümüzden. Şuan bu yorucu üzüntülü süreçten bazı şeyler daha zor ve acı geliyordur. Ne desek telafisi yok yada bu durumda seni teselli edecek bir cümle yok bence. Çabuk atlatır moralle evladına ve ileşme sürecine çabuk sarılırsın umarım. Vıcdanen insan kendini suçluyor. Bende ileri yaş hamılesıyım. Kalın bagırsagım yok emılımım yok bebeği iyi besleyemıyorum. Her gıttıgımızde doktora yeterli olayamayısımı görüp daha çok üzülüyorum. Ama elimden gelenı yapıyorum.
3 tane mi kendi kapağıyla 3 tane demi? Kaç litre su içiyorsun içtikten sonra
sizinki farklı sanırım Benımkı hap gıbı şeffaf toplar seklınde şurubu tabletı vs de var bunun

Canım stokkenin file uygunluğunu bilemiyorum yenidoğan aparatıyla kullandık biz. O dönem kullanışlı olmuştu ama alternatif ne daha kullanışlı olur tahminde bulunamıyorum açıkçası.

Bır ayvadan 6 adet çekirdek çıktı, bunun uzerıne ne kadar su koycaz
tatlım bence daha erken , onları buzluğa at ben dün öyle yaptım. Ay içerisinde ayva aldıkça çekirdeklerini biriktir
Bu sayıda çekirdek jel oluşumu için az gelebilir.
Çay bardağının %20'lik bir kısmı kadar su alacak miktar ile denemeleri yapacağım ben zamanı geldiğinde yapınca kıvamı için daha net bilgi verebilirim.

Dün o kadar çok ayva ayva dediniz ki bahçeye daldım ayvaları topladım çekirdekleri buzluğa attım
Ayvalardan da komposto yaptım

Benimki şurup şeklinde

Canım benim yaşadıklarımdan anladığım kadarıyla çocuğu bi süre merkeze koyuyorsun evet ama karakterinden de ödün vermiyorsun ya. Biz yani restoran severiz mesela. Ama hiç oğlumuza göre tercihlerimizi değiştirmedik ay onunla oraya gidersem rahat edemem gibi düşünmedik alt açma yeri olmayan yerlere de gitsek dönüp arabada altını değiştirdik. Ben bazı insanlara bakıyorum oyun alanlı yerlere gidiyorlar özellikle yemek yemeye vs bizim sevdiğimiz ve gittiğimiz hiç bi yer oyun alanlı da değil çocuk dostu da değil ama vazgeçemedik alışkanlıklarımızdan. Geçen yıl 3 yaşında oğlumla ikimiz barselonaya gittik herkes şok nasıl tek başına cesaret ediyorsun çocukla diye. Ayrıca mart ayına da uçak bileti aldım yine barselonaya bebemiz 3 aylık olacak airbnb ev tutarız diye düşündük. Yani bence insan karakterinden ödün veremiyor. Hep gezmeyi çok seven bi insan oldum bu yaz 10 uçak bileti almışım. Çoğuna eşim olmadan oğlumla tek gittim hamile halimle hep herkes yadırgadı ama kimin umrunda? Herkes kendi normalini yaşıyor yani. Bu hafta da adanaya gidesimiz geldi yiyelim içelim diye. Doktora sorduk gidelim mi şehir dışına diye. Yani bebek en fazla adanalı olur deyince ben vazgeçtim son anda.

Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Allah yardımcın olsun insaAllah kolay bir doğum olur ve sağlıcakla kavuşursun yavruna

Benim doktorum bugün doğumdan sonra da devam edeceğiz dedi tüm ilaçlara
Kızlar bu konu çok önemli ilk doğumda doktorumda bana öyle dedi ama ben doğurmanın verdiği rahatlıkla bütün ilaçları bıraktım ben ettim siz etmeyin sabahları özellikle ilk yataktan kalktığımda kalçama sanki bıçak batırıyorlar doktora kontrole gittiğimde söyledim kemik ölçümü yaptırdı kemiklerimin içi boşalmış resmen bana dedi ki sakın düşme kemiklerin ufalanır o derece sonra saçlarım öyle böyle dökülmedi vitaminsizlikten o yüzden bu konuyu önemseyin doğumdan sonrada ihmal etmeyin vitaminleri

Bu Kayınvalideleri ne çekiştirmişsiniz oku oku bitmedi ben hiç öyle değilim valla gelsin dursun yardım etsin sonuçta onunda torunu oluyor mutlu günü oğlumun ilk banyosunu kayınvalideme yaptırmıştım kulağının ezanını kayınpederimden rica etmiştim senin okumanı istiyorum baba okurmusun diye çok takvadır o yüzden o okusun istemiştim onunda hoşuna gitmişti iyilikten güzellikten güzellik doğar diye düşünürüm hep.

Bır adanalı olarak kırıldım son cumlene gıdın şırdan yiyin arkadas cocugun mıdesı bayram etsin

Sen allahın sevdiği kullarındanmışsın bence ne kadar güzel ki böyle söylebiliyorsun senin adına çok sevindim ancak her zaman güzellikten güzellik doğmuyor. Kendim yaşadım oradan biliyorum. Bazı insanlar yetinmeyi ve doymayı bilmiyorlar alan açtıkça bir mantar misali büyüyüp istila ediyorlar.

Bır adanalı olarak kırıldım son cumlene gıdın şırdan yiyin arkadas cocugun mıdesı bayram etsin
Ahahahahha canım alınma I love Adanaaa Sadece güvende hissetmemekten vazgeçildi yani tanımadığım bilmediğim yerde doğum korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…