- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.541
Haa son zamanların dıyeAhahahahha canım alınma I love AdanaaaSadece güvende hissetmemekten vazgeçildi yani tanımadığım bilmediğim yerde doğum korkusu
Benim de beyaz akintiyla karışık su gibi akintim geliyor bir anda ayaktayken baya islatiyor camssirimi noluyor falan oluyorum ama bence akinti su değil zaten bu haftalarda akinti artması normalArkadaşlar sizin afedersiniz akıntılarınızın rengi nedir? Ve gelme yoğunluğu nasıl? Benim ki hep beyaz yani peçetede hiç renk yok uzun zamandır da böyle. Şu su sızıntı olayı kafamı karıştırıyor
Kizz dur böyle görünce heyecan yaptım yaa benim daha hiç birseyim hazır değil bizim ki acele edip erken gelirse yanarizErken doğum riski olmayanlar yapabilir bence bende başlayın bugün de yarından sonra yapmam
Canım çok şükür senin için bazen birden o his bende de oluyor ama ben çok rahatım ve heralde ondan sonra düzeliyor ama birden aman bebeğim harket etmiyor çok az eti gibi şeyler birden şeytan durter gibi aklıma giriyorKızlar koştur koştur sağlık ocağına gittim bebeğin hareketlerinde azalma var diye bana kalp atışını dinletin dedim. Artık normal hareketlerde azalma dedi yeri daraldı günde 10 kere hareket etti mi yetiyor dedi. İçime su serpildi kalp atışını da duydum gayet iyi
Bende yaptırıcaktım dün ama ondan önce pazar günü hastalandım inşallah iyileşirsem haftaya yaptırıcam bendeYok doktoruma sordum yaptır dedi
tatlım bence daha erken , onları buzluğa at ben dün öyle yaptım. Ay içerisinde ayva aldıkça çekirdeklerini biriktir
Bu sayıda çekirdek jel oluşumu için az gelebilir.
Çay bardağının %20'lik bir kısmı kadar su alacak miktar ile denemeleri yapacağım ben zamanı geldiğinde yapınca kıvamı için daha net bilgi verebilirim.
Dün o kadar çok ayva ayva dediniz ki bahçeye daldım ayvaları topladım çekirdekleri buzluğa attım
Ayvalardan da komposto yaptım
Ekoprini bende kullanıyorum dün sordum 34 de bırakıcaz dedi senin doktorun ne zaöan bıraktıracakmışBen ecopirin kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
Kız bu hafta bunlara bişi oldu hareketlerinde de değişiklik var kendilerinde de ben şimdiye kadar altıma kaçırmamıştım bi dışarı çıktım alt tarafı tam altıma yapıyordum zor tuttum durdum yolun ortasındaKızlar koştur koştur sağlık ocağına gittim bebeğin hareketlerinde azalma var diye bana kalp atışını dinletin dedim. Artık normal hareketlerde azalma dedi yeri daraldı günde 10 kere hareket etti mi yetiyor dedi. İçime su serpildi kalp atışını da duydum gayet iyi
Aynısını geçen kontrolde banada dediler. Belirli saatlerde günde en azından 2 3 saat totelde halay çekiyordu. Şimdi ara ara Tatlı yersem iki vuruyor bitiyor dedım. Endişe veriyordu. Büyüdü yeri daraldı dedı. Hoş küçük bır bebek Benımkı. 1700 33 hafta hala alan olmalı ama 10 kere hıssetsen yeter. Uyuyor doğuma hazırlıyor kendını dedi.Kızlar koştur koştur sağlık ocağına gittim bebeğin hareketlerinde azalma var diye bana kalp atışını dinletin dedim. Artık normal hareketlerde azalma dedi yeri daraldı günde 10 kere hareket etti mi yetiyor dedi. İçime su serpildi kalp atışını da duydum gayet iyi
Ay Allah korusun yaa olmaz inşallahBenim de beyaz akintiyla karışık su gibi akintim geliyor bir anda ayaktayken baya islatiyor camssirimi noluyor falan oluyorum ama bence akinti su değil zaten bu haftalarda akinti artması normal
Kizz dur böyle görünce heyecan yaptım yaa benim daha hiç birseyim hazır değil bizim ki acele edip erken gelirse yanariz
Ne guzel iyilikten anlayan insanlara denk gelmissin. Surekli eksik arayan, orda burda seni cekistiren biri olsa eminim sen de gelsin istemezdin. Simdiye kadar kimseyle anlasamadigim olmadi. Gayet sakin, yapici bi insanim etrafimdakiler de oyle dusunuyor. Ama ben alttan aldikca tepeme ciktigi, sanki her seyi o biliyormus benim yaptigim her sey eksikmis gibi davrandigi, evime geldiginde butun dolaplarimi cekmecelerimi yatak odami karistirdigi icin, evimden istedigini sormadan goturebilecegini dusundugu icin ben pek gelmesi taraftari degilim.Bu Kayınvalideleri ne çekiştirmişsiniz oku oku bitmedi ben hiç öyle değilim valla gelsin dursun yardım etsin sonuçta onunda torunu oluyor mutlu günü oğlumun ilk banyosunu kayınvalideme yaptırmıştım kulağının ezanını kayınpederimden rica etmiştim senin okumanı istiyorum baba okurmusun diye çok takvadır o yüzden o okusun istemiştim onunda hoşuna gitmişti iyilikten güzellikten güzellik doğar diye düşünürüm hep.
Aynı akıntı bende de var hatta su geldi sanıyorum kuruyken bir anda geliyorBenim de beyaz akintiyla karışık su gibi akintim geliyor bir anda ayaktayken baya islatiyor camssirimi noluyor falan oluyorum ama bence akinti su değil zaten bu haftalarda akinti artması normal
Kizz dur böyle görünce heyecan yaptım yaa benim daha hiç birseyim hazır değil bizim ki acele edip erken gelirse yanariz
Off ya Allâh kimseyi erken doğumla sınamasınBen çok şaşırdım. Zeynep Kamil aslında erken dogurtmaz. Kolay kolay sezaryene de almaz. Onlar doğal süreci takip etmek istiyorlar. Erken doğarsa da doğuyor çok fazla ilaçla müdahale etmek istemiyorlar. Öncekinde ben de yatmıştım erken doğum tehlikesiyle. Adalat veriyorlardı. Bir doktor verin diyordu ertesi gün baskası kesiyordu. Ben de sordum neden böyle yapıyorlar diye. Asistan dedi ki adalat ciğer geliştirici etkisini gösterene kadar 2 gün kullanılır. Sonra doğarsa doğar demişti. Onlar bebekle çok bağ kurmuyorlar. Benimkiler ikizdi. Ciğer geliştiriciden sonra birinin kalp atışlari yavaslamıştı. Onu takip ediyorlardı sürekli nst ye bagliydim. Sonra diğerininki de yavaslamış ben çok anlamıyorum tabi. Hemşire geldi aaa bu da gitmiş! dedi. Ben ağlamaya baslamiştım. Öyle farketti ne söylediğini.
Uç uç bugün son günü 51 uç uç var onu harcıycam bende. Sen harcadın mı?150ye 50 kod gelınce benı etıkeetler mısınız kızlar, murata baktım da paylasmamıs
Merak ettim ne kadar abartabiliyorlarKizlar bu kayınvide mevzularinda konuşmak istemiyorum çünkü ben yazarsam hepiniz burdan kacarsiniz yada beni engelrsiniz o yüzden içimde yaşıyorum duygularimi
Bencede gelmek istemeyen gelmesin hiç ısrar etmeye gerek yok zaten faydası olacak olan öncesindeki hal ve davranışları ile kendini belli ediyor. Kızım sana şöyle yardımcı olurum böyle işini görürüm diye söyler yapmaya niyeti olan. Yada sorar neye ihtiyacın var sana nasıl yardimim dokunur diye. İse yaramayacak olan zaten gelmesin bide kendine hizmet bekliyorlar başa bela oluyorlar. Yardımcı olacak olanın başımızın üstünde yeri var tabikiYa benım kv gecen gun eşime diyo ki doğuma yetişebılırsem gelicem başka şehirde yaşıyo ordada devlet işi mi ne varmış o bitince gelcekmişdüşün bebeğin doğdugu zaman bile önemli degıl… kendi bilir daha iyi hastanede bi de onu gormem benım hoşuma gitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?