2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de beyaz akintiyla karışık su gibi akintim geliyor bir anda ayaktayken baya islatiyor camssirimi noluyor falan oluyorum ama bence akinti su değil zaten bu haftalarda akinti artması normal
Erken doğum riski olmayanlar yapabilir bence bende başlayın bugün de yarından sonra yapmam
Kizz dur böyle görünce heyecan yaptım yaa benim daha hiç birseyim hazır değil bizim ki acele edip erken gelirse yanariz

B Babydustt
Canım senin tavsiynele aldığım emzirme yastığım bu gün geldi çok beğendim teşekur ederim tavsiyen için iç dolgusu zamanla sunmezse hiç sorun olmaz ki ona da elyaf takviyesi yaparım diye düşündüm boyu da baya büyük çok iyi iş gorucege benziyor teşekurler balim

Eklentiler

• IMG20231031153914.webp
    32 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG20231031153624.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 53
birminikask2020
Canım lütfen kendini üzme artık kendini hiç te o şekilde hisetme hiç birimiz İnanki seni kinamiyoruz ki bu asla kinanicak bı durum değil biz hepimiz insanız hepimiz hata yapıyoruz ama bu senin hatan değil her serde de var bı hayır bunu da sakın unutma güçlü ol çok zor bı sınav hele de belirsizlik insanı çok yoran bı mücadele ama inşallah rabim gönlünü en kısa zamanda feraha çıkarsın evin cıvıl cıvıl olsun sürekli senin için dua edicem

Kızlar koştur koştur sağlık ocağına gittim bebeğin hareketlerinde azalma var diye bana kalp atışını dinletin dedim. Artık normal hareketlerde azalma dedi yeri daraldı günde 10 kere hareket etti mi yetiyor dedi. İçime su serpildi kalp atışını da duydum gayet iyi

Doğumum bu gün yarın olabilir diyen arakdasin da adını hatırlayamadım şu an
Herşey gönlünce olsun balım inşallah şu anda olsa sonrda olsa sağlıcakla al kucağına hayırlısıyla hayrili doğum şekliyle

Canım çok şükür senin için bazen birden o his bende de oluyor ama ben çok rahatım ve heralde ondan sonra düzeliyor ama birden aman bebeğim harket etmiyor çok az eti gibi şeyler birden şeytan durter gibi aklıma giriyor

Canım bir şey olmuyor aslında tohumlara buzluğa koymana gerek yok, ben mini cam kavanozda saklarım yıllardır. Senin buzluğa koymakla ilgili düşüncen nedir?

Canımmm çok sevindim beğenmene benim de çok içime sindi yıkadım ütülenmeyi bekliyor bir süredir güle güle kullanın bebişinle

Kız bu hafta bunlara bişi oldu hareketlerinde de değişiklik var kendilerinde de ben şimdiye kadar altıma kaçırmamıştım bi dışarı çıktım alt tarafı tam altıma yapıyordum zor tuttum durdum yolun ortasında

Aynısını geçen kontrolde banada dediler. Belirli saatlerde günde en azından 2 3 saat totelde halay çekiyordu. Şimdi ara ara Tatlı yersem iki vuruyor bitiyor dedım. Endişe veriyordu. Büyüdü yeri daraldı dedı. Hoş küçük bır bebek Benımkı. 1700 33 hafta hala alan olmalı ama 10 kere hıssetsen yeter. Uyuyor doğuma hazırlıyor kendını dedi.

Ay Allah korusun yaa olmaz inşallah

Ne guzel iyilikten anlayan insanlara denk gelmissin. Surekli eksik arayan, orda burda seni cekistiren biri olsa eminim sen de gelsin istemezdin. Simdiye kadar kimseyle anlasamadigim olmadi. Gayet sakin, yapici bi insanim etrafimdakiler de oyle dusunuyor. Ama ben alttan aldikca tepeme ciktigi, sanki her seyi o biliyormus benim yaptigim her sey eksikmis gibi davrandigi, evime geldiginde butun dolaplarimi cekmecelerimi yatak odami karistirdigi icin, evimden istedigini sormadan goturebilecegini dusundugu icin ben pek gelmesi taraftari degilim.
Ilk dogumda bebegimin kuvozde kalmasindan bile beni sorumlu tutup annesinden enfeksiyon bulasmis diye ona buna anlattiklari icin gelmeleri beni asiri geriyor. Ama babaanne olacak sonucta gelsin 1-2 gun sonra gitsin kalio beni de germesin o halde.
Sizim de Allah muhabbetinizi artirsin insallah

Aynı akıntı bende de var hatta su geldi sanıyorum kuruyken bir anda geliyor

Off ya Allâh kimseyi erken doğumla sınamasın
150ye 50 kod gelınce benı etıkeetler mısınız kızlar, murata baktım da paylasmamıs
Uç uç bugün son günü 51 uç uç var onu harcıycam bende. Sen harcadın mı?

Kızlar uç uç puanı harcamayı unutmayın yarın çöp olcak 120 tl altı kargo bedava olan ürünlerde mantıklı oluyor

Sohri ne alcan?
Kizlar bu kayınvide mevzularinda konuşmak istemiyorum çünkü ben yazarsam hepiniz burdan kacarsiniz yada beni engelrsiniz o yüzden içimde yaşıyorum duygularimi
Merak ettim ne kadar abartabiliyorlar

Bencede gelmek istemeyen gelmesin hiç ısrar etmeye gerek yok zaten faydası olacak olan öncesindeki hal ve davranışları ile kendini belli ediyor. Kızım sana şöyle yardımcı olurum böyle işini görürüm diye söyler yapmaya niyeti olan. Yada sorar neye ihtiyacın var sana nasıl yardimim dokunur diye. İse yaramayacak olan zaten gelmesin bide kendine hizmet bekliyorlar başa bela oluyorlar. Yardımcı olacak olanın başımızın üstünde yeri var tabiki

birminikask2020 canım Allah sabır versin. İnşallah tedavi güzel ilerler. Korktuğun gibi olmaz inşallah

S Seray94 balım neler yaşamışsın öyle film gibi.
Lohusa filmini sen çek balım bence.
Neyseki çınar iyiymiş.
Çok geçmiş olsun balım lütfen dikkat et.
İlaçlarını düzenli al. Kafana göre ilaç alma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…