- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.561
Benım bekleyen ucuc var 80 lıralık ınsallah yarında yuklenmez, dıger aya kalırOff ya Allâh kimseyi erken doğumla sınamasın
Uç uç bugün son günü 51 uç uç var onu harcıycam bende. Sen harcadın mı?
Kızlar uç uç puanı harcamayı unutmayın yarın çöp olcak 120 tl altı kargo bedava olan ürünlerde mantıklı oluyor
Sohri ne alcan?
Merak ettim ne kadar abartabiliyorlar
Benimde aynı şekilde akıntım oluyor beyaz renk hatta bugun annemle oturuyorduk eyvah dedim birden noluyor dedi altıma kaçırdım sandım güldü falan neyse gittim tuvalete baktım ki baya ıslanmış ama beyaz akıntı. Su olduğunu bende düşünmüyorum bende bir iki haftadır ara ara oluyor böyle son iki haftada 3 farkli doktora gittim hepside suyu normal dedi bi anormallik olsa söylerlerdi diye düşünüyorumBenim de beyaz akintiyla karışık su gibi akintim geliyor bir anda ayaktayken baya islatiyor camssirimi noluyor falan oluyorum ama bence akinti su değil zaten bu haftalarda akinti artması normal
Kizz dur böyle görünce heyecan yaptım yaa benim daha hiç birseyim hazır değil bizim ki acele edip erken gelirse yanariz
Aynen oyle kuzum çoğumuz da oluyormuş baksana işte böyle grupların faydaları bu insan başkasında da aynı şey olduğunu görünce rahatlıyorBenimde aynı şekilde akıntım oluyor beyaz renk hatta bugun annemle oturuyorduk eyvah dedim birden noluyor dedi altıma kaçırdım sandım güldü falan neyse gittim tuvalete baktım ki baya ıslanmış ama beyaz akıntı. Su olduğunu bende düşünmüyorum bende bir iki haftadır ara ara oluyor böyle son iki haftada 3 farkli doktora gittim hepside suyu normal dedi bi anormallik olsa söylerlerdi diye düşünüyorum
Bende de aynı durum var danki adet olursun bir anda akar ya aynı öyle oluyor benimde iç çamaşırımda kuruyunca leke oluyor. 1 aya yakın zamandır oluyor. Demekki bu zamanlar gayet normal
Benim buzluk takıntım var elime geçen çoğu ürünü buzluğa atarım açıkcası.Canım bir şey olmuyor aslında tohumlara buzluğa koymana gerek yok, ben mini cam kavanozda saklarım yıllardır. Senin buzluğa koymakla ilgili düşüncen nedir?
Canımmm çok sevindim beğenmenebenim de çok içime sindi yıkadım ütülenmeyi bekliyor bir süredir güle güle kullanın bebişinle
Bekleyen nasıl benim 51 benim aktif edip harcamam lazımBenım bekleyen ucuc var 80 lıralık ınsallah yarında yuklenmez, dıger aya kalır
Şunu alıcam canım
Canim çok geçmiş olsun dileklerini iletiyorum sürekli dua ediyorum inşallah herşey yoluna girer diye. Allah derdinize şafi ismiyle şifa olsun inşallahMaalesef dün doktorla knstk yavas yavas konusmaya basladı lar, haftası kucuk tetkikler yapılıyor vs. Şimdi 2 hafta oldu yolumuz uzun yapılacak daha tetkikler varmıs, neyse bıkac bısey öğrendik yuksek damak ve alt cene geriliği varmıs. Kasları zayıf vs. Genetık bakıyor kas zayıflığı bıcok hastalıkta sadece bır belirti imiş kesin tanı deıl birsürü gen hastalıgı varmıs zaten sonuclar cıkacak. Damak ve cene olayı da bazı hastalık belirtisi. Cocukta yuzde fiziksel olarak ta sıkıntı olacagi da belli. Fazlada ıyı sey duymadık alt cene gerıliği ayrıntılıda nasıl görülmedi anlamıyorum resimlere baktım ilk hamılelık acemilikte var biraz arastırdım burda konu bile acmıs 24.haftada alt cene gerıliği var dıe. Kimse göremedi. Ki ben 2 yerde yaptrdm ayrıntılıyı sehır hast ve özel hast. Güya fetal dna yapıldı oda temizdi. tek gerekli olan amnıyosentez di onu yaptrmamakla büyük hata yaptım öle gen hastalıkları var ki Rabbime sığınıyorum cok zor işin içine girmeyince bılemiyorsun. Bu belirtiler iyi değil bütün hayatımız alt üst oldu bişey demek ıstemıyorum onu orda ole yatarken görmek akşam bisürü ağladım doktor süt getir diyor napıcam ben bu yükün altından nasıl kalkıcam kimse kınamasın basa gelmeyınce İnsan bilemiyor.her duamda sağlık dedim ama sıkıntılar var biliyorum uzun zaman gibi kuvozde kalacak neler olacak bilemiyorum. Cok ısrarcı olmadım bebek bebek dıe hep sağlık dedım ama ölüyorum şimdi. Evimiz sessiz evim şenlensin istedim Baska da bir isteğim yok. Canımdan can gidiyor Allahım.
Nasıl yapılıyor lohusa şeruKendime hafif makyaj malzemesi ve de lohusa şerbeti aldım kızlar kendimi büyük işler başarmış gibi hissediyorum
Ya aktarda lohusa şekeri diye satılıyo internetten alma pahalıya gelir bide bildiğin yerden al koku olmasın şerbette. Onlar diyo zaten nasıl olduğunu 3litrelik aldım ayrıca vişne suyuyla karıştıracam daha güzel oluyo öyle. 70₺ falan tuttu 3litreliğiNasıl yapılıyor lohusa şeru
Bu sekıldeBekleyen nasıl benim 51 benim aktif edip harcamam lazım
Dikkat et ya silinirse
Bilmiyorum o gün suyla ilgili bir sıkıntıyla gitmemiştim.Gelen akıntı su muymus
Arkadaşlar bunu 1 hafta oluyor sanırım yazalı çok şükür evdeyim :) yavrumla hala aynı bedendeyiz çok şükür.Allah yardımcın olsun insaAllah kolay bir doğum olur ve sağlıcakla kavuşursun yavruna
Biz de 34 de bırakcaz inşallah ilk başlarda 28 diyordu sonra 34 dedi 34 bittiğinde bırakıyoruz.Ekoprini bende kullanıyorum dün sordum 34 de bırakıcaz dedi senin doktorun ne zaöan bıraktıracakmış
Evet ya su gibi benim de hep yattığım için çoğunlukla ayağa kalkınca artıyorBenim de beyaz akintiyla karışık su gibi akintim geliyor bir anda ayaktayken baya islatiyor camssirimi noluyor falan oluyorum ama bence akinti su değil zaten bu haftalarda akinti artması normal
Kizz dur böyle görünce heyecan yaptım yaa benim daha hiç birseyim hazır değil bizim ki acele edip erken gelirse yanariz
İdrar kaçırabilirsin bu çok normalmiş bu haftalardaKız bu hafta bunlara bişi oldu hareketlerinde de değişiklik var kendilerinde de ben şimdiye kadar altıma kaçırmamıştım bi dışarı çıktım alt tarafı tam altıma yapıyordum zor tuttum durdum yolun ortasında
Aa çok iyi baya uygun hastaneye götürmem ben evde yaparım büyük ihtimalleYa aktarda lohusa şekeri diye satılıyo internetten alma pahalıya gelir bide bildiğin yerden al koku olmasın şerbette. Onlar diyo zaten nasıl olduğunu 3litrelik aldım ayrıca vişne suyuyla karıştıracam daha güzel oluyo öyle. 70₺ falan tuttu 3litreliği
Benimki yine pozisyon değiştirdi sanırım iki gündür duruldu, hareket etmiyorKızlar koştur koştur sağlık ocağına gittim bebeğin hareketlerinde azalma var diye bana kalp atışını dinletin dedim. Artık normal hareketlerde azalma dedi yeri daraldı günde 10 kere hareket etti mi yetiyor dedi. İçime su serpildi kalp atışını da duydum gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?