2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benım bekleyen ucuc var 80 lıralık ınsallah yarında yuklenmez, dıger aya kalır
Şunu alıcam canım

Eklentiler

• Screenshot_20231031_160322_com.dmall.mfandroid.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 74
Benimde aynı şekilde akıntım oluyor beyaz renk hatta bugun annemle oturuyorduk eyvah dedim birden noluyor dedi altıma kaçırdım sandım güldü falan neyse gittim tuvalete baktım ki baya ıslanmış ama beyaz akıntı. Su olduğunu bende düşünmüyorum bende bir iki haftadır ara ara oluyor böyle son iki haftada 3 farkli doktora gittim hepside suyu normal dedi bi anormallik olsa söylerlerdi diye düşünüyorum

Aynen oyle kuzum çoğumuz da oluyormuş baksana işte böyle grupların faydaları bu insan başkasında da aynı şey olduğunu görünce rahatlıyor

Aynen benimde öyle demek ki normal ve L Lmntbrdgi dediği gibi camssir da iz bırakıyor demek ki akinti o yüzden içim rahat
Bende de aynı durum var danki adet olursun bir anda akar ya aynı öyle oluyor benimde iç çamaşırımda kuruyunca leke oluyor. 1 aya yakın zamandır oluyor. Demekki bu zamanlar gayet normal

Benim buzluk takıntım var elime geçen çoğu ürünü buzluğa atarım açıkcası.
çekirdekler 1 aydan fazla bekleyecekleri için bozulmalarını engellerim diye buzluğa attım.
Hiçbir bilimsel dayanağı yok kendime dayanarak
Ama şimdi hatırladım yeni doğum yapmış hemşire bir arkadaşımda yazın söylemişti. Ayva mevsimi gelince çekirdekelerini buzluğa at diye.

Canim çok geçmiş olsun dileklerini iletiyorum sürekli dua ediyorum inşallah herşey yoluna girer diye. Allah derdinize şafi ismiyle şifa olsun inşallah

Nasıl yapılıyor lohusa şeru
Ya aktarda lohusa şekeri diye satılıyo internetten alma pahalıya gelir bide bildiğin yerden al koku olmasın şerbette. Onlar diyo zaten nasıl olduğunu 3litrelik aldım ayrıca vişne suyuyla karıştıracam daha güzel oluyo öyle. 70₺ falan tuttu 3litreliği

Evet ya su gibi benim de hep yattığım için çoğunlukla ayağa kalkınca artıyor

İdrar kaçırabilirsin bu çok normalmiş bu haftalarda

Aa çok iyi baya uygun hastaneye götürmem ben evde yaparım büyük ihtimalle

Benimki yine pozisyon değiştirdi sanırım iki gündür duruldu, hareket etmiyor sabah 5 gibi kasığımda 5 dakika boyunca atma hissettim sanırım hıçkırıyordu. Plesantanın altına mı gitti noldı çok hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…