- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.581
Allah yardımcınız olsun canımMaalesef dün doktorla knstk yavas yavas konusmaya basladı lar, haftası kucuk tetkikler yapılıyor vs. Şimdi 2 hafta oldu yolumuz uzun yapılacak daha tetkikler varmıs, neyse bıkac bısey öğrendik yuksek damak ve alt cene geriliği varmıs. Kasları zayıf vs. Genetık bakıyor kas zayıflığı bıcok hastalıkta sadece bır belirti imiş kesin tanı deıl birsürü gen hastalıgı varmıs zaten sonuclar cıkacak. Damak ve cene olayı da bazı hastalık belirtisi. Cocukta yuzde fiziksel olarak ta sıkıntı olacagi da belli. Fazlada ıyı sey duymadık alt cene gerıliği ayrıntılıda nasıl görülmedi anlamıyorum resimlere baktım ilk hamılelık acemilikte var biraz arastırdım burda konu bile acmıs 24.haftada alt cene gerıliği var dıe. Kimse göremedi. Ki ben 2 yerde yaptrdm ayrıntılıyı sehır hast ve özel hast. Güya fetal dna yapıldı oda temizdi. tek gerekli olan amnıyosentez di onu yaptrmamakla büyük hata yaptım öle gen hastalıkları var ki Rabbime sığınıyorum cok zor işin içine girmeyince bılemiyorsun. Bu belirtiler iyi değil bütün hayatımız alt üst oldu bişey demek ıstemıyorum onu orda ole yatarken görmek akşam bisürü ağladım doktor süt getir diyor napıcam ben bu yükün altından nasıl kalkıcam kimse kınamasın basa gelmeyınce İnsan bilemiyor.her duamda sağlık dedim ama sıkıntılar var biliyorum uzun zaman gibi kuvozde kalacak neler olacak bilemiyorum. Cok ısrarcı olmadım bebek bebek dıe hep sağlık dedım ama ölüyorum şimdi. Evimiz sessiz evim şenlensin istedim Baska da bir isteğim yok. Canımdan can gidiyor Allahım.
Tabi canım normal bende ilk defa oldu yeni güncellemem geldiİdrar kaçırabilirsin bu çok normalmiş bu haftalarda
Sen tutabiliyorsun en azındanKız bu hafta bunlara bişi oldu hareketlerinde de değişiklik var kendilerinde de ben şimdiye kadar altıma kaçırmamıştım bi dışarı çıktım alt tarafı tam altıma yapıyordum zor tuttum durdum yolun ortasında
Çok kolay yapımı istersen şimdiden yap şişeyle buzluya at. Hastaneye giderken çıkartsan doğurana kadar zaten çözülür. Bardak falan da aldım hastaneye diye antin kuntin bişi. İki babamda fena dalga geçecekAa çok iyi baya uygun hastaneye götürmem ben evde yaparım büyük ihtimalle
Bugün tuttum yarının inan garantisi yokSen tutabiliyorsun en azındanbugün yürüyüşe giderken günlük ped takıcam riske atamam artık
Ne zaman yükleneceğini görebiliyorsunBenım bekleyen ucuc var 80 lıralık ınsallah yarında yuklenmez, dıger aya kalır
Şunu alıcam canım
Sen dıyınca baktım 8 kasım dan 18kasıma kadar yuklenecekmişNe zaman yükleneceğini görebiliyorsun
Yok ya nerde yardımcı olcak bana geldiğinde mutfaga tabak bıle bi kere goturmedi ben ona gittiğimde butun tabakları topluyodum falan.. amannn hiç takılmıyorum bebeklerim gelicek zaten kaç sene olmadı cocugum bu gunlerimin tadını cıkarmakla meşgulumBencede gelmek istemeyen gelmesin hiç ısrar etmeye gerek yok zaten faydası olacak olan öncesindeki hal ve davranışları ile kendini belli ediyor. Kızım sana şöyle yardımcı olurum böyle işini görürüm diye söyler yapmaya niyeti olan. Yada sorar neye ihtiyacın var sana nasıl yardimim dokunur diye. İse yaramayacak olan zaten gelmesin bide kendine hizmet bekliyorlar başa bela oluyorlar. Yardımcı olacak olanın başımızın üstünde yeri var tabiki
Ben hapşırınca hep kaçırıyorumKız bu hafta bunlara bişi oldu hareketlerinde de değişiklik var kendilerinde de ben şimdiye kadar altıma kaçırmamıştım bi dışarı çıktım alt tarafı tam altıma yapıyordum zor tuttum durdum yolun ortasında
Yerleri daralıyormuş canım, günde 10 hareket oldu mu sıkıntı yok demektir, senin o dediğim hıçkırıkBenimki yine pozisyon değiştirdi sanırım iki gündür duruldu, hareket etmiyorsabah 5 gibi kasığımda 5 dakika boyunca atma hissettim sanırım hıçkırıyordu. Plesantanın altına mı gitti noldı çok hissedemiyorum
Ben o bekleyen puan yuzunden tongaya dustum bu ay. Ayin 25 i gibi yuklenecek tum puanlar gelmis gibi gorunuyordu. Ben de harcadim. Bekleyen puanlar kasimda görünüyordu. Ama bekleyen puanlar arasinda yer almayan bir puan yuklendi dün. Tam randimanli hesaplayamiyor yani. Kargo teslim edildikten 1 hafta sonra tamamlandi gozuken siparisler karistiriyor ortaligi sanirim.Sen dıyınca baktım 8 kasım dan 18kasıma kadar yukyuklenecekmiş
Sen işi bitirdin vallaha bravoKendime hafif makyaj malzemesi ve de lohusa şerbeti aldım kızlar kendimi büyük işler başarmış gibi hissediyorum
Zecmel .!Sen tutabiliyorsun en azındanbugün yürüyüşe giderken günlük ped takıcam riske atamam artık
Bir ayın kalmış canımKızlar bu arada sağlık ocağında ki ebe karnıma bastırdı midemin oraya yandan gülümsedi göbeğim düştü mü diye bakarken ama bir şey söylemedi bende sormadım salak gibi
Yalancı sancılar giriyor şu an sana dedi, sancın başladığında hemen gitme hastaneye dedi sıklığa göre git dedi. Ayreten göğüs kremi keşke almasaydın keşke dedi lansinoh hem pahalı hem bir şeye yaramıyor onun yerine ayva jeli ben tabinin üzerinde ki yağı kullansan yeterdi dedi. Gümüş kapakları 37haftadan itibaren kullanmaya başla dedi
Oluştur desen oluşmuyor mu?Bu sekılde
Kıyafetleri ütüledin miOluştur desen oluşmuyor mu?
Ben bekleyenleri hiç bilmiyorum da görmüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?