2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah yardımcınız olsun canım Allah dermansız dert vermesin inş tedavi edilir şeylerdir

Sen tutabiliyorsun en azından bugün yürüyüşe giderken günlük ped takıcam riske atamam artık

Aa çok iyi baya uygun hastaneye götürmem ben evde yaparım büyük ihtimalle
Çok kolay yapımı istersen şimdiden yap şişeyle buzluya at. Hastaneye giderken çıkartsan doğurana kadar zaten çözülür. Bardak falan da aldım hastaneye diye antin kuntin bişi. İki babamda fena dalga geçecek

Sen tutabiliyorsun en azından bugün yürüyüşe giderken günlük ped takıcam riske atamam artık
Bugün tuttum yarının inan garantisi yok bari yağmurlar yağsa artıkta altıma yapsam da belli olmazdı bende mi başlasam ne

Yok ya nerde yardımcı olcak bana geldiğinde mutfaga tabak bıle bi kere goturmedi ben ona gittiğimde butun tabakları topluyodum falan.. amannn hiç takılmıyorum bebeklerim gelicek zaten kaç sene olmadı cocugum bu gunlerimin tadını cıkarmakla meşgulum

Yerleri daralıyormuş canım, günde 10 hareket oldu mu sıkıntı yok demektir, senin o dediğim hıçkırık

Sen dıyınca baktım 8 kasım dan 18kasıma kadar yukyuklenecekmiş
Ben o bekleyen puan yuzunden tongaya dustum bu ay. Ayin 25 i gibi yuklenecek tum puanlar gelmis gibi gorunuyordu. Ben de harcadim. Bekleyen puanlar kasimda görünüyordu. Ama bekleyen puanlar arasinda yer almayan bir puan yuklendi dün. Tam randimanli hesaplayamiyor yani. Kargo teslim edildikten 1 hafta sonra tamamlandi gozuken siparisler karistiriyor ortaligi sanirim.
Bugun 12 tlyi nerde harcicam diye bakindim durdum kirap aldim ben de

Bu arada puanlar hep gece 12 den sonra yukleniyor, bugun son gun artik yuklenmez baska puan. Harcayin hepsini :)

Kendime hafif makyaj malzemesi ve de lohusa şerbeti aldım kızlar kendimi büyük işler başarmış gibi hissediyorum
Sen işi bitirdin vallaha bravo
Kız şerbetini bile aldı koydu köşeye
Ben daha valize başlamadım ve ıvır zıvır eksiklerim hepiciği beni bekliyor

sudem34
Ay balım vala yoruluyorum Bu aralar dogurucam diye gezesi geliyor kadın geçen kocasını ve bekar oğlunu evde bırakıp o manyak gorumcemin evine gitti sözde hasteneye bak o hafta pazar gitti cuma kontrol var ne gerek var sen pazar kalkıp gidiyorsun bide kayın pederim çok nazlı oda rahtsiz salı günü kontrolü vardı iki gün üst üste hasteneye gitti evlerimiz aşırı yakın ya bu beni çok zorluyor yeni tasindigim güzelim evimi terk etmek istiyorum onlar yüzünden sürekli bı rahtsiz etme derdinde herşeye var bı yorumu ve bıraktı gitti tamam mı bı gün yemeğe cagirdim iki üç gün de yemek gönderdim eve adam zaten sürekli bizim evde öbür cocuklari da görmeye bize geldiler bide kusuyor herkes etrafımda dolansin diye hastneye gitti geldi neyse ne dese begenirsin hepmiz tabi merak ediyoruz yine neresi agriycak diye kızım randevuyu alamyi unutmuş doktor birşey diyememis yani ben anlamadim neyi var bu kadının bir yıldan fazla oldu buraya taşındıkları kaynanamın ne beli kaldı ne afedersin bilmem nesi kaldı agrimyan bunalr beni alırken heralde bize hizmet eder diye almışlar bu sefer ben yapamyinca kendinlerine plan kuruyorlar inan ki okadar yaptım baktım kimse bana acımıyor ben dedim bari ben kendime aciyim bu böyle olmaz sürekli gelip gidiyor oram agriyor ameliyat olmam gerekiyor ama olamıyorum kimse yok bize el atsın gibi muhabetler çok yoruldum balım ama bilerek yapmıyorum bu iki küçük cocukla az yesinler de kendilerine Uşak tutsunlar kaynanam ilk kizimada şu an ki çocuğuma da bı patik ornuslugu yok bana gelince zaten nisanliyken ayrı çektim evliyken ayrı bana gönlü birşey istemeyen insan benden neden beklenti içinde onu da anlamış değilim canım bide en güzel zamanlarimi onlar yüzünden hep mahf etim şu an yapamiycam malesef şu an tek derdim umarım bebeğimde iki de bir beni taciz etmez her b..Ka var bı yorumu gelip oturup oturup tuhaf bı tavirla izleyip yorum yapıp gider eminim buda beni delirtiyor zaten baktım sürekli bebek için beni rahatsız ederse tepkimi koyucam çünkü gerceekten kızımı kendim büyütün kafam rahatı bana şimdi gelip karışmasını hiç istemiyorum kapılarımız karşı karşıya canı sıkıldığında ev terligini ordan giyip koridordaki toza sürtüp evime kadar getiriyor bı kere bunu dile getirdiğim zamanda trip atıp gitti kendi evine gelince de gün boyu yatar yatmaktan yorulur bana ne işin var evde diyip duruyorlar kapıyı üstüme kitliyorum amesela Allah göstermesin bı gün o anahtarı kapının üstünde unutayım kayın pederim bunlar insanmi burası ahirmi acaba demeden evimin içine dalıyor saygıları sıfır anliycagin işte çok seviyorum uzun uzun analtim yani detaya girsem çok uzun olur o yüzden kusra bakma balım belki anlamazsın benim yazımdan bı halt

Zecmel .!

Ben 1 aydır hergün ped ile dışarı çıkıyorum günlük filanda değil Ultra gece kullanıyorum
Heran herşey olabiliyor ( Benim ara ara devam ediyor kusma durumum o sırada çok gidiyor)

Bide son bı aşırı canima tak eden bı konuya değineceğim bu aralar yapmıyor ama

Bı ara bız eve yeni gelmişiz kapıyı niye kapatıyorsunuz hep diye laf yapıyorlar tamam mı kendi kapısı hala açık neden çünkü biz evden çıkarken nereye gidicegimiizi hemen görsün diye kız kapı açılma sesini duyduğu gibi kapının unude dikilip nereye gidiyoruz diye sorguya çekiyor bizi Allah'tan eşim rahatzi oluyorda iki üç defa terseldi bu sefer köşeden bakıp geri çekiliyor bizim onu gormedigimizi sanıyor kapıyı çalıyor tamam mı sen acmiyorsun kapıyı deyip duruyordu bı ara ama ben sagirmiyim sen kapıyı calsan duyarım heralde bazen de tuavelete falan oluyorum gerçekten yada yukarı kata ses gelmiyor bu inatla gelin bana kapıyı açmıyor gibi muhabetler çeviriyor tamam mı büyük kaynima da söylemiş bı gün kapının araksindan izledim bı baktım kapının ununde duruyor tamam mı ccalma sesi de böyle bı tıkırtı bilerek yapıyor ki ben duymiyim sonra o tikirdatip araksini dogndugu gibi kapıyı açtım sen böyle calarsan dibinde olsam duymam diye laf sokustyrdum yok ben rahatsız etmek istemiyorum diyor ama ben sizin yüzünüzden zil bile kulanamiyorum çünkü siz rahatsızlık veren insanlar değilsiniz benim kızım kapı sesinden çok korkar aşırı derece ürker ve kaçar neden biliyormusunuz kayın pederim çocuk evd euyurken yada kapıya yakınken hem bağırıp hemde kapıyı tekmelercesine çaldığı için bide bı eli zilde yani zannedersin biri seni öldürmeye gelmiş o yüzden zil mil ne varsa sokup çöpe atim sinirden kizlar baktılar ben hoşlanmıyorum tersliyorum çok şükür artık yapmıyorlar ama bu evde çocuk mu var bebek mi var hiç unursamiyorlar var ya nefret etiriyorlar kendilerinden
Kizlar hadi okuyunda beyniniz şişsin

Kızlar bu arada sağlık ocağında ki ebe karnıma bastırdı midemin oraya yandan gülümsedi göbeğim düştü mü diye bakarken ama bir şey söylemedi bende sormadım salak gibi
Yalancı sancılar giriyor şu an sana dedi, sancın başladığında hemen gitme hastaneye dedi sıklığa göre git dedi. Ayreten göğüs kremi keşke almasaydın keşke dedi lansinoh hem pahalı hem bir şeye yaramıyor onun yerine ayva jeli ben tabinin üzerinde ki yağı kullansan yeterdi dedi. Gümüş kapakları 37haftadan itibaren kullanmaya başla dedi

Bir ayın kalmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…