2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Zecmel .!

Ben 1 aydır hergün ped ile dışarı çıkıyorum günlük filanda değil Ultra gece kullanıyorum
Heran herşey olabiliyor ( Benim ara ara devam ediyor kusma durumum o sırada çok gidiyor)
Benim istifrarım hiç gitmedi. Genelde uykuda ve bulanırken kaçıyor istifada 4 5 aydır kaçıyordu gece durumu yeni guncellendı. Mecbur günlük pet kullanıyorum. Her gün yeni bir özellik geliyor

Arkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin

Ya kızlar ben dün rüyamda doğurmuştum, öyle güzeldi ki hala etkisinden çıkamıyorum uyanıp tekrar uyumaya çalıştım bi daha göreyim diye ama göremedim. Minnacıktı, sıcaklığını bile hissettim sanki… Allahım hayırlısıyla sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin

YouTube da çok güzel kundak sarıyorlar bezlerle, oradan baksana canım, ben de almadım, öyle bakıp sararım diye düşünüyorum

Bak Burda Mesela

Ben kızımda hemşirelerden gördüğüm gibi penye battaniyle kundak yaptım. Sonra bir arkadaşım verdi hazır olandan. Ama daha uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum.
Sevi bebe kundak diye 250 tl civarı var internette. Bi de trendyolda migie var. O peluş, soğuk yerde yaşıyorsan bakabilirsin.

Amazonda çok uyguna var bak derim

Onumuzdekı 80 tl benı beklıyor o zamann
Oluştur desen oluşmuyor mu?
Ben bekleyenleri hiç bilmiyorum da görmüyorum da
Yok canım, 8 kasımda yuklenecek yazıyo ılkı ıcın

Yıkanacağını hiç düşünmemiştim

Bana hamileliğimin ilk zamanlarında bi arkadaşım bikaç parça bişey vermişti kendi çocuğunun küçülenlerinden, içinde bu kundakta vardı ne olduğunu anlamamıştım hatta internetten araştırıp kundak olduğunu öğrenmiştim eskiden battaniye ile böyle sarılırdı bebekler hatta ben battaniye ile kundak yapmaya bayılıyorum, bunun olmasına rağmen kundak yapmayı düşünüyorum ara sıra

Migie tam dışarı çıkarken giydirmelik
Ev içerisinde fazla sıcak olur

Ben juno almadim. Ama reflu yataginin kilifini, anakucaginin kilifini filan yikamayi dusunuyorum icime sinmeyecek yoksa. Oglumdan kalan park yatak ve bebek arabasini da yikayacagim. Bu hafta sonu hepsini yapmayi dusunuyorum bu islerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…