- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.601
Benim istifrarım hiç gitmedi. Genelde uykuda ve bulanırken kaçıyorZecmel .!
Ben 1 aydır hergün ped ile dışarı çıkıyorum günlük filanda değil Ultra gece kullanıyorum
Heran herşey olabiliyor ( Benim ara ara devam ediyor kusma durumum o sırada çok gidiyor)
YouTube da çok güzel kundak sarıyorlar bezlerle, oradan baksana canım, ben de almadım, öyle bakıp sararım diye düşünüyorumArkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin
YeepKıyafetleri ütüledin mi
Evet canım çok az kaldı ya 37ye 2 haftaBir ayın kalmış canım
Arkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin
Ben kızımda hemşirelerden gördüğüm gibi penye battaniyle kundak yaptım. Sonra bir arkadaşım verdi hazır olandan. Ama daha uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum.Arkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin
Arkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin
Amazonda çok uyguna var bak derimArkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin
Açmaz mı yine de acaba gece felan
Bak Burda Mesela
Onumuzdekı 80 tl benı beklıyor o zamannBen o bekleyen puan yuzunden tongaya dustum bu ay. Ayin 25 i gibi yuklenecek tum puanlar gelmis gibi gorunuyordu. Ben de harcadim. Bekleyen puanlar kasimda görünüyordu. Ama bekleyen puanlar arasinda yer almayan bir puan yuklendi dün. Tam randimanli hesaplayamiyor yani. Kargo teslim edildikten 1 hafta sonra tamamlandi gozuken siparisler karistiriyor ortaligi sanirim.
Bugun 12 tlyi nerde harcicam diye bakindim durdumkirap aldim ben de
Sevginin Gücü - Caroline Richards - İş Bankası Kültür Yayınları Fiyatları ve Özellikleri
Sevginin Gücü - Caroline Richards - İş Bankası Kültür Yayınları en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu arada puanlar hep gece 12 den sonra yukleniyor, bugun son gun artik yuklenmez baska puan. Harcayin hepsini :)
Yok canım, 8 kasımda yuklenecek yazıyo ılkı ıcınOluştur desen oluşmuyor mu?
Ben bekleyenleri hiç bilmiyorum da görmüyorum da
Yıkanacağını hiç düşünmemiştimJuno alan bacılar kılıfını yıkadınız mı yıkayacak mısınız?
valla yıkama ütüleme kısmı baya yorucu ütü sevmeyen biri olarak
direk üstüne müslin battaniye örtsek üzerine yatırsak olmaz mı
Yıka yıka bosuna fermuar koymamıslarJuno alan bacılar kılıfını yıkadınız mı yıkayacak mısınız?
Dügüm filan atarsin Canim, acamaz herhaldeAçmaz mı yine de acaba gece felan
Bana hamileliğimin ilk zamanlarında bi arkadaşım bikaç parça bişey vermişti kendi çocuğunun küçülenlerinden, içinde bu kundakta vardı ne olduğunu anlamamıştım hatta internetten araştırıp kundak olduğunu öğrenmiştimArkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin
Migie tam dışarı çıkarken giydirmelikBen kızımda hemşirelerden gördüğüm gibi penye battaniyle kundak yaptım. Sonra bir arkadaşım verdi hazır olandan. Ama daha uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum.
Sevi bebe kundak diye 250 tl civarı var internette. Bi de trendyolda migie var. O peluş, soğuk yerde yaşıyorsan bakabilirsin.
Ben juno almadim. Ama reflu yataginin kilifini, anakucaginin kilifini filan yikamayi dusunuyorum icime sinmeyecek yoksa. Oglumdan kalan park yatak ve bebek arabasini da yikayacagim. Bu hafta sonu hepsini yapmayi dusunuyorum bu islerinJuno alan bacılar kılıfını yıkadınız mı yıkayacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?