- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.621
Ben owli uyku gurusu aldım 36 aya kadar kullanılıyor verilen paraya değiyor dolayısıylaArkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin
Yıkayacağım ama gergin duracağı için ütüye gerek var mı bilemedim bakarım duruma göreJuno alan bacılar kılıfını yıkadınız mı yıkayacak mısınız?
valla yıkama ütüleme kısmı baya yorucu ütü sevmeyen biri olarak
direk üstüne müslin battaniye örtsek üzerine yatırsak olmaz mı
Yok kız daha eksik var bitmiyor ki emzirme sütyeni alcam daha pahalı diye öteliyorum sürekliSen işi bitirdin vallaha bravo
Kız şerbetini bile aldı koydu köşeye
Ben daha valize başlamadım ve ıvır zıvır eksiklerim hepiciği beni bekliyor
Benim yeni başladı yaa bşde senin ikiz normal bence olmasıBen hapşırınca hep kaçırıyorum
Bebek çikolatası madlenler bi lokma. Ben de kahve dünyasının güzel çikolatalarından alayım koyayım oraya yesinler diyorumYok kız daha eksik var bitmiyor ki emzirme sütyeni alcam daha pahalı diye öteliyorum süreklisanki sonra alınca aynı parayı vermicem . Çikolata fiyatlarına bakıyorum da yani bayram çikolatası alsam daha karlı be yarım kilo bebek çikolatası en az 300 1kilo Elvan alsam 220
Allah yardımcın olsun insaAllah kolay bir doğum olur ve sağlıcakla kavuşursun yavruna
Arkadaşlar bunu 1 hafta oluyor sanırım yazalı çok şükür evdeyim :) yavrumla hala aynı bedendeyiz çok şükür.
Ben elit in hazir kutulu cikolatasi siparis verdim, hakkaten madlenler kucucukmusBebek çikolatası madlenler bi lokma. Ben de kahve dünyasının güzel çikolatalarından alayım koyayım oraya yesinler diyorumilla üstünde adı mı yazması lazım
Ordan da hiç alışveriş yapmadım bakayım BiAmazonda çok uyguna var bak derim
Bana da öyle geldiMigie tam dışarı çıkarken giydirmelik
Ev içerisinde fazla sıcak olur
Aynen yaa valla bende öyle yapcam zaten geleneksel olduğu için lokumda düşünüyordum mavi kaplı bi çikolata alayım nolcak millet yediğinden bişi anlasınBebek çikolatası madlenler bi lokma. Ben de kahve dünyasının güzel çikolatalarından alayım koyayım oraya yesinler diyorumilla üstünde adı mı yazması lazım
Beni de kundakla büyütmüşler.Bana hamileliğimin ilk zamanlarında bi arkadaşım bikaç parça bişey vermişti kendi çocuğunun küçülenlerinden, içinde bu kundakta vardı ne olduğunu anlamamıştım hatta internetten araştırıp kundak olduğunu öğrenmiştimeskiden battaniye ile böyle sarılırdı bebekler hatta ben battaniye ile kundak yapmaya bayılıyorum, bunun olmasına rağmen kundak yapmayı düşünüyorum ara sıra
Trendyıl mu hp mi? Ne yazmam gerek tam olarak? Uyku gurusu mıu?Ben owli uyku gurusu aldım 36 aya kadar kullanılıyor verilen paraya değiyor dolayısıyla
Yaa şaka deYıka yıka bosuna fermuar koymamıslar
Off ya çok yorucu değil mi ya düşündükçe içinden çıkamıyorumBen juno almadim. Ama reflu yataginin kilifini, anakucaginin kilifini filan yikamayi dusunuyorum icime sinmeyecek yoksa. Oglumdan kalan park yatak ve bebek arabasini da yikayacagim. Bu hafta sonu hepsini yapmayi dusunuyorum bu islerin
Aynen ya ne zaman kullandığımı bile hatırlamadığım ütü ve masası çıktı meydanaYıkayacağım ama gergin duracağı için ütüye gerek var mı bilemedim bakarım duruma görekızımın kıyafetleri için 7 aydır elime almadığım ütüm ve ütü masam ortaya çıkıyor ne de olsa artık
Estağfurullah. Aminn hepimizin bebekleriSonradan farkettim silemedim de kusura bakma zamanında hayırla sağlıkla gelsin insaAllah
Şuan çok fena doğurduktan sonra sana gelesim geldiBen elit in hazir kutulu cikolatasi siparis verdim, hakkaten madlenler kucucukmusama kutusu ve paketi guzel, ekstra isim fln yapistirmayacagim. Hastaneye gotururum, 48 tane var, yeter. Eve normal sekerlige koyacak cikolata alirim. Zaten benim eve pek gelcek kimsem yok. Eger erken dogum olmazsa benim arkadas grubum hastaneye gelir. Bir tek esimin ekibindeki gencler var daha 20li yaslarda cogu, onlar dogumdan bir 15 gun sonra eve gelecek. Benim kimsem yok istanbulda, esimin akrabalariyla pek gorusmeyiz. sadce kv kp ve kardesleri.
Kızın işleri napsın bi giriyo bi kayboluyo
Hah tamda olarakta öyle. Ağız tatlandın tamam ama ıkı sn görüp tırtıp yiyecekler. Ne anlamı var ekstra harcamaya. Hedıyelık vs saklanacak tamamda. Sade bir çukulata niye iş görmüyorBebek çikolatası madlenler bi lokma. Ben de kahve dünyasının güzel çikolatalarından alayım koyayım oraya yesinler diyorumilla üstünde adı mı yazması lazım
Ben yıkadım kılıfı sonra geri taktımJuno alan bacılar kılıfını yıkadınız mı yıkayacak mısınız?
valla yıkama ütüleme kısmı baya yorucu ütü sevmeyen biri olarak
direk üstüne müslin battaniye örtsek üzerine yatırsak olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?