2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben owli uyku gurusu aldım 36 aya kadar kullanılıyor verilen paraya değiyor dolayısıyla

Yıkayacağım ama gergin duracağı için ütüye gerek var mı bilemedim bakarım duruma göre kızımın kıyafetleri için 7 aydır elime almadığım ütüm ve ütü masam ortaya çıkıyor ne de olsa artık

Sen işi bitirdin vallaha bravo
Kız şerbetini bile aldı koydu köşeye
Ben daha valize başlamadım ve ıvır zıvır eksiklerim hepiciği beni bekliyor
Yok kız daha eksik var bitmiyor ki emzirme sütyeni alcam daha pahalı diye öteliyorum sürekli sanki sonra alınca aynı parayı vermicem. Çikolata fiyatlarına bakıyorum da yani bayram çikolatası alsam daha karlı be yarım kilo bebek çikolatası en az 300 1kilo Elvan alsam 220

Bebek çikolatası madlenler bi lokma. Ben de kahve dünyasının güzel çikolatalarından alayım koyayım oraya yesinler diyorum illa üstünde adı mı yazması lazım

Bebek çikolatası madlenler bi lokma. Ben de kahve dünyasının güzel çikolatalarından alayım koyayım oraya yesinler diyorum illa üstünde adı mı yazması lazım
Ben elit in hazir kutulu cikolatasi siparis verdim, hakkaten madlenler kucucukmus ama kutusu ve paketi guzel, ekstra isim fln yapistirmayacagim. Hastaneye gotururum, 48 tane var, yeter. Eve normal sekerlige koyacak cikolata alirim. Zaten benim eve pek gelcek kimsem yok. Eger erken dogum olmazsa benim arkadas grubum hastaneye gelir. Bir tek esimin ekibindeki gencler var daha 20li yaslarda cogu, onlar dogumdan bir 15 gun sonra eve gelecek. Benim kimsem yok istanbulda, esimin akrabalariyla pek gorusmeyiz. sadce kv kp ve kardesleri.

Aynen yaa valla bende öyle yapcam zaten geleneksel olduğu için lokumda düşünüyordum mavi kaplı bi çikolata alayım nolcak millet yediğinden bişi anlasın

Beni de kundakla büyütmüşler. Gerçi bizim zamanımızda bunlar yoktu da son çare öyle olacak artık :)

Yıka yıka bosuna fermuar koymamıslar
Yaa şaka de sen yıkadın mı yoksa
Ben juno almadim. Ama reflu yataginin kilifini, anakucaginin kilifini filan yikamayi dusunuyorum icime sinmeyecek yoksa. Oglumdan kalan park yatak ve bebek arabasini da yikayacagim. Bu hafta sonu hepsini yapmayi dusunuyorum bu islerin
Off ya çok yorucu değil mi ya düşündükçe içinden çıkamıyorum
Aynen ya ne zaman kullandığımı bile hatırlamadığım ütü ve masası çıktı meydana

Ama ablamlar moral verdi bugün ilk etapta ütüle de sonra biz ütülemedik dedi

Ama ben oğlumda kaç ay ütüledim hiç hatırlamıyorum

Şuan çok fena doğurduktan sonra sana gelesim geldi Allahım her şeye üzülüp ağlayan ben

Hah tamda olarakta öyle. Ağız tatlandın tamam ama ıkı sn görüp tırtıp yiyecekler. Ne anlamı var ekstra harcamaya. Hedıyelık vs saklanacak tamamda. Sade bir çukulata niye iş görmüyor Bende sade lezzetli bir çukulata koyacağım sepet bir kase gibi birşeyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…