2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şuan çok fena doğurduktan sonra sana gelesim geldi Allahım her şeye üzülüp ağlayan ben
Ayyy ne guzel olurr
Üzülme ben pek akraba sevmem zaten
Ama arkadaslarim gelsin bayilirim

Yillarca yogun calisinca pek ev misafiri aliskanligimiz olmadi. Kv bile 9 senede 5 kere gelmistir evime o da zorla. Siz calisiyorsunuz yorulmayin siz gelin der, hep biz gideriz gorumcemler ve eltimle de oyle, birbirimize gitmeyiz hep beraber kv de bulusuruz.

Bende burda konusu geçtikçe acaba öyle bişey almışmıydım ilkinde diye resimlere falan baktimda hep battaniye ile sarmışız hiç uyku tulumu vs kullanmamışım sanki çokta gerekli değil gibi benim fikrim

Baktim bas edemiyorum sadece 0-1 ve 1-3 ay kiyafetleri yikadim. Buyukleri sonra yikar utulerim dedim ben de. Bi de reflu yataginin kilifi bozulur tekrar takamazsam diye de korkuyorum.
Biberonlarin, emziklerin,sut sagma makinesinin parcalarinin kaynatilmasi isi, bavul hazirlama isi filan cok yorucu. Bavulu kapattim ama isimli tulum dun geldi onu yikadim, utuleyip koyacagim hafta sonu. Cok yorucu gercekten

Bende burda konusu geçtikçe acaba öyle bişey almışmıydım ilkinde diye resimlere falan baktimda hep battaniye ile sarmışız hiç uyku tulumu vs kullanmamışım sanki çokta gerekli değil gibi benim fikrim
Ben de kullanmadim hic. Bilincsiz bi sekilde 2 bucuk tog torba tulum almisim ev sicak oldugu icin kullanamadim. Battaniyeye sarmistik biz de. O yuzden hic uyku tulumu almayi dusunmedim bu sefer

Aynen arkadaşlar ve de yaşlılar gelince on numara dedikodu ortamı oluyo fena muhabbetler dönüyor valla. Orta yaşlılarda çok iş yok hep ne çektiklerinden bahsedip eleştiriyorlar

Ben de kullanmadim hic. Bilincsiz bi sekilde 2 bucuk tog torba tulum almisim ev sicak oldugu icin kullanamadim. Battaniyeye sarmistik biz de. O yuzden hic uyku tulumu almayi dusunmedim bu sefer
Bende hiç doğurmadım ama uyku tulumu da almadım çünkü elli bin tane battaniyem var

Yok ben daha yıkama ıslerıne girmedim ama yıkarım, bebegın kakası bulastı dıyelım yıne yıkıcan, kız kılıfı cıkarıp gerı takıcan ne var bunda

Ayy ne guzel kv poponu neyim kaşı

Valla imrendim. Özendim. maşallah

Anladım canım

Ben juno almadim. Ama reflu yataginin kilifini, anakucaginin kilifini filan yikamayi dusunuyorum icime sinmeyecek yoksa. Oglumdan kalan park yatak ve bebek arabasini da yikayacagim. Bu hafta sonu hepsini yapmayi dusunuyorum bu islerin

Ben de geçenlerde yıkadım hepsini ama şimdide bekleyene kadar yine toz olacak derdine düştüm tekrar yıkasam tekrar bekleyecek falan paradoks ince örtü örteyim en iyisi terkedilmiş evlerdeki gibi

Bunun hakkında bilgisi olan var mı kızlar Şuan nette iyi şeyler görmedim kalbim sıkıştı yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum bi tuhaf oldum

Eki Görüntüle 3327139
Bunun hakkında bilgisi olan var mı kızlar Şuan nette iyi şeyler görmedim kalbim sıkıştı yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum bi tuhaf oldum
Ben kürtaj olduğumda fibrinojen değerim yüksek çıkmıştı şimdi baktım 200-400 arasında olmasi gerekirken 571 çıkmıştı Doktora sormuştum hamilelikte fibrinojen değeri yükselir zaten dedi ben de kürtaj oldum dedim vücutta HCG değeri oldukça fibrinojenin yükselmesi sorun teşkil etmez demişti bacağımda morluk var mı diye bakmıştı

kızlar ben de bugün doktora gittim akıntım çok fazla ve su mu diye de çok endişe ediyorum buradaki konuşmaları da okudukça. Su olsa bu kadar suyun olmaz dedi. Adet ağrısı gibi ağrılarım olduğunu da söyledim. Bunlar yalancı sancılar artık bunları yaşaman çok normal düzenli olmamasına dikkat et dedi. Düzenli olmadığı sürece olması çok normal dedi. Bide düzenli tansiyonunu takip et dedi. Çok ihmal ediyorum 5 6 haftadır hiç ölçmüyorum nasılsa düşük diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…