- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.641
Ayyy ne guzel olurrŞuan çok fena doğurduktan sonra sana gelesim geldiAllahım her şeye üzülüp ağlayan ben
Bende burda konusu geçtikçe acaba öyle bişey almışmıydım ilkinde diye resimlere falan baktimda hep battaniye ile sarmışız hiç uyku tulumu vs kullanmamışım sanki çokta gerekli değil gibi benim fikrimArkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin
Baktim bas edemiyorum sadece 0-1 ve 1-3 ay kiyafetleri yikadim. Buyukleri sonra yikar utulerim dedim ben de. Bi de reflu yataginin kilifi bozulur tekrar takamazsam diye de korkuyorum.Yaa şaka desen yıkadın mı yoksa
Off ya çok yorucu değil mi ya düşündükçe içinden çıkamıyorum
Aynen ya ne zaman kullandığımı bile hatırlamadığım ütü ve masası çıktı meydana
Ama ablamlar moral verdi bugün ilk etapta ütüle de sonra biz ütülemedik dedi
Ama ben oğlumda kaç ay ütüledim hiç hatırlamıyorum
Ben de kullanmadim hic. Bilincsiz bi sekilde 2 bucuk tog torba tulum almisim ev sicak oldugu icin kullanamadim. Battaniyeye sarmistik biz de. O yuzden hic uyku tulumu almayi dusunmedim bu seferBende burda konusu geçtikçe acaba öyle bişey almışmıydım ilkinde diye resimlere falan baktimda hep battaniye ile sarmışız hiç uyku tulumu vs kullanmamışım sanki çokta gerekli değil gibi benim fikrim
Aynen arkadaşlar ve de yaşlılar gelince on numara dedikodu ortamı oluyoAyyy ne guzel olurr
Üzülme ben pek akraba sevmem zaten
Ama arkadaslarim gelsin bayilirim
Yillarca yogun calisinca pek ev misafiri aliskanligimiz olmadi. Kv bile 9 senede 5 kere gelmistir evime o da zorla. Siz calisiyorsunuz yorulmayin siz gelin der, hep biz giderizgorumcemler ve eltimle de oyle, birbirimize gitmeyiz hep beraber kv de bulusuruz.
Bende hiç doğurmadım ama uyku tulumu da almadım çünkü elli bin tane battaniyem varBen de kullanmadim hic. Bilincsiz bi sekilde 2 bucuk tog torba tulum almisim ev sicak oldugu icin kullanamadim. Battaniyeye sarmistik biz de. O yuzden hic uyku tulumu almayi dusunmedim bu sefer
Yok ben daha yıkama ıslerıne girmedim ama yıkarım, bebegın kakası bulastı dıyelım yıne yıkıcan, kız kılıfı cıkarıp gerı takıcan ne var bundaYaa şaka desen yıkadın mı yoksa
Off ya çok yorucu değil mi ya düşündükçe içinden çıkamıyorum
Aynen ya ne zaman kullandığımı bile hatırlamadığım ütü ve masası çıktı meydana
Ama ablamlar moral verdi bugün ilk etapta ütüle de sonra biz ütülemedik dedi
Ama ben oğlumda kaç ay ütüledim hiç hatırlamıyorum
Ayy ne guzel kvAyyy ne guzel olurr
Yillarca yogun calisinca pek ev misafiri aliskanligimiz olmadi. Kv bile 9 senede 5 kere gelmistir evime o da zorla. Siz calisiyorsunuz yorulmayin siz gelin der, hep biz giderizgorumcemler ve eltimle de oyle, birbirimize gitmeyiz hep beraber kv de bulusuruz.
Nerden buldun bu portekizce hesabıHer gece benkocam geçen gün karnıma geldi diyoki lütfen bu gece sende uyu annende uyusun bende uyuyayım yeter artık
Valla imrendim. Özendim.Ayyy ne guzel olurr
Benim buzluk takıntım var elime geçen çoğu ürünü buzluğa atarım açıkcası.
çekirdekler 1 aydan fazla bekleyecekleri için bozulmalarını engellerim diye buzluğa attım.
Hiçbir bilimsel dayanağı yok kendime dayanarak
Ama şimdi hatırladım yeni doğum yapmış hemşire bir arkadaşımda yazın söylemişti. Ayva mevsimi gelince çekirdekelerini buzluğa at diye.
Ben juno almadim. Ama reflu yataginin kilifini, anakucaginin kilifini filan yikamayi dusunuyorum icime sinmeyecek yoksa. Oglumdan kalan park yatak ve bebek arabasini da yikayacagim. Bu hafta sonu hepsini yapmayi dusunuyorum bu islerin
Eki Görüntüle 3327139
Bunun hakkında bilgisi olan var mı kızlar Şuan nette iyi şeyler görmedim kalbim sıkıştı yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum bi tuhaf oldum
Sol bacağında morluk var mıEki Görüntüle 3327139
Bunun hakkında bilgisi olan var mı kızlar Şuan nette iyi şeyler görmedim kalbim sıkıştı yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum bi tuhaf oldum
Ben kürtaj olduğumda fibrinojen değerim yüksek çıkmıştı şimdi baktım 200-400 arasında olmasi gerekirken 571 çıkmıştı Doktora sormuştum hamilelikte fibrinojen değeri yükselir zaten dedi ben de kürtaj oldum dedim vücutta HCG değeri oldukça fibrinojenin yükselmesi sorun teşkil etmez demişti bacağımda morluk var mı diye bakmıştıEki Görüntüle 3327139
Yok hayır hiç kullanmadım yarın sonuçları göstermeye gidicem ama kanda üre de 12 çıkmış sınırın altındaKan sulandırıcı kullanıyor musun?
Ay hiç bakmadım bi bakayım incelemeye alayım kendimiSol bacağında morluk var mı
Canım doktoruna mesaj atamaz mısınYok hayır hiç kullanmadım yarın sonuçları göstermeye gidicem ama kanda üre de 12 çıkmış sınırın altındabi şey anlamıyorum keşke hiç bakmasaydım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?