- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.661
Ben de su mu diye endişe ediyorum şu baktıkları çubuklardan istesek ebeler verir mi acabakızlar ben de bugün doktora gittim akıntım çok fazla ve su mu diye de çok endişe ediyorum buradaki konuşmaları da okudukça. Su olsa bu kadar suyun olmaz dedi. Adet ağrısı gibi ağrılarım olduğunu da söyledim. Bunlar yalancı sancılar artık bunları yaşaman çok normal düzenli olmamasına dikkat et dedi. Düzenli olmadığı sürece olması çok normal dedi. Bide düzenli tansiyonunu takip et dedi. Çok ihmal ediyorum 5 6 haftadır hiç ölçmüyorum nasılsa düşük diye
Yok hayır hiç kullanmadım yarın sonuçları göstermeye gidicem ama kanda üre de 12 çıkmış sınırın altındabi şey anlamıyorum keşke hiç bakmasaydım ya
Anladımmm biraz baktım kadınlar kulübünde hamilelikte oluyormuş yükseklikBen kürtaj olduğumda fibrinojen değerim yüksek çıkmıştı şimdi baktım 200-400 arasında olmasi gerekirken 571 çıkmıştı Doktora sormuştum hamilelikte fibrinojen değeri yükselir zaten dedi ben de kürtaj oldum dedim vücutta HCG değeri oldukça fibrinojenin yükselmesi sorun teşkil etmez demişti bacağımda morluk var mı diye bakmıştı
E nabızıma baktım şimdi bana bu değer daha önce hiç bakılmamış . Doktor rutin mi istemişti kiAy hiç bakmadım bi bakayım incelemeye alayım kendimi
Devlette ki doktor verir mi hiç numarasınıCanım doktoruna mesaj atamaz mısın
Sanmıyorum vereceklerini baya pahalı bir test o. Amnisure diye geçiyor. 700 800 liradan başlıyor. Turnusol kağıdı ile de bakılıyormuş asit baz olarak ama işte farz et idrarında asit baz dengesi bozulduBen de su mu diye endişe ediyorum şu baktıkları çubuklardan istesek ebeler verir mi acaba
İnşallah kuzum ya akşam akşam gereksiz heyecan yaşattım kendime ilk defa gördüm şaşırdım yaniHabersiz bırakma biziinşallah problem çıkmayacak
Bana dün dedi ki biz baktık mı iki hafta önce kanına ben de yok vitamin değerlerime de baktırmak istiyorum dedim çarpıntım falan da çok oluyor dedim bissürü kan istemiş ben de ilk defa gördüm bunuE nabızıma baktım şimdi bana bu değer daha önce hiç bakılmamış . Doktor rutin mi istemişti ki
Bir tane daha öyle bir şey var çok ucuz hemde geçen sene arkadaşım suyum geldi mi diye suphelenince eczaneden 1 TL'ye almıştı eşiSanmıyorum vereceklerini baya pahalı bir test o. Amnisure diye geçiyor. 700 800 liradan başlıyor. Turnusol kağıdı ile de bakılıyormuş asit baz olarak ama işte farz et idrarında asit baz dengesi bozuldugelenin su olduğunu düşünüp deli gibi korkmak var bide.
Korkma sorun olsa o zaman beni de yollamazlardiAnladımmm biraz baktım kadınlar kulübünde hamilelikte oluyormuş yükseklikben gebelik yazmadan araştırdım valla felç iniyordu beynime
Anladımmm biraz baktım kadınlar kulübünde hamilelikte oluyormuş yükseklikben gebelik yazmadan araştırdım valla felç iniyordu beynime
Hamarat seniBen yıkadım kılıfı sonra geri taktım
Yaş bebek doğunca o kadar vaktimiz de olmayacakBaktim bas edemiyorum sadece 0-1 ve 1-3 ay kiyafetleri yikadim. Buyukleri sonra yikar utulerim dedim ben de. Bi de reflu yataginin kilifi bozulur tekrar takamazsam diye de korkuyorum.
Biberonlarin, emziklerin,sut sagma makinesinin parcalarinin kaynatilmasi isi, bavul hazirlama isi filan cok yorucu. Bavulu kapattim ama isimli tulum dun geldi onu yikadim, utuleyip koyacagim hafta sonu. Cok yorucu gercekten
Yaa tüylenecek eskiyecekYok ben daha yıkama ıslerıne girmedim ama yıkarım, bebegın kakası bulastı dıyelım yıne yıkıcan, kız kılıfı cıkarıp gerı takıcan ne var bunda
Ben çekmeyeceye kıyafet koyarken altına geniş havlu serdim sonra kıyafet bitince kalan havluyu üstüne örttüm geri.Anladım canım
Ben de geçenlerde yıkadım hepsini ama şimdide bekleyene kadar yine toz olacak derdine düştüm tekrar yıkasam tekrar bekleyecek falan paradoksince örtü örteyim en iyisi terkedilmiş evlerdeki gibi
Bence de canım değmez bu saçmalıkları düşünmeye bebişlerin iyi olsun gerisi boş işler güçler halledilir nasılsaYok ya nerde yardımcı olcak bana geldiğinde mutfaga tabak bıle bi kere goturmedi ben ona gittiğimde butun tabakları topluyodum falan.. amannn hiç takılmıyorum bebeklerim gelicek zaten kaç sene olmadı cocugum bu gunlerimin tadını cıkarmakla meşgulum
Evet evet iyi ki grubumuz varKorkma sorun olsa o zaman beni de yollamazlardi
İkea oHamarat seni
Yaş bebek doğunca o kadar vaktimiz de olmayacakdezenfekte işi zahmetli aynen
Yaa tüylenecek eskiyecekyeni kalsın mis gibi fabrika kokusu müslin kirlenince müslini yıkasak ayy nasıl tembelim
Ya geri düzgün sokamazsam
Ikeanın yıkanan minder leri var süngerleri yırtıldı takarken
Ben çekmeyeceye kıyafet koyarken altına geniş havlu serdim sonra kıyafet bitince kalan havluyu üstüne örttüm geri.
Sende büyük eşya ise streç filmle ya da çarşafla vs sar tozlanmasın
İşte satıp parasını çıkarcaz m. kunu çıkarmasak mıİkea o
Bu yataş juno, daha dolapta satıcaz dur
Canim valla ilk aylar zaten fazla hareket etmiyorlar o yüzden bende yarım kundak yapmayı düşünüyorum gerek gormedim uyku tulumunaArkadaşlar belki konuşulmuştur ama kusura bakmayın. Şimdi 0-3 ay arası bebeğin üstüne bişey örtmek yok ya bi de sürekli kendilerini ellerinden uyandırma durumu oluyormuş. Kundak uyku tulumları var. Bi kaç fenomende gördüm onlardan almak istiyorum ama çok pahalı ya 3 ay için 1000 1500 lira o kadar bütçem yok. Siz naptınız aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi aldıysanız ne aldınız bana Bi diyiverin
Adı neymiş ki onunBir tane daha öyle bir şey var çok ucuz hemde geçen sene arkadaşım suyum geldi mi diye suphelenince eczaneden 1 TL'ye almıştı eşisordum eczaneye şu an yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?