2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de su mu diye endişe ediyorum şu baktıkları çubuklardan istesek ebeler verir mi acaba

Anladımmm biraz baktım kadınlar kulübünde hamilelikte oluyormuş yükseklik ben gebelik yazmadan araştırdım valla felç iniyordu beynime

Ben de su mu diye endişe ediyorum şu baktıkları çubuklardan istesek ebeler verir mi acaba
Sanmıyorum vereceklerini baya pahalı bir test o. Amnisure diye geçiyor. 700 800 liradan başlıyor. Turnusol kağıdı ile de bakılıyormuş asit baz olarak ama işte farz et idrarında asit baz dengesi bozuldu gelenin su olduğunu düşünüp deli gibi korkmak var bide.

E nabızıma baktım şimdi bana bu değer daha önce hiç bakılmamış . Doktor rutin mi istemişti ki
Bana dün dedi ki biz baktık mı iki hafta önce kanına ben de yok vitamin değerlerime de baktırmak istiyorum dedim çarpıntım falan da çok oluyor dedim bissürü kan istemiş ben de ilk defa gördüm bunu

Bir tane daha öyle bir şey var çok ucuz hemde geçen sene arkadaşım suyum geldi mi diye suphelenince eczaneden 1 TL'ye almıştı eşi sordum eczaneye şu an yok dedi

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-31-19-41-28-328_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
Ben yıkadım kılıfı sonra geri taktım
Hamarat seni
Yaş bebek doğunca o kadar vaktimiz de olmayacakdezenfekte işi zahmetli aynen
Yok ben daha yıkama ıslerıne girmedim ama yıkarım, bebegın kakası bulastı dıyelım yıne yıkıcan, kız kılıfı cıkarıp gerı takıcan ne var bunda
Yaa tüylenecek eskiyecekyeni kalsın mis gibi fabrika kokusu müslin kirlenince müslini yıkasak ayy nasıl tembelim

Ya geri düzgün sokamazsam
Ikeanın yıkanan minder leri var süngerleri yırtıldı takarken
Ben çekmeyeceye kıyafet koyarken altına geniş havlu serdim sonra kıyafet bitince kalan havluyu üstüne örttüm geri.

Sende büyük eşya ise streç filmle ya da çarşafla vs sar tozlanmasın

Bence de canım değmez bu saçmalıkları düşünmeye bebişlerin iyi olsun gerisi boş işler güçler halledilir nasılsa

İkea o
Bu yataş juno, daha dolapta satıcaz dur

Canim valla ilk aylar zaten fazla hareket etmiyorlar o yüzden bende yarım kundak yapmayı düşünüyorum gerek gormedim uyku tulumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…