- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.681
Ben aldım canım aynı model değil ama yıkattım hurçları işte birine bebek bezi birine kıyafetlerini birine kendime hazırladım ama o zarf modellere bişi koymadımGünaydınnn
Kızlar bundan alan vardı bizim grupta burçları yıkamış mıydınız nasıl yıkadınız ?Alas Baby 6'lı Seyahat Organizer Çantası - Pembe Fiyatları ve Özellikleri
Alas Baby 6'lı Seyahat Organizer Çantası - Pembe en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bir de bu cüzdan gibi olanlara neler koyacagız
Şu an hepsi burada da indirim varKızlar ben de ıslak mendil alcam bionatural indirimini göre söylesin bana lütfen
Tükkanı kapatıcam benİşte satıp parasını çıkarcaz m. kunu çıkarmasak mı
Kız siz daha doğurursunuz siz niye satıyorsunuz. Hadi ben neyse de
Aminyon sıvısı pediymisAdı neymiş ki onun
Bakim ben de ya bu stresle geçmez bu zamanAminyon sıvısı pediymis
Yaaa 2 hafta önce pentide indirm oldu ben ordan aldım emzirme südyeni 170 tl ye mi ne aldım var mı hala bilmiyorum bi baksana pentiyeYok kız daha eksik var bitmiyor ki emzirme sütyeni alcam daha pahalı diye öteliyorum süreklisanki sonra alınca aynı parayı vermicem . Çikolata fiyatlarına bakıyorum da yani bayram çikolatası alsam daha karlı be yarım kilo bebek çikolatası en az 300 1kilo Elvan alsam 220
Canım normalde 200-400 arası referans değeri ama gebelik kaynaklı yükselebiliyorBana dün dedi ki biz baktık mı iki hafta önce kanına ben de yok vitamin değerlerime de baktırmak istiyorum dedim çarpıntım falan da çok oluyor dedim bissürü kan istemiş ben de ilk defa gördüm bunu
Ya ben hayatımda o kadar iyi idrar tutuyodum ki anlatamam lisedeyken sabhtan akşama kadar tutar eve gidince yapardımBenim yeni başladı yaa bşde senin ikiz normal bence olması
Bu ben ,Ya ben hayatımda o kadar iyi idrar tutuyodum ki anlatamam lisedeyken sabhtan akşama kadar tutar eve gidince yapardımcok salakcaydı şimdi niye boyle yapıyoduk arkadasımla hiç bi fikrim yok hahsghs ama gunluk hayatımda cok rahat tutardım şimdi altıma işedikce şaşırıyorum
Bunu benden ve arkadasımdan başka yapan yoktur diyodumBu ben ,
Benımde bugun karnım agrıyo yıne başladı doktoruma sordum artık dedi ki 10 15 20 dk bir girip cıkan sancın yoksa telaş yapma her şey yolundadır yani duzenli bi sancıdan bahsetti banada ama cok karnım agrıyo yakızlar ben de bugün doktora gittim akıntım çok fazla ve su mu diye de çok endişe ediyorum buradaki konuşmaları da okudukça. Su olsa bu kadar suyun olmaz dedi. Adet ağrısı gibi ağrılarım olduğunu da söyledim. Bunlar yalancı sancılar artık bunları yaşaman çok normal düzenli olmamasına dikkat et dedi. Düzenli olmadığı sürece olması çok normal dedi. Bide düzenli tansiyonunu takip et dedi. Çok ihmal ediyorum 5 6 haftadır hiç ölçmüyorum nasılsa düşük diye
Aynen güzel yani bakalım yerleştirince nasıl olacak o zarf modellerini pek beğenemedim azıcık geniş olsaymış iyiymişBen aldım canım aynı model değil ama yıkattım hurçları işte birine bebek bezi birine kıyafetlerini birine kendime hazırladım ama o zarf modellere bişi koymadımona da pişik kremi vs düşünüyorum ama baya toplu düzenli oldu
Evet evet öyleymiş yarın göstercez bakalım sonuçları ne diyecekCanım normalde 200-400 arası referans değeri ama gebelik kaynaklı yükselebiliyor
Puset ve oglumdan kalan anakucagini yikadim. Buyuk cop posetine sarip bantladimAnladım canım
Ben de geçenlerde yıkadım hepsini ama şimdide bekleyene kadar yine toz olacak derdine düştüm tekrar yıkasam tekrar bekleyecek falan paradoksince örtü örteyim en iyisi terkedilmiş evlerdeki gibi
Ben bunu aldım 40 tl yeKaşık biberon alanlar bana linkler gönderir misiniz hangilerini aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?