2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben aldım canım aynı model değil ama yıkattım hurçları işte birine bebek bezi birine kıyafetlerini birine kendime hazırladım ama o zarf modellere bişi koymadım ona da pişik kremi vs düşünüyorum ama baya toplu düzenli oldu

Aminyon sıvısı pediymis
Bakim ben de ya bu stresle geçmez bu zaman hamile kaldığımda saçımda bir tane beyazım yoktu. Şimdi bir sürü beyazım var . Yaşlandım resmen bu kadar mı fark eder

Yaaa 2 hafta önce pentide indirm oldu ben ordan aldım emzirme südyeni 170 tl ye mi ne aldım var mı hala bilmiyorum bi baksana pentiye

Bana dün dedi ki biz baktık mı iki hafta önce kanına ben de yok vitamin değerlerime de baktırmak istiyorum dedim çarpıntım falan da çok oluyor dedim bissürü kan istemiş ben de ilk defa gördüm bunu
Canım normalde 200-400 arası referans değeri ama gebelik kaynaklı yükselebiliyor

Benim yeni başladı yaa bşde senin ikiz normal bence olması
Ya ben hayatımda o kadar iyi idrar tutuyodum ki anlatamam lisedeyken sabhtan akşama kadar tutar eve gidince yapardım cok salakcaydı şimdi niye boyle yapıyoduk arkadasımla hiç bi fikrim yok hahsghs ama gunluk hayatımda cok rahat tutardım şimdi altıma işedikce şaşırıyorum

Bu ben ,

Benımde bugun karnım agrıyo yıne başladı doktoruma sordum artık dedi ki 10 15 20 dk bir girip cıkan sancın yoksa telaş yapma her şey yolundadır yani duzenli bi sancıdan bahsetti banada ama cok karnım agrıyo ya

Aynen güzel yani bakalım yerleştirince nasıl olacak o zarf modellerini pek beğenemedim azıcık geniş olsaymış iyiymiş

Kaşık biberon alanlar bana linkler gönderir misiniz hangilerini aldınız

Z Zecmel sözümü tuttum ekimde doğurmuyorum :)

Bugün nstye girdim Ilgaz dağı desen, ağrı dağının hatrı kaldır. Everest derki beni niye düşünmedin :)

45in altına hiç düşmedi 20dk da 3 büyük sancım çıktı. Biri 60 biri 80 çıktı diğerini hesaplayamadı 100 ün üstüne vurdu
Muayene öncesi söyledim doktora adet belirtilerim var dedim (gece terlemesi diz kapak ağrısı, sabahları ishal gibi tuvalete Çıkma)

Normal artık demişti.
Nst ye bi girdim dediğin gibi doğum sancıların kendini göstermeye başlamış diyip adalat verdi 10 günde bir çağırmıştı nstden önce. Nst yi görünce pazartesi gel dedi perşembe yurtdışına çıkıyormuş. sakın doğurma dedi bana dinlen ve iş yapma dedi.

İlk adalatı biraz önce içtim L Lmntbrdgi galiba tünelin sonunda ışık var mı yok mu ben söylicem :) nst öncesi 20kasım gibi diyordu şimdi 10 kasımı görebilecek miyiz bilmiyorum

35+3
48 cm
3050 gr

Puset ve oglumdan kalan anakucagini yikadim. Buyuk cop posetine sarip bantladim temiz bi sekilde bekliyorlar. Besigi bile kurasim var bu hafta. Uyku setini filan da yikarim sererim. Besigin uzerine de buyukce bi ortu ortersem bi sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…