- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.701
Hayatta sevmem evden başka bir yere tuvalete girmeyi dışarı çıkarken bile girip öyle çıkıyorumBunu benden ve arkadasımdan başka yapan yoktur diyodum
medela ya da ebebeğinkini önerdi bana emzirme danışmanı baby jemdi galibaKaşık biberon alanlar bana linkler gönderir misiniz hangilerini aldınız
Benim 3 günde 1 nst dün gittim Perşembe gideceğim
Hamarat seni
Yaş bebek doğunca o kadar vaktimiz de olmayacakdezenfekte işi zahmetli aynen
Yaa tüylenecek eskiyecekyeni kalsın mis gibi fabrika kokusu müslin kirlenince müslini yıkasak ayy nasıl tembelim
Ya geri düzgün sokamazsam
Ikeanın yıkanan minder leri var süngerleri yırtıldı takarken
Ben çekmeyeceye kıyafet koyarken altına geniş havlu serdim sonra kıyafet bitince kalan havluyu üstüne örttüm geri.
Sende büyük eşya ise streç filmle ya da çarşafla vs sar tozlanmasın
Maşallah kilosu kendini kurtarmış bu hafta atak haftasi gibi olur inşallahZ Zecmel sözümü tuttum ekimde doğurmuyorum :)
Bugün nstye girdim Ilgaz dağı desen, ağrı dağının hatrı kaldır. Everest derki beni niye düşünmedin :)
45in altına hiç düşmedi 20dk da 3 büyük sancım çıktı. Biri 60 biri 80 çıktı diğerini hesaplayamadı 100 ün üstüne vurdu
Muayene öncesi söyledim doktora adet belirtilerim var dedim (gece terlemesi diz kapak ağrısı, sabahları ishal gibi tuvalete Çıkma)
Normal artık demişti.
Nst ye bi girdim dediğin gibi doğum sancıların kendini göstermeye başlamış diyip adalat verdi 10 günde bir çağırmıştı nstden önce. Nst yi görünce pazartesi gel dedi perşembe yurtdışına çıkıyormuş. sakın doğurma dedi bana dinlen ve iş yapma dedi.
İlk adalatı biraz önce içtim L Lmntbrdgi galiba tünelin sonunda ışık var mı yok mu ben söylicem :) nst öncesi 20kasım gibi diyordu şimdi 10 kasımı görebilecek miyiz bilmiyorum
35+3
48 cm
3050 gr
Bebek dogunca erken dogum riski olmucakHamarat seni
Yaş bebek doğunca o kadar vaktimiz de olmayacakdezenfekte işi zahmetli aynen
Yaa tüylenecek eskiyecekyeni kalsın mis gibi fabrika kokusu müslin kirlenince müslini yıkasak ayy nasıl tembelim
Ya geri düzgün sokamazsam
Ikeanın yıkanan minder leri var süngerleri yırtıldı takarken
Ben çekmeyeceye kıyafet koyarken altına geniş havlu serdim sonra kıyafet bitince kalan havluyu üstüne örttüm geri.
Sende büyük eşya ise streç filmle ya da çarşafla vs sar tozlanmasın
Ben cingenelik edip bizkm hastaneden isteyecemBakim ben de ya bu stresle geçmez bu zamanhamile kaldığımda saçımda bir tane beyazım yoktu. Şimdi bir sürü beyazım var . Yaşlandım resmen bu kadar mı fark eder
Z Zecmel sözümü tuttum ekimde doğurmuyorum :)
Bugün nstye girdim Ilgaz dağı desen, ağrı dağının hatrı kaldır. Everest derki beni niye düşünmedin :)
45in altına hiç düşmedi 20dk da 3 büyük sancım çıktı. Biri 60 biri 80 çıktı diğerini hesaplayamadı 100 ün üstüne vurdu
Muayene öncesi söyledim doktora adet belirtilerim var dedim (gece terlemesi diz kapak ağrısı, sabahları ishal gibi tuvalete Çıkma)
Normal artık demişti.
Nst ye bi girdim dediğin gibi doğum sancıların kendini göstermeye başlamış diyip adalat verdi 10 günde bir çağırmıştı nstden önce. Nst yi görünce pazartesi gel dedi perşembe yurtdışına çıkıyormuş. sakın doğurma dedi bana dinlen ve iş yapma dedi.
İlk adalatı biraz önce içtim L Lmntbrdgi galiba tünelin sonunda ışık var mı yok mu ben söylicem :) nst öncesi 20kasım gibi diyordu şimdi 10 kasımı görebilecek miyiz bilmiyorum
35+3
48 cm
3050 gr
Puset ve oglumdan kalan anakucagini yikadim. Buyuk cop posetine sarip bantladimtemiz bi sekilde bekliyorlar. Besigi bile kurasim var bu hafta. Uyku setini filan da yikarim sererim. Besigin uzerine de buyukce bi ortu ortersem bi sey olmaz
Senin diyetisyenine ben gitsem bu kadar baskıdan diyet falan yapamazdım Bence diyetler daha esnek olmalıKızlar şeker diyeti yaparken meyve gramına dikkat ediyor musunuz? Bir tane tam meyve yiyemiyorum grama dikkat edersem. İki gündür dikkat etmiyorum çünkü ayva armut yemek istiyorum, dün de bugün tam ayva yedim.(orta boy-küçüğe yakın) benim diyetisyene kalırsa orta boyun çeyreğini yiyebiliyorumSiz nasıl yürütüyorsunuz bu süreci
Ben 21. Haftadan beri kullaniyorum. Su an 31+5 olduk cok sukur. Doktora ilk soyledigimde inanmamisti sancim olduguna
Günde kaç tane kasilmanin olması normal acabaBen 21. Haftadan beri kullaniyorum. Su an 31+5 olduk cok sukur. Doktora ilk soyledigimde inanmamisti sancim oldugunanst ye girince 20 dk icinde 2 tane sanci cikmisti. En buyugu 70 lerdeydi. Gunde 2 kullaniyorum o zamandan beri
Yaa sorma. Benim de bir suru beyaz sacim olmusBakim ben de ya bu stresle geçmez bu zamanhamile kaldığımda saçımda bir tane beyazım yoktu. Şimdi bir sürü beyazım var . Yaşlandım resmen bu kadar mı fark eder
Bana bi sayi soylemedi doktorum. Farkli bi durum hissedersen gelirsin sen biliyorsun zaten dedi. Adalata ragmen stres yaptigimda cok sıklasabiliyorGünde kaç tane kasilmanin olması normal acaba
Boz elimizi kolumuza sallaya sallaya. İnsan bi cay corba sandalye bisey alir ama yok nerdeBen kulelideydim ama karşı yakanızdatam teşkilat hazırlıklı gittik
Olmaz bisi hepimiz de var gulum. RelaxBenim de yarın kontrol son 2 gündür yoğunlaştı anlam veremiyorum. İnşallah sızıntı değildir. Sürekli temiz peçete koyuyorum kontrol ediyorum arada her sildiğinde de geliyor. Hergün başka bişeyi düşünür oldum ya
Bnde yrn gitcem doktora heycan vae stres varDoğuma yakın yoğunlaşırmışbende aynı durumdayım yarın bir olsa da içim rahatlasa
Ya burun bantlarini denesenize migrosta gratiste fln var ama ise yarar mi bilmemHamilelikte benim uykularım çok kötü hale geldi çok sık uyanıp geri uyuyamıyorum ve kocamın horultusu beni de rahatsız etmeye başladı 1 aydır salonda uyumaya başladı mecburen ve çok üzülüyorum. Ama horultuyla hiç uyuyamıyorum ve sinirleniyorum üstelik adama horluyo diye. Bebek doğunca da salonda yatsın istemiyorum horultuya çözümü olan var mı
Aşkım cocuklugumdan beri evimde olan sey. Hicbirsey olmaz mutfakta baharatlikta biriktir. Kaldi ki kendisi cekirdek dedigin tohum ayni zamanda. Tohumlar kuru serin yerde saklanir. Deepfreezde degil.Benim buzluk takıntım var elime geçen çoğu ürünü buzluğa atarım açıkcası.
çekirdekler 1 aydan fazla bekleyecekleri için bozulmalarını engellerim diye buzluğa attım.
Hiçbir bilimsel dayanağı yok kendime dayanarak
Ama şimdi hatırladım yeni doğum yapmış hemşire bir arkadaşımda yazın söylemişti. Ayva mevsimi gelince çekirdekelerini buzluğa at diye.
Bacim nasil soru o. Fabrikadan cikmis sey yikanmadan olurmuJuno alan bacılar kılıfını yıkadınız mı yıkayacak mısınız?
valla yıkama ütüleme kısmı baya yorucu ütü sevmeyen biri olarak
direk üstüne müslin battaniye örtsek üzerine yatırsak olmaz mı
Anam bitmio sictigimin evi afedersin. Bgn yemek yaptim bgne yarina. Smdi salonun balkonu kapali onu yapioruz teaklerini filan. Yani kesixem kendimi 3 ay daha dogurmamam lazim. Hamileligin tadini cikarmam lazim
Aynen ya aynen kafama tukureyim tadilat yapalim dedigim gune. Al bi anne yani gec hersey cocuk odasiyla basladiKızın işleri napsın bi giriyo bi kayboluyo
Benim makat gelişli ondan olabilir mi bilmiyorum ki hiçbir şey soramadım o an. Kaldım öyleMs
Maşallah kilosu kendini kurtarmış bu hafta atak haftasi gibi olur inşallah100 çok fazla bu haftadan sonra ilaç vermesine şaşırdım vermiyorlar normalde benim de adet ağrısı gibi ağrım oldu belim ağrıyor ve karnım sertleşiyor büyük ihtimalle benim de sancılarımin şiddeti arttı
1 saat icinde 4-5 defa olursa problem diye biliyorum. Ilk gittigimde oyleydi ve kasildiginda belime vuruyorduGünde kaç tane kasilmanin olması normal acaba
Bebeğin gelişimi güzel canım, içini rahat tutZ Zecmel sözümü tuttum ekimde doğurmuyorum :)
Normal artık demişti.
35+3
48 cm
3050 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?