2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nst de size kayıt verıyorlar sanırım. Üstünde dereceler vs var. Benı haftada bir almaya başladılar lakın Kağıtta almadım ordakı numaralarıda gormedım. Ekrandan bakıp gidiyorlar. Ordan bakıp anlamamın yolu var mı ki

Öyle yapayım kuzum

Ms
Maşallah kilosu kendini kurtarmış bu hafta atak haftasi gibi olur inşallah 100 çok fazla bu haftadan sonra ilaç vermesine şaşırdım vermiyorlar normalde benim de adet ağrısı gibi ağrım oldu belim ağrıyor ve karnım sertleşiyor büyük ihtimalle benim de sancılarımin şiddeti arttı

Bebek dogunca erken dogum riski olmucak simdi bi de cogu isi esim tek basina yapiyor. Sanci korkusuna bi sey yapamiyorum pek o yuzden 3 aydan sonrakileri yapamadim. Bebekle biraz duzen kurmus oluruz o zamana bence

Kızlar şeker diyeti yaparken meyve gramına dikkat ediyor musunuz? Bir tane tam meyve yiyemiyorum grama dikkat edersem. İki gündür dikkat etmiyorum çünkü ayva armut yemek istiyorum, dün de bugün tam ayva yedim.(orta boy-küçüğe yakın) benim diyetisyene kalırsa orta boyun çeyreğini yiyebiliyorum Siz nasıl yürütüyorsunuz bu süreci

Bakim ben de ya bu stresle geçmez bu zaman hamile kaldığımda saçımda bir tane beyazım yoktu. Şimdi bir sürü beyazım var . Yaşlandım resmen bu kadar mı fark eder
Ben cingenelik edip bizkm hastaneden isteyecem

Ah kuzucuk 3 kilo olmuş maşallah 100 üstü sancı nasıl hissettirdi?

Puset ve oglumdan kalan anakucagini yikadim. Buyuk cop posetine sarip bantladim temiz bi sekilde bekliyorlar. Besigi bile kurasim var bu hafta. Uyku setini filan da yikarim sererim. Besigin uzerine de buyukce bi ortu ortersem bi sey olmaz

En iyisi bir şekilde örtmek bebişler daha beklesin hem

İyi akşamlar kızlar dün bir rüya gördüm bütün gün etkisinden çıkamadım sanırım doğum yaklaştıkça artıyor hayrolsun inşallah yemyeşil doğmuştu bebeğim emzirmeye çalışıyordum ama bebeğin kokusu sütün akışı vs her şey o kadar net gerçekti ki inanamadım. Z Zecmel canım lohusa şerbeti hastane paketlerinde de oluyormuş bende aktardan Meryem ana otuyla şerbet alacaktım arkadaşım söyledi . Bilmiyordum öyle olduğunu belki bilmeyen vardır diye yazıyorum

Senin diyetisyenine ben gitsem bu kadar baskıdan diyet falan yapamazdım Bence diyetler daha esnek olmalı

almila000 @samozlem adalatı ne zamandan beri kullanıyorsunuz ?
Sancınız ne çıktıktan veya neye istinaden doktor yazdı ?
Ben 21. Haftadan beri kullaniyorum. Su an 31+5 olduk cok sukur. Doktora ilk soyledigimde inanmamisti sancim olduguna nst ye girince 20 dk icinde 2 tane sanci cikmisti. En buyugu 70 lerdeydi. Gunde 2 kullaniyorum o zamandan beri

Ben 21. Haftadan beri kullaniyorum. Su an 31+5 olduk cok sukur. Doktora ilk soyledigimde inanmamisti sancim olduguna nst ye girince 20 dk icinde 2 tane sanci cikmisti. En buyugu 70 lerdeydi. Gunde 2 kullaniyorum o zamandan beri
Günde kaç tane kasilmanin olması normal acaba

Bakim ben de ya bu stresle geçmez bu zaman hamile kaldığımda saçımda bir tane beyazım yoktu. Şimdi bir sürü beyazım var . Yaşlandım resmen bu kadar mı fark eder
Yaa sorma. Benim de bir suru beyaz sacim olmus agustosta gelmeye kalkinca benim bebe, bi suru beyaz olmus sacimda

Ben kulelideydim ama karşı yakanızda tam teşkilat hazırlıklı gittik
Boz elimizi kolumuza sallaya sallaya. İnsan bi cay corba sandalye bisey alir ama yok nerde
Olmaz bisi hepimiz de var gulum. Relax
Doğuma yakın yoğunlaşırmış bende aynı durumdayım yarın bir olsa da içim rahatlasa
Bnde yrn gitcem doktora heycan vae stres var
Ya burun bantlarini denesenize migrosta gratiste fln var ama ise yarar mi bilmem
Aşkım cocuklugumdan beri evimde olan sey. Hicbirsey olmaz mutfakta baharatlikta biriktir. Kaldi ki kendisi cekirdek dedigin tohum ayni zamanda. Tohumlar kuru serin yerde saklanir. Deepfreezde degil.
Bacim nasil soru o. Fabrikadan cikmis sey yikanmadan olurmu
D d_g_g nerelerdesin ya arada aşağıda görüyorum sonra kayboluyorsun?
Anam bitmio sictigimin evi afedersin. Bgn yemek yaptim bgne yarina. Smdi salonun balkonu kapali onu yapioruz teaklerini filan. Yani kesixem kendimi 3 ay daha dogurmamam lazim. Hamileligin tadini cikarmam lazim
Not su mesaji toplam yarim saatte filan yazdim nie bitmii cnku
Kızın işleri napsın bi giriyo bi kayboluyo
Aynen ya aynen kafama tukureyim tadilat yapalim dedigim gune. Al bi anne yani gec hersey cocuk odasiyla basladineyse isyan gibi olmasin xok sukur bin sukur halimize.

Benim makat gelişli ondan olabilir mi bilmiyorum ki hiçbir şey soramadım o an. Kaldım öyle

Bebeğin gelişimi güzel canım, içini rahat tut Her şey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…