2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Off indirimler başladı hiç istemiyorum başlamasınııııı başım şişicek yine alamadıklarım içimde kalıcak zaten yeterince şişkinim
Ay ben dayanamadim, philips in mama blender ından aldim. 2000 e dusmus. Yazin bile 2500 civarina görmüştüm. Nasil gececek bu kasim bakacagiz hadi hayirlisi

Canım ben ağustosun ilk haftasından bu yana sadece 400 gr aldığım için doktor bana diyeti esnet ama yürüyüş yap dedi. Şu an o yüzden abartmadan yasaklı şeyler de yiyorum bazen. Mesela bugün tam buğdaylı poğaça yedim bitter çikolata yedim akşam yemeğinden sonra. Meyve olarak 2 mandalina yedim. Yine beyaz ekmek pirinç makarna ve tatlı tüketmiyorum ama canımın çektiği şeyleri ucundan alıyorum artık.

Ben 21. Haftadan beri kullaniyorum. Su an 31+5 olduk cok sukur. Doktora ilk soyledigimde inanmamisti sancim olduguna nst ye girince 20 dk icinde 2 tane sanci cikmisti. En buyugu 70 lerdeydi. Gunde 2 kullaniyorum o zamandan beri
Bırakacağın zamanı söyledi mi peki canım ? Bir de bebişin pozisyonu nasıl sende baş gelişli mi ?

Benim doktor da sancım var diyince ağrılı çok da şey yapmadı nst görünce ben gelmeden doğurma dedi :)

ilk çocuk tecrübesizliği diye bir şey var gerçekten. bir sürü hediye geliyor ne alacağımı bilemiyorum eksikleri var ama neler eksik acaba anlayamıyorum ki
Canım ikinci çocuk da olsa bir şey hatırlamıyorsun zaten arada bir iki yaş yoksa. listelere bakıyorum, kız bunu kullanmamıştı, bunu satmıştık, bunu şu kişiye vermiştik diyorum hep. Hiç bişey lazım değil aslında

olsun yine ayırabiliyorsun tecrüben var. benim hep hediye geldi bir şamdan bir kavaktan oldu ne alacağımı bilemiyorum yenidoğan kısmı tamam gibi ama biraz büyüse ne giyecek allah bilir

Progestani 32 de birakalim dedi. Ben adalati da mi birakacagiz, birakinca sanki hemen dogacak gibi geliyor bana dedim son kontrolde. Prematureligi atlatsin 36 da birakalim dedi. Yanlamasina duruyor bebek makat degil ama dogum pozisyonu da almamis daha yukarida kafasi. Benim zaten sezaryen olacak

Karnımın sağ bir ağrı hissettim yer değiştirdim ama geçmedi baktım sağ kısmı böyle sert olmuş ve yükselmiş. Bebekte hareket etmiyordu sonra ağrı geçince hareket etmeye başladı.

Benim makat gelişli ondan olabilir mi bilmiyorum ki hiçbir şey soramadım o an. Kaldım öyle
Makattan değildir bence benimki baş gelisli ama söylediğin şeyleri ben de yaşıyorum hatta sabah doğuruyor muyum acaba diye düşündüm

Karnımın sağ bir ağrı hissettim yer değiştirdim ama geçmedi baktım sağ kısmı böyle sert olmuş ve yükselmiş. Bebekte hareket etmiyordu sonra ağrı geçince hareket etmeye başladı.
Benim kizlarin soylediginden anladigim o dedigin kasilma

Yaa sorma. Benim de bir suru beyaz sacim olmus agustosta gelmeye kalkinca benim bebe, bi suru beyaz olmus sacimda
Benim içinde aşırı stresli geçti bu süreç o yüzden bakımından hiç korkmuyorum valla sağ Salim gelsin de miniş . Uykusuzluk olsun tek derdim diyorum

Şansını dene bemce senim hastane de doktor da iyi gayet maşallahhh ben doktoruma desem kızım su falan yok güvenmiyor musun bana der
Kadın dogumcumdan değil aile hekiminden komşumuz börek falan yapıp götürsem tabağa aminyon sıvı pedi koyup gönderseniz Makbule geçer mi desem

olsun yine ayırabiliyorsun tecrüben var. benim hep hediye geldi bir şamdan bir kavaktan oldu ne alacağımı bilemiyorum yenidoğan kısmı tamam gibi ama biraz büyüse ne giyecek allah bilir
Aman onları da o zaman alırsın. Şimdi her şeyi alırsan sonra beğendiğin şeyleri nasıl alcan?

Benimde pozisyon aynı bu şekilde. Sezeryan olacağım için inşallah hiç dönmez diyorum böyle yan yan yatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…