- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.741
Sancin çıkmis canımKarnımın sağ bir ağrı hissettim yer değiştirdim ama geçmedi baktım sağ kısmı böyle sert olmuş ve yükselmiş. Bebekte hareket etmiyordu sonra ağrı geçince hareket etmeye başladı.
Sanci olmus. Ilk defa mi oldu canimKarnımın sağ bir ağrı hissettim yer değiştirdim ama geçmedi baktım sağ kısmı böyle sert olmuş ve yükselmiş. Bebekte hareket etmiyordu sonra ağrı geçince hareket etmeye başladı.
Yalanci sancılarla nasıl ayırt edilir acabaHaftaya gore degistigini sanmiyorum canim. Saatte 5 defa olmasi zaten sık oldugu anlamina geliyor
Pozisyon degistirince sertlik gecip duzeliyorsa yalanci sanci canimYalanci sancılarla nasıl ayırt edilir acaba
Aslında kasilma dediğimiz şeyde yalancı sancı de miPozisyon degistirince sertlik gecip duzeliyorsa yalanci sanci canim
Evet benimkiler böyle oluyo mesela. Bıçak saplanıyor gibi kasılıp kalıyorum sonra elimle ovuyorum ya da pozisyon değiştiriyorum geçiyor. Doktor buna yalancı sancı dediPozisyon degistirince sertlik gecip duzeliyorsa yalanci sanci canim
Aynen canim kasilma yalanci sanci, duzensiz sanci ayni seyAslında kasilma dediğimiz şeyde yalancı sancı de mi
Bana öğünlerimde 1 porsiyon serbest, 1 muz bile günde serbestKızlar şeker diyeti yaparken meyve gramına dikkat ediyor musunuz? Bir tane tam meyve yiyemiyorum grama dikkat edersem. İki gündür dikkat etmiyorum çünkü ayva armut yemek istiyorum, dün de bugün tam ayva yedim.(orta boy-küçüğe yakın) benim diyetisyene kalırsa orta boyun çeyreğini yiyebiliyorumSiz nasıl yürütüyorsunuz bu süreci
Yalanci sancılarla nasıl ayırt edilir acaba
Şeninde mi gebelik şekerin var? Değerlerin nasıldı yazar mısınCanım ben ağustosun ilk haftasından bu yana sadece 400 gr aldığım için doktor bana diyeti esnet ama yürüyüş yap dedi. Şu an o yüzden abartmadan yasaklı şeyler de yiyorum bazen. Mesela bugün tam buğdaylı poğaça yedimbitter çikolata yedim akşam yemeğinden sonra. Meyve olarak 2 mandalina yedim. Yine beyaz ekmek pirinç makarna ve tatlı tüketmiyorum ama canımın çektiği şeyleri ucundan alıyorum artık.
Diyetisyenin yanındayken benim de oldu böyle bir şey 5 dakika hareket edemedim kasıldım kaldım. Hemen doktora gittim düzelince bir şey yok her şey yolunda dedi, neydi o anlamadımEvet benimkiler böyle oluyo mesela. Bıçak saplanıyor gibi kasılıp kalıyorum sonra elimle ovuyorum ya da pozisyon değiştiriyorum geçiyor. Doktor buna yalancı sancı dedi
Ntsye giriyor musunAynen canim kasilma yalanci sanci, duzensiz sanci ayni sey
Şimdi merak edip gelecek günlere baktım 35+2 de de sancı ile ilgili bir şeyler var
Benim üç ara öğünde de var da sıkıntı tam yiyorum gramla ama kendimce takılmamaya başladım doğru mu yapıyorım bilmiyorumBana öğünlerimde 1 porsiyon serbest, 1 muz bile günde serbestben açıkçası yoğurtla ya da sütle dengelediğim için 1 mandalina ya da 1 muz ya da 1 elma ya da 1 armut kadar hep yiyorum canım…. 3-5 gram fazla yedin yemedin çok etkileyeceğini sanmıyorum….
Ben de sen diyince baktım 35+0 im ama 35+2 oldu bugün banaŞimdi merak edip gelecek günlere baktım 35+2 de de sancı ile ilgili bir şeyler var
Çok iyi çok teşekkür ederim fazla para vermeye gerek yok benceBen bunu aldım 40 tl ye
Babyjem Anne Süt Kaşığı
O sancimin oldugu donemde 3 defa girdim farkli gunlerde. Sonrasinda girmedim. Bu hafta 32 doluyor artik. Belki bundan sonra girerimNtsye giriyor musun
Aynen onu alıyorum kuzum teşekkürlermedela ya da ebebeğinkini önerdi bana emzirme danışmanı baby jemdi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?