2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Karnımın sağ bir ağrı hissettim yer değiştirdim ama geçmedi baktım sağ kısmı böyle sert olmuş ve yükselmiş. Bebekte hareket etmiyordu sonra ağrı geçince hareket etmeye başladı.
Sancin çıkmis canım

Karnımın sağ bir ağrı hissettim yer değiştirdim ama geçmedi baktım sağ kısmı böyle sert olmuş ve yükselmiş. Bebekte hareket etmiyordu sonra ağrı geçince hareket etmeye başladı.
Sanci olmus. Ilk defa mi oldu canim

Pozisyon degistirince sertlik gecip duzeliyorsa yalanci sanci canim
Evet benimkiler böyle oluyo mesela. Bıçak saplanıyor gibi kasılıp kalıyorum sonra elimle ovuyorum ya da pozisyon değiştiriyorum geçiyor. Doktor buna yalancı sancı dedi

Bana öğünlerimde 1 porsiyon serbest, 1 muz bile günde serbest ben açıkçası yoğurtla ya da sütle dengelediğim için 1 mandalina ya da 1 muz ya da 1 elma ya da 1 armut kadar hep yiyorum canım…. 3-5 gram fazla yedin yemedin çok etkileyeceğini sanmıyorum….

Şeninde mi gebelik şekerin var? Değerlerin nasıldı yazar mısın

Meet you ben de bunu kullanıyorum okumamıştım ama

Evet benimkiler böyle oluyo mesela. Bıçak saplanıyor gibi kasılıp kalıyorum sonra elimle ovuyorum ya da pozisyon değiştiriyorum geçiyor. Doktor buna yalancı sancı dedi
Diyetisyenin yanındayken benim de oldu böyle bir şey 5 dakika hareket edemedim kasıldım kaldım. Hemen doktora gittim düzelince bir şey yok her şey yolunda dedi, neydi o anlamadım

Benim üç ara öğünde de var da sıkıntı tam yiyorum gramla ama kendimce takılmamaya başladım doğru mu yapıyorım bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20231031_215946.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…