- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.761
İşte yalancı sancıymışDiyetisyenin yanındayken benim de oldu böyle bir şey 5 dakika hareket edemedim kasıldım kaldım. Hemen doktora gittim düzelince bir şey yok her şey yolunda dedi, neydi o anlamadım
Aventin pp biberonunu aldim ben. Cam olan gaz yapiyormus demislerdiÇok iyi çok teşekkür ederim fazla para vermeye gerek yok bencebide Philips cam biberon mu alsam diğerini mi?
var birkaç eksik ama ne bilemiyorumAman onları da o zaman alırsın. Şimdi her şeyi alırsan sonra beğendiğin şeyleri nasıl alcan?
Bence bir porsiyon meyve 1 tane meyveBenim üç ara öğünde de var da sıkıntı tam yiyorum gramla ama kendimce takılmamaya başladım doğru mu yapıyorım bilmiyorum
Doğru senin haftan daha küçükO sancimin oldugu donemde 3 defa girdim farkli gunlerde. Sonrasinda girmedim. Bu hafta 32 doluyor artik. Belki bundan sonra girerim
Kuzum baktım bunlara da ama böyle çok fazla kullanmıycaz ya e bebekte ki çok daha mantıklı geldi çok teşekkür ederim
Bana bebek tekmemi attı acaba ondan mı oldu diyor yok hareket etmedi Emin’im yaniİşte yalancı sancıymışo ara nstye girsek ama sancı çıkar muhtemelen
Tamam onada bakıyım biAventin pp biberonunu aldim ben. Cam olan gaz yapiyormus demislerdi
Allahım bir bebişimize az kaldııııZ Zecmel sözümü tuttum ekimde doğurmuyorum :)
Bugün nstye girdim Ilgaz dağı desen, ağrı dağının hatrı kaldır. Everest derki beni niye düşünmedin :)
45in altına hiç düşmedi 20dk da 3 büyük sancım çıktı. Biri 60 biri 80 çıktı diğerini hesaplayamadı 100 ün üstüne vurdu
Muayene öncesi söyledim doktora adet belirtilerim var dedim (gece terlemesi diz kapak ağrısı, sabahları ishal gibi tuvalete Çıkma)
Normal artık demişti.
Nst ye bi girdim dediğin gibi doğum sancıların kendini göstermeye başlamış diyip adalat verdi 10 günde bir çağırmıştı nstden önce. Nst yi görünce pazartesi gel dedi perşembe yurtdışına çıkıyormuş. sakın doğurma dedi bana dinlen ve iş yapma dedi.
İlk adalatı biraz önce içtim L Lmntbrdgi galiba tünelin sonunda ışık var mı yok mu ben söylicem :) nst öncesi 20kasım gibi diyordu şimdi 10 kasımı görebilecek miyiz bilmiyorum
35+3
48 cm
3050 gr
Benim böyle orası taş gibi oluyor. Bıçak saplanıyor gibi böyle kasılıp kalıyorum hareket etmek bile zor o an. Ama geçiyor sonra. İki günde bir falan günde iki kere oluyor sanırımBana bebek tekmemi attı acaba ondan mı oldu diyor yok hareket etmedi Emin’im yani
Bak hastaneninkine çok güvenmeyin benim hastanede yok. Ama olan hastanelerde bi sürahi veriyolar çok geleniniz olursa yetmiyo diyimİyi akşamlar kızlar dün bir rüya gördüm bütün gün etkisinden çıkamadım sanırım doğum yaklaştıkça artıyor hayrolsun inşallah yemyeşil doğmuştu bebeğim emzirmeye çalışıyordum ama bebeğin kokusu sütün akışı vs her şey o kadar net gerçekti ki inanamadım. Z Zecmel canım lohusa şerbeti hastane paketlerinde de oluyormuş bende aktardan Meryem ana otuyla şerbet alacaktım arkadaşım söyledi . Bilmiyordum öyle olduğunu belki bilmeyen vardır diye yazıyorum
Olsun yaa bitince iyiki yapmışız dieceksin bakBoz elimizi kolumuza sallaya sallaya. İnsan bi cay corba sandalye bisey alir ama yok nerde
Olmaz bisi hepimiz de var gulum. Relax
Bnde yrn gitcem doktora heycan vae stres var
Ya burun bantlarini denesenize migrosta gratiste fln var ama ise yarar mi bilmem
Aşkım cocuklugumdan beri evimde olan sey. Hicbirsey olmaz mutfakta baharatlikta biriktir. Kaldi ki kendisi cekirdek dedigin tohum ayni zamanda. Tohumlar kuru serin yerde saklanir. Deepfreezde degil.
Bacim nasil soru o. Fabrikadan cikmis sey yikanmadan olurmu
Anam bitmio sictigimin evi afedersin. Bgn yemek yaptim bgne yarina. Smdi salonun balkonu kapali onu yapioruz teaklerini filan. Yani kesixem kendimi 3 ay daha dogurmamam lazim. Hamileligin tadini cikarmam lazim
Not su mesaji toplam yarim saatte filan yazdim nie bitmii cnku
Aynen ya aynen kafama tukureyim tadilat yapalim dedigim gune. Al bi anne yani gec hersey cocuk odasiyla basladineyse isyan gibi olmasin xok sukur bin sukur halimize.
Ben civilden aldım 50tl-59tl gibi bir fiyataKaşık biberon nereden almıştınız bir ara konuşuldu sanki ama hatırlayamadım
Önceden aynı ağrıyı hissediyordum ama karnıma hiç bakmamıştım gece karanlıkta falan oluyordu. Sayıyorum 15 20 saniye sürüyordu bu biraz daha uzun sürdüSanci olmus. Ilk defa mi oldu canim
Tulum takim toplamda 10 a tamamliyorum ben. Yikanip kurumasi uzun surer diye1 3 ay kaç tulum alsak yeterli olur?
Uzun sürüyor mu diye sayıyorum çok uzun sürmüyor Allahtan herhalde yalancı sancı dedikleri oluyorSancin çıkmis canım
Bu haftalardan sonra artik yasayacagiz bu kasilmalari. Sık olmadigi surece normalBenim böyle orası taş gibi oluyor. Bıçak saplanıyor gibi böyle kasılıp kalıyorum hareket etmek bile zor o an. Ama geçiyor sonra. İki günde bir falan günde iki kere oluyor sanırım
Yeterli mi bilmiyorum ama takımlar beraber hem kalın hem ince 10tane vardır heralde eminde değilim1 3 ay kaç tulum alsak yeterli olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?