2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Diyetisyenin yanındayken benim de oldu böyle bir şey 5 dakika hareket edemedim kasıldım kaldım. Hemen doktora gittim düzelince bir şey yok her şey yolunda dedi, neydi o anlamadım
İşte yalancı sancıymış o ara nstye girsek ama sancı çıkar muhtemelen

Benim üç ara öğünde de var da sıkıntı tam yiyorum gramla ama kendimce takılmamaya başladım doğru mu yapıyorım bilmiyorum
Bence bir porsiyon meyve 1 tane meyve gramajına kadar nasıl yiyelim sadece çok şekerli meyveleri yemiyorum ben, üzüm, karpuz, kavun Bs.. onları zaten yeme dedi ama mesela endokrinolog doktorum da 9-10 tane üzüm yiyebilirsin dedi… Demem o ki, her ikiside alanlarında uzman ve farklı fikirleri var… Endokrinolog mesela 2-3 kaşık pilav ya da makarna ye dedi ama diyetisyenim yeme dedi.. ben canım çok isterse 2-3 kaşık yiyorum, istemezse yemiyorum.. bu onun gibi bişi canım, çok takılma sadece dikkat et, abartmadigin sürece bişi olmaz

Allahım bir bebişimize az kaldıııı sağlıkla gelsin inşallah. Bizi dinleyip kasımdan önce gelmediği için kendisini tebrik ediyoruz ama doktoru gelene kadar beklesin inşallah hem birazcık daha büyür sonra gelsin amin

Bana bebek tekmemi attı acaba ondan mı oldu diyor yok hareket etmedi Emin’im yani
Benim böyle orası taş gibi oluyor. Bıçak saplanıyor gibi böyle kasılıp kalıyorum hareket etmek bile zor o an. Ama geçiyor sonra. İki günde bir falan günde iki kere oluyor sanırım

Bak hastaneninkine çok güvenmeyin benim hastanede yok. Ama olan hastanelerde bi sürahi veriyolar çok geleniniz olursa yetmiyo diyim

Olsun yaa bitince iyiki yapmışız dieceksin bak

Benim böyle orası taş gibi oluyor. Bıçak saplanıyor gibi böyle kasılıp kalıyorum hareket etmek bile zor o an. Ama geçiyor sonra. İki günde bir falan günde iki kere oluyor sanırım
Bu haftalardan sonra artik yasayacagiz bu kasilmalari. Sık olmadigi surece normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…