- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.781
Kaşık biberon nereden almıştınız bir ara konuşuldu sanki ama hatırlayamadım
su iç magnezyumunu al wcye çıkamadıysan o da tetikliyor bir de dinlen ve kendini rahatlatacak bir şeyler yap. günlük sıklığı 10u geçmiyorsa sorun yokmuşUzun sürüyor mu diye sayıyorum çok uzun sürmüyor Allahtan herhalde yalancı sancı dedikleri oluyor
görümcem bugün 5 tane takım almış 1 3 ay ama kadife hepsi. değişim fişi de koymuş içine gidip hediye çekine çevirip penye tulumlar alacağım 1 3 ayYeterli mi bilmiyorum ama takımlar beraber hem kalın hem ince 10tane vardır heralde eminde değilim
Çok sık olmuyor zaten şükür sonra geçti hemensu iç magnezyumunu al wcye çıkamadıysan o da tetikliyor bir de dinlen ve kendini rahatlatacak bir şeyler yap. günlük sıklığı 10u geçmiyorsa sorun yokmuş
Benim bir kere oldu olmasın da bir dahaBenim böyle orası taş gibi oluyor. Bıçak saplanıyor gibi böyle kasılıp kalıyorum hareket etmek bile zor o an. Ama geçiyor sonra. İki günde bir falan günde iki kere oluyor sanırım
linki aradım o kadar bulamadımBabyJem Babyjem Anne Süt Kaşığı Fiyatı 694
BabyJem Babyjem Anne Süt Kaşığı en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Bunu aldım ben
Hb da avent urunlerinde cok guzel indirim yapmislar canim bakmak istersen. Ben kac aya once bu fiyata alamamistim indirimdeTamam onada bakıyım bi
Bende linkten almadım zaten civile gitmiştim ordan aldımlinki aradım o kadar bulamadım
Bu durumun sürekli aynı aralıkta olması doğum isaretiymis benim sancım çıkınca doktorum bol dinlen bol su iç dedi 2 tanede magnezyum içiyorum. Kontrolün ne zamanUzun sürüyor mu diye sayıyorum çok uzun sürmüyor Allahtan herhalde yalancı sancı dedikleri oluyo
Benim 3 tane kadife var kışın kullanılır onlar illaki yaagörümcem bugün 5 tane takım almış 1 3 ay ama kadife hepsi. değişim fişi de koymuş içine gidip hediye çekine çevirip penye tulumlar alacağım 1 3 ay
olur olur sağlıksız bir şey değilmiş zaten yalancı kasılmalar eğer çok sık olmuyorsa, hatta iyi bir şeymiş rahim bir kas dokusu ve yalancı kasılmalar bu kasın çalışmasını sağlıyor bebeğe giden kanı artırıyor doğum sonrası daha çabuk toparlanmasını sağlıyor diye açıkladı benim drumÇok sık olmuyor zaten şükür sonra geçti hemen
ne bileyim ya kadifede beni pek açmadı penye olanlar daha iyi gibi dokusunu hiç sevmem kadifeninBenim 3 tane kadife var kışın kullanılır onlar illaki yaa
Bende öyle ama siteye yazmama rağmen çıkmadı niyeyseBende linkten almadım zaten civile gitmiştim ordan aldım
Ebe bugün aynısını söyledi, bayram temizliği ağır kaldırma yükseğe uzanma bunlarım kaçın nasıl ilk üç ay dikkat ettiysen son ayında aynı şekil dedi, ve bol bol sıvı tüketimiBu durumun sürekli aynı aralıkta olması doğum isaretiymis benim sancım çıkınca doktorum bol dinlen bol su iç dedi 2 tanede magnezyum içiyorum. Kontrolün ne zaman
75dk sonra mı tükendiğini anladılar acabaGetirden bir adet tatlı siparişi verdim 10-20 dk diyordu tam 75 dk sonra iptal edildi, bilin bakalım hangi hamile sinir krizi geçiriyor
Ben direk google yazdımBende öyle ama siteye yazmama rağmen çıkmadı niyeyse
Ay çok sinir bozucu. Bizim buraya getir falan hiç yok yaGetirden bir adet tatlı siparişi verdim 10-20 dk diyordu tam 75 dk sonra iptal edildi, bilin bakalım hangi hamile sinir krizi geçiriyor
75dk sonra mı tükendiğini anladılar acabagetir bazen sinir bozucu, eksik ürün geldi bir kere benden fotoğraf istiyor boş elimi çekip attım özür dilerim diyo sonra
Onu da geçtim 75dk sonra kurye varsa özür dilersin dersin ki ürünü yine de yollayayım mı yoksa iptal mı edeyim. Kendi keyiflerine göre hareket etmek nedirAy şaka gibi yakurye yokmuş diyorlar bana da 75 dk boyunca bunu nasıl anlamadınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?