2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uzun sürüyor mu diye sayıyorum çok uzun sürmüyor Allahtan herhalde yalancı sancı dedikleri oluyor
su iç magnezyumunu al wcye çıkamadıysan o da tetikliyor bir de dinlen ve kendini rahatlatacak bir şeyler yap. günlük sıklığı 10u geçmiyorsa sorun yokmuş

Yeterli mi bilmiyorum ama takımlar beraber hem kalın hem ince 10tane vardır heralde eminde değilim
görümcem bugün 5 tane takım almış 1 3 ay ama kadife hepsi. değişim fişi de koymuş içine gidip hediye çekine çevirip penye tulumlar alacağım 1 3 ay

Uzun sürüyor mu diye sayıyorum çok uzun sürmüyor Allahtan herhalde yalancı sancı dedikleri oluyo
Bu durumun sürekli aynı aralıkta olması doğum isaretiymis benim sancım çıkınca doktorum bol dinlen bol su iç dedi 2 tanede magnezyum içiyorum. Kontrolün ne zaman

Çok sık olmuyor zaten şükür sonra geçti hemen
olur olur sağlıksız bir şey değilmiş zaten yalancı kasılmalar eğer çok sık olmuyorsa, hatta iyi bir şeymiş rahim bir kas dokusu ve yalancı kasılmalar bu kasın çalışmasını sağlıyor bebeğe giden kanı artırıyor doğum sonrası daha çabuk toparlanmasını sağlıyor diye açıkladı benim drum

Bu durumun sürekli aynı aralıkta olması doğum isaretiymis benim sancım çıkınca doktorum bol dinlen bol su iç dedi 2 tanede magnezyum içiyorum. Kontrolün ne zaman
Ebe bugün aynısını söyledi, bayram temizliği ağır kaldırma yükseğe uzanma bunlarım kaçın nasıl ilk üç ay dikkat ettiysen son ayında aynı şekil dedi, ve bol bol sıvı tüketimi

Getirden bir adet tatlı siparişi verdim 10-20 dk diyordu tam 75 dk sonra iptal edildi, bilin bakalım hangi hamile sinir krizi geçiriyor
75dk sonra mı tükendiğini anladılar acaba getir bazen sinir bozucu, eksik ürün geldi bir kere benden fotoğraf istiyor boş elimi çekip attım özür dilerim diyo sonra

75dk sonra mı tükendiğini anladılar acaba getir bazen sinir bozucu, eksik ürün geldi bir kere benden fotoğraf istiyor boş elimi çekip attım özür dilerim diyo sonra

Ay şaka gibi ya kurye yokmuş diyorlar bana da 75 dk boyunca bunu nasıl anlamadınız acaba?

Ay şaka gibi ya kurye yokmuş diyorlar bana da 75 dk boyunca bunu nasıl anlamadınız acaba?
Onu da geçtim 75dk sonra kurye varsa özür dilersin dersin ki ürünü yine de yollayayım mı yoksa iptal mı edeyim. Kendi keyiflerine göre hareket etmek nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…