- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.801
Ay çok sinir bozucu. Bizim buraya getir falan hiç yok ya
Onu da geçtim 75dk sonra kurye varsa özür dilersin dersin ki ürünü yine de yollayayım mı yoksa iptal mı edeyim. Kendi keyiflerine göre hareket etmek nedir
Ebe bugün aynısını söyledi, bayram temizliği ağır kaldırma yükseğe uzanma bunlarım kaçın nasıl ilk üç ay dikkat ettiysen son ayında aynı şekil dedi, ve bol bol sıvı tüketimi
Şurada 25 30 gün kalEbe bugün aynısını söyledi, bayram temizliği ağır kaldırma yükseğe uzanma bunlarım kaçın nasıl ilk üç ay dikkat ettiysen son ayında aynı şekil dedi, ve bol bol sıvı tüketimi
İşimi gören olursa yatarım yoksa nerdeeeŞurada 25 30 gün kalel mecbur yatarız biz de
Daha yeni şok market açıldı yakına o getiriyor bide carrefour faşan onlar getiriyor ama onlarda randevu usulü getiriyor. Getir gibi yada yemek sepeti gibi şeyler yokNe güzel sinirlerin az bozulurşaka bir yana migros falan getiriyor mu? Büyük rahatlık çünkü, ben de yazlıkta bu konuda çok zorlandım
Yok kız öyle olmuyorİşimi gören olursa yatarım yoksa nerdeee
Daha yeni şok market açıldı yakına o getiriyor bide carrefour faşan onlar getiriyor ama onlarda randevu usulü getiriyor. Getir gibi yada yemek sepeti gibi şeyler yok
İki tane bırak bence güzel olanlarından penyeden daha sıcak tutuyo bide çok yakışıyone bileyim ya kadifede beni pek açmadı penye olanlar daha iyi gibi dokusunu hiç sevmem kadifenin
Benim yaşadığım yerde getir Yemeksepeti vb geçKüçük yerde misin? Benim de memleketim küçük hem çok seviyorum hem bu tarz sebeplerden bazen zor geliyor orda yaşamak.
Hepsiburadada var canim. Ama indirime girer bi kac gune benceBende öyle ama siteye yazmama rağmen çıkmadı niyeyse
erkek çocuk kıyafeti gibi ya pembe membe olsa bırakırdım daİki tane bırak bence güzel olanlarından penyeden daha sıcak tutuyo bide çok yakışıyo
Aslında konyanın merkezine yakın ama buralar köy gibi. Sipariş eden çok olmaz yani bu taraflarda o yüzden getirmiyorlarKüçük yerde misin? Benim de memleketim küçük hem çok seviyorum hem bu tarz sebeplerden bazen zor geliyor orda yaşamak.
Benim aldığım 3 boy zarf boyutları bana iyi geldi bende küçük bekledimd e işeme yarayacak gibi görünüyorAynen güzel yani bakalım yerleştirince nasıl olacak o zarf modellerini pek beğenemedim azıcık geniş olsaymış iyiymiş
Nerden almış bilindik yerlerden mierkek çocuk kıyafeti gibi ya pembe membe olsa bırakırdım da
Hee değiştir gitsin o zamanerkek çocuk kıyafeti gibi ya pembe membe olsa bırakırdım da
Benim daha var her gün özlüyorum bebişimiAy ben yarın bebemi görcem inşallah
Benim yaşadığım yerde getir Yemeksepeti vb geçtrafik ışığı minibüs otobüs taksi bile yok
Aslında konyanın merkezine yakın ama buralar köy gibi. Sipariş eden çok olmaz yani bu taraflarda o yüzden getirmiyorlar
Bandırma'ya ancak işimiz olunca gidiyoruzkız Bandırma iyi geliyordur sana o zaman
Aaa ilginçmiş anladım kuzum neyse şok randevulu mandevulu ama o bile nimet işte
Ya sepette şu fiyat diyor sepete ekliyorum yalan dolan sinir oldum artık e bebekten verdim sipariş aventin biberonunu indirim falan yok ya insanı heveslendiriyorlar sadece 300 e aldımHb da avent urunlerinde cok guzel indirim yapmislar canim bakmak istersen. Ben kac aya once bu fiyata alamamistim indirimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?