2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Onu da geçtim 75dk sonra kurye varsa özür dilersin dersin ki ürünü yine de yollayayım mı yoksa iptal mı edeyim. Kendi keyiflerine göre hareket etmek nedir

Yemeksepetinden sipariş verdim 5 dkya kapımdaymış çok şükür yarabbime çocuğum o tatlıya benzeyecekti yoksa

Ebe bugün aynısını söyledi, bayram temizliği ağır kaldırma yükseğe uzanma bunlarım kaçın nasıl ilk üç ay dikkat ettiysen son ayında aynı şekil dedi, ve bol bol sıvı tüketimi

Ebe bugün aynısını söyledi, bayram temizliği ağır kaldırma yükseğe uzanma bunlarım kaçın nasıl ilk üç ay dikkat ettiysen son ayında aynı şekil dedi, ve bol bol sıvı tüketimi
Şurada 25 30 gün kal el mecbur yatarız biz de

Ne güzel sinirlerin az bozulur şaka bir yana migros falan getiriyor mu? Büyük rahatlık çünkü, ben de yazlıkta bu konuda çok zorlandım
Daha yeni şok market açıldı yakına o getiriyor bide carrefour faşan onlar getiriyor ama onlarda randevu usulü getiriyor. Getir gibi yada yemek sepeti gibi şeyler yok

İşimi gören olursa yatarım yoksa nerdeee
Yok kız öyle olmuyor sabah yemin ederim doğuruyorum sandım isterse evde göz gözü görmesin kendimi yormam seninle hemen hemen günlerimiz aynı yakında seni de yoklar

Daha yeni şok market açıldı yakına o getiriyor bide carrefour faşan onlar getiriyor ama onlarda randevu usulü getiriyor. Getir gibi yada yemek sepeti gibi şeyler yok

Küçük yerde misin? Benim de memleketim küçük hem çok seviyorum hem bu tarz sebeplerden bazen zor geliyor orda yaşamak.

Küçük yerde misin? Benim de memleketim küçük hem çok seviyorum hem bu tarz sebeplerden bazen zor geliyor orda yaşamak.
Benim yaşadığım yerde getir Yemeksepeti vb geç trafik ışığı minibüs otobüs taksi bile yok

Aslında konyanın merkezine yakın ama buralar köy gibi. Sipariş eden çok olmaz yani bu taraflarda o yüzden getirmiyorlar

Benim yaşadığım yerde getir Yemeksepeti vb geç trafik ışığı minibüs otobüs taksi bile yok

kız Bandırma iyi geliyordur sana o zaman

Aslında konyanın merkezine yakın ama buralar köy gibi. Sipariş eden çok olmaz yani bu taraflarda o yüzden getirmiyorlar

Aaa ilginçmiş anladım kuzum neyse şok randevulu mandevulu ama o bile nimet işte

Hb da avent urunlerinde cok guzel indirim yapmislar canim bakmak istersen. Ben kac aya once bu fiyata alamamistim indirimde
Ya sepette şu fiyat diyor sepete ekliyorum yalan dolan sinir oldum artık e bebekten verdim sipariş aventin biberonunu indirim falan yok ya insanı heveslendiriyorlar sadece 300 e aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…