2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nerden almış bilindik yerlerden mi
civilden almış
Hee değiştir gitsin o zaman insan pembeli alır bendekiler mavi lacivert gri falan
bize de gri mavi falan almış onları bulmuş herhalde zaten almanyaya gidecek cuma günü 6 aylık tez çalışması için, gitmeden almış bir kaç hediye daha sağolsun

civilden almış

bize de gri mavi falan almış onları bulmuş herhalde zaten almanyaya gidecek cuma günü 6 aylık tez çalışması için, gitmeden almış bir kaç hediye daha sağolsun
Güzel şeylerle değiştirirsin olmadı büyük alırsın illa yenidoğan olacak diye bişey yok o kadar güzel elbiseler varki tabi bebek küçükken giyilmiyor ele avuca gelince çok güzel oluyor

kız Bandırma iyi geliyordur sana o zaman

Aaa ilginçmiş anladım kuzum neyse şok randevulu mandevulu ama o bile nimet işte
Biz zaten gezmeyi seviyoruz canım bişey istedi mi geç olmadıysa eşimle çıkıyoruz arabayla her yer yakın zaten

Yok kız öyle olmuyor sabah yemin ederim doğuruyorum sandım isterse evde göz gözü görmesin kendimi yormam seninle hemen hemen günlerimiz aynı yakında seni de yoklar
Beni bir haftadır yokluyor cumartesi günü bir de temizlik yaptım, perşembe tekrar yapacağım iki gün şehir dışına cıkcam gelince temizce girerim eve Allahtan eşim süpürge felan yapıyor da öyle hafifliyorum

Kızlar içeriğine bakmadan %99 organik diye bebek losyonu aldım. Sonra içeriğine baktım lavanta yağı var. Bende araştırmıştım erken ergenliğe sebep olacak bir ürün lavanta yağı. O yüzden kendime kullanıyorum bebeğe başka losyon alacağım. Sizinde aklınızda bulunsun

kızlar iyi akşamlar konuda actım detaylı ordan okuyabılırsınız 32+3üm kızımı beklıyorum aralık sonu insallah benım yalancı sancılarım basladı adet sancısı gibi cok zorluyor enfeksiyon yok nst temiz 2.gebelıgım bu dr bol su iç dinlen dedi benım gibi sancısı baslayan var mı erkenden ya

Bende tuvalete gitmeyı sevmem bir yük gibi gelıyo ama şimdi gece bıle 3 kere falan gittiğimi bılıyorum
Bugün avmde tuvalete girmek zorunda kaldım, yaşlı teyze parmaklarını benim kapının oraya koymuş kapıyı açtım çıkmak için beni azarlıyor parmaklarımı sıkıştırdın diye, cişimle uğraştığım yetmiyormuş gibi bir de delilerle uğraşıyoruz

Güzel şeylerle değiştirirsin olmadı büyük alırsın illa yenidoğan olacak diye bişey yok o kadar güzel elbiseler varki tabi bebek küçükken giyilmiyor ele avuca gelince çok güzel oluyor
evet 1 3 çok az kıyafeti var birkaç tulum alırım değiştiririm nolur nolmaz dursun giyer
Değişim fişi var Allahtan
aynen ondan koymuş zaten içine
geç bile başlamış benim 18de falan başladı yalancı sancılar doğurmana sayılı gün kalmış ne erkeni gayet normal dru dinle devam et

Olmayan var mı diye sorsan daha iyi bir çoğumuzda var canım bu aralar başladık

Erken degil gayet zamani artik. 21. Haftadan beri var benim de. O zamandan beri ilac kullaniyorum. Dinleniyorum

ilk gebelikte 35den sonra basladı sancılar ondan bu erken geldi dinlenemiyorum 13aylık oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…