- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.821
civilden almışNerden almış bilindik yerlerden mi
bize de gri mavi falan almışHee değiştir gitsin o zamaninsan pembeli alır bendekiler mavi lacivert gri falan
Güzel şeylerle değiştirirsin olmadı büyük alırsın illa yenidoğan olacak diye bişey yok o kadar güzel elbiseler varki tabi bebek küçükken giyilmiyor ele avuca gelince çok güzel oluyorcivilden almış
bize de gri mavi falan almışonları bulmuş herhalde zaten almanyaya gidecek cuma günü 6 aylık tez çalışması için, gitmeden almış bir kaç hediye daha sağolsun
Ne koymayı düşünüyorsun onlaraBenim aldığım 3 boy zarf boyutları bana iyi geldi bende küçük bekledimd e işeme yarayacak gibi görünüyor
Biz zaten gezmeyi seviyoruz canım bişey istedi mi geç olmadıysa eşimle çıkıyoruz arabayla her yer yakın zatenkız Bandırma iyi geliyordur sana o zaman
Aaa ilginçmiş anladım kuzum neyse şok randevulu mandevulu ama o bile nimet işte
Beni bir haftadır yokluyor cumartesi günü bir de temizlik yaptım, perşembe tekrar yapacağım iki gün şehir dışına cıkcam gelince temizce girerim eveYok kız öyle olmuyorsabah yemin ederim doğuruyorum sandım isterse evde göz gözü görmesin kendimi yormam seninle hemen hemen günlerimiz aynı yakında seni de yoklar
Sen geçen hafta gitmişmiydin kontroleBenim daha var her gün özlüyorum bebişimi
Değişim fişi var Allahtancivilden almış
bize de gri mavi falan almışonları bulmuş herhalde zaten almanyaya gidecek cuma günü 6 aylık tez çalışması için, gitmeden almış bir kaç hediye daha sağolsun
Ya sepette şu fiyat diyor sepete ekliyorum yalan dolan sinir oldum artık e bebekten verdim sipariş aventin biberonunu indirim falan yok ya insanı heveslendiriyorlar sadece 300 e aldım
Benim önce
İnşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsinizBenim önce
Bende tuvalete gitmeyı sevmem bir yük gibi gelıyo ama şimdi gece bıle 3 kere falan gittiğimi bılıyorumHayatta sevmem evden başka bir yere tuvalete girmeyi dışarı çıkarken bile girip öyle çıkıyorumsürekli tuvalete giden biri olmayınca şimdi bana zor geliyor
Benim var öğleden sonra
Bugün avmde tuvalete girmek zorunda kaldım, yaşlı teyze parmaklarını benim kapının oraya koymuş kapıyı açtım çıkmak için beni azarlıyor parmaklarımı sıkıştırdın diye, cişimle uğraştığım yetmiyormuş gibi bir de delilerle uğraşıyoruzBende tuvalete gitmeyı sevmem bir yük gibi gelıyo ama şimdi gece bıle 3 kere falan gittiğimi bılıyorum
evet 1 3 çok az kıyafeti var birkaç tulum alırım değiştiririm nolur nolmaz dursun giyerGüzel şeylerle değiştirirsin olmadı büyük alırsın illa yenidoğan olacak diye bişey yok o kadar güzel elbiseler varki tabi bebek küçükken giyilmiyor ele avuca gelince çok güzel oluyor
aynen ondan koymuş zaten içineDeğişim fişi var Allahtan
geç bile başlamış benim 18de falan başladı yalancı sancılarkızlar iyi akşamlar konuda actım detaylı ordan okuyabılırsınız 32+3üm kızımı beklıyorum aralık sonu insallah benım yalancı sancılarım basladı adet sancısı gibi cok zorluyor enfeksiyon yok nst temiz 2.gebelıgım bu dr bol su iç dinlen dedi benım gibi sancısı baslayan var mı erkenden ya
kızlar iyi akşamlar konuda actım detaylı ordan okuyabılırsınız 32+3üm kızımı beklıyorum aralık sonu insallah benım yalancı sancılarım basladı adet sancısı gibi cok zorluyor enfeksiyon yok nst temiz 2.gebelıgım bu dr bol su iç dinlen dedi benım gibi sancısı baslayan var mı erkenden ya
Erken degil gayet zamani artik. 21. Haftadan beri var benim de. O zamandan beri ilac kullaniyorum. Dinleniyorumkızlar iyi akşamlar konuda actım detaylı ordan okuyabılırsınız 32+3üm kızımı beklıyorum aralık sonu insallah benım yalancı sancılarım basladı adet sancısı gibi cok zorluyor enfeksiyon yok nst temiz 2.gebelıgım bu dr bol su iç dinlen dedi benım gibi sancısı baslayan var mı erkenden ya
ilk gebelikte 35den sonra basladı sancılar ondan bu erken geldi dinlenemiyorum 13aylık oğlum varevet 1 3 çok az kıyafeti var birkaç tulum alırım değiştiririm nolur nolmaz dursun giyer
aynen ondan koymuş zaten içine
geç bile başlamış benim 18de falan başladı yalancı sancılardoğurmana sayılı gün kalmış ne erkeni gayet normal dru dinle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?