2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Erken degil gayet zamani artik. 21. Haftadan beri var benim de. O zamandan beri ilac kullaniyorum. Dinleniyorum
ben de magnezyum kullanıyorum ama dinlenemiyorum kücük oğlum var o olmasa da dinlebemem zateb ilkinde 35den sonra baslamıstı zaten o zamanda dinlemiyordum calısıyordum

bana da hastanede bı kadın geldi oğlan mı dedi yok kız dedim olsun diyo oğlum var bu da kız ben kız istiyordum zaten diyorum ha iyi oğlun varsa iyi ozaman diyor deli ya ogluma hamileyken sıra beklerken bı teyze de bana sordu cınsıyet ne dıye oglan dedım ıyı ıyı dedı yanımdakı kıza sordu o kız dedi olsun o da evlat diyo sen de kadınsın teyzem niye dısladın kızlarımızı

Bak hastaneninkine çok güvenmeyin benim hastanede yok. Ama olan hastanelerde bi sürahi veriyolar çok geleniniz olursa yetmiyo diyim
1,5 hafta sonra kontrolüm var normalde kliniğe gidiyorum doktorun anlaşmalı olduğu hastaneye gidip odalara setlere falan bakıcam eğer öyleyse alayım bende ekstra

Evet çoğu kişiye kız deyince olsun diyorlar sinir oluyorum çünkü hani olmuş artık yapacak bir şey yok der gibi çok kötü, bir de hastalanınca yatalak felan olanlara, erkek çocukları bakmıyor sana genelde ya kızın bakar ya gelinin. Hep bir erkek kayırma şeysi

Bizde de hepsi tersi oldu. Ilk cocugum erkek oldugu icin herkes kiz olmasini bekledi istedi. Cinsiyeti degismez mi acaba dediler ilk zamanlar, esprisine de olsa evlatlik mi alsaniz acaba dedi horumcem, futbol takimi mi kurcaz dediler. Dediler de dediler yani. Kimseyi memnun edemedik ki memnun etmemize de gerek yok. Bosverin evlet bizim bakacak buyutecek olan biziz. Rabbim hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin insallah

Canım ben şu an çok rahatsızım benim de ilk kızdı hiç böyle değildim şu an 31+4 ama değişik bı ağrı var şu an kızlara detayla yazicam oku sende bı yorum yapın bana

Kızlaaar iyi akşamlar nasılsınız
Ben iyiyim kasılmalar olsada korkmuyorum artık alıştım galiba
Neyse hep kötü haberle geldim şimdi iyi birşey için geldim bugün şükürler olsun acil olan eksiklerin çoğunu tamamladık bi kaç parça kaldı size iki şey danışmak istiyorum
1. Si hava temizleme buhar makinesinde neyi tercih etmeliyim kıyas neyi neyle yapıp karar vermeliyim
2. Si astronot tulum istiyorum e bebek ve çivilerde yoktu internetten bakarken neye dikkat etmeliyim

Kız park beşik de fabrika çıkışlı napıcaz yeni beşiği mı yıkıycaz

Sonu güzel olacak evin sonunu hayal et

Getirden bir adet tatlı siparişi verdim 10-20 dk diyordu tam 75 dk sonra iptal edildi, bilin bakalım hangi hamile sinir krizi geçiriyor
Ayy bende bir gün fena halde aşerdim eşimde farklı ildeydi kaynanamda çarşıya gidip mümkün değil alamaz bende getirden isteyeyim dedim. 1 saat oldu tatlı yok hala hazırlanıyo diyor neyse dedim yarım saat sonra bir baktım sipariş teslim edilmiş gözüküyor direk yardıma bağlandım ben almadım diye meğerse eşimin hesabı açıkmış getirde kuryede evi bulamamış eşimin numarayı 20 kere aramışlar eşimde açmamış telefonu kuryede geri dönmüş. Hem param gitti hemde tatlı sinirimden oturup ağlamıştım eşimlede 1 gece konuşmamıştım

Amin inşallah canım, o kadar istiyorlarsa sipariş üzeri versinler o zaman

biz kanz aldık cok memnunum

Kizlar cumartesi yazdım biliyorsunuz çok rahatsızım eklem ağrısı çekiyorum ya ben yuruyemiyotum artık bel ağrısından benim gibi olanınız var mı dizlerim ve diz ve kalça arasındaki etlerim ağrıyı bu normal mi Allah aşkına geçmişti bu gün yine öyle oldum doktorum devlet anca ayın 10 da randevu buldum özel de takip etiriyordum durumu ama en son eylulun son haftası gittim ve bana üç hafta sonra gel dedi ben de ona gitmedim gitsem cuma günü birşey der mi ya bebek gayet normal harket ediyor hıçkırık falan tam afedersiniz özel bölgenin üstünde hisediyorum umarim bı sorun olmaz ya magnezyumu mu ikiye cikaryiyim acaba ne yapıyım kramplar da aşırı artı vala hiç iyi hisetmiyorum ya moralim de bozuluyor bu duruma daha 31+4 tamda bu emoji gibiyim mide bulantım da var ayrıca

Erkeği kızı yoktur evlatta Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin . Öyle tepki verenlere Haddin mi bu cümleyi kurmak diye iki tokat atasım geliyor

bizim karadenizde erkek çocuğa taparlar örneğin benim annem

aynı benımde altıma baskı oluyor adet sancısı gibi oluyor karnım öyle sertleşyor ki yürüyemiyorum bile vw dedigin gibi üst bacak kısmım ağrıyor bi anda bacaklarıma vuruyoe ağrı ben dr söyledim bacagıma vuruyo ağrı diye idrar enfeksiyonu olabilir dedi ama temiz geldi sağlık ocagında bi idrar ver sen de enazından dr gidene kadar enfeksiyon varsa aile hekimi görür 32+3 benım de 1haftadır böyleyim malesef magnezyum kullandıgım halde magosit365 mg tablet iciyorum ama ise yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…