- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.861
Ayy bende bir gün fena halde aşerdim eşimde farklı ildeydi kaynanamda çarşıya gidip mümkün değil alamaz bende getirden isteyeyim dedim. 1 saat oldu tatlı yok hala hazırlanıyo diyor neyse dedim yarım saat sonra bir baktım sipariş teslim edilmiş gözüküyordirek yardıma bağlandım ben almadım diye meğerse eşimin hesabı açıkmış getirde kuryede evi bulamamış eşimin numarayı 20 kere aramışlar eşimde açmamış telefonu kuryede geri dönmüş. Hem param gitti hemde tatlı sinirimden oturup ağlamıştım eşimlede 1 gece konuşmamıştım
Ben hic titiz biri sayilmam ama ben bile park yatagi sabunlu bezle sildim, havalandirdim. Sunger yatagin kiliflarini cikardim yikadim. Simdilik benim temiz eski carsafa sardim sarmaladimKız park beşik de fabrika çıkışlı napıcaz yeni beşiği mı yıkıycaz
Sonu güzel olacak evin sonunu hayal et
Aynı dedigin belirtiler işte bı önceki kontrolümde idrar tahlili de yaptım ama sonucu bilmiyorum onun için de gitmedim insallah bı sıkıntı olmaz 36 falan da dolsa iyi diycem Kasım bitsin vala ne zaman geliyorsa gelsin o modayim umarım bu son bir ay böyle gecemez çünkü çok rahatsızlandin son dört gündür bende magnezyum günde bı tane içiyorum tablet sözde ise yariycaktiaynı benımde altıma baskı oluyor adet sancısı gibi oluyor karnım öyle sertleşyor ki yürüyemiyorum bile vw dedigin gibi üst bacak kısmım ağrıyor bi anda bacaklarıma vuruyoe ağrı ben dr söyledim bacagıma vuruyo ağrı diye idrar enfeksiyonu olabilir dedi ama temiz geldi sağlık ocagında bi idrar ver sen de enazından dr gidene kadar enfeksiyon varsa aile hekimi görür 32+3 benım de 1haftadır böyleyim malesef magnezyum kullandıgım halde magosit365 mg tablet iciyorum ama ise yaramıyor
Kız zaten ilk 6 ay filan Juno da yatarBen hic titiz biri sayilmam ama ben bile park yatagi sabunlu bezle sildim, havalandirdim. Sunger yatagin kiliflarini cikardim yikadim. Simdilik benim temiz eski carsafa sardim sarmaladim
Dis urunlere o kadar takilmadim, bebek arabasini silmedim mesel. Zaten kat kat giysili bincek dedim. Ama yatak olunca ne bileyim icime sinmedi
ekran at ıdrar sonucu e nabızdan bakayım canım. benım oğlan hep yaramaz o yuzden popo kurtçuğu hiç kurumuyo alıştım ben artıkAynı dedigin belirtiler işte bı önceki kontrolümde idrar tahlili de yaptım ama sonucu bilmiyorum onun için de gitmedim insallah bı sıkıntı olmaz 36 falan da dolsa iyi diycem Kasım bitsin vala ne zaman geliyorsa gelsin o modayim umarım bu son bir ay böyle gecemez çünkü çok rahatsızlandin son dört gündür bende magnezyum günde bı tane içiyorum tablet sözde ise yariycaktikızım da var ya ben hasta olduğum günler çocuğumun gotune kurtçuk giriyor o kadar yaramazlık yapiyor bı saniye durmuyor var ya
Görümcem sağolsun eşiyle çarşıya çıkıp alıp gelmişlerdi kaynanam söylemiş. Geçde olsa akşam yemiştim ama o kadar sinirlenip üzülmüştüm ki tatlıyı yerken bile gözlerim doluyordu şuan bile eşim yanımda olsa bi tane yapıştırırdım yemin ederimAyy cinnet geçirmelik gerçekten deo kadar bekleyip ulaşamamak hele ki hamileyken seni çok iyi anlıyorum
Bana doktorum ikiz olunca, 2 3 hafta ondeki tek gebeler gibi agirlasirsin demisti. Bebek daha agirsa daha agir hissetmen mantikli geldi su anşimdi bir soru soracağım belki mantıksızdır amabu bebekler önden gidiyor ya bizim fiziksel semptomlarımız falan ona göre mi etkileniyor sata göre aynı haftada olduğum bir hamile var ona göre ben çok ağırım yani ama onun bebeği tam sata uyumlu benimki 2 hafta önde ve ben bu 1 haftadır çok ağırlaştım
bence mantıklı yaBana doktorum ikiz olunca, 2 3 hafta ondeki tek gebeler gibi agirlasirsin demisti. Bebek daha agirsa daha agir hissetmen mantikli geldi su an
Ama bunyeden bunyeye de cok degisiyor bu meseleler. Ben 2 3 gundur biraz zorlanmaya basladim. Hala daha dayanilmayacak gibi degil rahat yuruyorum kalkabildigim zaman :)
Dur canım bı bakayım atayim yaekran at ıdrar sonucu e nabızdan bakayım canım. benım oğlan hep yaramaz o yuzden popo kurtçuğu hiç kurumuyo alıştım ben artık
kız sen iste biz sana hatırlatırızGörümcem sağolsun eşiyle çarşıya çıkıp alıp gelmişlerdi kaynanam söylemiş. Geçde olsa akşam yemiştim ama o kadar sinirlenip üzülmüştüm ki tatlıyı yerken bile gözlerim doluyordu şuan bile eşim yanımda olsa bi tane yapıştırırdım yemin ederimvalla sinirlendim yarın aklıma gelirse eşime bi tane yapıştırıcam bu konu için
Hahaha yazik kiz eşinin ne sucu var adamın işi varmış demek ki acamamis telefonuGörümcem sağolsun eşiyle çarşıya çıkıp alıp gelmişlerdi kaynanam söylemiş. Geçde olsa akşam yemiştim ama o kadar sinirlenip üzülmüştüm ki tatlıyı yerken bile gözlerim doluyordu şuan bile eşim yanımda olsa bi tane yapıştırırdım yemin ederimvalla sinirlendim yarın aklıma gelirse eşime bi tane yapıştırıcam bu konu için
Ahahha koca düşmanı seni dgg ye yönlendirmek lazımkız sen iste biz sana hatırlatırız
kocalara niye düşman olayım yengeç kadınıyım ben kocacılığı biz icat ettikAhahha koca düşmanı seni dgg ye yönlendirmek lazımbizim felsefemiz kocam da kocam
ıdrarın yanındakı artıya bascaksın değerleri görmem lazım canım lökosit falan yazarK kiricisiniz
Canım bu var normal dışı sonuç yok bunalra bakılmış ama ben anlamam anormal birşey yok heralde
Gerçekten bu yengeç burcunun huyu mu ya ben de niye böyleyim diyorumkocalara niye düşman olayım yengeç kadınıyım ben kocacılığı biz icat ettikama hamileliğim zorlaştıkça erkek düşmanı oldum biraz da onlar çile çeksin
Belki mama vermen gerekmez ozmn cam biberonda anlamsiz olur. Gerekirse alirsin bence. He ben yedekledim mi evt. Hem cam hem kolikÇok iyi çok teşekkür ederim fazla para vermeye gerek yok bencebide Philips cam biberon mu alsam diğerini mi?
Ay dicez evet biliorum ama inan hwyatkmda ev isi yaomadim. Suan kadinin ywpabilicegi seyler degil oyuzden fenalik geliyo icimeOlsun yaa bitince iyiki yapmışız dieceksin bak
Ay ben yarın bebemi görcem inşallah
Benim 13:45
BnmdeBenim var öğleden sonra
Hm e bak bn hm aldim astronotu gayette guzel begendimKızlaaar iyi akşamlar nasılsınız
Ben iyiyim kasılmalar olsada korkmuyorum artık alıştım galiba
Neyse hep kötü haberle geldim şimdi iyi birşey için geldim bugün şükürler olsun acil olan eksiklerin çoğunu tamamladık bi kaç parça kaldı size iki şey danışmak istiyorum
1. Si hava temizleme buhar makinesinde neyi tercih etmeliyim kıyas neyi neyle yapıp karar vermeliyim
2. Si astronot tulum istiyorum e bebek ve çivilerde yoktu internetten bakarken neye dikkat etmeliyim
Yani soyle ben olsam silerim. Ben mesela dolap ici duzenleyicileri alkolle sildim yikanmio die sonra ozonladim (ozon makinasi var pandemide almistik camasir suyundan bilmemkac kac daha etkili) kendime yapmam. Ama sifir bagisikligi olan bi yenidogana ilk zamani atlatmasi icin yardimci olma cabasi dielimKız park beşik de fabrika çıkışlı napıcaz yeni beşiği mı yıkıycaz
Sonu güzel olacak evin sonunu hayal et
Ahahahhahahaha kocam da kocamAhahha koca düşmanı seni dgg ye yönlendirmek lazımbizim felsefemiz kocam da kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?