2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ayy cinnet geçirmelik gerçekten de o kadar bekleyip ulaşamamak hele ki hamileyken seni çok iyi anlıyorum

Kız park beşik de fabrika çıkışlı napıcaz yeni beşiği mı yıkıycaz

Sonu güzel olacak evin sonunu hayal et
Ben hic titiz biri sayilmam ama ben bile park yatagi sabunlu bezle sildim, havalandirdim. Sunger yatagin kiliflarini cikardim yikadim. Simdilik benim temiz eski carsafa sardim sarmaladim
Dis urunlere o kadar takilmadim, bebek arabasini silmedim mesel. Zaten kat kat giysili bincek dedim. Ama yatak olunca ne bileyim icime sinmedi

Aynı dedigin belirtiler işte bı önceki kontrolümde idrar tahlili de yaptım ama sonucu bilmiyorum onun için de gitmedim insallah bı sıkıntı olmaz 36 falan da dolsa iyi diycem Kasım bitsin vala ne zaman geliyorsa gelsin o modayim umarım bu son bir ay böyle gecemez çünkü çok rahatsızlandin son dört gündür bende magnezyum günde bı tane içiyorum tablet sözde ise yariycakti kızım da var ya ben hasta olduğum günler çocuğumun gotune kurtçuk giriyor o kadar yaramazlık yapiyor bı saniye durmuyor var ya

şimdi bir soru soracağım belki mantıksızdır ama bu bebekler önden gidiyor ya bizim fiziksel semptomlarımız falan ona göre mi etkileniyor sata göre aynı haftada olduğum bir hamile var ona göre ben çok ağırım yani ama onun bebeği tam sata uyumlu benimki 2 hafta önde ve ben bu 1 haftadır çok ağırlaştım

Kız zaten ilk 6 ay filan Juno da yatar
Beşik öyle açık duracak sadece ne bileyim
Sonrada ne bilim yazlık tulum mu olur artık ne olur
Ben o kadar detaylı düşünmedim hiç
Valla detaya girersem ben hepten boğulurum zaten her iş ortada duruyor
Kv kaçtı gitti yine

ekran at ıdrar sonucu e nabızdan bakayım canım. benım oğlan hep yaramaz o yuzden popo kurtçuğu hiç kurumuyo alıştım ben artık

Ayy cinnet geçirmelik gerçekten de o kadar bekleyip ulaşamamak hele ki hamileyken seni çok iyi anlıyorum
Görümcem sağolsun eşiyle çarşıya çıkıp alıp gelmişlerdi kaynanam söylemiş. Geçde olsa akşam yemiştim ama o kadar sinirlenip üzülmüştüm ki tatlıyı yerken bile gözlerim doluyordu şuan bile eşim yanımda olsa bi tane yapıştırırdım yemin ederim valla sinirlendim yarın aklıma gelirse eşime bi tane yapıştırıcam bu konu için

Bana doktorum ikiz olunca, 2 3 hafta ondeki tek gebeler gibi agirlasirsin demisti. Bebek daha agirsa daha agir hissetmen mantikli geldi su an

Ama bunyeden bunyeye de cok degisiyor bu meseleler. Ben 2 3 gundur biraz zorlanmaya basladim. Hala daha dayanilmayacak gibi degil rahat yuruyorum kalkabildigim zaman :)

bence mantıklı ya benim de dayanamayacak gibi değil ama pire gibiyken şimdi ölü gibiyim geçen hafta badana yaptırıp temizlik yaptım ya mümkün değil bu hafta yapamam karnımda çok büyüdü bir haftada.

ekran at ıdrar sonucu e nabızdan bakayım canım. benım oğlan hep yaramaz o yuzden popo kurtçuğu hiç kurumuyo alıştım ben artık
Dur canım bı bakayım atayim ya

Ay hiç sorma hic sorma benim kızım iki yaşında bile giderek artan bı yaramazlık var bitmiyor bitmiyorrrrrrr

K kiricisiniz
Canım bu var normal dışı sonuç yok bunalra bakılmış ama ben anlamam anormal birşey yok heralde

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-01-00-28-25-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 36
kız sen iste biz sana hatırlatırız

Hahaha yazik kiz eşinin ne sucu var adamın işi varmış demek ki acamamis telefonu
Asıl getirin suçu ulasamayinca paran niye yanıyor ki geri ödemeleri lazim sonucta teslim almamışsın sonra başka yerden sipariş verirdin

Ahahha koca düşmanı seni dgg ye yönlendirmek lazım bizim felsefemiz kocam da kocam
kocalara niye düşman olayım yengeç kadınıyım ben kocacılığı biz icat ettik ama hamileliğim zorlaştıkça erkek düşmanı oldum biraz da onlar çile çeksin

Çok iyi çok teşekkür ederim fazla para vermeye gerek yok bence bide Philips cam biberon mu alsam diğerini mi?
Belki mama vermen gerekmez ozmn cam biberonda anlamsiz olur. Gerekirse alirsin bence. He ben yedekledim mi evt. Hem cam hem kolik
Olsun yaa bitince iyiki yapmışız dieceksin bak
Ay dicez evet biliorum ama inan hwyatkmda ev isi yaomadim. Suan kadinin ywpabilicegi seyler degil oyuzden fenalik geliyo icime
Ay ben yarın bebemi görcem inşallah

Kızlar yarın başka kimin kontrolü var. @Zecmel D d_g_g sizinkiler de öğleden önce mi sonra mı
Benim 13:45
Benim var öğleden sonra
Bnmde
Hm e bak bn hm aldim astronotu gayette guzel begendim
Kız park beşik de fabrika çıkışlı napıcaz yeni beşiği mı yıkıycaz

Sonu güzel olacak evin sonunu hayal et
Yani soyle ben olsam silerim. Ben mesela dolap ici duzenleyicileri alkolle sildim yikanmio die sonra ozonladim (ozon makinasi var pandemide almistik camasir suyundan bilmemkac kac daha etkili) kendime yapmam. Ama sifir bagisikligi olan bi yenidogana ilk zamani atlatmasi icin yardimci olma cabasi dielim

Ahahha koca düşmanı seni dgg ye yönlendirmek lazım bizim felsefemiz kocam da kocam
Ahahahhahahaha kocam da kocam
Ama bnmde elimde kaliyodu bu aksamneyse olsundu evimin diregi gozumun nuruherkes kocasini opsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…