- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.881
Kuzenim çok diz ağrısı çekti çok da kilo almadığı halde. Namazı falan sandalyede kılmaya başlamıştı. Doğumdan sonra geçti şükür. Senin de geçer. Bence ödemden oluyor. Ben de önceki hamileliğimde kalkınca bi yürüyemiyordum, bel mi desem popomu kalça mı. Sonradan açılıyordu.Kizlar cumartesi yazdım biliyorsunuz çok rahatsızım eklem ağrısı çekiyorum ya ben yuruyemiyotum artık bel ağrısından benim gibi olanınız var mı dizlerim ve diz ve kalça arasındaki etlerim ağrıyı bu normal mi Allah aşkına geçmişti bu gün yine öyle oldum doktorum devlet anca ayın 10 da randevu buldum özel de takip etiriyordum durumu ama en son eylulun son haftası gittim ve bana üç hafta sonra gel dedi ben de ona gitmedim gitsem cuma günü birşey der mi ya bebek gayet normal harket ediyor hıçkırık falan tam afedersiniz özel bölgenin üstünde hisediyorum umarim bı sorun olmaz ya magnezyumu mu ikiye cikaryiyim acaba ne yapıyım kramplar da aşırı artı vala hiç iyi hisetmiyorum ya moralim de bozuluyor bu duruma daha 31+4tamda bu emoji gibiyim mide bulantım da var ayrıca
Valla kocamda kocam a +1 de bendenAhahahhahahaha kocam da kocam
Ama bnmde elimde kaliyodu bu aksamneyse olsundu evimin diregi gozumun nuru herkes kocasini opsun
Daha o kadar çok eksiğim var ki cam bi dursun bakalımBelki mama vermen gerekmez ozmn cam biberonda anlamsiz olur. Gerekirse alirsin bence. He ben yedekledim mi evt. Hem cam hem kolik
Ay dicez evet biliorum ama inan hwyatkmda ev isi yaomadim. Suan kadinin ywpabilicegi seyler degil oyuzden fenalik geliyo icime
Benim 13:45
Bnmde
Hm e bak bn hm aldim astronotu gayette guzel begendim
Yani soyle ben olsam silerim. Ben mesela dolap ici duzenleyicileri alkolle sildim yikanmio die sonra ozonladim (ozon makinasi var pandemide almistik camasir suyundan bilmemkac kac daha etkili) kendime yapmam. Ama sifir bagisikligi olan bi yenidogana ilk zamani atlatmasi icin yardimci olma cabasi dielim
İlk cocuk olunca boyle oluyor sanirim :)Daha o kadar çok eksiğim var ki cam bi dursun bakalımyedekleyemem maddi olarak Osmanlı’nın çöküşü gibiyiz usandım artık ne bitmez eksik varmış al al bitmiyor
Son haftalarda durum değişiyo bazen haftasını yakalıyor bebek. Bazen doğuma hazır olduğunda birden kilo alma duruyo. 3.5kilo olmuş mesela bi hafta sonra gidiyorsun yine aynı hiç almamış. Bu bebek artık doğuma hazır demek oluyoşimdi bir soru soracağım belki mantıksızdır amabu bebekler önden gidiyor ya bizim fiziksel semptomlarımız falan ona göre mi etkileniyor sata göre aynı haftada olduğum bir hamile var ona göre ben çok ağırım yani ama onun bebeği tam sata uyumlu benimki 2 hafta önde ve ben bu 1 haftadır çok ağırlaştım
Olur ya arada öyle valla benim son zamanlarda gözüme aşırı bir tatlı geliyor nedense hamileligin ilk zamanları sinir oluyordum şimdi tam tersiAhahahhahahaha kocam da kocam
Ama bnmde elimde kaliyodu bu aksamneyse olsundu evimin diregi gozumun nuru herkes kocasini opsun
Soğuk süt yoğurt ayran falan denedin mi asko☹Ay gece gece mide yanmasına uyandım gaviscon içtim ne faydanapsam yaa aklıma bişi de gelmiyo
Nasipse 11 Aralık gelecek. 41 de bendenSON 44 MALATYA
Bir yemek kaşık tahin ye, normalde iyi geliyor daha önce denedin mi bilmiyorumAy gece gece mide yanmasına uyandım gaviscon içtim ne faydanapsam yaa aklıma bişi de gelmiyo
Beyaz leblebi ve limonlu ballı sıcak su yatıştırıyor beni bi. Deneme şansın varsaAy gece gece mide yanmasına uyandım gaviscon içtim ne faydanapsam yaa aklıma bişi de gelmiyo
İçtim demin 5dk önce şuan kazık yutmuşum geçmiyo yanmaOlur ya arada öyle valla benim son zamanlarda gözüme aşırı bir tatlı geliyor nedense hamileligin ilk zamanları sinir oluyordum şimdi tam tersi
Soğuk süt yoğurt ayran falan denedin mi asko☹
Sade soda denedin miİçtim demin 5dk önce şuan kazık yutmuşum geçmiyo yanma
Yok evde yaa leblebiBeyaz leblebi ve limonlu ballı sıcak su yatıştırıyor beni bi. Deneme şansın varsa
denemedim denerim onu da birazdan sağol bebekBir yemek kaşık tahin ye, normalde iyi geliyor daha önce denedin mi bilmiyorum
Sodayla yapışık yaşıyoruz bebeğim oksijen gibi bişi oluyo kendisi benim içinSade soda denedin mi
Benimki de aynı inan midem yanıyo biyandan bebem kuduruyo diğer yandanKızlar gece mesaisi yine başladı bizim oğlan durmuyoraha da bunun gibi beni de uyutmuyor doğunca da böyle olursa yandım ben
İnşallah buraya yazacak halimiz kalırBenimki de aynı inan midem yanıyo biyandan bebem kuduruyo diğer yandandoğduğunda da artık gece mesaisi diye konuşmaya başlarız tabi sakinleştirebilirsek
Alla alla neden iptal etmişler ki benım eşim getirde yonetici bi kere bize eksik ürün getirmişlerdi dükkan sahibine kadar ulaştık o akşam illa yoğurtlu dondurma diye tutturmuştumGetirden bir adet tatlı siparişi verdim 10-20 dk diyordu tam 75 dk sonra iptal edildi, bilin bakalım hangi hamile sinir krizi geçiriyor
Benımde midem yanıyo bi de terlemişim uyandım aynı zamanda gecmeyen bi karın agrım var uyandım işteBenimki de aynı inan midem yanıyo biyandan bebem kuduruyo diğer yandandoğduğunda da artık gece mesaisi diye konuşmaya başlarız tabi sakinleştirebilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?