2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuzenim çok diz ağrısı çekti çok da kilo almadığı halde. Namazı falan sandalyede kılmaya başlamıştı. Doğumdan sonra geçti şükür. Senin de geçer. Bence ödemden oluyor. Ben de önceki hamileliğimde kalkınca bi yürüyemiyordum, bel mi desem popomu kalça mı. Sonradan açılıyordu.

Ahahahhahahaha kocam da kocam
Ama bnmde elimde kaliyodu bu aksamneyse olsundu evimin diregi gozumun nuruherkes kocasini opsun
Valla kocamda kocam a +1 de benden sonuçta 8 aydır bir kahrımı o çekiyor. Herkes gelip gidicek yine kahrımızı birbirimizin biz çekicez oyüzden bebişte yerini bilsin

Daha o kadar çok eksiğim var ki cam bi dursun bakalım yedekleyemem maddi olarak Osmanlı’nın çöküşü gibiyiz usandım artık ne bitmez eksik varmış al al bitmiyor

Daha o kadar çok eksiğim var ki cam bi dursun bakalım yedekleyemem maddi olarak Osmanlı’nın çöküşü gibiyiz usandım artık ne bitmez eksik varmış al al bitmiyor
İlk cocuk olunca boyle oluyor sanirim :)
Ben detaylidan ciktigim gibi alisverise basladim. Son dakikaya birakmadim hem daha vakit olunca arastirmak da daha kolay oldu

Son haftalarda durum değişiyo bazen haftasını yakalıyor bebek. Bazen doğuma hazır olduğunda birden kilo alma duruyo. 3.5kilo olmuş mesela bi hafta sonra gidiyorsun yine aynı hiç almamış. Bu bebek artık doğuma hazır demek oluyo

Ahahahhahahaha kocam da kocam
Ama bnmde elimde kaliyodu bu aksamneyse olsundu evimin diregi gozumun nuruherkes kocasini opsun
Olur ya arada öyle valla benim son zamanlarda gözüme aşırı bir tatlı geliyor nedense hamileligin ilk zamanları sinir oluyordum şimdi tam tersi
Ay gece gece mide yanmasına uyandım gaviscon içtim ne fayda napsam yaa aklıma bişi de gelmiyo
Soğuk süt yoğurt ayran falan denedin mi asko☹

Nasipse 11 Aralık gelecek. 41 de bendenhoş rüya gördüm kimliğinde 26 Kasım yazıyordu.Adınıda rüyada gördüm kendi seçti belki doğum tarihinide seçmiştir diyorum az büyüsün gelsin yarın kontrol var hayırlısı ile kilo almıştır büyümüştür umarım

Olur ya arada öyle valla benim son zamanlarda gözüme aşırı bir tatlı geliyor nedense hamileligin ilk zamanları sinir oluyordum şimdi tam tersi

Soğuk süt yoğurt ayran falan denedin mi asko☹
İçtim demin 5dk önce şuan kazık yutmuşum geçmiyo yanma

Kızlar gece mesaisi yine başladı bizim oğlan durmuyor aha da bunun gibi beni de uyutmuyor doğunca da böyle olursa yandım ben
Benimki de aynı inan midem yanıyo biyandan bebem kuduruyo diğer yandan doğduğunda da artık gece mesaisi diye konuşmaya başlarız tabi sakinleştirebilirsek

Getirden bir adet tatlı siparişi verdim 10-20 dk diyordu tam 75 dk sonra iptal edildi, bilin bakalım hangi hamile sinir krizi geçiriyor
Alla alla neden iptal etmişler ki benım eşim getirde yonetici bi kere bize eksik ürün getirmişlerdi dükkan sahibine kadar ulaştık o akşam illa yoğurtlu dondurma diye tutturmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…