2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nefretlik insanlar, ha oğlan ha kız ikiside aynı… çok gerikafali milletimiz ya… Benim de erkek bebek, bana da geçen biri olsun, sağlıklı olsun dedi olsun ne demek yani

Yaa bana da tam tersi gibi geliyo artık toplumda. Eskiden erkek evlat daha çok tutulurdu sanki. Bana da sorulunca kız diyorum ayyy kız evlat can evlat filan gibi tepkiler veriliyor hep. Hatta oğlumun yanında da dedi biri üzüldüm ya duydu diye

İnşallah amiinn

Evet canım bende hep var kasılma ve sancı 32den beri. Oğlumda da çok erken başlamıştı böyle, ben ama sakin kalabiliyorum başkası olsa 40 kez doktora gitmişti.

@almila000 S samozlem adalatı ne zamandan beri kullanıyorsunuz ?
Sancınız ne çıktıktan veya neye istinaden doktor yazdı ?
Ben 3 4 gündür kullanıyorum. Hastanede yattım geçen hafta düzenli sancılarım çıkınca, bu zamana kadar hep vardı riskim ama vermiyordu doktor ilaç rahim boyum kısalmaya başladı iyice o zaman başladı yani ben öyle yorumluyorum

Makattan değildir bence benimki baş gelisli ama söylediğin şeyleri ben de yaşıyorum hatta sabah doğuruyor muyum acaba diye düşündüm
Ay bilemedim ki sen öyle diyince şimdi bana niye bu saate adalat verdi diye düşünmedim değil :) bebişin de 30dan sonra dönesi varmış ya :)

Benim de 32de bıraktırdı progestanı
Adalata şimdi başlattı. Pazartesi kontrole gidicem 36 +3 oluyorum o zaman belki kısa süreli alıyorumdur. Hiç sormak aklıma gelmedi Koşulsuz itaat ediyorum resmen

Karnımın sağ bir ağrı hissettim yer değiştirdim ama geçmedi baktım sağ kısmı böyle sert olmuş ve yükselmiş. Bebekte hareket etmiyordu sonra ağrı geçince hareket etmeye başladı.
Kasılma canım o , kasılma olunca bebek hareketlerini hissetmezsin rahim esneyince hareketleri hissedersin benim de sağım aynı şekilde tepe gibi oluyordu. Şimdi tamamı kasılıyor rahim büyüdüğü için olabilir

Kadın dogumcumdan değil aile hekiminden komşumuz börek falan yapıp götürsem tabağa aminyon sıvı pedi koyup gönderseniz Makbule geçer mi desem
Börek çok etkili . Kardeşim yıllar önce bi tepsi börek götürdü aile hekimine o gün bugündür bizim aileyi çok iyi tanıyor çok yardımcı oluyor

Ay bilemedim ki sen öyle diyince şimdi bana niye bu saate adalat verdi diye düşünmedim değil :) bebişin de 30dan sonra dönesi varmış ya :)
Acaba 100 e vurunca sanci düzenli olmasından mı endişe etti o zamanda nts giriş süreni kısaltırdi sancıların düzenli olması şiddetinden daha önemliymiş cumartesine kadar haftada 1 nst vardı sonra 3 e düşünce sordum sorun mu var dedim sancıların hangi arada düzenli olacak onu takip edelim dedi cumartesi. Ben de kendim baktım neden diye Bebek 36 ile uyumluydu fiziki olarak büyüdüğü 37+ sonrası için sancı ve kasılmaların sık olması bebekte stres yaratıyormus bu yüzden Allah korusun bebeğin dışkısıni yapıp tutmasına bile neden oluyormuş.

Ay gece gece mide yanmasına uyandım gaviscon içtim ne fayda napsam yaa aklıma bişi de gelmiyo
35+1 den bildiriyorum ağzından ateşlerin çıkmadığı 1 gece bile olmayan Benim dün kızartma yememe rağmen gram yanması olmadı çok az kaldı seninde 1 hafta kadar rahim aşağı iniyor mide rahatlıyor diyorlardı inanmıyordum ama doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…