- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.901
Bizede aynısı oldu da eşim getirde calıştığı için hemen çözüldü75dk sonra mı tükendiğini anladılar acabagetir bazen sinir bozucu, eksik ürün geldi bir kere benden fotoğraf istiyor boş elimi çekip attım özür dilerim diyo sonra
Nefretlik insanlar, ha oğlan ha kız ikiside aynı… çok gerikafali milletimiz ya… Benim de erkek bebek, bana da geçen biri olsun, sağlıklı olsun dedibana da hastanede bı kadın geldi oğlan mı dedi yok kız dedim olsun diyooğlum var bu da kız ben kız istiyordum zaten diyorum ha iyi oğlun varsa iyi ozaman diyor deli ya ogluma hamileyken sıra beklerken bı teyze de bana sordu cınsıyet ne dıye oglan dedım ıyı ıyı dedı yanımdakı kıza sordu o kız dedi olsun o da evlat diyo sen de kadınsın teyzem niye dısladın kızlarımızı
Rahatlatacak bi müzik filan dinle istersen, beynini boşalt.. belki iyi gelebilirBir uyku tutmayan da burada... kizlar takla atmakla mesgul 3 saattir. 15 dk arayla 3. Kasilma oldu hadi hayirlisisimdi bekliyorum tekrar olacak mi diye
Yaa bana da tam tersi gibi geliyo artık toplumda. Eskiden erkek evlat daha çok tutulurdu sanki. Bana da sorulunca kız diyorum ayyy kız evlat can evlat filan gibi tepkiler veriliyor hep. Hatta oğlumun yanında da dedi biri üzüldüm ya duydu diyebana da hastanede bı kadın geldi oğlan mı dedi yok kız dedim olsun diyooğlum var bu da kız ben kız istiyordum zaten diyorum ha iyi oğlun varsa iyi ozaman diyor deli ya ogluma hamileyken sıra beklerken bı teyze de bana sordu cınsıyet ne dıye oglan dedım ıyı ıyı dedı yanımdakı kıza sordu o kız dedi olsun o da evlat diyo sen de kadınsın teyzem niye dısladın kızlarımızı
İnşallah amiinnAllahım bir bebişimize az kaldıııısağlıkla gelsin inşallah. Bizi dinleyip kasımdan önce gelmediği için kendisini tebrik ediyoruz ama doktoru gelene kadar beklesin inşallah hem birazcık daha büyür sonra gelsin amin
Evet canım bende hep var kasılma ve sancı 32den beri. Oğlumda da çok erken başlamıştı böyle, ben ama sakin kalabiliyorum başkası olsa 40 kez doktora gitmişti.kızlar iyi akşamlar konuda actım detaylı ordan okuyabılırsınız 32+3üm kızımı beklıyorum aralık sonu insallah benım yalancı sancılarım basladı adet sancısı gibi cok zorluyor enfeksiyon yok nst temiz 2.gebelıgım bu dr bol su iç dinlen dedi benım gibi sancısı baslayan var mı erkenden ya
Ben 3 4 gündür kullanıyorum. Hastanede yattım geçen hafta düzenli sancılarım çıkınca, bu zamana kadar hep vardı riskim ama vermiyordu doktor ilaç rahim boyum kısalmaya başladı iyice o zaman başladı yani ben öyle yorumluyorum@almila000 S samozlem adalatı ne zamandan beri kullanıyorsunuz ?
Sancınız ne çıktıktan veya neye istinaden doktor yazdı ?
Rica ederimÇok iyi çok teşekkür ederim fazla para vermeye gerek yok bencebide Philips cam biberon mu alsam diğerini mi?
Ay bilemedim ki sen öyle diyince şimdi bana niye bu saate adalat verdi diye düşünmedim değil :) bebişin de 30dan sonra dönesi varmış ya :)Makattan değildir bence benimki baş gelisli ama söylediğin şeyleri ben de yaşıyorum hatta sabah doğuruyor muyum acaba diye düşündüm
Benim de 32de bıraktırdı progestanıProgestani 32 de birakalim dedi. Ben adalati da mi birakacagiz, birakinca sanki hemen dogacak gibi geliyor bana dedim son kontrolde. Prematureligi atlatsin 36 da birakalim dedi. Yanlamasina duruyor bebek makat degil ama dogum pozisyonu da almamis daha yukarida kafasi. Benim zaten sezaryen olacak
Kasılma canım o , kasılma olunca bebek hareketlerini hissetmezsin rahim esneyince hareketleri hissedersin benim de sağım aynı şekilde tepe gibi oluyordu. Şimdi tamamı kasılıyor rahim büyüdüğü için olabilirKarnımın sağ bir ağrı hissettim yer değiştirdim ama geçmedi baktım sağ kısmı böyle sert olmuş ve yükselmiş. Bebekte hareket etmiyordu sonra ağrı geçince hareket etmeye başladı.
Börek çok etkiliKadın dogumcumdan değilaile hekiminden komşumuz börek falan yapıp götürsem tabağa aminyon sıvı pedi koyup gönderseniz Makbule geçer mi desem
Nerden okuyorsun bunu?. E madem normal benim doktor niye adalat verdi yahuŞimdi merak edip gelecek günlere baktım 35+2 de de sancı ile ilgili bir şeyler var
O zaman doğru yolu buldumBörek çok etkili. Kardeşim yıllar önce bi tepsi börek götürdü aile hekimine o gün bugündür bizim aileyi çok iyi tanıyor çok yardımcı oluyor
Meet you diye bir uygulama var orada yazıyorNerden okuyorsun bunu?. E madem normal benim doktor niye adalat verdi yahu
Acaba 100 e vurunca sanci düzenli olmasından mı endişe etti o zamanda nts giriş süreni kısaltırdi sancıların düzenli olması şiddetinden daha önemliymiş cumartesine kadar haftada 1 nst vardı sonra 3 e düşünce sordum sorun mu var dedim sancıların hangi arada düzenli olacak onu takip edelim dedi cumartesi. Ben de kendim baktım neden diye Bebek 36 ile uyumluydu fiziki olarak büyüdüğü 37+ sonrası için sancı ve kasılmaların sık olması bebekte stres yaratıyormus bu yüzden Allah korusun bebeğin dışkısıni yapıp tutmasına bile neden oluyormuş.Ay bilemedim ki sen öyle diyince şimdi bana niye bu saate adalat verdi diye düşünmedim değil :) bebişin de 30dan sonra dönesi varmış ya :)
Şimdi nasilsinBir uyku tutmayan da burada... kizlar takla atmakla mesgul 3 saattir. 15 dk arayla 3. Kasilma oldu hadi hayirlisisimdi bekliyorum tekrar olacak mi diye
35+1 den bildiriyorum ağzından ateşlerin çıkmadığı 1 gece bile olmayan Benim dün kızartma yememe rağmen gram yanması olmadı çok az kaldı seninde 1 hafta kadar rahim aşağı iniyor mide rahatlıyor diyorlardı inanmıyordum ama doğruymuşAy gece gece mide yanmasına uyandım gaviscon içtim ne faydanapsam yaa aklıma bişi de gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?